Blogi: Arto Luukkanen, ke 16.01.2019 23:12

Lopetetaan hyssyttely ja turvataan Suomen lapset!

Suru ja murhe suomalaisten lapsien takia

Oulun tapahtumat ovat pysäyttäneet jokaisen suomalaisen, jolla on myötätuntoa ja oman kulttuurimme oikeuskoodisto. Oulun uhrit, perheet, omaiset ja ystävät ovat varmasti jokaisen rukouksissa ja ajatuksissa. Sitä surun ja pahanolon määrää on vaikea edes ajatella.

Toinen tunne on järkytys ja hämmästys. Oulun tapahtumat ovat paljastuneet tiedotusvälineissä pikkuhiljaa ja karusti. Kuka on maksanut maahanmuuttajien kännykät, tietokoneet ja nettiyhteydet, ne, joilla he toteuttivat saalistustaan? Oliko se suomalainen veronmaksaja?

Turvapaikantekijät ovat pyyhkineet Suomen heille tarjoamalla turvalla lattiaa ja vielä käyneet häikäilemättömästi – ja välittämättä siitä, että he tulevat väistämättä jäämään kiinni – saalistamaan suomalaisia tyttöjä. Ihmisten raivo on ymmärrettävä ja luonnollinen reaktio siihen mitä on tapahtunut.

Asian analysoimisessa ja hoitamisessa raivon tunteet on kuitenkin laitettava sivuun. On toimittava järkevästi, päättäväisesti ja ripeästi. On katsottava tosiasiat, miksi näin tapahtui, sekä toimittava kaikin voimin uhrien ja heidän läheistensä auttamiseksi ja ryhdyttävä yhteiskunnallisiin ratkaisuihin, joissa tällaista ei enää voi tapahtua.

Miksi näin kävi?

Tämän ongelman syyt ovat vuoden 2015 suuressa koplauksessa. Kokoomus halusi yksityistää terveydenhoidon. Kepu halusi taas maahan oman ”varjohallituksensa” – maakuntauudistuksen, joka tekisi sen asemasta horjumattoman ikuisiksi ajoiksi. Soini sai ministerinpaikan. Oli suuren saaliinjaon aika, jota ei saisi häiritä pikkujutuilla.

Tämän suuren saalistuksen aikoihin keväällä 2015 tuli tietoa, että etelästä on tulossa suuri aalto ihmisiä, jotka pyrkivät tänne. Hallitus ei reagoinut vaikka se oli tietoinen kaikesta. Ulkoministeri, joka varmasti oli tietoinen asioista, ei halunnut toimia, vaan kävi juttelemassa Ruotsin ulkoministerin kanssa käytännön toimista kuinka ”Suomi hoitaisi oman osansa”.

Kaiken takana oli Saksa, joka halusi päästä omista ”ongelmallisista” tapauksista eroon ja rohkaisi muuttoa kauemmaksi. Se orkestroi tätä muuttoliikettä ja suomalaiset tottelivat. Silloinen sisäasianministeri Orpo heilutti vihreää lippua ja kertoi haastattelussa, että olemme varautuneet 30 000 tulijaan ja pääministeri kertoi antavan oman talonsa heille käyttöön. Tervetuloa!

Sen jälkeen media aloitti valtavan rummutuksen ihmisten väärän tietoisuuden muuttamiseksi. Kaius Niemi ja Ylen johtaja Atte Jääskeläinen (Ylen aamu-TV:ssä 11.9.2015) näkivät tehtäväkseen kasvattaa suomalaisia (”kotimaisen ilmapiirin muuttaminen”) uuteen tietoisuuteen. Lopuksi silloinen sisäministeri Orpo totesi, että se, joka epäilee muuttajien vääränlaisia motiiveja, on rasisti.

Kuka on syyllinen?

Ihmiset ovat Oulun tapahtumista raivoissaan ja syystä. Kysymys ei ole vihapuheesta, vaan raivosta, jonka on saanut aikaan systemaattinen tyttöjen hyväksikäyttö Oulussa. Turvalliseen maahamme päästettiin yhteiskunnan suojiin ja sen kustannukselle elämään suuri joukko maahanmuuttajia. Oulu oli jäävuoren huippu ja nyt näiden hirmutekojen koko kuva tulee esille. Skandaali osoitti, että paratiisi ei kuitenkaan ollut vielä laskeutunut maan päälle eivätkä kaikki ihmiset olekaan samanlaisia.

Pakolaisvirran tullessa Suomeen tosimaailman realiteetit ja suomalaisten suojelu unohtuivat. Maahanmuuttokriittiset äänet yritettiin vaientaa ja kyseenalaistaa kriitikoiden eettisyytensä, jopa ihmisyytensä, kun he ”vastustivat” pakolaisia. Ne, jotka olivat kyllin realistisia ennakoidessaan pakolaisvirran tuottamia ongelmia, olivatkin rasisteja ja vihapuhujia. Hyssyteltiin.

Oli äärettömän lapsellista uskoa, että maahamme tulleet 32.476 pakolaista, joiden taustat jäivät selvittämättä, eivät olisi olleet turvallisuuriski.

Oulussa lapsiin kohdistunut seksuaalinen väkivalta on Juha Sipilän hallituksen toimien ja ratkaisujen mahdollistamaa ja seurausta hallituksen tekemistä päätöksistä. Ilman pakolaisvirran avointa vastaanottoa näiden Oulun ”turvapaikanhakijoiden” rikokset olisivat jääneet tekemättä.

Suomen perustuslaki määrää, että ”jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen”. Tämän perustuslaillisen suojelun täytyy kattaa myös Suomen lapset ja naiset. Lain toteutumisesta huolehtiminen on maan hallituksen asia. Nyt on viimeistään, Oulun tapahtumien myöstä, käynyt ilmi, että hallitus on tässä epäonnistunut.

Kyse on siitä, että Suomen hallitus on epäonnistunut tärkeimmässä tehtävässään – kansalaisten turvallisuuden varjelemisessa. Valtiovallan tehtävä on suojella oman maansa kansalaisia eri viranomaisvoimin esimerkiksi suojelemalla maan rajoja ja päättämällä kuka on turvapaikanhakija ja kuka ei. Mikä on hallituksen vastuu omista aiemmista toimistaan sekä turvallisuustilanteen korjaamisesta tässä Oulun tapahtumien tilanteessa?

Mitä on tehtävä?

Tästä ei voi selvitä eteenpäin poliitikkojen hymistelyllä tai toistelemalla omaa järkytystään, vaan rauhallisesti ryhtymällä päättäväisiin toimiin erityisesti lasten suojelemaksi yhteiskuntamme elättämien maahantulijoiden rikoksilta. On hoidettava niin, että seulomme tänne tulevat ja poistamme ne, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin.

Tässä tulevaan lainsäädäntöön ohjenuoria.

  1. Tänne turvapaikkaa hakeneet ihmiset ovat osoittautuneet turvattomuustekijäksi. On luotava järjestelmä, jossa vakaviin rikoksiin syyllistyneet henkilöt on nopeasti karkotettava joko maan sisällä johonkin paikkaan, jossa he eivät voi syyllistyä rikoksiin tai sitten nopeasti saatava ulos maasta. Lainsäädännön on muututtava kansan turvaamiseksi.
  2. Poliisille on annettava välittömästi lisää vuosittain 400 virkaa, jotka suunnataan normaalin poliisityöhön. Nettipoliisien toiminta on suunnattava netin seksuaalisten saalistajien kiinniottajiksi. Seuraamaan sitä kuinka nämä saalistajat kommunikoivat toistensa kanssa.
  3. On lähdettävä ”kansallisiin turvallisuustalkoisiin”, johon kaikki puolueet voivat osallistua. Turvallisuuskysymyksissä ei ole demaria, kokkaria, vassaria tai perussuomalaista. On vain suomalaisia.
  4. Lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan rangaistukset ja koko oikeuskäytäntö suhteessa lapsiin kohdistuviin rikoksiin on uudistettava perusteellisesti. Jokaisesta rikoksesta tulee seurata ehdoton tuomio. Heti kun syyllistyy lapsen hyväksikäyttöön siitä seuraa oikeasti linnaa. Uhri kantaa rikoksen henkistä taakkaa koko elämänsä – rangaistuksen pituuden tulee vastata tätä.
  5. Turvapaikanhakijan tekemän väkivaltarikoksen tulee olla kansalaisuuden saamisen este sekä kansalaisuuden menettämisen peruste.
  6. Turvapaikantekijöille on tehtävä selväksi, että rikos johtaa karkotukseen Suomesta ja maahantulokieltoon.
  7. Rajatarkastukset tulee ottaa käyttöön niin että rajatarkastus voi todellisuudessa varmistaa, ettei maahantuleva henkilö ole uhka yleiselle turvallisuudelle ja järjestykselle. Säilöön ja tutkintaan. Jotain rajaa Suomessa!

Ennen kaikkea: näpit irti suomalaisista lapsista!

Ps. Pahuuden kerä purkautuu vähitellen kun suomalaiset lapset uskaltautuvat kertomaan tilanteesta. Totuus ja hallituksen välinpitämättömyys paljastuu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005964179.html?.

Onneksi on perussuomalaiset!

pps. Muilla puolueilla näyttää nyt syntyneen yhtä-äkkinen tarve ”perussuomalaistua”. Mikäpä siinä. Tärkeintä on se, että suomalaisia suojellaan. Yhteisessä kodissahan tässä eletään.

ppps. Kansalaisaloite, joka voisi ehkäistä Oulun tragedian. Laita nimesi: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592.

 

Arto Luukkanen ke 16.01. 23:12

Arto Luukkanen

Dosentti Arto Luukkanen toimii Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Helsingin yliopiston Renvall-instituutissa. Vuonna 1964 syntynyt Luukkanen on väitellyt vuonna 1994.

tuoreimmat

"Bongoryhmä" Unkarin kimpussa?

ti 02.06. 23:48

Vihriälän visio: Suomesta tautinen Kurjala

la 16.05. 23:13

Marinin "uutiskuuluttaja" demokratuura vs. tieteen vaihtoehto

ma 11.05. 23:23

Sanna vaarantaa tietoisesti ihmisten hengen?

su 03.05. 22:21

Marinin "Pullonkaula" hallitus - NL:n perillinen

ti 28.04. 23:29

Avoin kirje Sanna Marinille ja rakkaalle medialle

to 23.04. 18:39

Sanna Marinin hallituksen "eessun taassun"

ke 15.04. 21:56

Maskigate: Haataisen on erottava

la 11.04. 20:16

Ruotsi harhoissa, Putin koronassa ja Suomi eksyksissä?

ma 06.04. 22:38

Presidentti Niinistö voi pelastaa Suomen

to 02.04. 22:54

blogit

Vieraskynä

Pedofiilipropagandaa sukupuolentutkimuksen peruskurssilla

la 16.05.2020 23:43

Juha Ahvio

Se on salaliittoteoria!

to 21.05.2020 23:17

Professorin Ajatuksia

Mitä tehdä terroristivaimoille ja heidän lapsilleen

ti 02.06.2020 23:46

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Koronaviruksen lentoon lähtö: näyttö vihervasemmiston viisaudesta

to 21.05.2020 23:13

Petteri Hiienkoski

Koronavirustaudin maailmanlaajuinen tuhovoima pandemiavertailussa

la 09.05.2020 16:34

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Nyt vain kiltisti maksatte, sanoo herrat EU:n

to 28.05.2020 14:06

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Floydin kuoleman vaikutus valtasuomalaisiin

to 04.06.2020 17:53

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

"Bongoryhmä" Unkarin kimpussa?

ti 02.06.2020 23:48

Mika Niikko

Liittyen Suomen Kuvalehden uutisointiin (20. ja 21.1.2020)

ke 22.01.2020 22:20

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Mikä ihmeen Woke?

pe 21.02.2020 00:16

Heikki Porkka

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04.2020 09:51

Tapio Puolimatka

Sukupuoli muutoksessa

ke 19.02.2020 21:42

Olli Pusa

Wollt ihr den totalen Krieg?

ti 02.06.2020 00:03

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Poikkeukselliset ajat

to 16.04.2020 12:37

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Monikulttuurisuus tuhoaa luottamuksen yhteiskunnassa

to 21.05.2020 23:28

Timo Vihavainen

Nähdä Kuola ja kuolla.

ti 02.06.2020 23:47

Matti Viren

Kuka pelastaa kunnat?

to 21.05.2020 23:15