Blogi: Juha Ahvio, su 25.10.2020 22:59

Suomalaistenkin kristittyjen on syytä liittyä esirukousrintamaan presidentti Trumpin puolesta

Kuten ilmenee William F. Jasperin 15.10.2020 päivätystä ”International Election Monitors Arrive in US — Led by Soros Activist and Merkel-CFR Flunky” artikkelista The New American -julkaisussa, ETYJ eli Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö, englanniksi OSCE, on jälleen lähettänyt vaalitarkkailijat seuraamaan ja valvomaan USA:n presidentinvaalien sujumista.

Jasperin artikkelista selviää, että vaalitarkkailijaryhmää johtavat henkilöt, joilla on yhteytensä George Sorosin ja Angela Merkelin kautta internationalistiseen globalistieliittiin ja sen EU- ja YK-agendaan. Vaalitarkkailijat ovat hyvinkin valmistautuneet havaitsemaan USA:n vaaleissa vakavia ongelmia, joita aiheuttavat presidentti Donald Trump ja hänen kannattajansa. Samanaikaisesti amerikkalaiset CFR-globalistit ovat vakavasti varoitelleet siitä, että USA:n äärioikeisto on valmistautunut aloittamaan aseellisen esiintymisen siinä tapauksessa, että Trump häviää vaalit.

Siitä, että globalistirahoitteiset ja Joe Bidenin kampanjaa tukevat BLM- ja ANTIFA-väkivaltavasemmistolaiset aktivistit ovat jo kuukausien ajan aseellisestikin terrorisoineet USA:ta ja amerikkalaisten yksityistä omaisuutta kaaosta ja tuhoa aiheuttaen, eivät nämä Trump-vihamieliset globalistivaroittelijat ole lainkaan huolissaan. Eivät tietenkään ole, koska heillä on mielessään seuraavan kaltainen skenaario vaalipäivää ja sen jälkeistä ajanjaksoa varten.

Luodaan ennakkotunnelmaa tällaisesta: Trump häviää ja kun näin käy, ryhtyy äärioikeisto aseelliseen esiintymiseen – niin sanotun false flag -tapauksen järjestäminen on varsin helppoa – ja Trump itsekin ehkä kieltäytyy myöntämästä tappiotaan, jolloin USA:han voidaan julistaa kriisitilanne, hätätila.

Tällöin demokraatit puolestaan voivat aloittaa oman vallankaappaushankkeensa – ja ryhtyä toimiin Trumpia ja kannattajiaan vastaan – kuten ovat jo simuloineetkin. Samalla voidaan tarvittaessa toteuttaa kansainvälinen interventio YK:n nimissä USA:han. Tällaisenkin tarpeellisuus on jo nostettu esiin kuten Peter Beinart 6.10.2020 päivätyssä The New York Times -artikkelissaan ”America May Need International Intervention”.

Demokraattien vallankaappaushankkeiden taustoja selostan 3.9.2020 lähetetyssä Ajankohtafoorumi-luennossani ”USA:n presidentinvaalit 2020 osa 2”.

Demokraatit ja globalistieliitti ovat jo pidemmän aikaa lietsoneet tarkoituksellisesti valheellista ”Trump ei luovu vallasta, joten hänet täytyy poistaa vallasta” -hysteriaa. Huomaa, että demokraatit itse ovat kiistäneet käytännössä kaikki republikaanien presidentinvaalivoitot vuodesta 1968 eli Richard Nixonin yllätysvoitosta lähtien. Demokraatit eivät ole hyväksyneet vuoden 2016 tulostakaan. Nyt demokraatit kuitenkin, Joe Biden mukaan lukien, ovat olleet olevinaan huolissaan siitä, että Trump ei tule hyväksymään vaalitulosta!

Tähän itse keksittyyn huoleen nojaten esimerkiksi Hillary Clinton on jo ohjeistanut Bideniä, ettei tämän tule missään tilanteessa myöntää tappiotaan eikä Trumpin voittoa. Biden on julkisesti ja täysin avoimesti tuonut esiin näkemyksensä ja toiveensa siitä, että jos Trump ei – siis siten kuin demokraatit tämän tulkitsevat ja näkevät – luovu vallasta, on hänet pakotettava pois Valkoisesta talosta USA:n armeijan voimin.

Merkille pantavaa on, että demokraatit ja muut The Deep State -vaikuttajat ovat jo simuloineet eli pelimuotoisesti harjoitelleet Trump-vastaista vallankaappausta. Näin on menetelty niin kutsutun ja kesäkuussa 2020 järjestetyn The Transition Integrity Project -harjoituksen muodossa. Tästä harjoituksesta voi lukea TheNationalPulse julkaisun 3.8.2020 päivätystä artikkelista ”Soros, Gates-Linked Election ‘Integrity’ Group Falsifies ‘Bipartisan’ Claims While War-Gaming How Biden Could Seize Power Even If Trump Wins” sekä The New American -julkaisun 4.8.2020 päivätystä “Expose Reveals Liberal Establishment Planning Political Coup for November” -artikkelista ja 6.8.2020 päivätystä Spectator-artikkelista “Top Democrats contemplate civil war if Biden loses”.

Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että demokraatit ja globalistiset eliittitoimijat ovat valmiita ajamaan USA:n vallankaappaukseen ja sisällissodan kaltaiseen kaaostilaan, jos Joe Biden ei saa maanvyörymävoittoa marraskuussa. Osana tällaista kaoottista vallankaappausta ollaan valmiita käyttämään jopa kansainvälistä interventiotakin.

Yllä kuvattua vallankaappaussuunnitelmaa voidaan toki yrittää siinäkin tapauksessa, että Trump voittaa, koska senhän on pakko olla tapahtunut jotenkin vilunkipelillä, koska Trumphan on oikeastaan diktaattori, siis demokraattien oman propagandan mukaan. Vaikuttaa myös yhä enemmän siltä, että demokraatit ovat itsekin oman valheellisen ja hysteerisen kauhupropagandansa uhreja, jotka suhtautuvat ympärillään olevaan todellisuuteen oman propagandansa vaateiden mukaisesti.

Monenlaiseen on joka tapauksessa syytä varautua. Informaatiopelikenttä on vankasti globalististen teknojättien otteessa, kuten huomataan siitäkin, miten media on USA:ssa suhtautunut Hunter ja Joe Bidenin Ukraina-skandaalin ja -vehkeilyn todisteisiin putsaamalla ne pois netistä ja olemalla nostamatta niitä keskusteluun. Normaalioloissa tällaisen todistusaineiston julkitulo tässä vaiheessa tuhoaisi täysin Joe Bidenin presidenttihankkeet. Mutta USA:ssa ei nyt eletä normaalioloissa.

The Deep State -toimijat ja muut globalistit haluavat keinolla millä hyvänsä saattaa Joe Bidenin nimelliseksi presidentiksi, jotta Bidenin ja demokraattisen puolueen ohjelmaa voitaisiin alkaa toteuttaa USA:ssa. Teen selkoa tuon ohjelman radikaalista luonteesta 27.8.2020 lähetetyssä Ajankohtafoorumin jaksossa ”USA:n presidentinvaalit 2020 osa 1”.

Demokraattien ohjelman toimeenpanoyritys olisi tuhoisaa USA:n kannalta ja varsinkin amerikkalaisen kristillisyyden näkökulmasta.

Mutta juuri tästä syystä presidentti Trump nauttii edelleen vahvaa kannatusta ja juuri tästä syystä amerikkalaiset kristityt sankoin joukoin rukoilevat presidenttinsä, hänen hallintonsa ja presidentin uudelleenvalinnan puolesta.

Seuraavassa viittaamani Helsingin Sanomien artikkeli on poikkeuksellisen asiallinen ja hyvin kuvaileva artikkeli niistä perusteista, joiden nojalla Trumpia kannatetaan ja arvostetaan laajalti amerikkalaisten keskuudessa, kaikesta valheellista herjadisinformaatiosta huolimatta.

Pekka Mykkäsen 16.10.2020 päivätyn Helsingin Sanomien nettiversion ”Donald Trump on gallupeissa takamatkalla, mutta hän voi vielä voittaa – HS kokosi syyt, miksi” -artikkelin ingressin mukaan:

”Presidenttikauden alussa 45 prosenttia amerikkalaisista antoi tukensa Trumpin työlle. Nyt osuus on gallupmittauksen mukaan 46 prosenttia. Ydinkannattajaryhmät kristitystä oikeistosta valkoisiin duunareihin katsovat presidentin pitäneen lupauksensa.”

Pane merkille, että Hesarikin myöntää presidentti Trumpin pitäneen lupauksensa ja olleen luotettava. Trump, jonka henkilöä on kuluneiden neljän vuoden ajan jatkuvasti mustamaalattu ja valheellisen ohjelmallisesti herjattu aamusta iltaan, on osoittautunut selkärankaisen luotettavaksi presidentiksi, joka ei ole lainkaan taipunut mitä kovimmankaan paineen alla.

Tällainen luotettavaksi osoittautuminen jos mikä on erittäin korkea ja harvinainen moraalinen hyve valtiomiehelle. Ja entistäkin moraalisemmaksi tuo Trumpin hyveellisyys osoittautuu, kun otetaan lukuun, millaisia asioita hän lupasi ja täytti ja millaista käytännön ja reaalimaailman politiikkaa hän on harjoittanut kuluneen neljän vuoden aikana.

Joitakin lainauksia kyseisestä Hesarin artikkelista:

”Moni suomalainen saattaa pohtia, mahtaako Yhdysvaltain presidentillä Donald Trumpilla olla jäljellä kovinkaan paljon kannattajia, koska Trumpiin liittyvä uutisointi on voittopuolisesti negatiivista. Gallup-yhtiön kyselytutkimuksista saa melko hätkähdyttävän vastauksen: viime mittauksessa Trumpin työtä piti arvossa 46 prosenttia amerikkalaisista. Kannatus oli kasvanut neljä prosenttiyksikköä syyskuun puoliväliin verrattuna. Vähimmillään Trumpin työn on siunannut 35 prosenttia kansasta…”

”Virkakauden alussa 45 prosenttia amerikkalaisista piti Trumpia arvossa, joten hänen presidenttikautensa on monen tukijan mielestä onnistunut mainiosti…HS kävi läpi syitä, miksi keskeiset äänestäjäryhmät ovat seisseet Trumpin takana ja miksi hänellä on vielä mahdollisuudet yltää voittoon…”

Merkittävimpiin näistä keskeisistä äänestäjäryhmistä lukeutuu niin kutsuttu kristillinen oikeisto. Siihen liittyen Hesarin artikkeli toteaa seuraavasti:

”Trumpin tärkeintä kannattajakuntaa ovat kristityn oikeiston evankelikaaliset ja niin sanotut uudestisyntyneet valkoihoiset äänestäjät. Heistä noin 80 prosenttia äänesti Trumpia vuonna 2016, ja kesällä julkaistun kyselyn mukaan Trumpin suosio heidän parissaan on vieläkin suunnilleen samalla tasolla.”

”Kristityille ovat olleet erityisen mieluisia Trumpin konservatiiviset tuomarivalinnat. Trump on päässyt nimittämään jo kolme tuomaria yhdeksän jäsenen korkeimpaan oikeuteen ja yli 200 tuomaria alemman tason oikeusistuimiin. Tällä viikolla senaatissa on pidetty Trumpin kolmantena korkeimpaan oikeuteen nimittämän Amy Coney Barrettin kuulemisia. Seitsemän lapsen äiti ja harras katolilainen Barrett vastustaa aborttia. Tämä herättää monissa evankelikaalisissa unelman siitä, että aborttioikeuden takaava Roe v. Wade -päätös vuodelta 1973 voisi kaatua korkeimmassa oikeudessa.”

”Moni ajattelee, että hartaat kristityt äänestivät Trumpia vastentahtoisesti, mutta useat heistä itse asiassa palvovat presidenttiä. Pari vuotta sitten Trump siirrätti Yhdysvaltain suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiin erityisesti evankelikaalisia miellyttääkseen. Suuri osa heistä kytkee Israelin synnyn ja Jeesuksen toisen tulemisen yhdeksi raamatulliseksi lopun ajan profetiaksi, jossa Jerusalemilla on keskeinen rooli.”

Muidenkin peruskonservatiivien kannalta Trump on ollut luotettava ja lupauksensa pitänyt presidentti, joka ilman muuta ansaitsee toisen kauden. Hesarin mukaan:

”…Trump on ajanut politiikkaa, joka on miellyttänyt monia konservatiiveja. Konservatiivinen ajatushautomo The Heritage Foundation kertoi vuoden 2017 lopulla, että Trump oli ensimmäisenä virkavuotenaan ilmaissut toteuttavansa valtaosan ajatushautomon 334 toiveesta Yhdysvaltojen viemiseksi konservatiivisempaan suuntaan. Trump on monien konservatiivien iloksi purkanut sääntelyä. Hän esimerkiksi hankkiutui eroon demokraattipresidentti Barack Obaman määräyksestä, jolla kiellettiin uudet hiilikaivoshankkeet liittovaltion mailla. Vuonna 2018 Yhdysvalloista tuli maailman suurin öljyntuottaja…”

”Trumpin tuomarinimitykset ovat olleet mieluisia myös peruskonservatiiveille, olivatpa he syvästi uskovaisia tai eivät. Pian korkeimman oikeuden voimasuhteet voivat olla 6–3 konservatiivisten tuomareiden hyväksi. Se saattaa johtaa Obaman terveydenhuoltouudistuksen kaatamiseen, joka on Trumpin ja republikaanien pitkäaikainen tavoite…”

”Varapresidentti Mike Pence on tuonut jonkin verran lisätukea ja uskottavuutta Trumpille sekä uskovaisten että peruskonservatiivien riveistä. Pence on sekä harras evankelikaalinen että budjettikonservatiivi, joka kuului aiemmin kongressin republikaanien ’teekutsusiipeen’. Pence on kutsunut itseään ’kristityksi, konservatiiviksi ja republikaaniksi, tässä järjestyksessä’…”

Täysin päinvastoin kuin ”Trump on Putinin puudeli” -disinfoherjaamisen mukaan olisi pitänyt olla asianlaita, Trump on vahvistanut USA:n sotilaallista voimaa – joka on myrkkyä niin Venäjälle kuin Kiinalle – tuntuvasti. Hesarin mukaan:

”…joitain konservatiiveja on miellyttänyt Trumpin tapa kovistella Irania ja Kiinaa. Trump on kutsunut Yhdysvaltain puolustusmenoja ’hullun’ suuriksi, mutta hänen kaudellaan asevoimille on myönnetty rutkasti rahaa – tänä vuonna 625 miljardia euroa.”

”Trump on myös pitänyt esillä konservatiiveille rakasta aseenkanto-oikeutta. Kansallinen kivääriyhdistys NRA sanoo Trumpin pitäneen lupauksensa puolustaa aseväkeä, ja järjestö kannustaa amerikkalaisia valitsemaan hänet toiselle kaudelle…”

”Trump on kerännyt suosiota myös ’Amerikka ensin’ -politiikallaan ja Kiinan-vastaisilla lausunnoillaan. Hän on käynyt kauppasotaa Kiinan lisäksi Euroopan unionia, Kanadaa ja Meksikoa vastaan. Tämä on ollut mannaa ’globalistieliittiä’ inhoaville amerikkalaisille. Moni demokraatteja aiemmin tukenut valkoinen perusduunari äänesti vuoden 2016 vaaleissa Trumpia. Hän löi alemman koulutuksen saaneiden valkoisten parissa demokraattiehdokas Hillary Clintonin prosentein 67–28…”

”Monelle Washingtonin poliittista eliittiä vihaavalle amerikkalaiselle Trumpin presidenttiys on ollut herkullista aikaa. Vaikka Trump on maailman vaikutusvaltaisimmassa virassa, hän on monen silmissä onnistunut pitämään itsensä perinteisen politiikan ulkopuolisena hahmona…”

Tämän artikkelin alkuosa valottaa karmaisevasti sitä, miksi Washingtonin poliittisen eliitin ”vihaaminen” on perusamerikkalaisesta näkökulmasta inhorealistisen perusteltua ja miksi puolestaan globalistieliitin vihaama Donald Trump todellakin on patrioottiskonservatiivisen ja etenkin kristillisen patrioottiskonservatiivisen Amerikan näkökulmasta ainoa mahdollinen vaihtoehto, jota USA:n vuoden 2020 marraskuun presidentinvaaleissa on syytä tukea.

Amerikkalaiset kristityt tukevat presidenttiä sekä äänestämällä että esirukouksin.

Näihin esirukouksiin on suomalaistenkin kristittyjen syytä liittyä.

Miksi suomalaisten kristittyjen esirukoukset ovat tarpeellisia? Ajankohtafoorumin 20.8.2020 ensi-iltansa radiossa saanut jakso ”USA:n vaalit, mitä kristityn tulee ottaa huomioon?” sekä ”USA:n presidentinvaalit 2020 osa 1” -jakso perustelevat, miksi suomalaistenkin kristittyjen on syytä rukoilla konservatiivisen, taloudellisesti vapaan ja kristillisen uskon julkisen aseman tunnustavan USA:n säilymisen puolesta.

Kuuntele nuo jaksot. Ja ota esirukouslistallesi aiheiksi myös, suomalaisen isänmaamme ja sen akuuttien asioiden lisäksi, USA:n presidentti Trump, marraskuun vaalit ja niiden hyvä lopputulos.

 

 

Juha Ahvio su 25.10. 22:59

Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

tuoreimmat

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Suomen presidentinvaalien asetelma

pe 26.01. 22:32

Trump jälleen USA:n presidentiksi?

su 17.12. 11:50

Napoleon Bonaparte

ke 13.12. 23:51

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

Lääketeollisuus, huumeet ja bioaseet

ma 21.08. 11:14

Todisteet: Väitteet Trumpin Venäjä-kytköksistä olivat valheita

la 27.05. 12:08

J. V. Snellman ja suomalaisuusaate

to 11.05. 20:37

Raamatun alkutekstiä ei ole vaietusti sensuroitu

to 27.04. 23:12

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04.2024 00:17

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04.2024 15:30

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03.2024 13:04

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04.2024 22:16

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04.2024 13:56

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44