"#Pride2020 ei ole ihmisoikeustapahtuma. Kyse on #lgbt´ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiin ja isään sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa. Keisarilla ei ole vaatteita. Siksi #sananvapaus."
Näin twiittasi kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja ja ex-sisäministeri Päivi Räsänen 9. syyskuuta 2020 ja kohautti jälleen edellisvuosien tapaan Pride-kommentoinnillaan.
Tällä kertaa Päivi Räsänen otettiin kiinni "Pride-vastaisesta kirjoituksestaan", kun seksuaalivähemmistöjen hegemonista uhriasemaa hyväksi käyttäen, sääliä ja sympatiaa anellen, valtamediat nostivat jalustalle nuoren 19-vuotiaan tubetähti, laulaja ja näyttelijä Tuure Boeliuksen, joka "järkyttyi" eikä hyväksynyt Päivi Räsäsen somekirjoittelua Pride-tapahtumasta.
Pride-lavalla lapsille vetonaulana ennenkin hypähdellyt Tuure Boelius raivostui Räsäsen kirjoituksesta ja osoitti tälle avoimen kirjeen Instagramissa. Samalla hän julkaisi kuvan vuosien takaa, jossa kaksikko poseeraa yhdessä.
Heti aluksi Boelius harmitteli julkisesti, että hän tuli 13-vuotiaana pyytämään kyseistä yhteiskuvaa, koska Päivi oli hänelle tällöin ”TVstä tuttu”:
"Jos olisin silloin tiennyt miten ahdasmielistä maailmankuvaa ajat ja edistät, en olisi edes katsonut sinua päin", Boelius kiukutteli.
"Miten edes kehtaat käyttää vaikutusvaltaasi hyväksi näin ihmisoikeuksia sortavan asian puolesta?
Sanot, että Priden tavoitteena on murtaa esim. lapsen oikeus äitiin ja isään sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa.
Olet selkeästi ymmärtänyt Priden sanoman täysin väärin", Boelius intti ja esitti olevansa selvillä paremmin kuin Päivi Räsänen seksuaalisten vääristymien normalisointia ajavan Setan päämääristä.
"Vuoden värikkäimmäksi kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtumaksi" ja "yhdeksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista" mainostettu Helsinki Pride järjestetään normaalisti juhannuksen jälkeisellä viikolla, mutta koronaepidemian takia tämä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen "oikeuksia ja moninaisuutta" äänekkäästi ajava Helsinki Pride -viikko irstaillaan tänä vuonna 7.-13.9.2020 --- ensi kertaa hybriditapahtumana, sekä verkossa ja kaupunkitiloissa.
Helsinki Pridea järjestää Setan jäsenjärjestö Helsinki Pride -yhteisö.
Boelius ei joko tiedä tai ymmärrä ihmisoikeus- ja asiantuntijajärjestöksi naamioituneen Setan taustalla olevia radikaaleja poliittisia ja gender-ideologisia pyrkimyksiä: Seta ei suvaitse lapsen sukupuoli-identiteetin kehittymistä normaalisti niin, että pojat kasvavat miehiksi ja tytöt naisiksi.
Boelius ei kelpuuttanut Räsäsen päivityksissään käyttämää hashtagia sananvapaus:
"Sananvapaus ei ole peruste hyökätä ihmisoikeuksia vastaan, eikä ihmisoikeudet ole mielipideasioita!"
"#eikösuahävetä", Boelius päätti ylimielisesti avoimen kirjeensä - ilmeisesti viitaten tunnettuun, tammikuussa 2017 julkaistuun esikoissingleensä.
Päivi Räsäsen ja Tuure Boeliuksen välinen "kiivas kynäily" - kuten Ilta-Sanomat kuvailee sananvapauteen sisältyvää jokaisen oikeutta ilmaista ja julkistaa erilaisia ja vastakkaisiakin argumentteja - ei kuitenkaan jäänyt tähän.
Räsänen vastasi Facebookissa Boeliuksen aiemmin Instagramissa julkaisemaan Räsäselle osoitettuun avoimeen kirjeeseen.
"Juuri näin tulee toimia yhteiskunnassa – käyttää sananvapautta ja käydä keskustelua asioista, joissa olemme eri mieltä", Räsänen aloitti.
Kristillisdemoraattien kansanedustaja perusteli selväsanaisesti, että Pride-tapahtumien arvopohja perustuu "ideologisiin hankkeisiin":
"Tavoitteena on muuttaa biologisiin tosiasioihin perustuvaa kahden sukupuolen käsitteistöä."
Räsänen totesi havainneensa, että ajatukset sukupuolten ”moninaisuudesta” tai siitä, että nykyisin ”mieskin voi synnyttää” ovat Pride-yhteisön valtavirtaa, mutta alleviivasi totuuden kuitenkin olevan se, että jokainen lapsi saa alkunsa yhdestä äidistä ja yhdestä isästä.
"Biologisesti sukupuolia on vain kaksi. Intersukupuolisuus on sukupuolen kehityshäiriö, joista kärsiviä syntyy vain muutamia vuosittain. He eivät muodosta 'kolmatta' sukupuolta. Transnuoret ovat pääsääntöisesti syntyneet normaalisti tyttöinä ja poikina", 60-vuotias siviiliammatiltaan lääkäri, Päivi Räsänen avasi biologian perusteita 19-vuotiaalle tubettajalle, Tuure Boeliukselle.
Räsänen kiinnitti huomiota tekstissään myös "sukupuolen moninaisuuden käsitteeseen", joka sisältää ajatuksen siitä, että sen voisi itse valita, ja otti esille "väärän sukupuolen", jota sateenkaariyhteisöt tarjoavat selitykseksi murrosiän identiteettiongelmiin.
Hän esitti huolensa lisäksi sukupuolen ”korjaamiseen” liittyvistä hormonihoidoista ja leikkauksista, joita vaaditaan yhä nuoremmille ja jopa lapsille.
"Nuorten hämmennys omasta identiteetistä on lisääntynyt, mikä näkyy lyhyessä ajassa sukupuolenvaihdosten moninkertaistumisena. Nuorena aloitetut hormonihoidot, rintojen poisto ja sukuelinten leikkaukset aiheuttavat pysyviä ja palautumattomia vaurioita, joita monet katuvat vuosien jälkeen. Kuka kantaa vastuun seurauksista?" Räsänen peräänkuulutti ja huomautti murrosiän kokemusten sukupuoli-identiteetin epäselvyyksistä olevan valtaosin ohimeneviä.
"Tyttöjen ja poikien oman sukupuoli-identiteetin kehittymiselle on sallittava kasvurauha", Räsänen vaati.
Boelius päätti edelleen jatkaa sanasotaansa Räsästä vastaan ja esiintyessään lauantaina 12.9.2020 Helsinki Pride 2020 -konsertissa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, hän muutti yllättäen yhden kappaleensa sanoja ujuttamalla siihen suoran viestin Päivi Räsäselle.
Boeliuksen kappale "Eikö sua hävetä", kuuluu alun perin näin: ”Eikö sua hävetä yhtään, ku kaikki tuijottaa, miten sä kehtaat?”. Boelius lauloikin tällä kertaa:
"Eikö sua hävetä Päivi, kun kaikki tuijottaa?" Boelius maalitti Päivi Räsästä lavalla.
Pride-orgioiden yleisö pani merkille heti Boeliuksen kappaleen uudet sanoitukset ja villiintyi hurraamaan somepersoonan usuttaessa ihmisiä Päivi Räsäsen kimppuun.
You Tubesta ponnahtanut Boelius valittiin vuonna 2017 vuoden homoksi 16-vuotiaana ja lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila sai tuolloin yhteydenottoja palkinnon myöntämisestä alaikäiselle.
Suomen ensimmäinen naispuolinen piispa, eläkkeelle vuonna 2017 jäänyt "piispa emerita", entinen Helsingin piispa ja Teemu Laajasalon edeltäjä Irja Askola jakoi malttamattomana palkinnon Tuure Boeliukselle.
Askola muistetaan erinomaisen hyvin hänen edesottamuksistaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Pride -tapahtumien tukijana, sukupuolineutraalin avioliittolain puolustajana ja utopista monikulttuurisuuden auvoisuutta kiihkoilleena Meillä on unelma -tapahtuman uskollisena kannattajana ja puhujana sekä "vihapuhelähettiläänä".
Askola on ehdottanut myös luterilaisen seurakunnan tilojen lainaamista muslimien käyttöön.
Kirjoitus, josta Boeliuksen ja Räsäsen keskustelu sai alkunsa ja johon Tuure julkaisi vastineen Instagramissa, on aivan alussa esitetty Räsäsen 9.syyskuuta 2020 julkaisema lyhyt twiitti, mutta se on osa tekstiä, jonka pidemmän version Räsänen on samana päivänä julkaissut sekä Facebookissa että Uuden Suomen Puheenvuoro -blogissaan otsikolla "Keisarilla ei ole vaatteita – #Pride ei ole ihmisoikeustapahtuma".
Siinä tekstikokonaisuudessa Räsänen tuo selkeästi esiin sen, että Pride ei ole ihmisoikeustapahtuma.
"#Pride2020 julistaa olevansa ihmisoikeustapahtuma, mutta tosiasiassa kyse on lgbt-ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiin ja isään sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa", Räsänen kirjoittaa ja jatkaa:
"Jokainen ihminen kaikista ominaisuuksistaan tai valinnoistaan riippumatta on yhtä arvokas ja ihmisoikeudet kuuluvat kaikille. Ihmisarvo on jakamaton."
Pridetapahtumassa ei kuitenkaan ole kysymys Räsäsen mukaan tästä, vaan "siinä ihmisoikeuksia käytetään verhona, jonka takana ovat lakihankkeet sukupuolen moninaisuudesta, lasten transhoidoista sekä äitiyden ja isyyden korvaamisesta sukupuolineutraalilla vanhemmuudella", Räsänen selventää.
"Sukupuolia ei ole monta, vaan kaksi. Pridejulistukset eivät muuta sitä biologista tosiasiaa, että vain mies ja nainen voivat yhdessä saada lapsia. Suuri osa suomalaisista pitää avioliittoa edelleen vain miehen ja naisen välisenä.
Tämä tosiasia tulee pystyä myös julkisuudessa sanomaan ja kuulemaan ilman vaientamista", Räsänen korostaa.
Räsänen pitää surullisena, että Pride-tapahtuman ”eettistä” sertifikaattia hakevat yhä useammat tahot, joissa mukaan joutuvat nekin, joiden arvopohjaa Seta ei hyväksy.
"Siksi tässä haluan osaltani sanoutua irti mm. valtioneuvoston, Kelan ja lääkäriliiton osallistumisesta tapahtumaan. Myös monet koulut on määrätty juhlistamaan #prideviikko´a, jolloin lapsetkin altistetaan ideologialle, jopa vastoin kodin ja perheen omia arvoja.
Juuri siksi on tärkeää, että #sananvapaus toimii tässäkin ajassa", Räsänen päättää pitkän kirjoituksensa.
Myös viime vuonna Päivi Räsänen otti voimakkaasti kantaa, kun julkisuuteen tuli tieto Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ensimmäistä kertaa osallistuvan virallisena yhteistyökumppanina seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Helsinki Pride -tapahtumaan.
Vuonna 2018 Räsänen sen sijaan pöyristytti sillä, kun hän totesi Pride-tapahtumasta kehittyneen ”merkillisen moraalisen linjanjakajan”.
Hän piti sekä surullisena mutta samalla säälittävänä, että myös eräät kirkolliset tahot tavoittelevat hyväksyntää marssimalla sellaisten arvojen puolesta, jotka ovat luterilaisen kirkkomme virallisen opetuksen, kristillisen ihmiskuvan ja Raamatun seksuaalietiikan vastaisia.
"Pride-tapahtuman ympärille luotu suvaitsevaisuuden mielikuva on suuri harha. Todellisuudessa sateenkaaripolitiikka pyrkii askel askeleelta vaientamaan biologiseen todellisuuteen perustuvan näkemyksen naisena ja miehenä elämisestä.
Se tavoittelee tilannetta, jossa sukupuoliperusteiseen avioliittoon pohjaavat näkemykset leimataan poliittisesti epäkorrekteiksi ja syrjiviksi. Tästä leimasta on kieltäydyttävä", Räsänen kirjoitti Uuden Suomen Puheenvuoron blogissaan kesäkuussa 2018.
Räsäsestä on jo neljä rikostutkintaa menossa, joista yksi koskee juurikin hänen kannanottoaan viime vuoden kesäkuussa, kun hän oli ottanut - perustellusti ja aivan loogisesti - kantaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon profiloitumiseen sen omaa oppiperustaansa eli Raamattua vastaan osallistumalla virallisesti yhteistyökumppanina Helsinki Pride -tapahtumaan.
Räsänen kysyi tuolloin twiitissään:
"Miten kirkon oppiperusta eli Raamattu sopii yhteen sen kanssa, että häpeä ja synti nostetaan ylpeyden aiheeksi?"
Kukaan ei voi kieltää, etteikö Päivi Räsäsen ajojahti olisi jo pitkän aikaa täyttänyt henkilökohtaista vainoa koskevan tunnusmerkistön. Kuitenkin esimerkiksi Tuure Boelius voi moitteetta jatkaa maalittamista ja lietsoa pervoa Pride-yleisöään Päivi Räsästä vastaan.
Valtamedia pitää vain hauskana ja harmittomana, kun Päivi Räsäselle "kuittaillaan" Pride-lavalla.
Räsäsellä on kokemusta punavihreiden seksuaaliradikaalien masinoiman laajan poliittis-ideologisen kampanjan ja somevihapuhemyrskyn kohteeksi joutumisesta eikä häntä hetkauta säälittävät vaientamisyritykset.
Kannattaa kuitenkin palauttaa mieleen Oikeassa Mediassa 8.7.2020 julkaistu artikkeli "Valtamedian ja aktivistien kampanja kenttäpiispan vaientamiseksi", jossa tehdään selkoa Jyväskylän yliopiston professori Tapio Puolimatkan esiin tuomista poliittisesti korrektista käsityksestä poikkeavien toisinajattelijoiden eli "väärää" mielipidettä olevien vaientamiseen pyrkivistä julkisuuskampanjoiden perusvaiheista - niin kutsutusta aktivistien "käsikirjoituksesta" konservatiivis-kristillisten henkilöiden nöyryyttämiseksi.
Mitä tulee Päivi Räsäsen juuri Priden aikaan ja jo aiemminkin esittämiin huoliin koskien sukupuolen ”korjaamiseen” liittyviä nuorille ja jopa lapsille vaadittavia hormonihoitoja ja leikkauksia, on tässä kohtaa syytä mainita niin ikään professori Tapio Puolimatka ja hänen Keski-Suomalaisessa 29.8.2020 julkaisema erittäin ajankohtainen ja perinpohjainen bloginsa "Nuorten transhoidot – lääketieteellinen skandaali?". (Julkaistu myös Oikeassa Mediassa).
Se kannattaa jokaisen lukea tarkkaan ollakseen selvillä, missä nyt mennään.
Päivi Räsäsen tämänvuotiseen "pride-twiittiin" otti välittömästi 10. syyskuuta 2020 kantaa myös juuri heterosuhteestaan laulaja Dannyyn näyttävästi pesäeron tehnyt, Helsinki Pride 2020 -konsertissa Boeliuksen ohella esiintynyt, Uuden Musiikin kilpailussa tänä vuonna rohkeinta linjaa edustanut Erika Wikman:
"Tämä ei ole sananvapautta, vaan vihapuhetta.
Just tän takia tarvitaan #Pride2020", vuoden 2016 tangokuningatar Wikman hehkutti ja lainasi lopuksi Twitter-päivityksessään juuri julkaistun "Syntisten pöytä" -kappaleensa sanoja:
”Mä lupaan että on hauskempaa meil jotka löytää syntisten pöytään.”
Erika Wikman on myös julistanut näkyvästi fanittavansa pornotoimittaja Ina Mikkolaa ja hänen juuri julkaisemaansa, valtamedioiden suuresti arvostamaa ja ylistämää esikoisteosta "Runkkarin käsikirja", jota Iltalehti muun muassa kuvailee "yli 300-sivuiseksi tietokirjaksi, jossa käsitellään masturboimisen lisäksi myös akateemisia aiheita, kuten seksuaalista älykkyyttä, sukupuolten moninaisuutta ja pornolukutaitoa".
On merkille pantavaa, että Seta ilmoittaa juuri Helsinki Pride -viikolla eduskunnan HLBTI-verkoston julkaisseen 12.9.2020 tuoreen kannanoton, jossa se vaatii, että "translain uudistus tulee aloittaa mahdollisimman pian" ja "alaikäisten asema on arvioitava uudelleen".
Allekirjoittajina ylpeilevät hlbti-verkoston puheenjohtaja Bella Forsgrén (vihr.) sekä hlbti-verkoston varapuheenjohtajat Jaana Pelkonen (kok.) ja Jussi Saramo (vas).
Jokainen varmasti muistaa, että Suomen pääministeri Antti Rinne (sdp.) osallistui Helsinki Pride -kulkueeseen ensimmäisenä Suomen pääministerinä koskaan vuonna 2019.
Mutta heti tänä vuonna Helsinki Priden virallisena suojelijana jo toimii nyt ensimmäistä kertaa istuva Suomen pääministeri.
Sateenkaariperheessä kasvanut pääministerimme Sanna Marin (sdp.) on lupautunut toimimaan tapahtuman suojelijana myös ensi vuonna 2021.
Marin röyhistelee "suojelijan blogissaan" Helsinki Pride-yhteisön sivuilla, kuinka tänä vuonna ensimmäistä kertaa nostetaan Priden kunniaksi liput salkoon koko valtioneuvostossa.
Vaikka isoa kulkuetta eikä puistojuhlaa tänä vuonna nähty, "värikkääksi" tapahtumaa todella voi nimittää, sillä Helsingin kaupunki ilmoitti käyttävänsä progressiivista Pride-lippua kaupungintalon liputuksessa.
Mustat ja ruskeat raidat lipussa viittaavat mustiin ja ruskeisiin ihmisiin. Värit vaaleansininen, pinkki ja valkoinen tunnetaan paremmin transihmisten lipusta.
Helsinki kertoo ottaneensa ensimmäisenä julkisena tahona Suomessa näkyvästi käyttöön progressiivisen Pride-lipun, joka tuo esille "vähemmistöt vähemmistössä".
Myös Helsinki Priden järjestäjä eli Helsinki Pride -yhteisö käyttää toiminnassaan uutta lippua sateenkaarilipun ohella.
Haiskahtaako intersektionaaliselta feminismiltä, jota Suomen punavihreä hallitus rummuttaa uudessa "tasa-arvo-ohjelmassaan"?
Klaus Schwab`s and Thierry Malleret`s cynical "The Great Narrative" is the executive program of "The Great Reset"
Klo 17:24.Miten Suomesta tuli merirosvovaltio?
Klo 00:42.Donald Trump murskavoitolla jälleen USA:n presidentiksi
pe 08.11. 15:49Tp-Utva historian polttopisteessä
to 03.10. 15:30Kultamunat ovat kuoriutuneet - Pisa-tutkimus paljastaa
ti 01.10. 14:12