Blogi: Heikki Porkka, ti 10.09.2019 21:14

Poliittinen korrektius [+islam] = sivistysyhteiskunnan itsemurha

 

Aluksi uusinta tietoa Saksasta. Junge Freiheit –media uutisoi valtionsyyttäjän kertomasta tiedosta, jonka mukaan Saksassa on käynnistetty viimeisen neljän vuoden aikana 2245 isla[mis]miin liittyvää terrorismioikeudenkäyntiä.

Vuonna 2018 Saksassa saavutettiin uusi ennätys, yhteensä 1220 terrorismioikeudenkäyntiä, joista 884:ssa epäiltyinä olivat isla[mis]min edustajat.

Valtionsyyttäjän mukaan terrorismioikeudenkäyntien määrä kertoo Saksan todellisen turvallisuustilanteen luotettavammin kuin liittovaltion sisäministeriön poliisirikostilasto, johon kohdistuu manipulaatioepäilyjä.

Suomessa Junge Freiheitin välittämästä tiedosta kertoi ensimmäisenä lähdelinkin kera Facebook-seinällään toimittaja Pertti Rönkkö.

Mikä suomalainen valtamedian edustaja ehtii ensimmäisenä uutisoimaan näin järisyttävistä luvuista? Yle, HS, MTV, Iltalehti, Iltasanomat?

Mielenkiintoista on myös se, millä tavoin suomalaiset kansanedustajat reagoivat. Täytyy muistaa, että Saksa ja Ruotsi ovat monin tavoin Suomessa noudatetun maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikan esikuvia.

Suomi on tunnetusti paradoksaalisen politiikan maa, josta esimerkkinä Suomen pääministeri Juha Sipilän (kesk) Saksan liittokansleri Angela Merkelille 14.joulukuuta 2017 luovuttama Suomen ensimmäinen kansainvälinen tasa-arvopalkinto, 150 000 euroa.

Yleisradion uutisen mukaan”palkinto myönnetään Saksan liittokanslerille Angela Merkelille tunnustuksena hänen pitkäaikaisesta maailmanlaajuisesta toiminnastaan ihmisarvon ja ihmisoikeuksien puolustajana sekä naisten ja tyttöjen puolestapuhujana”.

Onko yksikään länsieurooppalainen poliittinen johtaja aiheuttanut enemmän ongelmia oman maansa naisille ja tytöille kuin Angela Merkel?

Merkelin politiikan seurauksena Saksassa on raiskattu ja kohdeltu muulla tavoin seksuaalisesti kaltoin tuhansia naisia / tyttöjä juuri niiden henkilöiden taholta, jotka Merkel toivotti tervetulleeksi Saksaan. Joissain tapauksissa seksuaalirikoksen tehnyt ulkomaalainen on murhannut uhrinsa aktin jälkeen. Uutisoinnin perusteella on syntynyt mielikuva, jonka mukaan Saksan ulkomaisten seksuaalirikollisten valtaosa edustaa islamilaista maailmaa.

Miten Suomi voi välttää Saksan ja Ruotsin edelleen paisuvat vakavat ongelmat? Yksinkertaisesti sanoen toteuttamalla politiikkaa, jonka tärkeimpänä arvona pidetään oman kansan kaikinpuolista hyvinvointia.

Suomessa on viime vuosina puhuttu paljon arvoista. Jokaiselle parlamenttiin valitulle pitäisi olla itsestään selvää, että ”länsimaiset arvot” tarkoittavat yhteiskuntamallia, jossa valtion ensisijainen tehtävä on pitää huolta omista kansalaisista.

Länsimaisten arvojen toteutuminen yhteiskunnan sisällä vaatii myös sen, että jokaiselta maahan asumaan asettuvalta ulkomaalaiselta edellytetään isäntämaan lakien sekä kantaväestön edustaman kulttuurin ja arvomaailman kunnioittamista.

Kansalaisista huolen pitäminen tarkoittaa sitä, että mahdollisimman hyvän talouspolitiikan lisäksi valtion sisälle luodaan niin turvalliset olosuhteet kuin mahdollista. Ulkoa saapuvan uhan ehkäisemisen pitäisi näin ollen olla itsestään selvä asia, kun puhutaan valtion sisäisestä turvallisuudesta huolehtimisesta.

Viime vuosina Suomessa ja läntisessä Euroopassa on toistettu mantraa, jonka mukaan joissain EU-jäsenvaltioissa ja joidenkin jäsenvaltioiden tietyissä puolueissa ei kunnioiteta arvoja, joiden pohjalle länsimainen yhteiskunta arvoineen perustuu.

Kun aihepiiriä tarkastelee käytännön politiikan kautta, havaitsee, että juuri ne tahot, jotka syyttävät muita arvojen polkemisesta, ovat itse luoneet politiikallaan tilanteen, jossa perinteisiä länsimaisia arvoja ei kunnioiteta.

Katsokaa esimerkiksi Euroopan terrorismitilastoja, terrorismin uhkatason nousua, seksuaalirikostilastoja (yksittäiset ja grooming) ja autopalojen määrää. Belgia, Britannia, Ranska, Ruotsi, Saksa ja Suomi esimerkkeinä.

Suomi on vielä piirun verran jäljessä muita edellä mainittuja, mutta johtavien poliitikkojen puheista päätellen hallituksella ei ole aikomustakaan muuttaa linjaa vaan pikemminkin edistää suuntausta, jonka myötä Suomi jatkaa yhä vaarallisemmaksi käyvällä polulla.

Seksuaalirikostilastot kertovat karusti, että yksittäisten raiskausten määrän kasvun lisäksi Suomi on noussut myös groomingin osalta uuden eurooppalaisen normin mukaiselle kartalle. Britteihin on toki matkaa groomingin osalta, mutta samoissa jalanjäljissä kuljetaan.

Terrorismi- ja seksuaalirikostilastojen synkkä näkymä on suoraa seurausta noudatetusta maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikasta.

Erityisesti EU:n läntisissä jäsenvaltioissa on otettu avosylin vastaan satojatuhansia vihamielisistä kulttuureista saapuneita ihmisiä, jotka eivät ole sopeutunut yhteenkään läntiseen sivistysvaltioon Euroopan alueella. Suurella osalla sopeutumattomasta väestä on ainakin yksi yhteinen tekijä – islam.

Kun muslimi jää kiinni terrori-iskun suunnittelusta tai toteuttaa terroriteon nousevat läntiset poliitikot ja mediat todistamaan yhteen ääneen, että teolla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Samaan aikaan media ja poliittinen eliitti viestivät kuitenkin islamismista, jolla tarkoitetaan ”poliittista islamia”.

Poliittisen islamin edustajilla tarkoitetaan käytännössä muslimeja, jotka haluavat islamilaisen lain, sharian olevan asuinmaansa laki.

Sharia-asenteen perusteella suurin osa maailman muslimeista on ”islamisteja”. Maailman laajin muslimeja koskenut PEW-tutkimus kertoo karusti, että sadat miljoonat maailman muslimit haluavat sharian olevan asuinmaansa laki.

Islamissa uskonto ja politiikka ovat kietoutuneet vahvasti toistensa ympärille. Niin vahvasti, että niitä ei voi irrottaa toisistaan ilman, että islamin perimmäinen olemus katoaa.

Länsimainen tapa käyttää sanaa islamismi on paitsi säälittävää, myös vaarallista, sillä sen myötä annetaan kuva, jonka mukaan ”islamistit” edustavat vain pieni muslimivähemmistöä. Tosiasiassa selkeä enemmistö maailman muslimeista on ”islamisteja”, kun sanalla tarkoitetaan poliittista islamia, joka pitää sisällään sharian.

Länsipoliitikkojen typerryttävä korrektius on levinnyt Suomessakin kaikkiin eduskuntapuolueisiin. Ikävä havainto, mutta käytäntö kertoo totuuden.

Lopuksi muutama sana islamisaatiokehityksestä, joka on todellisuutta, vaikka median ja poliitikkojen enemmistö pyrkii toisin väittämään.

Islamisaatio ei tarkoita sitä, että enemmistö kansalaisista on muslimeja. Islamisaation voi sanoa alkaneen, kun yhteiskunta alkaa lainsäädännön ja / tai tapakulttuurin kautta muuttamaan käytäntöjään islam-myönteisiksi.

Melko tarkalleen kaksi vuotta sitten kirjoitin tekstin, jossa valotin esimerkein sitä, millä tavoin islamisaatio on edennyt Suomessa.

Viimeisin todiste saatiin aivan vastikään, kun yhdenvertaisuusvaltuutettu antoi lausunnon, jonka mukaan burkinin käyttö pitäisi sallia suomalaisissa uimahalleissa. Lisäksi yhdenvertaisuusvaltuutettu esittää yksityisten suihkutilojen rakentamista [muslimeille].

Suomen poliittisen johdon, eduskunnan ja yhdenvertaisuusvaltuutetun sekä erityisesti sisäministeriön harjoittaman toiminnan ohella myös suomalainen oikeuslaitos on ollut suosiollinen islamilaista terrorismia tukeneita henkilöitä kohtaan.

Jokainen voi päätellä itse missä vaiheessa islamisaatiokehitys on tällä hetkellä. Muslimeille annettujen eri- ja etuoikeuksien lisäksi mietinnän pohjana voi muistella poliitikkojen viime aikojen puheita ja valtamedian toistuvia hyökkäyksiä kantaväestöä vastaan sekä poliisin punavihreän osaston intoa tukkia kansalaisten suut.

Heikki Porkka ti 10.09. 21:14

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03.2024 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03.2024 08:51

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44