Blogi: Heikki Porkka, su 13.01.2019 10:38

Sanna Marin, sdp ja oululaiset päättäjät

 

Sosialidemokraattien ensimmäinen varapuheenjohtaja, kansanedustaja ja Tampereen kaupunginvaltuutettu Sanna Marin on tällä hetkellä demarien pomo, kun feministiksi ilmoittautunut Antti Rinne  on toistaiseksi sivussa lomamatkalla saamansa sairauden vuoksi.

Marin matkasi lauantaina 12.1.2019 vaalikiertueellaan Satakuntaan, jossa suomalainen mies tiedusteli demarien varapuheenjohtajan kantaa turvallisuuteen mainiten esimerkkeinä Satakunnan alueella tapahtuneet vakavat rikokset ja Oulussa paljastuneet lukuisat lastenraiskaukset, joihin pakolaisina ja turvapaikanhakijoina Suomeen saapuneet muslimimiehet ovat syyllistyneet.

Mies kysyi demarien tulevista toimenpiteistä turvallisuuden suhteen viitaten samalla Sanna Marinin vuoden 2015 Ylen eduskuntavaalikoneessa antamaan lausuntoon, jonka mukaan Marin haluaa Suomeen lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita.

Sanna Marin sanoo oheisella videolla miehelle ”en mä ole koskaan sellaista esittänyt” ja ”eihän kukaan meistä toivo, että turvapaikanhakijoita tulisi lisää”. 

Ylen vaalikoneen Tulevaisuus-osion kohdassa kolme Marin kertoo olevansa ”jokseenkin samaa mieltä” vaalikoneen väittämään ”Suomen pitää ottaa suurempi vastuu EU:n alueelle tulevista turvapaikanhakijoista” kanssa.

Marin on täydentänyt vaalikonevastaustaan kommentilla, jossa hän toteaa, että ”Suomen tulisi ottaa vastaan nykyistä enemmän pakolaisia ja turvapaikanhakijoita”.

Yksiselitteisesti Sanna Marin jäi kiinni poliitikolle tyypillisestä toiminnasta eli valehtelusta äänestäjille.

Samassa vaalikoneessa Marin ottaa kantaa myös terrorismin tuomaan uhkaan. Turvallisuus-osion kohdassa kolme Marin vastaa ”jokseenkin eri mieltä”, kun kone esittää väittämän, jonka mukaan ”Maahanmuuttoa Suomeen on rajoitettava terrorismin uhan vuoksi”.

Marin on täydentänyt vastausta kommentilla ”Maahanmuuton rajoittamiselle ei ole tarvetta”.

Sdp:n sisällä vallinnee tällä hetkellä jonkinmoinen paniikki, sillä demarien toinen näkyvä nainen, Oulusta eduskuntaan ponnistanut Demarinaisten puheenjohtaja Tytti Tuppurainen esitti 18.11.2016 Suomen Kuvalehden tentissä vuosittaisen pakolaiskiintiön nostamista 10 000 henkilöön. 

Vuotta aiemmin, marraskuun 11. päivänä 2015, kun Suomeen vyöryi tuhansia muslimimiehiä Tornion kautta, Tuppurainen valitteli Ruotsin päätöstä aloittaa rajatarkastukset.

Tuppurainen paheksui Ruotsin päätöstä tviitissään 11.11.2015: ”Rajatarkastukset Ruotsissa on hätkähdyttävä uutinen. Murheellinen kuva aikamme neuvottomuudesta pakolaiskriisin ratkaisussa.” 

Toisin sanoen Tuppurainen oli sitä mieltä, että Ruotsi toimii väärin kontrolloidessaan rajalla millaisia henkilöitä pyrkii Ruotsin valtion alueelle.

Tuppuraisen ja Marinin lisäksi ei ole syytä unohtaa  sdp:n entistä puheenjohtajaa Eero Heinäluomaa, joka ehti kehua eduskunnan 14.10.2015 istunnossa sisäministerinä toiminutta Petteri Orpoa (kok) hyvin ja vastuullisesti hoidetusta työstä.

Heinäluoma viittasi sanoillaan Orpon suosimaan avoimen rajan politiikkaan, kun tuhannet tuntemattomat muslimimiehet kävelivät rajan yli Suomeen. Kuten tiedämme, seuraukset ovat olleet monin tavoin karmeat ja vahingolliset.

On hyvin todennäköistä, että sdp aloittaa edellisvaalien tapaan voimakkaan kampanjan, jonka aikana puolue valehtelee kansalaisille tiukentuvasta maahanmuuttolinjasta, jota demarit aikoo toteuttaa, jos pääsee valtapuolueeksi. Ennen vuoden 2015 eduskuntavaaleja Antti Rinne antoi persumaisia lausuntoja, mutta vaalien jälkeen demarit palasivat puheineen ja tekoinaan vanhalle linjalle, jonka mukaan kaikki maailman kansat ovat tervetulleita Suomeen.

Rinteen valheellisiksi osoittautuneita neljän vuoden takaisia lausuntoja kommentoitiin Åbo Akademin dosentti Åsa von Schultzin suulla seuraavasti, Vihreä Lanka uutisoi 15.4.2015

”"He (sosialidemokraatit) tuntevat itsensä selvästi uhatuiksi."

Perussuomalaiset nousi hurjat 2,1 prosenttiyksikköä Ylen ja Taloustutkimuksen viimeisessä mielipidemittauksessa ennen vaaleja. Sdp:n kannatus putosi 1,1 prosenttiyksikköä.”

Vihreän Langan artikkelin mukaan sdp yritti pysäyttää perussuomalaisiin karkaavia äänestäjiä.

Sdp yrittää nyt uusia edellisvaalien huijauksensa, kuten demarien näkyvimpien naisten, Marinin ja Tuppuraisen viime aikaisista ulkomaalaisiin liittyvistä puheista on ollut havaittavissa. Kumpikin nainen on antanut julkisuuteen täysin toisenlaisia lausuntoja kuin heidän vaalikauden aikainen käytännön toimintansa osoittaa.

Keskustan mandaatilta Oulun kaupunginjohtajaksi ponkaissut Päivi Laajala on ihmetellyt johtamansa kaupungin lapsiraiskausepidemiaa. Minä en ihmettele, kuten ei ihmettele kukaan sellainen, joka kykenee myöntämään tosiasiat.

Oulu on ottanut vapaaehtoisesti vastaan paljon muslimimiehiä ja käynnisti kaiken lisäksi hankkeen (Esikoto), jonka myötä islamilaista kulttuuria edustavia miehiä on kuskattu päiväkoteihin ja kouluihin.

Oulun seudulla on toteutettu myös toista projektia, Kotona kulttuurissa, joka on Opetushallituksen rahoittamaa toimintaa. Projektin kuvallisen annin perusteella on pääteltävissä, että Oulun seudun päättäjät ovat suorastaan tyrkyttäneet suomalaistyttöjä islamilaisesta maailmasta saapuville miehille. 

Täytyy ihmetellä kuinka helkkarin huonolla kulttuurintuntemuksella oululaispäättäjät on varustettu perussuomalaisia ja Junes Lokkaa (asyl) lukuun ottamatta, sillä jokainen islamilaisen maailman asioihin perehtynyt ihminen tiedostaa ikävän tosiasian, jonka mukaan seksuaalinen sekaantuminen lapsiin on melko yleistä muslimivaltioissa.

Ehkä Laajala ja Oulun kaupunginvaltuuston kokoomuslaiset, kepulaiset, demarit, vihreät, kristillisdemokraatit ja kommunistit (vas) eivät ole koskaan kuulleet lapsiavioliitoista tai siitä, millä tavoin useissa islamilaisissa valtioissa suhtaudutaan hunnuttamattomiin naisiin ja pikkutyttöihin.

Profeetta Muhammedin esikuvallisen esimerkin mukaan mennään, ja kuten tiedetään, Muhammed yhtyi perimätiedon mukaan alle kymmenvuotiaaseen tyttöön.

Ikävä kyllä, oululaiset ovat saaneet juuri sitä, mitä ovat eduskunta- ja kunnallisvaaleissa tilanneet. He [oululaiset] tilasivat vaaleissa konsensus ja poliittinen korrektius etunenässä asioita käsitteleviä poliitikkoja, toisin sanoen henkilöitä, joilla ei ole kykyä ja halua puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

Oululaispoliitikkojen valtaosa edustaa juuri sitä poliittista toimintatapaa, jossa totuus kielletään loppuun asti, vaikka päätä leikattaisiin. Lisäksi poliitikon tärkein ominaisuus, kyky ennakoida, tuntuu olevan täysin ylivoimainen asia oululaispoliitikkojen enemmistölle.

Oululaispoliitikot eivät sinänsä poikkea suomalaispoliitikkojen enemmistöstä, sillä Suomea on vaivannut jo vuosikymmenien ajan poliittisen korrektiuden ja konsensuksen tauti, jossa kansalainen häviää ja maksaa, sen sijaan poliittiset puolueet ja niiden taustavoimat keräävät rahat ja kunnian, oli päätöksenteko johtanut millaisiin tuloksiin hyvänsä.

Konsensuksen periaatteen mukaan hyvistä tuloksista kehutaan omaa toimintaa, ikävien tilanteiden edessä syytetään muita, koska ”kyllähän me, mutta kun nuo muut eivät”.

Konsensus on demokratian tehokkaasti tuhoava perinnesuomalainen poliittinen kulkutauti, joka ehkäisee tehokkaasti kansalaisten parhaan mahdollisen edun mukaisen päätöksenteon.

Oululaispoliitikkojen enemmistön yhteinen slogan voisi olla – silmät ummessa unholaan.

Eipä silti, samalle sanonnalle on käyttöä kaikkialla Suomessa, jossa kansa on luottanut vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen valtaa ja mammonaa rakastaviin poliitikkoihin, jotka ovat valmiita myymään vaikka äitinsä, kun saavat sopivan tarjouksen.

Heikki Porkka su 13.01. 10:38

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Yleisradio ohjaa suomalaisten ajattelua

ti 19.03. 11:04

Perussuomalaisia johdetaan Brysselistä?

to 14.03. 13:48

Suomi on kulkemassa kohti katastrofia?

to 07.03. 09:17

Mitä saa 3 200 miljoonalla (3,2 miljardilla) eurolla vuodessa?

ti 05.03. 12:54

Perussuomalaisista, vihreistä, maahanmuutosta ja sukupuolista

ke 27.02. 12:47

Yle pimittää merkittävää tietoa Ranskan antisemitismistä

ke 20.02. 19:22

Pahuuden kultin palvonta palvelee liittovaltion tavoittelua

to 14.02. 10:18

Rappio raastaa Suomi-politiikkaa

ti 12.02. 12:18

Hybridivaikutetaan

ma 11.02. 14:11

Sdp:n poliittisesta uskottavuudesta

to 07.02. 11:43

blogit

Vieraskynä

Ps-nuorten naiset: Nykyfeminismi tai sukupuolikiintiöt eivät edusta tasa-arvoa

ti 19.03.2019 20:01

Juha Ahvio

Vuosi 2019 totuuden valossa: Miksi kristityn tulee olla kansallismielisen isänmaallinen?

su 17.03.2019 10:23

Professorin Ajatuksia

Pelastaisiko 1,4 miljoonaa maahanmuuttajaa suomalaisten eläkkeet?

la 23.03.2019 11:54

Jukka Hankamäki

Lasten ristiretki ja ilmastopolitiikan kobravaikutus

pe 22.03.2019 10:30

Petteri Hiienkoski

The Telegraphin uutiset liikaa Facebookille: yhteisöpalvelu bannasi tiedonvälittäjän vaalien alla

ke 20.03.2019 19:18

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Riittää, että kansa on sitä mieltä

ti 05.03.2019 14:48

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Tapauskertomus: Muslimimaasta tullut valehteli ja sai turvapaikan

pe 22.03.2019 23:24

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

GCM-sammakosta suudellaan maahanmuuttoprinssia

la 23.03.2019 11:56

Mika Niikko

Kuka opettaa sinun lapsellesi seksuaalisuudesta?

ma 28.01.2019 22:12

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Pekka Haavisto ja Paroni von Munchausen

la 23.03.2019 08:13

Heikki Porkka

Yleisradio ohjaa suomalaisten ajattelua

ti 19.03.2019 11:04

Tapio Puolimatka

"Homofobinen" professori haluttiin erottaa Oxfordin yliopistosta

pe 22.03.2019 21:47

Olli Pusa

Berner kävelevänä skandaalina

pe 22.02.2019 00:16

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

ISIS-morsiamet - tätä dokumenttiä ei Yle esitä

ke 13.03.2019 20:09

Reijo Tossavainen

Journalistin päätoim. M. Pettersson: "Me vaikutamme äänestystulokseen"

to 14.03.2019 18:27

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Tyhjästä on paha nyhjästä

la 16.03.2019 11:29

Timo Vihavainen

Sota joka yllätti

la 23.03.2019 11:55

Matti Viren

Populismia

ti 19.02.2019 23:20