Blogi: Heikki Porkka, su 13.01.2019 10:38

Sanna Marin, sdp ja oululaiset päättäjät

 

Sosialidemokraattien ensimmäinen varapuheenjohtaja, kansanedustaja ja Tampereen kaupunginvaltuutettu Sanna Marin on tällä hetkellä demarien pomo, kun feministiksi ilmoittautunut Antti Rinne  on toistaiseksi sivussa lomamatkalla saamansa sairauden vuoksi.

Marin matkasi lauantaina 12.1.2019 vaalikiertueellaan Satakuntaan, jossa suomalainen mies tiedusteli demarien varapuheenjohtajan kantaa turvallisuuteen mainiten esimerkkeinä Satakunnan alueella tapahtuneet vakavat rikokset ja Oulussa paljastuneet lukuisat lastenraiskaukset, joihin pakolaisina ja turvapaikanhakijoina Suomeen saapuneet muslimimiehet ovat syyllistyneet.

Mies kysyi demarien tulevista toimenpiteistä turvallisuuden suhteen viitaten samalla Sanna Marinin vuoden 2015 Ylen eduskuntavaalikoneessa antamaan lausuntoon, jonka mukaan Marin haluaa Suomeen lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita.

Sanna Marin sanoo oheisella videolla miehelle ”en mä ole koskaan sellaista esittänyt” ja ”eihän kukaan meistä toivo, että turvapaikanhakijoita tulisi lisää”. 

Ylen vaalikoneen Tulevaisuus-osion kohdassa kolme Marin kertoo olevansa ”jokseenkin samaa mieltä” vaalikoneen väittämään ”Suomen pitää ottaa suurempi vastuu EU:n alueelle tulevista turvapaikanhakijoista” kanssa.

Marin on täydentänyt vaalikonevastaustaan kommentilla, jossa hän toteaa, että ”Suomen tulisi ottaa vastaan nykyistä enemmän pakolaisia ja turvapaikanhakijoita”.

Yksiselitteisesti Sanna Marin jäi kiinni poliitikolle tyypillisestä toiminnasta eli valehtelusta äänestäjille.

Samassa vaalikoneessa Marin ottaa kantaa myös terrorismin tuomaan uhkaan. Turvallisuus-osion kohdassa kolme Marin vastaa ”jokseenkin eri mieltä”, kun kone esittää väittämän, jonka mukaan ”Maahanmuuttoa Suomeen on rajoitettava terrorismin uhan vuoksi”.

Marin on täydentänyt vastausta kommentilla ”Maahanmuuton rajoittamiselle ei ole tarvetta”.

Sdp:n sisällä vallinnee tällä hetkellä jonkinmoinen paniikki, sillä demarien toinen näkyvä nainen, Oulusta eduskuntaan ponnistanut Demarinaisten puheenjohtaja Tytti Tuppurainen esitti 18.11.2016 Suomen Kuvalehden tentissä vuosittaisen pakolaiskiintiön nostamista 10 000 henkilöön. 

Vuotta aiemmin, marraskuun 11. päivänä 2015, kun Suomeen vyöryi tuhansia muslimimiehiä Tornion kautta, Tuppurainen valitteli Ruotsin päätöstä aloittaa rajatarkastukset.

Tuppurainen paheksui Ruotsin päätöstä tviitissään 11.11.2015: ”Rajatarkastukset Ruotsissa on hätkähdyttävä uutinen. Murheellinen kuva aikamme neuvottomuudesta pakolaiskriisin ratkaisussa.” 

Toisin sanoen Tuppurainen oli sitä mieltä, että Ruotsi toimii väärin kontrolloidessaan rajalla millaisia henkilöitä pyrkii Ruotsin valtion alueelle.

Tuppuraisen ja Marinin lisäksi ei ole syytä unohtaa  sdp:n entistä puheenjohtajaa Eero Heinäluomaa, joka ehti kehua eduskunnan 14.10.2015 istunnossa sisäministerinä toiminutta Petteri Orpoa (kok) hyvin ja vastuullisesti hoidetusta työstä.

Heinäluoma viittasi sanoillaan Orpon suosimaan avoimen rajan politiikkaan, kun tuhannet tuntemattomat muslimimiehet kävelivät rajan yli Suomeen. Kuten tiedämme, seuraukset ovat olleet monin tavoin karmeat ja vahingolliset.

On hyvin todennäköistä, että sdp aloittaa edellisvaalien tapaan voimakkaan kampanjan, jonka aikana puolue valehtelee kansalaisille tiukentuvasta maahanmuuttolinjasta, jota demarit aikoo toteuttaa, jos pääsee valtapuolueeksi. Ennen vuoden 2015 eduskuntavaaleja Antti Rinne antoi persumaisia lausuntoja, mutta vaalien jälkeen demarit palasivat puheineen ja tekoinaan vanhalle linjalle, jonka mukaan kaikki maailman kansat ovat tervetulleita Suomeen.

Rinteen valheellisiksi osoittautuneita neljän vuoden takaisia lausuntoja kommentoitiin Åbo Akademin dosentti Åsa von Schultzin suulla seuraavasti, Vihreä Lanka uutisoi 15.4.2015

”"He (sosialidemokraatit) tuntevat itsensä selvästi uhatuiksi."

Perussuomalaiset nousi hurjat 2,1 prosenttiyksikköä Ylen ja Taloustutkimuksen viimeisessä mielipidemittauksessa ennen vaaleja. Sdp:n kannatus putosi 1,1 prosenttiyksikköä.”

Vihreän Langan artikkelin mukaan sdp yritti pysäyttää perussuomalaisiin karkaavia äänestäjiä.

Sdp yrittää nyt uusia edellisvaalien huijauksensa, kuten demarien näkyvimpien naisten, Marinin ja Tuppuraisen viime aikaisista ulkomaalaisiin liittyvistä puheista on ollut havaittavissa. Kumpikin nainen on antanut julkisuuteen täysin toisenlaisia lausuntoja kuin heidän vaalikauden aikainen käytännön toimintansa osoittaa.

Keskustan mandaatilta Oulun kaupunginjohtajaksi ponkaissut Päivi Laajala on ihmetellyt johtamansa kaupungin lapsiraiskausepidemiaa. Minä en ihmettele, kuten ei ihmettele kukaan sellainen, joka kykenee myöntämään tosiasiat.

Oulu on ottanut vapaaehtoisesti vastaan paljon muslimimiehiä ja käynnisti kaiken lisäksi hankkeen (Esikoto), jonka myötä islamilaista kulttuuria edustavia miehiä on kuskattu päiväkoteihin ja kouluihin.

Oulun seudulla on toteutettu myös toista projektia, Kotona kulttuurissa, joka on Opetushallituksen rahoittamaa toimintaa. Projektin kuvallisen annin perusteella on pääteltävissä, että Oulun seudun päättäjät ovat suorastaan tyrkyttäneet suomalaistyttöjä islamilaisesta maailmasta saapuville miehille. 

Täytyy ihmetellä kuinka helkkarin huonolla kulttuurintuntemuksella oululaispäättäjät on varustettu perussuomalaisia ja Junes Lokkaa (asyl) lukuun ottamatta, sillä jokainen islamilaisen maailman asioihin perehtynyt ihminen tiedostaa ikävän tosiasian, jonka mukaan seksuaalinen sekaantuminen lapsiin on melko yleistä muslimivaltioissa.

Ehkä Laajala ja Oulun kaupunginvaltuuston kokoomuslaiset, kepulaiset, demarit, vihreät, kristillisdemokraatit ja kommunistit (vas) eivät ole koskaan kuulleet lapsiavioliitoista tai siitä, millä tavoin useissa islamilaisissa valtioissa suhtaudutaan hunnuttamattomiin naisiin ja pikkutyttöihin.

Profeetta Muhammedin esikuvallisen esimerkin mukaan mennään, ja kuten tiedetään, Muhammed yhtyi perimätiedon mukaan alle kymmenvuotiaaseen tyttöön.

Ikävä kyllä, oululaiset ovat saaneet juuri sitä, mitä ovat eduskunta- ja kunnallisvaaleissa tilanneet. He [oululaiset] tilasivat vaaleissa konsensus ja poliittinen korrektius etunenässä asioita käsitteleviä poliitikkoja, toisin sanoen henkilöitä, joilla ei ole kykyä ja halua puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

Oululaispoliitikkojen valtaosa edustaa juuri sitä poliittista toimintatapaa, jossa totuus kielletään loppuun asti, vaikka päätä leikattaisiin. Lisäksi poliitikon tärkein ominaisuus, kyky ennakoida, tuntuu olevan täysin ylivoimainen asia oululaispoliitikkojen enemmistölle.

Oululaispoliitikot eivät sinänsä poikkea suomalaispoliitikkojen enemmistöstä, sillä Suomea on vaivannut jo vuosikymmenien ajan poliittisen korrektiuden ja konsensuksen tauti, jossa kansalainen häviää ja maksaa, sen sijaan poliittiset puolueet ja niiden taustavoimat keräävät rahat ja kunnian, oli päätöksenteko johtanut millaisiin tuloksiin hyvänsä.

Konsensuksen periaatteen mukaan hyvistä tuloksista kehutaan omaa toimintaa, ikävien tilanteiden edessä syytetään muita, koska ”kyllähän me, mutta kun nuo muut eivät”.

Konsensus on demokratian tehokkaasti tuhoava perinnesuomalainen poliittinen kulkutauti, joka ehkäisee tehokkaasti kansalaisten parhaan mahdollisen edun mukaisen päätöksenteon.

Oululaispoliitikkojen enemmistön yhteinen slogan voisi olla – silmät ummessa unholaan.

Eipä silti, samalle sanonnalle on käyttöä kaikkialla Suomessa, jossa kansa on luottanut vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen valtaa ja mammonaa rakastaviin poliitikkoihin, jotka ovat valmiita myymään vaikka äitinsä, kun saavat sopivan tarjouksen.

Heikki Porkka su 13.01. 10:38

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Poliittista lähihistoriaa - sivistyneen Suomen esimerkilliset edustajat

la 09.11. 21:13

Miksi perussuomalaisten kannatus kasvaa jatkuvasti?

to 07.11. 10:07

Vihapuhe ja maalittaminen ovat tekosyitä

la 26.10. 12:31

Harhaanjohtaja Petteri Orpo

ke 23.10. 11:19

"Oululainen mies" raiskasi - kertoo Yleisradio ja johtaa kansalaisia harhaan

to 17.10. 13:09

Oikeusmurha ja poliittinen matka kohti turvatonta Suomea

la 12.10. 07:44

Uuskommunistiseen aikaan lapsitähtien johdolla

pe 27.09. 11:19

Tunteet ovat tarpeen, mutta faktat ovat tärkeämpiä

to 26.09. 11:01

Saksan uuden ajan fasistit ja natsit löytyvät vihervasemmistosta

ke 25.09. 14:16

Islamisaatio etenee

su 22.09. 11:50

blogit

Vieraskynä

Mitä vikaa koulushoppailussa?

pe 18.10.2019 00:31

Juha Ahvio

Sanan- ja uskonnonvapautta on puolustettava nyt

su 10.11.2019 21:07

Professorin Ajatuksia

Miksei poliittisen korrektiuden hinnasta keskustella?

ma 11.11.2019 21:54

Marko Hamilo

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

pe 05.07.2019 00:00

Jukka Hankamäki

Lähi-idästä uhkaava pakolaisaalto torjuttava päättäväisesti

pe 11.10.2019 22:36

Petteri Hiienkoski

Sananvapaus on jakamaton

ti 17.09.2019 01:15

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Haluan provosoida ihmisiä tutkimaan asioita itse

la 12.10.2019 11:17

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Espoon nuorisotiloissa jatkuvia etnisiä konflikteja

la 05.10.2019 23:55

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Joka neljäs on perussuomalainen - kohta joka kolmas!

pe 08.11.2019 22:06

Mika Niikko

Mielipide tai vihainen puhe ei ole rikos!

ma 11.11.2019 22:02

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

YK:n ilmastopaneeli IPCC tukeutuu pseudotieteeseen

la 07.09.2019 07:11

Heikki Porkka

Poliittista lähihistoriaa - sivistyneen Suomen esimerkilliset edustajat

la 09.11.2019 21:13

Tapio Puolimatka

Voiko mies synnyttää?

ma 07.10.2019 23:31

Olli Pusa

Natsien kirjarovioille jatkoa?

ma 04.11.2019 19:17

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Mikä on muuttunut 30-vuodessa.

pe 11.10.2019 00:57

Reijo Tossavainen

Vihreät nuoret haukkuvat väärää puuta

pe 23.08.2019 09:24

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

to 22.08.2019 16:17

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Salaperäisiä uutisia

ma 11.11.2019 21:57

Matti Viren

Onko työvoiman kysyntä joustavaa vai joustamatonta?

ma 11.11.2019 22:01