Blogi: Heikki Porkka, su 23.12.2018 00:55

Tuhon hedelmiä - vai helmiä?

 

Tämänkertainen blogiteksti on osaksi lainaa. Mukana on facebook-kaverien seiniltä kopioituja kirjoituksia, joiden julkaisuun en ole kysynyt lupaa.

Lainatut osuudet on kirjoitettu kursiivilla. Varmuuden vuoksi kerron ennakkoon, että Viljanen ei ole fb-kaverini, hänen sanansa poimin Yle-uutisista.

Fb-kaveri nro 1:

”TRUMP, OPETTAJA JUMALAN ARMOSTA NEXTILLÄ LEVELILLÄ

Harvoilla meistä on opettamisen lahja. Trumpilla on. Hän on maailman ainoa tunnettu politiikassa toimiva Midas, pystyen kosketuksella tekemään paskastakin konvehtia. Jo aivan lyhytkin toimiminen hänen hallinnossaan nostaa henkilön kompentenssin käsittämättömiin sfääreihin.

Vastuullisen valtamedian seuraaja eli me tolkun ihmiset olemme lukeneet, että jokainen Trumpin hallintoonsa valitsema henkilö on nimittämisen hetkellä ollut joko epäpätevä ja vaarallinen, tai arveluttava ja pimeitä voimia edustava. Yhteinen piirre on ollut se, että valitut ovat olleet perseestä.

Eron hetkellä he ovat nousseet tiedoiltaan ja taidoiltaan korvaamattomiksi osaajiksi ja niin suuriksi taitajiksi että heidän eron myötä maailmaa uhkaa tuho. Näin on taas kerran kun puolustusministeri “hullu koira” eroaa.

Obamalla, jolla oli 4 eri puolustusministeriä ei ollut samanlaista kykyä nostaa ihmisiä nextille levelille, joten maailma ei ollut vaarassa tuhoutua, vaikka hän kävikin jatkuvaa sotaa molempien kausiensa aikana.”

Yllä oleva teksti liittyy Talouselämä-lehden uutiseen, joka on otsikoitu seuraavasti: ”Nyt tuli rankka arvio USA:n nykytilanteesta: ”Trump on irti – tie auki maailmanlaajuiselle kaaokselle”.” 

Talouselämän otsikko viittaa fake news –media CNN:n propagandaan, jossa pyritään kertomaan, että taivas putoaa niskaan, koska James ”Hullu koira” Mattis nostaa kytkintä ministerintehtävästä.

Kun Mattis astui kaksi vuotta sitten ministerinvirkaan, uutisoitiin hänestä Yhdysvaltain valtamediassa ja sitä apinoivissa suomalaismedioissa (Yle, MTV, HS) negatiiviseen sävyyn. Kuten fb-kaveri nro 1 kirjoittaa, Trump leipoi näköjään Mattisista kultakimpaleen, jonka poistuminen aiheuttaa maailmanlaajuisen kaaoksen.

Trump oli bisnes-elämässä kultasormi, mutta nyt hänestä näyttää kouliutuneen myös taidokas psykologinen valmentaja, joka taikoo lähes täyshulluiksi leimatuista henkilöistä korvaamattomia taitureita!

Luonnollisesti Ylen kaksi Yhdysvalloissa vaikuttavaa kirjeenvaihtajaa, Paula Vilén ja Mika Hentunen ovat näytelleet Mattisin erouutisoinnin seurauksena täysin pöyristyneitä, koska Trump aikoo jälleen täyttää yhden vaalilupauksensa vetämällä amerikkalaisia joukkoja pois vierailta mailta.

Hiukkasen mietityttää kuinka tohkeissaan Vilén ja Hentunen olisivat olleet, jos Trump olisi ilmoittanut kasvattavansa joukkojen määrää.

Muistelen, että edellisen kerran Trump oli aivan kauhea, kun hän tapasi Pohjois-Korean johtajan Singaporessa ja entistä pahempi hirviö hänestä tuli, kun hän kehtasi kohdata Vladimir Putinin Helsingissä.

Ylen päivittäisistä Trump-uutisoinneista johtuen ehdotan, että Yle-uutiset nimetään uudelleen. Ehdotukseni uudeksi nimeksi on ”Donald Trumpin maailmasta”. Vaihtoehtoisena nimenä esitän ”Suomen fake news nro 1”.

Jälkimmäinen nimi on hivenen osuvampi, sillä totta puhuen, kyllähän Yle uutisoi innokkaasti kahdesta muustakin aiheesta, nimittäin ilmastonmuutoksesta ja monikulttuurisen yhteiskunnan ihanuudesta.

Ilmastonmuutoksella Yle pelottelee ihmisiä joka päivä aamusta iltaan. Monikulttuurisen yhteiskunnan esikuvana Ylellä ja Suomen poliittisella johdolla on ruotsalaistyyppinen kehitysmaakansankoti, jossa keksitään joka vuosi uusia kotouttamiskonsteja, joilla tuttiasteella oleville tulijoille kerrotaan mitä ei saa tehdä ja mitä pitäisi tehdä.

Tähän mennessä toteutettujen kotouttamistoimien onnistumisesta kertovat Ruotsin kärkisijat Euroopan raiskaus-, kranaatti-isku-, koulupalo- ja ampumistilastoissa.

Autopalojen suhteen on vähän niin ja näin, sillä Ylen ja monen muun valtamedian ylistämän presidentti Macronin Ranska saattaa olla himpun verran edellä. Tosin mahdollista on, että Ruotsin kotouttamispolitiikka on ollut niin tehokasta, että maa on kivunnut autopaloissakin ykköspaikalle.

Oikeasti, hyvät suomalaiset. Jos seuraatte muun maailman uutisointia, saatatte havaita, että maapallolla on Pohjois-Korean lisäksi toinen maa, jossa valtiollinen media pitää edelleen yllä vanhaa neuvostoliittolaista uutisoinnin manipulaatioperinnettä, jonka mukaan asia muuttuu todeksi, kun sitä toistetaan uutisen muodossa mahdollisimman monta kertaa.

Fb-kaveri nro 2:

”Hirtehistä. Suomalaiset ovat edelleen sydänjuuriaan myöten järkyttyneitä Oulun maahanmuuttajataustaisten miesten pyörittämästä grooming-ringistä. Poliisi toteaa, ettei jatkossa kerro kansalle kuin valitut palat, koska suomalaiset eivät osaa suhtautua. Pari bussia yritettiin turvaa etsivien toimesta suistaa vastaantulevien kaistalle, teräaseita on nähty milloin Prismassa, milloin puistojen pöheiköissä ja suurimmasta osasta emme edes tiedä.

Nyt Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja Turku saavat yllätys, yllätys Työ- ja elinkeinoministeriöltä sekä opetus-ja kulttuuriministeriöltä kukin yhtäkkiä 930 000 euroa maahanmuuttajien osaamiskeskusta varten ja kaupungit pistävät vielä 30 % omavastuuta päälle. Yleisempiä maahanmuuttajakieliä osaavia palkataan uusiin keskuksiin runsaasti ja suomen kieltä maahanmuuttajille opettava robotti hankitaan Japanista. Rahoitus on heti ensi vuodelle ja nyt on niin kiire, että Turussakin remontoidaan työllisyyspalvelukeskukseen 100 neliön lisätiloja joulunpyhinä. Te- ja Ely-keskuksen kanssa on tehty suunnitelmia ja Turun ammatti-instituutti ottaa vastaan uusia maahanmuuttajaiopiskelijoita. "Nythän voi olla niin, että korkeasti koulutettu löytää vain siivoustyötä", kertoo palvelujohtaja Mika Helva Turusta.

Pientä maanisuutta ilmassa? Laskekaa 1 + 1. Jokin on mennyt viime vuosina pahasti pieleen ja nyt peittely-yrityksiin löytyy rahaa lähes viisi miljoonaa euroa, naps, noin vain.

1 200 000 voisi Turku käyttää kantaväestön, erityisesti nuorten työllisyyden tukemiseen ja muitakin rahareikiä olisi yllin kyllin... Ei, jokin muu on tärkeämpää, tiedätte kyllä mikä.

Jotain rajaa. Älkää äänestäkö tällaisen hulluuden puolesta ensi kevään eduskuntavaaleissa.”

Kaveri nro kahden yllä olevan tekstin luettuani muistin Yle-uutiset, joissa haastateltiin Tarja Halosen presidenttikausilta tuttua henkilöä.

Suomalaista yhteiskuntaa tehokkaasti pilannutta Ritva Viljasta (sdp) eivät turvaa hakemaan tulleiden tekemät lukuisat lapsiin, nuoriin ja aikuisiin kohdistuneet seksuaalirikokset sekä terrori-isku, kolme murhaa, yksi tappo ja muut sadat rikokset tunnu hidastavan, sillä nykyisin Vantaan kaupunginjohtajana vaikuttava Viljanen totesi kylmän viileästi Ylen uutisissa 22.12.2018:

”Me tarvitaan ylipäätään monikulttuurisuutta lisää…”

Kaikki eivät ole Viljasen kanssa samaa mieltä suomalaisen kulttuurin ja perinteiden halveksimisesta.

Fb-kaveri nro 3 kertoi seinällään millainen lausahdus tarttui korvaan bussimatkalla:

”"Mikä v***n suomalainen joulujuhla se on missä joku intialainen ämmä tanssii?!" (Teinipoika bussissa tänään puoliltapäivin.)”

Intialaisen naisen tanssimista vastaan minulla ei ole mitään, mutta ihmettelen samaa kuin teinipoika. Mitä tekemistä intialaisella tanssilla on suomalaisessa joulujuhlassa? Olisiko kyse opettajakuntaan laajalle levinneestä toiseuden palvonnan taudista, jonka mukaan kaikki mitä ulkomaalaistaustaiset tekevät, on parempaa kuin suomalaiskansalliset perinteet?

Ensi keväänä näemme, onko Suomi oikeasti niin sekaisin miltä ulkoa katsottuna näyttää. Jos viimeisen kolmen vuoden aikana Suomessa ja muualla läntisessä Euroopassa tapahtuneet kauheudet eivät ole herättäneet kansan valtaosaa, taitaa olla niin, että väitteet älykkyystason selkeästä laskusuunnasta ovat totta.

Heikki Porkka su 23.12. 00:55

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44