Blogi: Heikki Porkka, su 23.12.2018 00:55

Tuhon hedelmiä - vai helmiä?

 

Tämänkertainen blogiteksti on osaksi lainaa. Mukana on facebook-kaverien seiniltä kopioituja kirjoituksia, joiden julkaisuun en ole kysynyt lupaa.

Lainatut osuudet on kirjoitettu kursiivilla. Varmuuden vuoksi kerron ennakkoon, että Viljanen ei ole fb-kaverini, hänen sanansa poimin Yle-uutisista.

Fb-kaveri nro 1:

”TRUMP, OPETTAJA JUMALAN ARMOSTA NEXTILLÄ LEVELILLÄ

Harvoilla meistä on opettamisen lahja. Trumpilla on. Hän on maailman ainoa tunnettu politiikassa toimiva Midas, pystyen kosketuksella tekemään paskastakin konvehtia. Jo aivan lyhytkin toimiminen hänen hallinnossaan nostaa henkilön kompentenssin käsittämättömiin sfääreihin.

Vastuullisen valtamedian seuraaja eli me tolkun ihmiset olemme lukeneet, että jokainen Trumpin hallintoonsa valitsema henkilö on nimittämisen hetkellä ollut joko epäpätevä ja vaarallinen, tai arveluttava ja pimeitä voimia edustava. Yhteinen piirre on ollut se, että valitut ovat olleet perseestä.

Eron hetkellä he ovat nousseet tiedoiltaan ja taidoiltaan korvaamattomiksi osaajiksi ja niin suuriksi taitajiksi että heidän eron myötä maailmaa uhkaa tuho. Näin on taas kerran kun puolustusministeri “hullu koira” eroaa.

Obamalla, jolla oli 4 eri puolustusministeriä ei ollut samanlaista kykyä nostaa ihmisiä nextille levelille, joten maailma ei ollut vaarassa tuhoutua, vaikka hän kävikin jatkuvaa sotaa molempien kausiensa aikana.”

Yllä oleva teksti liittyy Talouselämä-lehden uutiseen, joka on otsikoitu seuraavasti: ”Nyt tuli rankka arvio USA:n nykytilanteesta: ”Trump on irti – tie auki maailmanlaajuiselle kaaokselle”.” 

Talouselämän otsikko viittaa fake news –media CNN:n propagandaan, jossa pyritään kertomaan, että taivas putoaa niskaan, koska James ”Hullu koira” Mattis nostaa kytkintä ministerintehtävästä.

Kun Mattis astui kaksi vuotta sitten ministerinvirkaan, uutisoitiin hänestä Yhdysvaltain valtamediassa ja sitä apinoivissa suomalaismedioissa (Yle, MTV, HS) negatiiviseen sävyyn. Kuten fb-kaveri nro 1 kirjoittaa, Trump leipoi näköjään Mattisista kultakimpaleen, jonka poistuminen aiheuttaa maailmanlaajuisen kaaoksen.

Trump oli bisnes-elämässä kultasormi, mutta nyt hänestä näyttää kouliutuneen myös taidokas psykologinen valmentaja, joka taikoo lähes täyshulluiksi leimatuista henkilöistä korvaamattomia taitureita!

Luonnollisesti Ylen kaksi Yhdysvalloissa vaikuttavaa kirjeenvaihtajaa, Paula Vilén ja Mika Hentunen ovat näytelleet Mattisin erouutisoinnin seurauksena täysin pöyristyneitä, koska Trump aikoo jälleen täyttää yhden vaalilupauksensa vetämällä amerikkalaisia joukkoja pois vierailta mailta.

Hiukkasen mietityttää kuinka tohkeissaan Vilén ja Hentunen olisivat olleet, jos Trump olisi ilmoittanut kasvattavansa joukkojen määrää.

Muistelen, että edellisen kerran Trump oli aivan kauhea, kun hän tapasi Pohjois-Korean johtajan Singaporessa ja entistä pahempi hirviö hänestä tuli, kun hän kehtasi kohdata Vladimir Putinin Helsingissä.

Ylen päivittäisistä Trump-uutisoinneista johtuen ehdotan, että Yle-uutiset nimetään uudelleen. Ehdotukseni uudeksi nimeksi on ”Donald Trumpin maailmasta”. Vaihtoehtoisena nimenä esitän ”Suomen fake news nro 1”.

Jälkimmäinen nimi on hivenen osuvampi, sillä totta puhuen, kyllähän Yle uutisoi innokkaasti kahdesta muustakin aiheesta, nimittäin ilmastonmuutoksesta ja monikulttuurisen yhteiskunnan ihanuudesta.

Ilmastonmuutoksella Yle pelottelee ihmisiä joka päivä aamusta iltaan. Monikulttuurisen yhteiskunnan esikuvana Ylellä ja Suomen poliittisella johdolla on ruotsalaistyyppinen kehitysmaakansankoti, jossa keksitään joka vuosi uusia kotouttamiskonsteja, joilla tuttiasteella oleville tulijoille kerrotaan mitä ei saa tehdä ja mitä pitäisi tehdä.

Tähän mennessä toteutettujen kotouttamistoimien onnistumisesta kertovat Ruotsin kärkisijat Euroopan raiskaus-, kranaatti-isku-, koulupalo- ja ampumistilastoissa.

Autopalojen suhteen on vähän niin ja näin, sillä Ylen ja monen muun valtamedian ylistämän presidentti Macronin Ranska saattaa olla himpun verran edellä. Tosin mahdollista on, että Ruotsin kotouttamispolitiikka on ollut niin tehokasta, että maa on kivunnut autopaloissakin ykköspaikalle.

Oikeasti, hyvät suomalaiset. Jos seuraatte muun maailman uutisointia, saatatte havaita, että maapallolla on Pohjois-Korean lisäksi toinen maa, jossa valtiollinen media pitää edelleen yllä vanhaa neuvostoliittolaista uutisoinnin manipulaatioperinnettä, jonka mukaan asia muuttuu todeksi, kun sitä toistetaan uutisen muodossa mahdollisimman monta kertaa.

Fb-kaveri nro 2:

”Hirtehistä. Suomalaiset ovat edelleen sydänjuuriaan myöten järkyttyneitä Oulun maahanmuuttajataustaisten miesten pyörittämästä grooming-ringistä. Poliisi toteaa, ettei jatkossa kerro kansalle kuin valitut palat, koska suomalaiset eivät osaa suhtautua. Pari bussia yritettiin turvaa etsivien toimesta suistaa vastaantulevien kaistalle, teräaseita on nähty milloin Prismassa, milloin puistojen pöheiköissä ja suurimmasta osasta emme edes tiedä.

Nyt Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja Turku saavat yllätys, yllätys Työ- ja elinkeinoministeriöltä sekä opetus-ja kulttuuriministeriöltä kukin yhtäkkiä 930 000 euroa maahanmuuttajien osaamiskeskusta varten ja kaupungit pistävät vielä 30 % omavastuuta päälle. Yleisempiä maahanmuuttajakieliä osaavia palkataan uusiin keskuksiin runsaasti ja suomen kieltä maahanmuuttajille opettava robotti hankitaan Japanista. Rahoitus on heti ensi vuodelle ja nyt on niin kiire, että Turussakin remontoidaan työllisyyspalvelukeskukseen 100 neliön lisätiloja joulunpyhinä. Te- ja Ely-keskuksen kanssa on tehty suunnitelmia ja Turun ammatti-instituutti ottaa vastaan uusia maahanmuuttajaiopiskelijoita. "Nythän voi olla niin, että korkeasti koulutettu löytää vain siivoustyötä", kertoo palvelujohtaja Mika Helva Turusta.

Pientä maanisuutta ilmassa? Laskekaa 1 + 1. Jokin on mennyt viime vuosina pahasti pieleen ja nyt peittely-yrityksiin löytyy rahaa lähes viisi miljoonaa euroa, naps, noin vain.

1 200 000 voisi Turku käyttää kantaväestön, erityisesti nuorten työllisyyden tukemiseen ja muitakin rahareikiä olisi yllin kyllin... Ei, jokin muu on tärkeämpää, tiedätte kyllä mikä.

Jotain rajaa. Älkää äänestäkö tällaisen hulluuden puolesta ensi kevään eduskuntavaaleissa.”

Kaveri nro kahden yllä olevan tekstin luettuani muistin Yle-uutiset, joissa haastateltiin Tarja Halosen presidenttikausilta tuttua henkilöä.

Suomalaista yhteiskuntaa tehokkaasti pilannutta Ritva Viljasta (sdp) eivät turvaa hakemaan tulleiden tekemät lukuisat lapsiin, nuoriin ja aikuisiin kohdistuneet seksuaalirikokset sekä terrori-isku, kolme murhaa, yksi tappo ja muut sadat rikokset tunnu hidastavan, sillä nykyisin Vantaan kaupunginjohtajana vaikuttava Viljanen totesi kylmän viileästi Ylen uutisissa 22.12.2018:

”Me tarvitaan ylipäätään monikulttuurisuutta lisää…”

Kaikki eivät ole Viljasen kanssa samaa mieltä suomalaisen kulttuurin ja perinteiden halveksimisesta.

Fb-kaveri nro 3 kertoi seinällään millainen lausahdus tarttui korvaan bussimatkalla:

”"Mikä v***n suomalainen joulujuhla se on missä joku intialainen ämmä tanssii?!" (Teinipoika bussissa tänään puoliltapäivin.)”

Intialaisen naisen tanssimista vastaan minulla ei ole mitään, mutta ihmettelen samaa kuin teinipoika. Mitä tekemistä intialaisella tanssilla on suomalaisessa joulujuhlassa? Olisiko kyse opettajakuntaan laajalle levinneestä toiseuden palvonnan taudista, jonka mukaan kaikki mitä ulkomaalaistaustaiset tekevät, on parempaa kuin suomalaiskansalliset perinteet?

Ensi keväänä näemme, onko Suomi oikeasti niin sekaisin miltä ulkoa katsottuna näyttää. Jos viimeisen kolmen vuoden aikana Suomessa ja muualla läntisessä Euroopassa tapahtuneet kauheudet eivät ole herättäneet kansan valtaosaa, taitaa olla niin, että väitteet älykkyystason selkeästä laskusuunnasta ovat totta.

Heikki Porkka su 23.12. 00:55

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Yle, Trump, Orban, Salvini, "islamismi" ja Tynkkynen

ti 14.05. 12:56

Korruptiota se on pienikin korruptio

su 12.05. 13:52

Gallup elää - mikä on politiikan suunta?

pe 10.05. 11:56

Kärkihankkeena maailmanhalaus

to 09.05. 13:40

Tuolileikin kautta verohelvettiin?

ke 08.05. 15:29

Pedofiilien ja terroristien kultamaa

ti 07.05. 13:44

Äänestäjän kuluttajansuoja Suomessa

ma 06.05. 11:00

Suojelupoliisi ongelmien keskiössä

to 02.05. 22:00

Sdp (Hussein al-Taee) turvallisuusuhkana

ti 30.04. 13:23

Demokratia - Virossa toteutuu, Suomessa halveksitaan

ke 17.04. 10:07

blogit

Vieraskynä

Maahanmuuttoahdistus koskettaa monia suomalaisia

to 23.05.2019 01:36

Juha Ahvio

Mistä vuoden 2019 europarlamenttivaaleissa on kyse?

ma 06.05.2019 23:38

Professorin Ajatuksia

Halla-aho linjasi maahanmuuttopolitiikkansa perusteita - niin minäkin

pe 24.05.2019 00:52

Marko Hamilo

Kuinka muutosta äänestetään - miksi oikeistolaisen kannattaa äänestää perussuomalaisia

su 14.04.2019 09:35

Jukka Hankamäki

Suomelle tärkeät europarlamenttivaalit

to 09.05.2019 22:08

Petteri Hiienkoski

Arkkipiispan tuella sananvapautta vastaan

la 18.05.2019 16:09

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Euvostoliiton purkaminen alkaa vihdoinkin!

ke 01.05.2019 16:15

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kansallismielisten vietävä ympäristöagenda vihreiltä

ti 14.05.2019 23:15

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Perussuomalaiset - rakkauden puolue

pe 24.05.2019 00:53

Mika Niikko

Somekampanja käänsi tuhansien turvapaikkavaeltajien suunnan

su 07.04.2019 23:11

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Maailman muovin kierrätys totaalikaaoksessa Uusi raporttini julki Lontoossa

ke 15.05.2019 20:55

Heikki Porkka

Yle, Trump, Orban, Salvini, "islamismi" ja Tynkkynen

ti 14.05.2019 12:56

Tapio Puolimatka

Setan kunniarotta-antipalkinto ja itävaltalainen rottaruno

ti 21.05.2019 23:38

Olli Pusa

Islaminuskoiset eivät sopeudu

su 19.05.2019 21:43

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Chile ja media

to 04.04.2019 21:30

Reijo Tossavainen

Mitä sinä haluat?

pe 17.05.2019 21:13

Jessica Vahtera

Säästöjä ammattiylpeyden hinnalla

to 04.04.2019 19:27

Pauli Vahtera

SDP valehtelijoiden klubi

pe 03.05.2019 21:34

Timo Vihavainen

Eurooppa on aina oikeassa

ma 20.05.2019 21:22

Matti Viren

Ei tarvitse leikata

ke 22.05.2019 00:03