Blogi: Heikki Porkka, ti 11.12.2018 11:38

Ei mitään tekemistä islamin kanssa?

 

Toistuvasti pelokkuutta tosiasioiden edessä osoittaneet puolueet eivät herää edes terrori-iskun ja järjestelmällisen lasten raiskaamisen johdosta. Näin tämä on nähtävä, sillä terrori-iskun jälkeen Turun kaupunginvaltuusto kieltäytyi kokoomuksen, sdp:n, vihreiden ja vasemmistoliiton johdolla perussuomalaisten esityksestä, jonka mukaan valtuustossa pitäisi käydä huolellinen keskustelu kaupungin turvallisuustilanteesta. Turun valtuusto ei pitänyt edes hiljaista hetkeä terrori-iskun uhreja kunnioittaakseen.

Kylmää on kokoomuksen ja punavihreiden meno.

Nyt sama kieltäytyminen toteutui Oulun valtuustossa, jossa otettiin kokoomuksen, keskustan, vihreiden, vasemmistoliiton ja sdp:n johdolla erittäin tyly kanta perussuomalaisten esitykseen käydä raiskausepidemiasta syvällinen keskustelu nimenomaan valtuustossa, jotta kansalaiset saavat käsityksen poliitikkojen kannoista.

Kansalaisia pelkäävät Oulun valtuustoryhmien puheenjohtajat ovat sen sijaan sopineet järjestävänsä seminaarin tammi- tai helmikuussa. Niinpä, mikä se sellainen ”vastuullinen” poliitikko on, joka ei pakene vastuuta seminaarin tai parlamentaarisen ryhmän joukkopäätösten taakse, kun on siihen asti osoittanut toistuvaa tukea yhteiskuntaa hajottavalle ja kantaväestölle vaaralliseksi jo pitkään tiedetylle politiikalle.

Turun ja Oulun valtuustojen pelokas reaktio on linjassa valtakunnan tason poliitikkojen (presidentti, hallitus, eduskunnan punavihreä oppositio), valtamedian ja Poliisihallituksen haitallista maahanmuuttoa suosivien käytäntöjen kanssa.

Puolueiden (pois lukien perussuomalaiset) ja valtamedian noudattaman linjan seurauksena kentällä toimiva poliisi ja koko muu viranomaiskenttä pelkäävät rasistiksi leimautumista. Johdonmukaisena seurauksena on ollut todellisuutta hämärtävä tiedottaminen ja kansalaisten epätietoisuus, jotka ovat omalta osaltaan johdattaneet Suomen pelon täyttämäksi ja yhä selkeämmin vihaa tuntevaksi yhteiskunnaksi.

Oulun tapaus palautti mieleen Britannian kaksi järkyttävän mittavaa ja pitkään kestänyttä raiskausrinkiä, joista toisessa, hieman Oulua asukasluvultaan suuremmassa Rotherhamissa, joutui ainakin 1 500 lasta (valtaosa tyttöjä, nuorimmat uhrit 11-vuotiaita) pääasiassa islaminuskoisista miehistä koostuneen jengin toteuttamien seksuaalirikosten kohteeksi vuosien 1997 – 2013 välisenä aikana.

Toisessa, Oxfordissa vuosina 1999 – 2014 toteutuneessa seksuaalirikosten laajassa vyyhdessä ainakin 300 tyttöä raiskattiin tai pakotettiin muunlaiseen seksuaaliseen tekoon. Asialla olivat jälleen muslimimiehet. 

Britannian tapauksia yhdistää poliisi- ja sosiaaliviranomaisten piittaamaton JA pelokas toiminta. He pelkäsivät rasistiksi leimaamista, jota brittiläinen ”luotettava” media ja erityisesti työväenpuoluetta (demarit) edustavat poliitikot olivat kilvan harjoittaneet.

Oulukaan ei ole ensimmäistä kertaa ”pappia kyydissä”, kun puhutaan ulkomaalaisten miesten törkeistä seksuaalisista teoista, sillä vuosina 2006 - 2007 kohistiin useista  raiskauksista ja joukkoraiskauksista, joita tapahtui jopa keskellä kaupunkia.

Oulun tuoreimmassa seksuaalirikosvyyhdessä tähän mennessä kiinni saatujen epäiltyjen etunimet ovat: Mohamed, Humad, Ahmed, Mohamed, Rahmani, Yosefi, Mirzad ja Barhum. Ei mitään tekemistä islamin kanssa?

Oulusa osataan? Vai miten se meni, kokoomus, keskusta, vihreät, sdp ja vasemmistoliitto?

Kun todellisuus alkaa hiljalleen paljastua yhä useammalle suomalaiselle, on luonnollista, että kansalaiset ovat vihaisia. Ja koska poliitikko ei pelkää mitään muuta kuin valta-asemansa menettämistä, pyrkii hallitus kokoomuspuolue (Petteri Orpo) etunenässä estämään avoimen keskustelun ikäväksi eskaloituneesta tilanteesta.

Oulun pitkään jatkuneen seksuaalirikosvyyhdin paljastuttua luulisi, että poliittinen oppositio kokonaisuudessaan vaatii maahanmuuttopoliittiseen keskusteluun täyttä avoimuutta, koska oman kansan suojelun kaikelta mahdolliselta ulkoa saapuvalta pahalta pitäisi olla jokaisen puolueen ehdoton ykköstehtävä.

Luulo ei kuitenkaan ole Suomessa tiedon väärti, sillä sen sijaan, että sdp, vasemmistoliitto ja vihreät olisivat asettuneet kansalaisten puolelle vaatimaan hallitukselta tolkkua maahanmuuttopolitiikkaan, ne ovat vaikenemalla antaneet tukensa tuhoisalle toiminnalle.

Yhtä kaikki, hallituksella ja opposition punavihreillä on yhteinen vihollinen, perussuomalaiset, joka on ainoa eduskuntapuolue, joka on Jussi Halla-ahon johdolla ollut erittäin selkeäsanaisesti haittamaahanmuuttoa vastaan. Halla-aho ja Laura Huhtasaari toivat jo sittemmin luopioksi osoittautuneen Timo Soinin aikakaudella erittäin selvästi esiin, miten Suomen pitäisi toimia holtittomaan maahantulon suhteen.

Ja kuten tunnettua, kokoomuksen Petteri Orpo ja keskustan Juha Sipilä ottivat käyttöön termin arvopohja, jolla on toistuvasti perusteltu yhteistyöstä kieltäytymistä perussuomalaisten kanssa. Suomen kansalaisten kannalta juuri perussuomalaisten edustama maahanmuuttopolitiikka olisi ylivoimainen ratkaisu, mutta gallupykköset sdp ja kokoomus ovat ilmoittaneet kieltäytyvänsä yhteistyöstä jo reilusti ennen vaaleja.

Edellä kerrotun perusteella ei pitäisi olla epäselvyyttä siitä, mistä suunnasta kohdistuu pahin ja selkein uhka suomalaiselle yhteiskunnalle.

Syy löytyy Suomen eduskunnasta ja sen toteuttamaa haitallista politiikkaa myötäilevästä valtamediasta!! Maahanmuuttajien järkyttävä osuus seksuaalirikoksissa sekä heidän tekemänsä muut kauhistuttavat teot ovat seurausta Suomen noudattamasta maahanmuuttopolitiikasta.

Yleisradio uutisoi 10.12.2018 Suojelupoliisin julkaisemasta Kansallisen turvallisuuden katsauksesta

Uutistenlukija Piia Pasasen lisäksi aihetta esitteli toimittaja Päivi ”nämä ovat aivan yksittäistapauksia” Happonen. Arvatkaapa montako kertaa he lausuivat sanan islam katsauksen sisältöä esitellessään?

Oikein, täsmälleen nolla kertaa.

Entä mitä Supon katsaus toteaa terrorismista?

” Merkittävimmän terroristisen uhkan muodostavat yksittäiset henkilöt tai pienryhmät, jotka saavat motivaationsa radikaali-islamistisesta propagandasta.”

”On todennäköistä, että Suomessa toimivien terrorismia tukevien verkostojen tavoitteena on radikalisoida ja värvätä lisää kannattajia. Tukiverkostot pyrkivät mahdollisesti myös operatiiviseen toimintaan.”

Ylen Pasanen ja Happonen eivät maininneet lainkaan sanaa islam, mutta mikä oli sen sijaan heidän pääviestinsä suomalaisille? Äärioikeiston uhka.

Nyt on kysyttävä, montako terrori-iskua ja raiskausta on luettavissa ”äärioikeiston” piikkiin? No, kuinka monta löytyy ja mikä osuus niistä on kohdistunut ulkomaalaisiin? Entä kuinka monta terrori-iskua ”äärioikeistolaiset” ovat Suomessa suunnitelleet, mutta jääneet rysän päältä kiinni?

Ja toisaalta, montako islaminuskoisten terrori-iskua on ennalta ehkäisty kaikessa hiljaisuudessa?

Sipilän hallituksen tavoite parantaa Suomen sisäistä turvallisuutta ei ole mennyt niin sanotusti putkeen.

Vapaaehtoisesti ja vastoin kansainvälisiä sopimuksia toteutumaan päästetty, vuonna 2015 alkanut invaasio on tuottanut toistaiseksi terrori-iskun, terrori-uhan kasvun, ainakin kolme murhaa ja yhden tapon sekä yli 140 raiskausta, joista osa törkeitä raiskauksia, yli 2 000 pahoinpitelyä, yli 100 laittoman maahantulon järjestämistä, ryöstöjä ja varkauksia.

Yllä mainittujen rikosten toteuttajina ovat olleet henkilöt, jotka ovat omien sanojensa mukaan tulleet hakemaan turvaa Suomesta!!

Kokoomus, keskusta, sdp, vihreät ja vasemmistoliitto kiittävät ja suosivat edelleen samaa linjaa, jota on noudatettu Suomessa ja aiemmin muualla läntisessä Euroopassa. Tuloksena terroria, raiskauksia, väkivaltaa sekä kasvava pelon ja vihan ilmapiiri.

Tänä päivänä Suomi edustaa Euroopan löperöintä linjaa, johon saatetaan ehkä [kuten poliittinen puheenparsi kuuluu] tehdä kosmeettisia viilauksia.

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) ehätti jo Marokon Marrakeshiin nyökyttelemään hyväksyvästi YK:n GCM-sopimukselle, joka takaa kehitysmaalaisille paremman tulevaisuuden, mutta esimerkiksi suomalaisille entistä tukalammat ajat.

Sipilän hallitus ilmoitti ohjelmassaan pitävänsä erityisen hyvää huolta sisäisen turvallisuuden säilymisestä vakaana. Monen muun edellä kerrotun asian lisäksi vakavasta sisäisen turvallisuuden heikkenemisestä kertoo Sipilän hallituksen aikana Suojelupoliisin tarkkailun alle joutuneiden henkilöiden määrän tasainen kasvu.

Vuonna 2015 kohdehenkilöitä oli 270, vuonna 2016 heidän määränsä oli 310, vuonna 2017 määrä oli jo 340 ja vuonna 2018 on päästy uuteen ennätykseen, kohdehenkilöitä on noin 370.

Neljässä vuodessa potentiaalisten terroristien määrä on noussut noin sadalla henkilöllä. Lisäksi on syytä muistaa, että Turun terroristi ei ollut, tai pitäisikö sanoa ei kelvannut, Supon potentiaalisten terroristien listalle, vaikka hänen radikalisoitumisestaan raportoitiin suojelupoliisille.

Jotta kansallisen ja kansainvälisen poliittinen korrektiuden määrä ja kulttuurinen sokeus tulevat riittävässä määrin ymmärretyksi, on hyvä tiedostaa, että ex-presidentti Tarja Halonen, jota Yleisradio käyttää mielellään asiantuntija, kun puhutaan monikulttuurisuudesta ja maahanmuutosta, on antanut ymmärtää, että ihmisten käyttäytyminen ei ole kulttuurisidonnaista ja että missään kulttuurissa ei hyväksytä raiskaamista.

Elävän elämän tosiasiat puhuvat rankasti Halosen höpötystä vastaan, mutta arvatkaapa kyseenalaistiko Ylen Seija Vaaherkumpu Halosen väitteitä? Niinpä, ei sanallakaan.

Todellisuudessa useissa muslimimaissa ruoskittavaksi ja rangaistavaksi joutuu raiskauksen kohteena ollut nainen. Mies sen sijaan pääsee usein todistajien puuttuessa kuin koira veräjästä. Islamilainen kulttuuri on macho-kulttuuri viimeisen päälle, josta kertoo myös julmia rangaistuksia sisällään pitävä islamilainen sharia-laki, joka korostaa miehen ylemmyyttä suhteessa naiseen.

Kansainvälisesti tunnetuin henkilö, joka on viestinyt vastoin tosiasioita, on Ulkopoliittisen instituutin, Yleisradion ja monen muun valtamedian sekä Juha Sipilän ja Petteri Orpon suosikki, Yhdysvaltain presidentiksi pyrkinyt Hillary Clinton, joka tviittasi 19.11.2015:

”Let’s be clear: Islam is not our adversary. Muslims are peaceful and tolerant people and have nothing whatsoever to do with terrorism.”

Suomeksi: ”Tehdään tämä selväksi: Islam ei ole vastustajamme. Muslimit ovat rauhaa rakastavia ja suvaitsevaisia ihmisiä eikä heillä ole kerta kaikkiaan mitään tekemistä terrorismin kanssa.”

Voiko ihminen olla enää pahemmin ”kuutamolla”? Ikävä kyllä voi, siitä ovat useat Suomen poliitikot antaneet lukuisia esimerkkejä viimeisten vuosien aikana.

Jos ja kun ihmisen poliittinen ajattelu perustuu opportunismiin, tuulen haisteluun ja vallanhimoon, ei mikään ole mahdotonta. Tästä oivana esimerkkinä näyttäytyy suurin osa eduskunnassa istuvista kansanedustajista.

Keväällä on mahdollisuus vaihtaa suomalaisvastaiset poliitikot parempiin ja antaa jatkopesti niille, jotka ovat todistettavasti osoittaneet olevansa suomalaisten edustajia. 

 

Heikki Porkka ti 11.12. 11:38

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44