Blogi: Heikki Porkka, pe 07.12.2018 12:15

Äärivasemmisto on valtiovallan suojeluksessa

 

Koska irtisanoutuminen täytyy suomalaiskansallisen rituaalin mukaisesti tehdä välittömästi viestinnän alussa, kerron heti, että en kannata natsi-aatetta, en myöskään sen sisaraatteita, sosialismia ja kommunismia. Yhteistä kaikille edellä mainituille aatteille on vahva linkittyminen vasemmistoon.

Natsismi eli kansallissosialismi on oma lukunsa, sosialismi ja kommunismi omansa, ne voidaan kumpikin sijoittaa luokkaan internationalismi.

Internationalismi on sosialistinen aate ja ideologia, jonka tähtäin on rajaton maailma. Neuvostoliitto? EU?

Internationalismi on myös Sosialistisen internationaalin pohjaideologia. Sosialistinen internationaali on maailman sosialidemokraattisen puolueiden kattojärjestö, jossa myös sdp toimii aktiivisena jäsenenä.

Nyt, kun irtisanoutuminen lähes kaikista sosialismiin liittyvistä ryhmittymistä on tehty, menen itse asiaan.

Helsingin poliisi pysäytti kansallissosialismia tunnustavan järjestön marssin itsenäisyyspäivänä. Pysäytyksen syynä olivat kulkueen edessä olleet hakaristiliput. Poliisi poisti ja takavarikoi hakaristiliput ottaen samalla kiinni neljä henkilöä.

Hakaristilipun esillä pitoa ei ole kielletty Suomen laissa, mutta Helsingin poliisi on sittemmin ilmoittanut epäilevänsä lippua kantaneita miehiä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kansanryhmällä tarkoitetaan juutalaisia.

Samana päivänä, kun kansallissosialistisen Vastarintaliikkeen marssi järjestettiin, toteutettiin myös sen ”vastamarssi”, joka kantoi nimeä ”Helsinki ilman natseja”. Tämän marssin yhteydessä kannettiin Antifan lippuja. Antifa on äärivasemmistolainen puolueisiin sitoutumaton järjestö.

Antifan toiminta pitää sisällään elementtejä, joiden voidaan katsoa kiihottavan kansanryhmää vastaan. Antifan piirissä on runsaasti juutalaisvihamielisyyttä, jonka lisäksi se on länsimaista yhteiskuntaa avoimesti ja väkivaltaisesti vihaava järjestö.

Antifan perustamisen juuret ulottuvat vuoteen 1932, jolloin se perustettiin Saksan kommunistipuolueen toimesta tarkoituksenaan aseellisen vallankumouksen käynnistäminen ja poliittisten vastustajien eliminointi. Organisaatio on alkumetreistään lähtien pyrkinyt samantyyppiseen väkivaltaiseen toimintaan kuin kommunistit ja natsit toteuttaessaan aatteensa etenemistä.

Antifa oli vahvasti esillä G20-maiden kokouksessa Saksassa, jossa toteutuneissa mellakoissa loukkaantui 476 poliisia, osa heistä vakavasti.

Kuten tiedetään, Antifa-lippu heiluu myös Yleisradion suosiman äärivasemmistolaisen Palefacen videolla, jolla esiintyy lukuisa joukko laitavasemmistolaisia julkkiksia, kuten Paavo Arhinmäki, Riku Rantala ja Teivo Teivainen, unohtamatta 86-vuotiaan vanhuksen murhannutta irakilaislähtöistä muslimia, joka vannoi sosiaalisessa mediassa Allahin nimeen sekä ilmoitti vihaavansa Yhdysvaltoja ja Israelia.

Antifa on kansanryhmää sekä järjestäytynyttä ja laillista länsimaista yhteiskuntaa vastaan kiihottava organisaatio, mutta Antifa-lippujen läsnäoloon julkisissa tilaisuuksissa ei ole koskaan puututtu.

Kuinka monta kertaa suomalaisessa valtamediassa, kuten Yleisradiossa, on vaadittu vandalismia ja väkivaltaa toimintametodeina käyttävän Antifan kuriin laittamista tai sen kieltämistä yhteiskuntaterroriin ja väkivaltaan kiihottavana järjestönä?

Vuoden 2016 lopussa Suojelupoliisi listasi Antifan yhdeksi Suomen turvallisuutta uhkaavaksi ryhmittymäksi.

Hakaristilippu ja Antifan lippu tuovat mieleen kolmannen lipun, jonka kantajat ovat toteuttaneet äärimmäisen tuhoisia etnisiä puhdistuksia, toisin sanoen pyrkineet tuhoamaan kokonaisia kansakuntia.

Punalippu, jonka yhdessä kulmassa on keltaisella värillä sirppi ja vasara, symboloi kymmenille miljoonille eurooppalaisille väkivaltaa, sortoa ja kansanryhmien tuhoamiseen tähtäävää politiikkaa. Neuvostoliiton tunnusmerkkinä ollut lippu ei ole enää virallisessa käytössä, mutta se esiintyy nykyään muilla tavoin, esimerkiksi t-paidan kuvituksena.

Toisinajattelijoiden laajoihin yhteiskunnallisiin puhdistuksiin, massamurhiin, liitetään myös toinen, edelleen käytössä oleva punalippu, jonka alla on murhattu kymmeniä miljoonia ihmisiä vain siksi, että he ajattelivat vallanpitäjien mielestä väärin. Kiinan kansantasavallan punalipussa ei ole sirppiä ja vasaraa vaan yläkulmassa on keltainen tähti ja sen ohessa neljä pienempää keltaista tähteä.

Listaan voidaan lisätä vielä esimerkiksi Palestiinalaisalueen lippu, sillä sen kannattajat tukevat avoimesti jo säännöstönsä voimalla juutalaisväestön työntämistä mereen, toisin sanoen Israelin valtion hävittämistä, jonka jälkeen maa-alueelle synnytettäisiin islamilainen valtio.

Palestiinalaisessa puheenparressa Hitler on hyvä jätkä, kuten asiaan perehtyneet tietävät. Lisäksi tiedetään, että kommunismia havitelleet ja edelleen hamuavat eurooppalaiset poliittiset tahot seisovat palestiinalaisten rinnalle Israelin vastaisessa taistelussa.

Tasavertaisen kohtelun nimissä on kysyttävä, aiotaanko tulevaisuudessa puuttua Antifan, punalippujen ja monien muiden kansanryhmää vastaan kiihottavien ja yhteiskuntajärjestyksen romuttamista symboloivien lippujen käyttöön julkisella paikalla.

Helsingin poliisin kokoomuslainen edustaja kertoi Yleisradion haastattelussa, että liput poistettiin myös sen vuoksi, koska ”hakaristilippuun liittyy vahva rasistinen ja syrjivä viesti”. Millaisia viestejä liittyy Antifan, Neuvostoliiton, Kiinan, Palestiinalaisalueen tai esimerkiksi Venezuelan lippuun? Historiaa ja nykyisyyttä tuntevana ihmisenä liitän kaikkiin edellä mainittuihin vahvan väkivaltaiseen toimintaan sekä toisinajattelijoiden syrjimiseen viittaavan viestin.

Jos Helsingissä [ja Suomessa] noudatetaan periaatteellisella tasolla nyt aloitettua linjaa, tarkoittaa se sitä, että Helsinki tulee niittämään maailmalla mainetta sananvapauden vastaisuuden [länsimaisena] kärkikaupunkina, joka lienee positiivinen meriitti kiihkeimpien totalitaristien mielestä.

Suomikin saisi kansainvälistä mainetta, jonka perusteella yhä harvempi haluaa rantautua sen maaperälle!!

Kerrataan vielä, että tyhmimmillekin [toimittajille] tulee selväksi. En kannata natsismia, sosialismia enkä kommunismia. Niiden kannattajien valtapyrkimykset ovat johtaneet kaikkialla verihurmeiseen maahan.

Olen rauhan ja rakkauden ihminen, kuten suurin osa länsimaista sivistysyhteiskuntaa kannattavista ihmisistä.

Länsimaiseen yhteiskuntaan kuuluu olennaisena osana sananvapaus, joka ei ole ollut Suomessa itsestäänselvyys enää moneen vuoteen.

Tähän asti sananvapauden rajoitukset ovat kohdistuneet enimmäkseen islamiin kriittisesti suhtautuviin henkilöihin, mutta nyt näyttää siltä, että on käynnistynyt uusi prosessi, jolla pyritään kieltämään vääräksi katsottu poliittinen ajattelu.

Länsimaisen yhteiskunnan tunnistaa juuri siitä, että se sietää ikävääkin ajattelua ja siitä kertomista, mutta ei siedä enää sitä, jos ajatuksia ryhdytään toteuttamaan väkivaltaan kiihottamalla, väkivaltaa käyttäen tai muuta väestöä sortamalla.

Poliisin kannattaa olla tarkkana, sillä yhden rajan yli meneminen helpottaa seuraavan rajan ylittämistä. Joka [raja] on mikä?

On perin kummallista, että Suomessa ja länsimaissa sallitaan avoimesti länsimaita vihaavan uskonnollis-poliittisen liikkeen maihinnousu ja sanoman levitys, mutta samalla kielletään jonkun marginaaliryhmän toiminta, jolla ei ole kannatusta nimeksikään.

Uskonnollis-poliittisen islamilaisen liikkeen tulo sallitaan siitäkin huolimatta, että sen perusoppikirja kiihottaa useissa kohdin surmaamaan vääräuskoisia, jollaiseksi katsotaan kaikki muut paitsi islamin edustajat.

Paradoksi on täydellinen, kun tiedostaa, että valtiovalta ja kunnat jakavat miljoonatukea islamilaisille yhteisöille.

Yhteisöt kasvattavat kannattajiaan uskonnollis-poliittisen ideologian tunnustuksellisen opin pariin, johon kuuluu olennaisena osana länsimaisen kulttuurin vastustaminen, joka ilmenee usein äärimmäisenä vihana, kauhistuttavimpina muotoinaan naisten ja tyttöjen alistamiseen viittaava raiskaaminen sekä vääräuskoisten väkivaltainen kohtelu, jonka äärimmäisenä ilmiönä on terrorismi.

Viime vuosien kehityksestä on pääteltävissä, että Suomessa noudatetaan niin sanottua orwellilaista sananvapautta, joka tarkoittaa puoluejohtaja Li Anderssonin (vas) sanoja mukaillen, että toisten sananvapaus on parempaa kuin joidenkin toisen sananvapaus.

Kenen sananvapaus on parempaa sananvapautta, riippuu määrittelijän tulkinnasta, tässä tapauksessa Helsingin poliisin määrityksistä, jolla se tulee väistämättä suosineeksi äärivasemmistoa ja juutalaisvastaisuutta, jota se kuvitteli nyt ehkäisevänsä.

Ja arvatkaapa ketkä nauravat juuri nyt partaansa? Niinpä, juuri ne, joiden ikävimpiin tapoihin kuuluu vääräuskoisen kaulan katkaiseminen. Hymy taitaa olla herkässä myös suomalaisen äärivasemmiston edustajilla.

Suomi on paholaisten käsissä monin tavoin, vaikka kansalaiset eivät ainakaan vielä tunnu ymmärtävän sitä. Ja huomatkaa, paholaisella en tarkoita poliiseja vaan niitä poliittisia ryhmittymiä, jotka kuljettavat maata jatkuvasti huonompaa suuntaan turvallisuuden ja yhteiskuntarauhan näkökulmasta.

Heikki Porkka pe 07.12. 12:15

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Röyhkä, Porkka, Kurikka ja kumppanit sosialistista totalitarismia vastustamassa

to 24.11. 18:59

Miksi maahanmuutosta kirjoittaminen on vähentynyt ja miksi Yle on Suomen vaarallisin media

ke 23.11. 10:56

Kokoomus pettää AINA, jos pelkona on EU-komission tahdon kyseenalaistaminen

to 10.11. 09:46

Venäjämieliset uussuomettuneisuuden pauloissa

la 05.11. 11:08

Etnojengit ovat Suomessa, vastuu on päätöksiä tehneillä poliitikoilla

ti 01.11. 11:07

Orpo, Sarvamaa ja unkarilainen tuoremehu

ke 26.10. 11:36

Arvojen pohjasta aitoihin arvoihin - vallankumous käynnissä

ti 27.09. 12:24

Äärioikeistolainen, laitaoikeistolainen

ma 26.09. 16:53

Virossa oikeus kumosi jo kolmannen kerran koronarokotteista kieltäytyneiden irtisanomispäätöksiä

su 25.09. 17:24

blogit

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08.2022 23:48

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11.2022 19:47

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Kotouttaminen ei tunnu onnistuvan

ke 18.11.2020 16:56

Petteri Hiienkoski

Miksi Yhdysvallat haluaa Suomen ja Ruotsin Natoon?

pe 20.05.2022 17:31

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Globalismi oli kaunis ajatus

ti 15.11.2022 19:33

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11.2022 03:41

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Sota-Lintilän horinat - Taivaan lahja Putinille?

su 11.09.2022 13:29

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Hups, Maailman Talousfoorumin (WEF) dystooppinen Suuri Resetti taisi juuri sortua omaan näppäryyteensä?

su 20.11.2022 14:41

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11.2022 11:17

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12.2022 22:26

Olli Pusa

Venäjän idea 2

su 04.12.2022 16:33

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Modernin maailman syntysijoilta

ti 18.01.2022 23:48

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44