Blogi: Heikki Porkka, ma 22.01.2018 13:47

Petteri Orpo liittovaltion asianajajana

Orpon mukaan syventäminen (integraatio) voi liittyä

1) pysyvään taakanjakomekanismiin, jolla turvapaikanhakijoita sijoitetaan uudelleen,

2) euroalueen budjettiin ja

3) johonkin muuhun. Mihin? Puolustukseenko?

Tähän suuntaan viittaavat kokoomuksen EU-viiteryhmän EPP:n puheenjohtajan sanat:

”– Uskon, että se pitäisi muotoilla pitkän ajan tavoitteeksi. Sen pitää olla meidän tavoitteemme, Weber sanoo viitaten yhteiseen Euroopan unionin armeijaan.”

Kenties myös kansalaisten kasvavaan valvontaan, sillä monen EU-poliitikon olo alkaa käydä tukalaksi, kun kansalaiset ympäri Eurooppaa heräävät vastustamaan itselleen haitallista politiikkaa.

Orpo totesi, että ”meidän täytyy olla mukana siinä ryhmässä, joka valitsee Euroopan integraation syventämisen tien”.

Viestittikö Orpo sanansa Brysseliin kultainen oksa mielessään vai oliko Orpo hallituksen äänitorvi kansalaisten suuntaan? Kumpi tahansa, joka tapauksessa hänen sanansa olivat selkeitä viittauksia haluun lakkauttaa Suomen itsenäisyys ja alistua liittovaltion vallan alle.

Orpo on paineen alla. Itsenäisemmässä Suomessa hänen kaltaistaan saattaa odottaa tulevaisuudessa jopa valtakunnanoikeus. Sen sijaan syväintegroituneessa Suomessa eli liittovaltio-Suomessa hän pääsee kuin koira veräjästä. Orpon ministeriura on perustunut ulkomaisten tahojen mielistelyyn, ei suomalaisten edun ajamiseen.

Budjettivallan luovuttaminen maan rajojen ulkopuolelle on raju isku itsenäiselle päätöksenteolle. Se tarkoittaisi sitä, että EU kykenee ohjaamaan Suomen sisäistä talouskehitystä haluamaansa suuntaan. Pitkällä tähtäimellä se tarkoittaisi myös huoltovarmuuden heikompaa tilaa. Kriisien, pienempien tai suurempien iskiessä, Suomi olisi EU:n hyväntahtoisuuden varassa.

Budjettien säätelyllä kyettäisiin myös kiristystoimenpiteisiin, mikäli jäsenvaltio ”ryppyilee” jotain päätöstä vastaan.

Olemme jo saaneet esimerkkejä EU:n puuttumisesta jäsenvaltioiden sisäisiin asioihin. Samoin EU on sulkenut silmänsä, kun jäsenvaltiossa on käytetty väkivaltaa kansalaisten sanan- ja mielipiteenvapautta vastaan. Näkyvimmät esimerkit puuttumisesta tai silmien sulkemisesta ovat Unkari, Puola, Tsekki ja Espanja (Katalonia).

Jos EU:lla olisi jo armeija, olisiko sitä käytetty katalaaneja vastaan? EU:n välinpitämättömyys ihmisoikeuksista ja sananvapaudesta Katalonian tapauksessa antaa ikäviä viitteitä Brysselin kankikaulusten moraalista.

Mitä tulee pakolliseen taakanjakoon, ylivoimainen enemmistö Suomeen saapuvista turvapaikanhakijoista on saapunut Lähi-idästä ja he edustavat islaminuskoa.

Suuntaus on turvallisuuden kannalta vaarallinen, kuten naapurimaa Ruotsin tilanteesta voi hyvin nähdä. Suomi ei ole vielä Ruotsin kaltainen, joten kehityskulun estäminen on vielä mahdollista, mutta juuri toisensuuntaisella politiikalla kuin Orpon haaveilema. Ratkaisu on EU:n vallan reipas vähentäminen tai irtautuminen kokonaan sen jäsenyydestä.

Kuten asiaan perehtyneet tietävät, islam ei ole vain uskonto vaan myös poliittinen ideologia, jonka avulla pyritään autoritaariseen ja julmaan yhteiskuntajärjestelmään.

Euroopan unionin ”ulkoministeri”, italialainen ex-kommunisti, nykyinen sosialisti, Federica Mogherini on todennut hyväksyvänsä poliittisen islamin tulon Eurooppaan:

”Islamilla on paikka lännen yhteiskunnissa. Islam kuuluu Eurooppaan. Sillä on oma paikkansa Euroopan historiassa, kulttuurissamme, ruuassamme – ja mikä tärkeintä – Euroopan nykyhetkessä ja tulevaisuudessa.”

”Jotkut ihmiset yrittävät vakuutella, että muslimi ei voi olla hyvä eurooppalainen, että suuri määrä muslimeja tarkoittaa Euroopan tuhoa. Nämä ihmiset eivät erehdy vain muslimien suhteen: he ovat väärässä myös Euroopan suhteen, heillä ei ole aavistustakaan mitä Eurooppa ja eurooppalainen identiteetti ovat.”

”En pelkää sanoa, että poliittinen islam on osa kokonaisuutta. Uskonnolla on roolinsa politiikassa – joskus hyvä, joskus paha. Uskonto voi olla osa prosessia. Merkittävintä on, onko prosessi demokraattinen vai ei.”

Kuinka ihmeessä Mogherini voi yhdistää demokratian ja islamin, koska islam ei hyväksy demokratiaa. Islam hyväksyy vain koraanin opin, hadithien erilaiset tulkinnat ja islamilaisen lain, sharian, joka sotii rajusti länsimaista demokratiaa vastaan.

Islaminuskoisesta Iranista Suomeen noin 20 vuotta sitten saapunut Alan Salehzadeh on todennut kirjoituksessaan, että poliittinen islam on vaarallisempi kuin natsit.

Salehzadeh on geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija ja luennoitsija. Hän toimii akateemisen Menatto-konsultointiyrityksen johtajana. Hän on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Orpo on hallituksen kakkosministeri, pääministeristä seuraava. Tällä perusteella voidaan olettaa, että hänen mielipiteensä ja halunsa ovat myös hallituksen tavoitteita.

Suomen näkökulmasta EU-jäsenyys on tuottanut enimmäkseen suuria murheita. EU-jäsenyyteen suorassa suhteessa oleva sisäisen turvallisuuden heikkeneminen on näkynyt järkyttävänä seksuaalirikollisuuden lisääntymisenä, terrori-iskun toteutumisena ja terroriuhan merkittävänä kasvuna. Lisäksi turvaa hakemaan tulleet ovat syyllistyneet tappoon ja ryöstöihin sekä lukuisiin väkivaltarikoksiin ja varkauksiin.

Turvapaikanhakijoita on verrattu valtamediassa ja liberaalipoliitikkojen puheissa Suomesta Ruotsiin matkanneisiin sotalapsiin. Vertaus on kaikin puolin naurettava.

Kun suomalaiset sotalapset matkasivat naapurimaahan, he eivät raiskanneet, tappaneet ja rötöstelleet. Lisäksi he olivat oikeasti lapsia, eivät parrakkaita nuoria miehiä, jotka valehtelevat ikänsä. Suomalaiset sotalapset olivat pieniä poikia ja tyttöjä, joiden kaulassa roikkui tieto siitä, kuka kukin on.

Toisaalta turvapaikanhakijoita on verrattu myös Karjalan evakoihin, jotka eivät paenneet vieraaseen maahan vaan liikkuivat oman maan sisällä. On puhuttu myös pakolaisista, vaikka todellisuudessa suuri osa tulijoista kuuluu ryhmään laittomat turistit.

Jos ihminen hakee oikeasti turvaa, hän ei matkusta lähes kymmenen turvallisen maan läpi saavuttaakseen juuri sen maan, jossa jaetaan avokätisimmin etuja ja oikeuksia. Aidosti turvan tarpeessa oleva henkilö jää ensimmäiseen turvalliseen maahan ja ottaa nöyrästi vastaan sen, mikä hänelle tarjotaan vaatimatta erityiskohtelua.

Nöyryyden ja kiitollisuuden sijaan olemme nähneet järkyttäviä tapahtumia kaikkialla läntisessä Euroopassa.

Tilanne, johon hallitus on jo nyt Suomen toimettomuudellaan saattanut, on ennennäkemätön maamme historiassa. Koen Orpon vastuuttomimpana ministerinä koko Suomen itsenäisen historian ajalta.

Kauas ei jää pääministeri Sipilä, jonka siunauksen Orpo tarvitsee puheilleen ja päätöksilleen. Rikkana rokassa on presidentti Niinistö, joka on toistuvasti tukenut hallituksen päätöksiä.

Suomalaiset ovat merkittävien asioiden äärellä. Niin merkittävien, että moni ei edes ymmärrä sitä, koska suomalaiset mediat ovat pitäneet huolen siitä, etteivät ikävimmät tiedot kantaudu enemmistön korviin.

Koska valtamedia on edelleen kantaväestön vastainen, esitän toiveen, jonka mukaan jokainen isänmaataan rakastava pyrkisi omilla toimillaan edistämään oikean tiedon leviämistä.

Valtamedia ja suuri osa poliittisesta johdosta eivät aja suomalaisten asiaa vaan toimivat Brysselin lähettiläinä. Näin tapahtuu, vaikka heidän pitäisi nimenomaan ajaa sinun, minun ja meidän kaikkien asiaa. Ei kuitenkaan koko maailman asiaa, sillä suomalaisen täytyy olla ykkönen omassa kotimaassaan.

 

Heikki Porkka ma 22.01. 13:47

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Suojelua suomalaislasten elämää tuhoamalla

Klo 12:43.

Nollatoleranssi ja arvopohja

pe 07.12. 18:45

Facebook on uusi Stasi

pe 07.12. 14:50

Äärivasemmisto on valtiovallan suojeluksessa

pe 07.12. 12:15

Facebook - sananvapauden vihollinen

to 06.12. 21:53

Oulun seksuaalirikosvyyhti kertoo myös poliittisen johdon ja valtamedian rappiosta

ke 05.12. 13:53

Oulun raiskausepidemia ei ole ilmiö vaan osa pitkään jatkunutta trendiä

ti 04.12. 15:48

Olisiko vihdoin kansallisen heräämisen, omien puolustamisen aika?

ti 04.12. 10:08

Suomen eduskunnan naisvihamielisestä politiikasta

ma 03.12. 15:09

Hei hulinaa!

pe 30.11. 09:45

blogit

Vieraskynä

Kirja-arvio: Kiinalainen juttu

su 18.11.2018 00:00

Juha Ahvio

Sananvapaus on uhattuna Suomessa

to 06.12.2018 13:01

Professorin Ajatuksia

Kirjailijan helvettiin-toivotukset päätyivät lehden sivuille

la 08.12.2018 23:21

Jukka Hankamäki

Avoin kirje Uuden Suomen Markku Huuskolle ja Alma Medialle

la 08.12.2018 23:24

Petteri Hiienkoski

Ylen sokeat politrukit "natsijahdissa"

pe 07.12.2018 05:29

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Afrikan tulevaisuus huumeiden varjossa

su 09.12.2018 15:21

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Hyvää itsenäisyyspäivän aattoa!

to 06.12.2018 12:57

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09.2018 16:44

Heikki Porkka

Suojelua suomalaislasten elämää tuhoamalla

su 09.12.2018 12:43

Olli Pusa

Länsimaiden perikato?

su 02.12.2018 22:56

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Agendatoimittajat turvautuvat jo natsien propagandajohtaja Göbbelsin oppeihin

la 08.12.2018 18:28

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Tatuoitu nainen

la 08.12.2018 23:22

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40