Blogi: Heikki Porkka, ma 22.01.2018 13:47

Petteri Orpo liittovaltion asianajajana

Orpon mukaan syventäminen (integraatio) voi liittyä

1) pysyvään taakanjakomekanismiin, jolla turvapaikanhakijoita sijoitetaan uudelleen,

2) euroalueen budjettiin ja

3) johonkin muuhun. Mihin? Puolustukseenko?

Tähän suuntaan viittaavat kokoomuksen EU-viiteryhmän EPP:n puheenjohtajan sanat:

”– Uskon, että se pitäisi muotoilla pitkän ajan tavoitteeksi. Sen pitää olla meidän tavoitteemme, Weber sanoo viitaten yhteiseen Euroopan unionin armeijaan.”

Kenties myös kansalaisten kasvavaan valvontaan, sillä monen EU-poliitikon olo alkaa käydä tukalaksi, kun kansalaiset ympäri Eurooppaa heräävät vastustamaan itselleen haitallista politiikkaa.

Orpo totesi, että ”meidän täytyy olla mukana siinä ryhmässä, joka valitsee Euroopan integraation syventämisen tien”.

Viestittikö Orpo sanansa Brysseliin kultainen oksa mielessään vai oliko Orpo hallituksen äänitorvi kansalaisten suuntaan? Kumpi tahansa, joka tapauksessa hänen sanansa olivat selkeitä viittauksia haluun lakkauttaa Suomen itsenäisyys ja alistua liittovaltion vallan alle.

Orpo on paineen alla. Itsenäisemmässä Suomessa hänen kaltaistaan saattaa odottaa tulevaisuudessa jopa valtakunnanoikeus. Sen sijaan syväintegroituneessa Suomessa eli liittovaltio-Suomessa hän pääsee kuin koira veräjästä. Orpon ministeriura on perustunut ulkomaisten tahojen mielistelyyn, ei suomalaisten edun ajamiseen.

Budjettivallan luovuttaminen maan rajojen ulkopuolelle on raju isku itsenäiselle päätöksenteolle. Se tarkoittaisi sitä, että EU kykenee ohjaamaan Suomen sisäistä talouskehitystä haluamaansa suuntaan. Pitkällä tähtäimellä se tarkoittaisi myös huoltovarmuuden heikompaa tilaa. Kriisien, pienempien tai suurempien iskiessä, Suomi olisi EU:n hyväntahtoisuuden varassa.

Budjettien säätelyllä kyettäisiin myös kiristystoimenpiteisiin, mikäli jäsenvaltio ”ryppyilee” jotain päätöstä vastaan.

Olemme jo saaneet esimerkkejä EU:n puuttumisesta jäsenvaltioiden sisäisiin asioihin. Samoin EU on sulkenut silmänsä, kun jäsenvaltiossa on käytetty väkivaltaa kansalaisten sanan- ja mielipiteenvapautta vastaan. Näkyvimmät esimerkit puuttumisesta tai silmien sulkemisesta ovat Unkari, Puola, Tsekki ja Espanja (Katalonia).

Jos EU:lla olisi jo armeija, olisiko sitä käytetty katalaaneja vastaan? EU:n välinpitämättömyys ihmisoikeuksista ja sananvapaudesta Katalonian tapauksessa antaa ikäviä viitteitä Brysselin kankikaulusten moraalista.

Mitä tulee pakolliseen taakanjakoon, ylivoimainen enemmistö Suomeen saapuvista turvapaikanhakijoista on saapunut Lähi-idästä ja he edustavat islaminuskoa.

Suuntaus on turvallisuuden kannalta vaarallinen, kuten naapurimaa Ruotsin tilanteesta voi hyvin nähdä. Suomi ei ole vielä Ruotsin kaltainen, joten kehityskulun estäminen on vielä mahdollista, mutta juuri toisensuuntaisella politiikalla kuin Orpon haaveilema. Ratkaisu on EU:n vallan reipas vähentäminen tai irtautuminen kokonaan sen jäsenyydestä.

Kuten asiaan perehtyneet tietävät, islam ei ole vain uskonto vaan myös poliittinen ideologia, jonka avulla pyritään autoritaariseen ja julmaan yhteiskuntajärjestelmään.

Euroopan unionin ”ulkoministeri”, italialainen ex-kommunisti, nykyinen sosialisti, Federica Mogherini on todennut hyväksyvänsä poliittisen islamin tulon Eurooppaan:

”Islamilla on paikka lännen yhteiskunnissa. Islam kuuluu Eurooppaan. Sillä on oma paikkansa Euroopan historiassa, kulttuurissamme, ruuassamme – ja mikä tärkeintä – Euroopan nykyhetkessä ja tulevaisuudessa.”

”Jotkut ihmiset yrittävät vakuutella, että muslimi ei voi olla hyvä eurooppalainen, että suuri määrä muslimeja tarkoittaa Euroopan tuhoa. Nämä ihmiset eivät erehdy vain muslimien suhteen: he ovat väärässä myös Euroopan suhteen, heillä ei ole aavistustakaan mitä Eurooppa ja eurooppalainen identiteetti ovat.”

”En pelkää sanoa, että poliittinen islam on osa kokonaisuutta. Uskonnolla on roolinsa politiikassa – joskus hyvä, joskus paha. Uskonto voi olla osa prosessia. Merkittävintä on, onko prosessi demokraattinen vai ei.”

Kuinka ihmeessä Mogherini voi yhdistää demokratian ja islamin, koska islam ei hyväksy demokratiaa. Islam hyväksyy vain koraanin opin, hadithien erilaiset tulkinnat ja islamilaisen lain, sharian, joka sotii rajusti länsimaista demokratiaa vastaan.

Islaminuskoisesta Iranista Suomeen noin 20 vuotta sitten saapunut Alan Salehzadeh on todennut kirjoituksessaan, että poliittinen islam on vaarallisempi kuin natsit.

Salehzadeh on geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija ja luennoitsija. Hän toimii akateemisen Menatto-konsultointiyrityksen johtajana. Hän on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Orpo on hallituksen kakkosministeri, pääministeristä seuraava. Tällä perusteella voidaan olettaa, että hänen mielipiteensä ja halunsa ovat myös hallituksen tavoitteita.

Suomen näkökulmasta EU-jäsenyys on tuottanut enimmäkseen suuria murheita. EU-jäsenyyteen suorassa suhteessa oleva sisäisen turvallisuuden heikkeneminen on näkynyt järkyttävänä seksuaalirikollisuuden lisääntymisenä, terrori-iskun toteutumisena ja terroriuhan merkittävänä kasvuna. Lisäksi turvaa hakemaan tulleet ovat syyllistyneet tappoon ja ryöstöihin sekä lukuisiin väkivaltarikoksiin ja varkauksiin.

Turvapaikanhakijoita on verrattu valtamediassa ja liberaalipoliitikkojen puheissa Suomesta Ruotsiin matkanneisiin sotalapsiin. Vertaus on kaikin puolin naurettava.

Kun suomalaiset sotalapset matkasivat naapurimaahan, he eivät raiskanneet, tappaneet ja rötöstelleet. Lisäksi he olivat oikeasti lapsia, eivät parrakkaita nuoria miehiä, jotka valehtelevat ikänsä. Suomalaiset sotalapset olivat pieniä poikia ja tyttöjä, joiden kaulassa roikkui tieto siitä, kuka kukin on.

Toisaalta turvapaikanhakijoita on verrattu myös Karjalan evakoihin, jotka eivät paenneet vieraaseen maahan vaan liikkuivat oman maan sisällä. On puhuttu myös pakolaisista, vaikka todellisuudessa suuri osa tulijoista kuuluu ryhmään laittomat turistit.

Jos ihminen hakee oikeasti turvaa, hän ei matkusta lähes kymmenen turvallisen maan läpi saavuttaakseen juuri sen maan, jossa jaetaan avokätisimmin etuja ja oikeuksia. Aidosti turvan tarpeessa oleva henkilö jää ensimmäiseen turvalliseen maahan ja ottaa nöyrästi vastaan sen, mikä hänelle tarjotaan vaatimatta erityiskohtelua.

Nöyryyden ja kiitollisuuden sijaan olemme nähneet järkyttäviä tapahtumia kaikkialla läntisessä Euroopassa.

Tilanne, johon hallitus on jo nyt Suomen toimettomuudellaan saattanut, on ennennäkemätön maamme historiassa. Koen Orpon vastuuttomimpana ministerinä koko Suomen itsenäisen historian ajalta.

Kauas ei jää pääministeri Sipilä, jonka siunauksen Orpo tarvitsee puheilleen ja päätöksilleen. Rikkana rokassa on presidentti Niinistö, joka on toistuvasti tukenut hallituksen päätöksiä.

Suomalaiset ovat merkittävien asioiden äärellä. Niin merkittävien, että moni ei edes ymmärrä sitä, koska suomalaiset mediat ovat pitäneet huolen siitä, etteivät ikävimmät tiedot kantaudu enemmistön korviin.

Koska valtamedia on edelleen kantaväestön vastainen, esitän toiveen, jonka mukaan jokainen isänmaataan rakastava pyrkisi omilla toimillaan edistämään oikean tiedon leviämistä.

Valtamedia ja suuri osa poliittisesta johdosta eivät aja suomalaisten asiaa vaan toimivat Brysselin lähettiläinä. Näin tapahtuu, vaikka heidän pitäisi nimenomaan ajaa sinun, minun ja meidän kaikkien asiaa. Ei kuitenkaan koko maailman asiaa, sillä suomalaisen täytyy olla ykkönen omassa kotimaassaan.

 

Heikki Porkka ma 22.01. 13:47

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Ennusteita ja kohunpoikasia maahanmuuttopolitiikan liepeiltä

la 25.05. 11:15

Yle, Trump, Orban, Salvini, "islamismi" ja Tynkkynen

ti 14.05. 12:56

Korruptiota se on pienikin korruptio

su 12.05. 13:52

Gallup elää - mikä on politiikan suunta?

pe 10.05. 11:56

Kärkihankkeena maailmanhalaus

to 09.05. 13:40

Tuolileikin kautta verohelvettiin?

ke 08.05. 15:29

Pedofiilien ja terroristien kultamaa

ti 07.05. 13:44

Äänestäjän kuluttajansuoja Suomessa

ma 06.05. 11:00

Suojelupoliisi ongelmien keskiössä

to 02.05. 22:00

Sdp (Hussein al-Taee) turvallisuusuhkana

ti 30.04. 13:23

blogit

Vieraskynä

Maahanmuuttoahdistus koskettaa monia suomalaisia

to 23.05.2019 01:36

Juha Ahvio

Europarlamenttivaalit 2019 ovat "kaikkien aikojen mullistavimmat EU-vaalit"

la 25.05.2019 20:25

Professorin Ajatuksia

ISIS-vaimojen ja muiden ihmisoikeudet

la 25.05.2019 20:21

Marko Hamilo

Puolusta Eurooppaa, äänestä euroskeptikkoa

la 25.05.2019 16:12

Jukka Hankamäki

Suomelle tärkeät europarlamenttivaalit

to 09.05.2019 22:08

Petteri Hiienkoski

Arkkipiispan tuella sananvapautta vastaan

la 18.05.2019 16:09

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Euvostoliiton purkaminen alkaa vihdoinkin!

ke 01.05.2019 16:15

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kansallismielisten vietävä ympäristöagenda vihreiltä

ti 14.05.2019 23:15

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

KGB ja sen mustien operaatioiden "jatkot" EU-vaaleissa

la 25.05.2019 20:24

Mika Niikko

Somekampanja käänsi tuhansien turvapaikkavaeltajien suunnan

su 07.04.2019 23:11

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Maailman muovin kierrätys totaalikaaoksessa Uusi raporttini julki Lontoossa

ke 15.05.2019 20:55

Heikki Porkka

Ennusteita ja kohunpoikasia maahanmuuttopolitiikan liepeiltä

la 25.05.2019 11:15

Tapio Puolimatka

Setan kunniarotta-antipalkinto ja itävaltalainen rottaruno

ti 21.05.2019 23:38

Olli Pusa

Islaminuskoiset eivät sopeudu

su 19.05.2019 21:43

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Chile ja media

to 04.04.2019 21:30

Reijo Tossavainen

Lipponen ja Rönnholm venäläisten juoksupoikina

la 25.05.2019 21:34

Jessica Vahtera

Feministinen hallitus täysin tasa-arvoton

pe 24.05.2019 15:56

Pauli Vahtera

SDP valehtelijoiden klubi

pe 03.05.2019 21:34

Timo Vihavainen

Neuvostoihminen

la 25.05.2019 20:22

Matti Viren

Kumoaako ilmaston muutos kaikki lait?

pe 24.05.2019 01:25