Blogi: Heikki Porkka, su 17.09.2017 12:35

Yleisradion maltilliset muslimimannekiinit

1."Jokaisen muslimin tulee ensisijaisesti noudattaa shariaa."

Tampereen islamilaisen seurakunnan johtaja Mustafa Kara totesi näin Yleisradion tv-ohjelmassa. Ohjelma ei ole enää nähtävissä, mutta nimimerkki Vasarahammer kirjoitti Karan haastattelusta lyhyen koosteen.

Koosten lukemisen jälkeen voi miettiä miksi muslimien integroituminen ei tule koskaan onnistumaan. Tai ei ainakaan ennen sitä, että islamissa tapahtuu maailmanlaajuisesti perustavaa laatua oleva muutos, jossa hylätään useita koraanin ohjeita ja luovutaan pitämästä Muhammedin esimerkkiä hyvänä elämän mallina.

Mustafa Kara on myös koraanikoulun opettaja Tampereella. Lisäksi hän on vaikuttanut kokoomuksen valitsemana lautamiehenä Tampereen käräjäoikeudessa.

Karan lausunto tarkoittaa, hän asettaa sharian Suomen lain yläpuolelle.

2. Sadek Elwan, Yleisradion usein lähetyksissään käyttämä palestiinalaistaustainen muslimi, Ylen islam-ilta 29.10.2013 :

Toimittaja: ”Sinä olet islamisti. Mitä se tar... ,tunnustat, sanot olevasi islamisti, mitä sinä sillä tarkoitat?”

Elwan: ”No siis islamisti on ihan sama ku arkimuslimi se ajaa niinku islamia joka sarakkeen tasolla elämässään. Yrittää ainaki ajaa sitä joka tasolla elämässään myöskin niinku poliittisella tasolla ja näkee että muslimit pitäs ohjaa muslimien lailla [sharia] nimenomaan niin ko että meihin muslimeihin voitas soveltaa islamilaiset lait [sharia]. Itse asiassa aika laaja, niinku laaja väestö muslimeista myöskin ajattelee, suuri enemmistö ajattelee näin…kuten niinku avioliittokysymyksissä tai muissa kysymyksissä.”

Toimittaja: ”Sinä kannustat nuoria miehiä lähtemään sotimaan islamin puolesta. Miksi, sotaan siis?”

Elwan: ”Mä en suoranaisesti kannata niinku jokaista tarttea lähteä sotimaan mutta myöskin kannatan niinku itse jihad käsitettä. Tää ongelma on siinä missä, että yritetään mustamaalata näitä käsitteitä, islamisti, sana islamisti on tabu, jihad on tabu, ja nää kaikki käsitteet ne niinku on mustamaalattu, vaik oikeastaan jihad tarkoittaa sä puutut asiaan, sä teet asian sun muslimi, niinku sorrettujen muslimien vuoksi , yrität avustaa niitä taloudellisesti, tiedon levittämisellä tai vastaavalla kuten tohtori Anas [Hajjar] siellä kertoikin, että siellä Syyriassa ei tarvita tosiaan sotilaita jossain muualla voidaan tarvita, hyvä esimerkki on Myanmar…” 

[Huom! vuosi on siis 2013 ja Elwan haluaa jihadisteja Myanmariin!]

Toimittaja: ”Sadek, päivällä sinä sanoit, että olet kannustanut miehiä lähtemään sotimaan Syyriaan, nytkö sinä et enää uskalla sitä enää tässä sanoa?”

Elwan: ”Siis totta kai mä niinku kannatan, jos, sanotaan näin, että jos joku mies joka omaa nimenomaan kommandotaidot tai on aliupseeritasolla tai saanut erikoisarmeijakoulutuksen nii siitä ois hyötyä. Totta kai mä kannatan, mutta jokainen mies sen niinku mittaa ite omassa kädessään niinku, että kannattaako lähteä vai ei. Mut toi tollanen niinku show esimerkiksi että kaks miestä tulee ja ostaa vaatteita ja näin, mä en osaa ostanu vaatteita niinku kenellekään tai suosittanu ketään, että hei sun kannattaa nimenomaan lähteä.”

3. Yle Kioski 11.6.2015, Maryan Askar, sharia, Laura Huhtasaari ja moniavioisuus

Toimittaja Marja Sannikka: ”Hei siis tää aihe lähti Maryan siitä, että mä näin todella kiinnostavan keskustelun sun facebook-seinällä, jossa puhuttiin siitä, et kuinka yleistä moniavioisuus on Suomessa. Mä oli sillee et häh, ja sit se keskustelu hävis. Kerro vähän mitä tapahtu?”

Maryan Askar: ”Se keskustelu hävis sielt mun seinält, koska mä sain vähän niinku kritiikkiä ja huonoa palautetta hei nyt poissa se keskustelu ja sit tota nii sit eräs ystäväni Sadek Elwan jatkoi sitä keskustelua…”

….

….

Sannikka: Ja mikä on sun kantas asiaan?

Askar: ”Mun kanta on sama kun mitä sharia-laissa lukee, mitä Alice Lam (nimi epäselvä) sanoo eli miehellä saa olla neljä vaimoa.”

….

Laura Huhtasaari (ps): ”No tota niin, niin en, en sitä [moniavioisuus] kannattaisi [lakivaliokunnassa], että, että mielestäni kun meille tulee erilaisia uskontoja ja aatteita ja tämmösiä niin eihän meidän tule niinku siihen mukautua. Että meidän pitää pitää kiinni näistä omista hyviksi katsomistamme arvoista. Ja tämä kahden ihmisen välinen avioliitto, meillä pitää jotain pyhää, kahden ihmisen välinen avioliitto, minusta se on pyhä asia, ja minä kannatan, että ehottomasti oisin kannalla, että en hyväksyisi sitä moniavioisuutta. Ja sit täytyy aina myös miettiä sitä, kun tehdään päätöksiä, että kenen etuja me tietoisesti niillä päätöksillä haluamme edistää ja minä en näe, et se on myöskään lapsen etu eikä naisen etu että jakaa miehen.”

4. Yleisradion Kioski-ohjelma 27.2.2015 islamia, islamismia, shariaa ja jihadismia hyväksyttämässä (islamisaation edistämistä)

Videolla Sadek Elwanin silmien peittona on punainen palestiinalaishuivi eli punainen keffiyeh, joka osoittaa verenvuodatusta ja taistelua Elwanin kotiseudun, Lähi-idän muslimien koodistossa.

Punainen palestiinalaishuivi on myös PFLP:n, palestiinalaisen marxilais-leniniläisen vallankumousjärjestön tunnus. EU ja USA pitävät PFLP:tä terroristijärjestönä.

Otin Kioski-ohjelman jälkeen fb:ssa yhteyttä toimittaja Marja Sannikkaan, joka osallistui ohjelman tekoon. Sannikka kielsi tietävänsä mitään huivien värien merkityksestä todeten, että vastuu ohjelman sisällöstä kuuluu tuottajalle. Tuottajan nimeä en tiedä, mutta poliittisen värin voi kuka tahansa arvata.

Yleisradion Kioski –ohjelma otti ohjelmapolitiikkansa välityksellä positiivisen kannan väkivaltaista islamismia ja jihadismia tukeviin henkilöihin, joiden mielestä sharia olisi hyvä asia myös Suomessa.

Sharia on laki, jossa varkaalta katkotaan käsi, aviorikoksesta nainen kivitetään kuoliaaksi, perinnönjaossa nainen saa puolet siitä mitä mies, homoseksuaalisuudesta annetaan kuolemantuomio jne.

Useat islamin jättäneet ex-muslimit ovat todenneet, että shariaa kannattavat muslimit on fundamentalisteja eli niitä, jotka ovat alttiita radikalisoitumaan.

5. Maryan Askar kertoo miksi muslimit ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa

Ylen toisessa ohjelmassa, A-studiossa, Maryan Askar päätteli Lähi-Idän ja Afrikan muslimien yliedustuksen raiskausrikoksissa johtuvan siitä, että suurin osa tulijoista on miehiä ja toisaalta siitä, että muslimit ovat oppineet lännessä huonoille tavoille.

Askarin logiikalla syyllisyys käännetään läntisen yhteiskunnan niskaan unohtamalla millaiseen nais- ja tasa-arvokäsitykseen islam opettaa muslimit pienestä pitäen.

Raiskausaalto, joka rantautui Suomeen maahanmuuttajien mukana, on Askarin mukaan suomalaisten syytä koska ulkomaalaisista on tullut mallioppimisen kautta länsimaalaisia!!

Ylen toimittajiin Askarin selittely upposi kuin kuuma veitsi voihin vai pitäisikö sanoa kuin terroristin machete valkoihoisen eurooppalaisen kaulaan.

A-studion lähetyksestä taltioitua videota ei enää löytynyt internetistä.

6. Maltillinen muslimi Maryan Askar haistatti Itäkeskuksessa 5.8.2016 v*tut poliiseille

Entä millä tavalla maltillisena ja integroituneena muslimina mainittu Maryan Askar esittäytyi Itäkeskuksessa 5.8.2016 osallistuessaan suomalaisten vihervasemmistolaisten, somalien ja muutamien muiden maahanmuuttajaräyhääjien laittomaan vastamielenosoitukseen?

Maryan Askar on videolla näkyvä säkitetty nainen, joka kiertää megafonin kanssa kiihottamassa muita vastamielenosoittajia.

Maryan Askar, Ylen lemmikki esittäytyy:
kohdassa 0:40 – 0:44 ”Haistakaa vittu poliisit!”
kohdassa 1:40 – 3:00 ”Kytät, siat, natsien kätyrit, kytät, siat, natsien kätyrit, kytät siat, natsien kätyrit…jne.”

Yleisradio vaikeni kuin muuri. Ylessä on rakastettu islamia ja vihattu poliisia, joten tapauksen myötä vahvistui kanta, jonka mukaan (viher)punavärin lisäksi Ylessä on toinenkin kivijalka, joka ei horju eikä heilu maailman tyrskyissä.

7. Maryan Askar valehteli ja syyllisti suomalaiset Itäkeskuksessa 11.9.2016

Iltalehti otsikoi 11.9.2016 kissan kokoisin kirjaimin:

"Olen aivan järkyttynyt"

”Rasistista nimittelyä, tönimistä ja repimistä: Raskaana oleva musliminainen kertoo joutuneensa kaltoin kohdelluksi Itiksessä”

Iltalehden toimittaja uskoi Askarin puheet ja uutisoi niistä välittömästi suomalaisia paheksuen.

Poliisi tiedotti asiasta seuraavana päivänä 12.9.2016:

”Mediassa uutisoitiin sunnuntaina 11.9.2016 Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla mielenosoituksen yhteydessä tapahtuneesta pahoinpitelystä, jossa saadun tiedon mukaan raskaana olevaa naista olisi pahoinpidelty ja tekijöinä rikokselle olisi ollut useita mieshenkilöitä. Poliisista vahvistetaan, että väitetystä rikoksesta on tehty rikosilmoitus, jonka tapahtumapaikkana on nimenomaan Tallinnanaukio, ei medioissa esillä ollut vaihtoehtoinen tapahtumapaikka metroaseman lippuhallissa. Poliisi on ollut yhteydessä kahteen asianosaiseen ja tilanteesta on ollut käytettävissä videokuvaa. Nyt saatujen tietojen perusteella voidaan päätellä että mediassa olleet teonkuvaukset eivät pitäisi paikkaansa.”

Yleisradio vaikeni jälleen kuin muuri. Edes Kioski-ohjelma ei kertonut mustan islaminuskoisen naisen rasistisesta toiminnasta vaaleaihoisia suomalaisia kohtaan.

8. Jihadismia kannattavaan ja islamismia edustavaan Sadek Elwaniin luotetaan edelleen Suomessa, kuten Pelastustiedon 30.5.2017 julkaistusta artikkelista ja kuvasta voi päätellä. Mikään ei ole niin hienoa kuin kunnon islamisti jihadisti turvallisuuskouluttajana.

9. Haitallinen ja vaarallinen maahanmuutto on seurausta Suomen EU-jäsenyydestä (pakkotaakanjako ja Brysselin käskytys). Fakta, jonka moni haluaisi kiistää, mutta ei kykene.

Haitallisessa maahanmuutossa on lopulta kyse poliittisesta tahdosta, selkärangasta ja isänmaan rakkaudesta, joiden puutteesta lähes koko eduskunta on kärsinyt jo vuosien ajan.

Direktiivit olisivat sallineet Suomelle huomattavasti tiukemmat käytännöt sekä turvapaikkapolitiikan että rajavalvonnan osalta, mutta hallitus ei ole osoittanut minkäänlaista tahtoa suojellakseen suomalaisia ennakoivasti.

Kokoomusjohtoinen Suojelupoliisi seisoo myös hallituksen takana, vaikka se kykenisi helposti muuttamaan tilanteen ajattelemalla enemmän suomalaisten turvallisuutta kuin hallituksen ideologista tahtopolitiikkaa.

10. Maltillisten muslimien ja sharian hengessä päätän kirjoituksen egyptiläissyntyisen imaamin, Espanjassa Fuengirolan moskeijassa imaamina toimineen Muhammad Kamal Mustafan sanoihin, jotka hän on kirjannut teokseensa ”The woman in Islam”.

”Naista ei saa lyödä kasvoihin, rintoihin, vatsaan tai päähän. Sen sijaan häntä pitää lyödä jalkoihin ja käsivarsiin käyttämällä kevyttä ja joustavaa keppiä siten, ettei jää haavoja, arpia tai mustelmia"

Muhammad Kamal Mustafa recommends verbal correction followed by a period of sexual abstinence as the best punishment for a wife, but does not rule out a beating as long as it is kept within strict guidelines... to avoid serious damage, a husband should never hit his wife in a state of extreme or blind anger. He should never hit sensitive parts of the body such as the face, head, breasts or stomach. He should only hit the hands or feet using a rod that is thin and light so that it does not leave scars or bruises on the body. The husband's aim, the writer said, should be to cause psychological suffering and not to humiliate or physically abuse his wife ('Spanish Women's Fury at Islamic Advice', BBC, 24, July 2000).

Heikki Porkka su 17.09. 12:35

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Iiris ja raiskausrikollisuus

Klo 13:05.

Yle matkalla monikulttuurisuudesta ilmastonmuutokseen

to 12.09. 16:12

Poliittinen korrektius [+islam] = sivistysyhteiskunnan itsemurha

ti 10.09. 21:14

Suomi ilman somaleja

ma 09.09. 12:42

Sisäministeri ja poliisiylijohtaja suomalaista poliisia pilaamassa

pe 30.08. 13:19

Elämää Bimbolandiassa

ke 28.08. 13:02

Ylen Pohjoismaiden kirjeenvaihtaja on paljon vartija

ti 27.08. 16:01

Greta-arvo ja Helsingin Sanomien Chemnitz-valheita

pe 23.08. 11:12

Ahdistu aidoista asioista. Hui kauhistus!!

to 22.08. 10:55

Nerouden riivaamiin uusia jäseniä?

ma 19.08. 12:18

blogit

Vieraskynä

Konservatiivisivistyneistö, ulos kaapista!

ke 11.09.2019 22:30

Juha Ahvio

Miksi toisten sana on vapaampi kuin toisten?

su 15.09.2019 22:34

Professorin Ajatuksia

Arvoitus

ke 18.09.2019 23:00

Marko Hamilo

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

pe 05.07.2019 00:00

Jukka Hankamäki

Etnisiä eteisvärinöitä

ke 18.09.2019 23:03

Petteri Hiienkoski

Sananvapaus on jakamaton

ti 17.09.2019 01:15

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Rauhan projekti ei etsi vihollisia omistaan

ti 30.07.2019 17:12

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Monikulttuurisuus lisää rikollisuutta

su 18.08.2019 04:14

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Suomi Ranskan euroarmeijaan - kirje presidentille

ke 11.09.2019 22:27

Mika Niikko

Väärinajattelijoiden oikeudet

ma 08.07.2019 21:55

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

YK:n ilmastopaneeli IPCC tukeutuu pseudotieteeseen

la 07.09.2019 07:11

Heikki Porkka

Iiris ja raiskausrikollisuus

to 19.09.2019 13:05

Tapio Puolimatka

Yhteiskunnan perusteita murennetaan

to 12.09.2019 23:16

Olli Pusa

Ylen aivopesu ja valehtelu

ti 27.08.2019 04:28

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Ev.-lut kirkosta vasemmiston kivakerho

ti 18.06.2019 13:42

Reijo Tossavainen

Vihreät nuoret haukkuvat väärää puuta

pe 23.08.2019 09:24

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

to 22.08.2019 16:17

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Kasakat ilman kiilloitusta

ke 18.09.2019 23:01

Matti Viren

Me elvytetään

su 15.09.2019 22:55