Suomalainen professori: Ruotsi suurempi uhka Suomelle kuin Venäjä

"Ruotsin poliittinen eliitti poseeraa moraalisena suurvalta, mutta todellisuudessa se alkaa muistuttaa yhä enemmän idioottien kokoelmaa"

Kotimaa la 26.08.2017 11:26
Paul Lillrank on usein Ylen haastatteluissa. Kuva: Yle Svenska

Suuren Ruotsiin suuntautuvan muslimimaahanmuuton takia Ruotsi voi aiheuttaa suuremman uhan Suomessa kuin Venäjällä. Näin kirjoittaa Aalto-yliopiston tuotantotalouden professori Paul Lillrank Hufvudstadsbladetissa ja siitä kertoo Fria Tider.

Aiemmin professori Lillrank näki Putinin ja Venäjän suurimmaksi turvallisuusriskiksi Suomelle. Nyt hän on muuttanut mieltään ja uskoo, että Ruotsi on todennäköisesti suurempi uhka.

Syy on muslimien massamaahanmuutto.

Lillrankin mukaan Ruotsi on vastaanottanut suhteellisesti enemmän maahanmuuttajia, kuin mikään muu OECD-maa ja lisäksi kotouttaa ne huonoiten.

Paul Lillrank arvioi, että Ruotsi on tekemässä turvatonta rinnakkaisyhteiskuntaa etnisen alaluokan kanssa. Monikulttuurisuus käynnistää konfliktit ja poliitikoista Ruotsissa on tullut suuruudenhulluja, hän sanoo. Työmarkkinat eivät sovellu heikosti koulutetuille maahanmuuttajille, jota ruotsalaiset poliitikot eivät halua ymmärtää.

Kun resurssit eivät sitten riitä ylläpitämään Ruotsin hyvinvointivaltiota, vallanpitäjät eivät ymmärrä miksi.

Professori huomauttaa, että Ruotsin kunnat ovat todella onnettomia käsittelemään palautettavia IS-terroristeja. He mieluummin antavat niille taloudellista tukea ja etusijan maan asuntojonossa.

"On olemassa todellinen vaara, että Ruotsi on muuttumassa epäonnistuneeksi valtioksi ghettoineen, jossa Ruotsin laki ei enää päde ja poliisi ei hallitse tilannetta. Demokratia on sivuutettu, kun viranomaiset rikkovat maahanmuuttoa koskevaa lainsäädäntöä ja poliisi suvaitsee laittomia maahanmuuttajia. Ei ole ihme, että Ruotsista tulee Suomelle suurempi turvallisuusriski kuin Venäjästä."

Paul Lillrankin mukaan Ruotsin poliittinen eliitti poseeraa moraalisena suurvaltana, mutta todellisuudessa se alkaa muistuttaa yhä enemmän idioottien kokoelmaa - samanlaista "itsetuhoista mielipuolisuutta", josta Kaarle XII valotti jo hänen viime vuotenaan Ruotsin kuninkaana.

Norjalaiset ja tanskalaiset, jotka muun muassa ovat puhuneet rajavalvonnasta Ruotsin kanssa, ovat jo käsittäneet vakavan uhan naapurimaasta. Paul Lillrankin mielestä suomalaisten tulee ymmärtää sama asia.

Lillrank sanoo toivovansa, että voisi löytää jotain rauhoittavaa luettavaa Ruotsista, mutta sitä ei hänen mukaansa ole olemassa.

Tytti Salenius la 26.08. 11:26

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Hautajaiset Moskovassa

Klo 13:29.

Juha Ahvio

Giorgia Meloni sekä Jumala, isänmaa ja perhe voittivat Italian vaaleissa

pe 30.09. 21:52

Heikki Porkka

Arvojen pohjasta aitoihin arvoihin - vallankumous käynnissä

ti 27.09. 12:24

Henna Kajava

Pakkoruotsi vahvistuu ja karkottaa erityisosaajia

la 24.09. 13:42

Tapio Puolimatka

Abortin laillistaminen murentaa ihmisoikeusjärjestelmän

ti 13.09. 13:49

videot