Blogi: Heikki Porkka, su 17.04.2022 08:52

NATOn kanssa tai ilman - Suomen tie on Ruotsin tie

 

Nettikansan muutamien viime vuosien ajan käyttämät muotisanat, kuten kulkutautimyönteinen, rokotefanaatikko, vaippanaama, monikulttuurimaaninen, suvakki, ksenofobi, peräkammarin poika ja kukkahattu ovat vaihtuneet Ukrainan sodan myötä natottajaksi ja putinistiksi.

Toisten mielestä NATO tuo rajoille turvaa, toiset taas sanovat mahdollisen NATO-jäsenyyden kasvattavan itänaapurista suuntautuvaa uhkaa.

Niin tai näin, mutta samaan aikaan monelta jää havaitsematta, että lähitulevaisuudessa uhat – NATOlla tai ilman sitä – kasvavat itänaapurin lisäksi myös lännestä sekä ihan itse aiheutettuna oman maan sisältä.

Aalto-yliopiston tuotantotalouden professori Paul Lillrank kirjoitti Hufvudstadsbladetissa elokuun 18. päivänä vuonna 2017, että Ruotsi voi olla tulevaisuudessa Suomelle jopa suurempi turvallisuusriski kuin Venäjä.

Kirjoituksellaan Lillrank viittasi Ruotsin holtittomaan maahanmuuttopolitiikkaan ja tulijoiden surkeaan sopeutumiseen länsimaiseen valtioon.

Venäjä on ainakin tällä hetkellä Ruotsia selkeästi merkittävämpi uhka, mutta Lillrankin mainitsemaa mahdollista länsinaapurista hiipivää uhkakuvaa ei ole syytä heittää huonojen avausten roskakoriin.

Ruotsin noudattama maahanmuutto- ja monikulttuurisuusmalli ovat kuljettaneet länsinaapurin yhteiskunnalliseen tilaan, jossa etnisesti erilaiset – lähinnä Lähi-idästä ja Afrikasta saapuneet islaminuskoiset maahanmuuttajat – eivät hyväksy länsimaista kulttuuria, vaan ovat ottaneet asuinalueitaan kulttuurinsa haltuun piittaamatta ruotsalaispoliitikkojen kuvitelmasta, jonka mukaan ”hyvinvointiyhteiskunta” pehmittää tulijat yhteiskunnan kelpo kansalaisiksi.

Ruotsin yhä vaarallisemmaksi ja surullisemmaksi käyvä kehitys ei ole herättänyt suomalaispoliitikkojen enemmistöä, sillä riippumatta siitä, onko hallitus ollut niin sanotusti porvarillinen tai sosialistinen, kaikki viimeisen kahden vuosikymmenen aikana vallassa olleet hallitukset ovat matkineet uskollisesti Ruotsin utopistista mallia, jossa kuvitelmana on onnellisen ja tasapainoisen monikulttuurisen yhteiskunnan luominen.

Viimeisimmät näytöt Ruotsi on tarjonnut Linköpingissä, Norrköpingissä, Tukholman Rinkebyssä, Örebrossa ja Malmössa. Videoita maahanmuuttajien harjoittamasta mellakoinnista löytyy muun muassa youtubesta (video 1, video 2).

Valtamedian mukaan Ruotsin viime päivien mellakointi, jossa on loukkaantunut useita poliiseja, johtuu Tanskassa asuvan Rasmus Paludanin harjoittamasta provokatiivisesta toiminnasta, jossa hän polttaa julkisella paikalla koraanin.

Tosiasiassa Paludan on ollut paikan päällä ja polttanut koraanin ainoastaan Rinkebyssä, joten suomalainen media on jälleen kerran uutisoinut virheellisesti.

Nähtävästi Suomi-media on hankkinut tietonsa kopioimalla Ruotsin valtamediaa, joka ei ole kertonut asioiden todellista laitaa.

Suomi-media on kertonut, että kyse on äärioikeistolaisesta toiminnasta. Mielenkiintoinen sana, äärioikeistolainen. Se on leimakirves, jota media heittelee varsin vapaasti tilanteessa, jossa se ei kykene järjellisesti kertomaan miksi kansalainen tai kansalaiset vastustavat niin hanakasti ja näkyvästi noudatetusta politiikasta johtuvaa kehitystä.

Suomalainen media ei ole myöskään selkeästi kertonut, että poliiseja kivittävät sekä poliisiautoja polttavat ja ympäristöä monin tavoin vandalisoivat mellakoitsijat ovat kajauttaneet toistuvasti ilmaan Allahu Akbar –huutoja, joilla ilmaisevat kunnioitustaan profeettaansa kohtaan.

Moni on ihmetellyt mistä syystä Ruotsin poliisi sallii Paludanin järjestää mielenilmauksiaan, vaikka Paludan on tanskalainen. Tosiasiassa Paludan on sekä Tanskan että Ruotsin kansalainen, joten hänellä on oikeus järjestää performanssejaan kummassakin valtiossa.

Ruotsi noudattaa länsimaisen yhteiskunnan sananvapauskäytäntöä, sitä, jonka suhteen Suomi on niittänyt ikävää mainetta kansainvälisellä kentällä johtuen valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen silmittömästä vihasta aitoa sananvapautta kohtaan.

Huomattavaa on, että Toiviaisen mielivaltaisen toiminnan mahdollisti kokoomus, joka puheenjohtajansa Petteri Orpon johdolla uskottelee suomalaisille vihaisen puheen olevan suurin mahdollinen uhka yhteiskunnalle.

Hölmömpi voisi päätellä kokoomuksen kannattavan venäläistyyppistä sananvapauskäytäntöä, jossa sana on varmuudella vapaa vain silloin, kun sanoilla ei loukata poliittisen johdon tahtotilaa.

Tämän hetken gallupnumeroiden perusteella suomalaiset ovat täysin vapaaehtoisesti tilaamassa itselleen ruotsalaistyyppisen yhteiskunnan ja venäläistyyppisen sananvapauden.

Kuten tiedetään, väkivaltaa ja ryöstelyä harjoittavat etnojengit ovat jo todellisuutta Suomessa, vaikka väärää tietoa levittävä dialogipoliisi Jari Taponen on toisin väittänyt useaan otteeseen.

Lisäksi jo pidempään on ollut selvää, että seksuaalirikollisuuden suhteen Suomi seuraa vakaasti Ruotsin mallia. Seksuaalirikostilastojen ylivoimaisia ykkösiä ovat islamilaisista kehitysmaista saapuneet miespuoliset henkilöt.

Suomen gallupkärjessä istuu Kokoomus, kakkosena SDP, kumpikin vankkumattomia haitallisen maahanmuuttopolitiikan tukipylväitä. Samalla, tai jopa vielä haitallisemmalla linjalla edellisten kanssa on Vihreä puolue, jonka vakaana tahtona on ollut laillistaa kaikki laittomasti maassa oleskelevat tuhannet ulkomaalaiset riippumatta siitä, että laittomilla on takataskussaan kielteinen turvapaikkapäätös.

Edellisten kanssa haitallista maahanmuuttoa tukevat myös Keskusta, Vasemmistoliitto ja RKP, joten toiveet siitä, että Suomi siirtyisi tulevina vuosina järkevän maahanmuuttopolitiikan tielle, voi heittää kaivoon. Sanalla sanoen toivo on mennyttä, sillä perussuomalaisten noin 15 prosentin kannatus ei toimi pelotteena ainakaan kokoomuslaisille tai demareille.

Monien mielestä on hienoa, jos pääministeripuolueeksi nousee NATOa koko voimallaan kannattava Kokoomus. Samalla unohtuu, että Kokoomus on jo moneen otteeseen osoittanut olevansa ryhmä, jolla ei ole pienintäkään halua estää ruotsalaistyyppisen yhteiskunnan syntymistä myös Suomen maaperälle. Kannattaa muistella Sipilän hallituksen sisäministereitä Orpo, Paula Risikko ja Kai Mykkänen.

Orpo oli täysin kädetön syyllistyen myös valehteluun, vaikka kansainväliset sopimukset olisivat mahdollistaneet Ruotsista maahan pyrkineiden käännyttämisen.

Risikko puolestaan kertoi eduskunnan kyselytunnilla omin sanoin, ettei aio sisäministerinä edistää hallituksen sopimaa maahanmuutto-ohjelmaa, jolla olisi ehkäisty nimenomaan haitallista muuttoliikettä.

Mykkänen kertoi omalla vuorollaan halustaan kymmenkertaistaa pakolaiskiintiö.

Kokoomuslaiset antoivat näyttönsä, mutta nähtävästi lyhytmuistinen Suomen kansa elää nyt niin hurmoksellista NATO-aikaa, ettei huomaa tukevansa samaan aikaan selkeää uhkaa, josta Ruotsin pitäisi toimia varoittavana esimerkkinä.

Näyttää siis ikävästi siltä, että Suomen kansan enemmistö haluaa tieten tahtoen yhteiskunnan, jossa lasten ja nuorten sekä varsinkin tyttöjen ja naisten turvallisuus on entistä heikommissa kantimissa.

Samalla suomalainen yhteiskunta siirtyy aiempaa selkeämmin kaksoisstandardien käytäntöön, jossa etuoikeutettuja ovat kaikki ne, joiden katsotaan kuuluvan jonkinlaiseen vähemmistöön.

”Vähemmistöläisiksi” kansalaisia luokitellaan esimerkiksi ihonvärin, etnisen erilaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon tai henkilön kulloinkin kuvitteleman sukupuolen perusteella.

Selvää on, että Suomen sisäinen turvallisuus rapautuu riippumatta siitä, liittyykö Suomi NATOon vai ei.

Ikävää on, että kehityskulku on toteutumassa kansalaisten vapaasta tahdosta, ikään kuin valtaosa suomalaisista osallistuisi talkoisiin, joissa kaivetaan yhteistä joukkohautaa länsimaiselle kulttuurille, sivistykselle ja sananvapaudelle.

Muistaa kannattaa, että ensi vuoden alusta suomalaisia rankaistaan myös siitä, jos muuttaa ulkomaille asumaan. Maastamuuttovero on todellisuutta vuoden 2023 alusta alkaen. Sosialistihallitus noudattaa tässä(kin) suhteessa vanhaa kommunistista neuvostomallia, jonka mukaisesti ulkomaille asumaan pyrkiminen on suuri synti.

Suomen poliittinen johto on pilaamassa oman maansa sisäisen turvallisuuden, jonka lisäksi se rankaisee henkilöä, jos tämä haluaa muuttaa johonkin hiukan enemmän kansalaisia ja länsimaista sivistystä arvostavaan yhteiskuntaan.

Toiveena on: herätkää nyt ihmeessä hyvät suomalaiset ennen kuin poliittinen eliitti kuljettaa yhteiskunnan tilaan, josta ei ole enää paluuta ainakaan millään inhimillisesti kestävällä tavalla.

Heikki Porkka su 17.04. 08:52

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Röyhkä, Porkka, Kurikka ja kumppanit sosialistista totalitarismia vastustamassa

to 24.11. 18:59

Miksi maahanmuutosta kirjoittaminen on vähentynyt ja miksi Yle on Suomen vaarallisin media

ke 23.11. 10:56

Kokoomus pettää AINA, jos pelkona on EU-komission tahdon kyseenalaistaminen

to 10.11. 09:46

Venäjämieliset uussuomettuneisuuden pauloissa

la 05.11. 11:08

Etnojengit ovat Suomessa, vastuu on päätöksiä tehneillä poliitikoilla

ti 01.11. 11:07

Orpo, Sarvamaa ja unkarilainen tuoremehu

ke 26.10. 11:36

Arvojen pohjasta aitoihin arvoihin - vallankumous käynnissä

ti 27.09. 12:24

Äärioikeistolainen, laitaoikeistolainen

ma 26.09. 16:53

Virossa oikeus kumosi jo kolmannen kerran koronarokotteista kieltäytyneiden irtisanomispäätöksiä

su 25.09. 17:24

blogit

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08.2022 23:48

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11.2022 19:47

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Kotouttaminen ei tunnu onnistuvan

ke 18.11.2020 16:56

Petteri Hiienkoski

Miksi Yhdysvallat haluaa Suomen ja Ruotsin Natoon?

pe 20.05.2022 17:31

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Globalismi oli kaunis ajatus

ti 15.11.2022 19:33

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11.2022 03:41

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Sota-Lintilän horinat - Taivaan lahja Putinille?

su 11.09.2022 13:29

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Hups, Maailman Talousfoorumin (WEF) dystooppinen Suuri Resetti taisi juuri sortua omaan näppäryyteensä?

su 20.11.2022 14:41

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11.2022 11:17

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12.2022 22:26

Olli Pusa

Venäjän idea 2

su 04.12.2022 16:33

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Modernin maailman syntysijoilta

ti 18.01.2022 23:48

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44