Blogi: Heikki Porkka, ti 31.03.2020 09:54

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

 

 

Yleisradion 24.11.2015 julkaiseman uutisartikkelin mukaan turvapaikanhakijat tuovat mukanaan Suomesta jo aiemmin hävitettyjä tauteja. Artikkelissa nostetaan esiin infektiolääkärin mainitsemana keuhkotuberkuloosi, joka on elinikäinen infektio, jolta suojautumisessa käsienpesu ei auta, koska tauti tarttuu hengitysilman mukana pisaratartuntana.

Iltalehti puolestaan julkaisi 21.1.2016 artikkelin, jossa kerrotaan turvapaikanhakijoilla todetun useita Suomessa harvinaisia tartuntatauteja, kuten tuberkuloosia, B-hepatiittia, HIViä, kuppaa ja suolistoloisia.

Terveystalon johtajan mukaan puolen vuoden aikana tutkittujen noin 15 000 turvapaikanhakijan joukosta löytyi satoja henkilöitä, joilla on harvinaisia tartuntatauteja.

Suomalaisten kannalta ikävää oli, että sisäministeri Petteri Orpon (kok) toimintaan tiedoilla ei ollut vaikutusta vaan tulijoiden virta sai jatkua entiseen malliin. Orpon jälkeen sisäministereinä toimineiden Paula Risikon (kok) ja Kai Mykkäsen (kok) linja noudatti samaa kaavaa Orpon kanssa.

Risikko kertoi lisäksi julkisuudessa, että hallituksen aiemmin kaavailemien houkuttimien poistoa, kuten perheenyhdistämisten kiristämistä, ei olla toteuttamassa.

Eduskunnan kyselytunnilla 23.2.2017 Risikko vastasi kansanedustaja Juho Eerolan (ps) kysymykseen hallituksen vuonna 2015 kirjaamasta maahanmuutto-ohjelmasta. Kysymyksessään Eerola tiedusteli ”missä vaiheessa nämä kauan odotetut toimenpiteet ovat valmistelussa”.

Risikon vastaus Eerolalle päättyi sanoihin ”…tässä vaiheessa meillä ei ole valmistelua, mutta meillä selvitykset totta kai jatkuvat, koska silloin aikoinansa niin on päätetty, mutta ainakaan tässä vaiheessa emme ole tekemässä muita kiristyksiä.

Mykkänen puolestaan esitti sisäministerinä EU:n pakolaiskiintiön massiivista nostoa. Hänen mukaansa pakolaiskiintiö täytyy kymmenkertaistaa.

Kun Maria Ohisalon johtamista vihreistä tuli hallituspuolue kevään 2019 eduskuntavaalien jälkeen, kertoi sisäministeri Ohisalo, että

1) turvapaikanhakijoiden perheenyhdistämistä aiotaan helpottaa ja

2) turvapaikanhakijoiden oikeusturvaa parantaa sekä

3) [suureksi osaksi kankkulan kaivoon ja gebardihattujen taskuun menevää] kehitysyhteistyörahaa korottaa tuntuvasti, jonka lisäksi Ohisalo sanoi haluavansa

4) poliiseiksi enemmän erilaisista etnisistä taustoista tulevia ihmisiä, vaikka kokemukset etnisistä poliiseista eivät lupaa mitään hyvää vaan pikemminkin päinvastoin

Ja kyse on siis Suomen sisäministeristä, jonka tärkein tehtävä on huolehtia maan sisäisestä turvallisuudesta.

Kokoomusministerien tavoin Ohisaloa ei tuntunut kiinnostavan se, että turvapaikanhakijat tuovat Suomeen harvinaisia tauteja, joiden hoito paitsi vaarantaa suomalaisten elämää ja terveyttä, se kasvattaa myös sosiaali- ja terveystoimen resurssien tarvetta. Toisin sanoen sosiaali- ja terveystoimen puolella kulut ja jonot kasvavat.

Ohisaloa ei haitannut myöskään se, että turvapaikanhakijoina Suomeen saapuneet muslimimiehet ovat surmanneet useita suomalaisia, jonka lisäksi he ovat jättimäisesti yliedustettuina seksuaalirikostilastoissa.

Joulukuussa 2018 Iltasanomat kirjoitti seksuaalirikollisuudesta. Poliisin ja Tilastokeskuksen tietoihin perustuva vuotta 2017 koskeva tilasto kertoo muslimimiesten karmeasta yliedustuksesta seksuaalirikollisuuden saralla.

10 000 henkeä kohti afganistanilaiset saavat seksuaalirikosten kohdalla suhdeluvun 138,12, irakilaiset 133,86, syyrialaiset 41,49 ja turkkilaiset 40,77.

Suomalaiset ovat kaukana perässä, sillä heidän kohdallaan suhdeluku on 3,33.

Suomi ei ole ulkomaalaisten seksuaalirikollisten osalta vielä Ruotsin lukemissa, mutta Ohisalon vastuuttoman toiminnan seurauksena Suomi ”tasa-arvoistunee” Ruotsin rinnalle lähivuosina.

Ruotsin tilanteesta raportoi Verkkouutiset 22.8.2018

”Viimeisen viiden vuoden ajalta kerättyjen käräjäoikeustilastojen mukaan 58 prosenttia raiskauksesta tai sen yrityksestä tuomituista tulee Euroopan ulkopuolelta.

Ulkomaalaisten osuus oli yli 80 prosenttia tapauksissa, joissa tekijä ei tuntenut ennalta uhriaan. Tämänkaltaisissa rikoksissa 40 prosenttia tuomituista oli oleskellut Ruotsissa alle vuoden ajan.”

Todellisuus on oletettavasti ulkomaalaisten osalta vielä rumempi, sillä Verkkouutisten lähteenä olevan Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n uutinen kertoo, että rikollisten etnistä taustaa ei ole aina kerrottu seksuaalirikostutkimuksessa.

Suomalaisen yhteiskunnan ja suomalaisten suojelun sijaan sisäministeri Ohisalo on kantanut toistuvasti huolta enimmäkseen islamilaisista valtioista pyrkivien henkilöiden pääsystä EU-alueelle.

Huolimatta siitä, että koronakriisi jyllää kaikkialla Euroopassa, Ohisalo kunnostautuu edelleen ”turvapaikanhakijoiden” asianajajana.

Maaliskuun 6. päivänä 2020 julkaistussa haastattelussa Ohisalo toteaa, että Kreikka on toiminut väärin estäessään Turkista Kreikkaan pyrkivien henkilöiden pääsyn EU-rajan yli.

Suomen sisäministeri on sitä mieltä, että lähinnä nuorista muslimimiehistä koostuva tuhansien henkilöiden joukko tulee päästää rajan yli ja turvapaikkahakemukset täytyy käsitellä. Ohisalo viittasi tapojensa mukaan kansainvälisiin sopimuksiin, mutta ei [tapojensa mukaan] tarkentanut mitä sopimuksia hän tarkoittaa.

Ohisalo toteaa lisäksi, ettei Suomi toimisi Kreikan tavoin vaan päästäisi rajan yli pyrkivät maahan ja ottaisi heidän turvapaikkahakemuksensa käsittelyyn. Viime vuosien tapahtumien perusteella tiedetään, että prosessit kestävät vuosia eikä maasta kyetä poistamaan kielteisen päätöksen saaneita, jos ja kun nämä heittäytyvät hankaliksi. Prosessin aikana kustannukset kasvavat valtavasti, mutta sekään ei hetkauta sisäministeriä ja hänen tukijoukkoinaan seisovia vihreitä ja punaisia.

EU:n rajavirasto Frontexin johtajan Fabrice Leggerin 20.3. 2020 antaman lausunnon mukaan ”siirtolaispaine [Kreikan rajalla] tulee pysymään suurena” , jonka lisäksi Legger toteaa, että ”kaikki tulijat eivät suinkaan ole turvapaikan tarpeessa olevia pakolaisia”.

Maaliskuun 29. päivänä 2020 Suomen Uutiset kertoi saksalaisen Bild-lehden artikkeliin tietonsa perustaen seuraavaa:

”Levottomuudet Turkin ja Kreikan välisellä rajalla alkoivat, kun Turkki ilmoitti helmikuun lopussa, että se ei aio enää estää siirtolaisten pääsyä raja-alueelle. Tämän jälkeen Turkin viranomaiset suorastaan pakottivat eri puolilla maata olevat siirtolaiset nousemaan busseihin, joilla heidät kuljetettiin raja-alueelle.”

Bild-lehden mukaan Kreikan ja Turkin rajalla mellakoivien afganistanilaisten, algerialaisten, irakilaisten, marokkolaisten, pakistanilaisten ja syyrialaisten siirtolaisten sekaan ujuttautuneet turkkilaiset lietsoivat väkivaltaa. Suomen Uutiset 29.3.2020:

”Bild-lehti kertoo, että Saksan tiedustelupalvelun saamien tietojen mukaan rajalla mellakoivien siirtolaisten seassa olisi ollut pakolaisiksi pukeutuneita Turkin valtion turvallisuuspalvelun miehiä, jotka pyrkivät tarkoituksella lietsomaan väkivaltaisuuksia. Provokaattoreina toimineet turkkilaiset heittelivät kiviä ja leikkasivat aukkoja raja-aitaan, väittää Saksan tiedustelupalvelu BND. Turkin viranomaiset ovat kiistäneet osallisuutensa mellakoihin.”

Ohisalon viimeisimmästä pyllistyksestä suomalaisille ja kädenojennuksesta ”turvapaikanhakijoille” kerroin edellisessä blogitekstissä

”Marinin hallituksen 17.3.2020 pitämässä tiedotustilaisuudessa kerrottiin toimista, joilla suomalaisten liikkumisoikeuksia rajoitettiin esimerkiksi rajoja sulkemalla.

Sisäministeri Ohisalo korosti puheenvuorossaan erikseen, että turvapaikanhakijat voivat edelleen esittää turvapaikkahakemuksia, jotka myös tutkitaan.

Ohisalon lausunto tarkoittaa sitä, että poikkeustila ei koske turvapaikanhakua. Näin ollen mahdolliset hakemukset tutkitaan ja päätöksistä voi valittaa, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että asylum-henkilö voi oleskella maassa koko prosessin ajan.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä osa kielteisen päätöksen saaneista voi kieltäytyä poistumasta, jonka jälkeen alkaa pitkällinen veivaus, jossa pohditaan voidaanko henkilö pakkopalauttaa vai jääkö hän suomalaisten riesaksi loppuelämän ajaksi.

On täysin selvää, että Ohisalon viesti on levinnyt samaan maailmankolkkaan, jonne edellisen kerran levisi pääministerinä istuneen Juha Sipilän (kesk) kutsuhuuto.”

Juha Sipilän (kesk) hallituksen sisäministerien Orpo, Risikko ja Mykkänen noudattama politiikka oli suomalaisten kannalta vastuutonta ja vaarallista. Tässä yhteydessä on syytä muistaa, että kansainvälisten sopimusten (Dublin, Schengen) noudattaminen olisi säästänyt Suomen invaasiolta, jota ei lopulta edes yritetty ehkäistä.

Nyt suomalaiset ovat saaneet entistä vaarallisemman sisäministerin, jolle suomalaisten oikeus elää kaikin puolin turvallista elämää ei tunnu merkitsevän mitään.

Sen sijaan, että Ohisalo olisi ottanut opikseen kokoomusministerien vastuuttomasta toiminnasta, hän heittää ”pökköä pesään” pyrkien helpottamaan monin tavoin haitallista ja vaarallista maahanmuuttoa.

Ohisaloa eivät tunnu kriisien keskellä haittaavan faktat, joiden mukaan ”turvapaikanhakijat” tuottavat lisää

1) väkivaltaa ja seksuaalirikoksia,

2) merkittäviä taloudellisia ongelmia sekä

3) harvinaisten ja vaarallisten tautien tapauksia.

Voidaan hyvällä syyllä todeta, että suomalaisten näkökulmasta erittäin haitallista politiikkaa toteuttamaan pyrkivä Maria Ohisalo on kansalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri, jota vastaavaa ei löydy Suomen lähihistoriasta.

Heikki Porkka ti 31.03. 09:54

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07. 10:55

Joko valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen lähtölaskenta on alkanut?

ti 14.07. 12:23

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04. 09:51

Irakin Alin valekuolema ja suomalaisvastaiset suomalaiset

la 25.04. 15:38

Marinin hallituksen on aika väistyä

ma 20.04. 10:53

Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

la 11.04. 21:19

Sanna Marinin murkkuhallitus kiukuttelee, syyttelee ja väistää vastuuta

to 09.04. 10:56

Sosiaali- ja terveysministeri(ö) pakoilee vastuuta

ke 08.04. 11:29

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03. 09:54

Maria Ohisalo on sisäiselle turvallisuudelle vaarallinen henkilö

la 28.03. 08:40

blogit

Vieraskynä

Suomen vaiennettu raiskausepidemia: Miten suomalaiset valjastettiin rakastamaan hyväksikäyttäjiään

la 13.06.2020 00:30

Juha Ahvio

Vaatiiko evankeliumi tukemaan marxilaista vallankumousta?

ke 01.07.2020 23:05

Professorin Ajatuksia

Ville Tavio ja afrikkalainen kulttuuri

to 06.08.2020 23:14

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Valtamedia todisti kirjani väitteet oikeiksi reaktioillaan

ke 01.07.2020 22:51

Petteri Hiienkoski

"Unohdetun" ihmisoikeusjulistuksen ja "vihapuheen" kitkemisen vastakkaisuus

la 11.07.2020 19:59

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Kansanäänestys elvytyspaketista perusteltu

ti 04.08.2020 11:15

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kaivohuoneen tuore tapaus verrattavissa Turun terrori-iskuun

ti 04.08.2020 23:55

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Vuorovedet vaihtuvat - SDP:n alamäki alkaa

ke 29.07.2020 23:26

Mika Niikko

Liittyen Suomen Kuvalehden uutisointiin (20. ja 21.1.2020)

ke 22.01.2020 22:20

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Mikä ihmeen Woke?

pe 21.02.2020 00:16

Heikki Porkka

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07.2020 10:55

Tapio Puolimatka

Päivi Räsänen perusteettoman kritiikin kohteena

ke 29.07.2020 23:29

Olli Pusa

Ovatko puolueet vain teatteria?

pe 07.08.2020 11:30

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Suomalainen ajattelutapa hukassa

ma 20.07.2020 11:14

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Mistä saadaan 750 miljardia euroa?

to 23.07.2020 00:44

Timo Vihavainen

Mitä nainen haluaa?

to 06.08.2020 23:15

Matti Viren

Suomen tavoitteena on, vai onko sittenkään mitään?

ti 21.07.2020 20:52