Blogi: Heikki Porkka, ke 22.01.2020 11:54

Keskustan luvalla kohti Pimiää aikaa

 

Keskustan puoluehallituksen julkisen tiedotteen otsikko eduskuntavaalien jälkeen, 16.4.2019

”Keskustan puoluehallitus: Kansa on osoittanut Keskustalle suunnan oppositioon”

”Ää­nes­tä­jien vies­ti ei jät­tä­nyt kui­ten­kaan tul­kin­nan va­raa, kes­kus­tal­le osoi­tet­tiin vaa­liu­ur­nil­la op­po­si­ti­on penk­ki”, todettiin Suomenmaan pääkirjoituksessa 24.4.2019

Viime eduskuntavaalien jälkeen keskustan useat edustajat ilmoittivat selkeästi, että puolueen paikka on nyt oppositiossa.

”Mielestäni kansa on näyttänyt selkeästi, että keskustan paikka ei ole nyt hallituksessa. Suoraan oppositioon. Hallitukseen kuuluvat vain vaalien voittajat”, totesi keskustan lietolainen eduskunta- ja EU-vaaliehdokas Anniina Ruottu Uuden Suomen 6.5.2019 julkaistun artikkelin mukaan.

”Vaalitulos osoittaa sen, että keskustan paikka on oppositiossa”, kommentoi keskustan Heli Viiri samassa uutisessa.

Sen sijaan keskustan nuoremman polven edustaja, mitättömästä moraalistaan tunnettu ja poliitikkona jatketun talousrikoksen (luottamusaseman väärinkäyttö) tehnyt Antti Kaikkonen totesi, että hallitusovi on syytä jättää ”viisi senttiä raolleen”.

Ja kuinka ollakaan, Kaikkonen istuu nyt elämänsä ensimmäisessä ministeripestissä kantaen Sanna Marinin hallituksessa puolustusministerin salkkua!

Lyhyesti sanottuna, Katri Kulmunin johdolla ja ketku-Kaikkosen tuella keskusta istahti sosialidemokraattien johtamaan sosialistihallitukseen, jossa puolue on antanut tukensa politiikalle, joka vaurioittaa kovalla kädellä sekä Suomen taloutta että maan sisäistä turvallisuutta.

Säästeliäisyydestäkään vanhoja konsensuskumppaneita ja heidän kanssaan hallituksessa istuvia vasemmistoliiton, vihreiden ja ruotsalaisten (rkp) edustajia ei voi syyttää, kuten on havaittu hallituksen ympärilleen haalimien erityisavustajien, avustajien ja avustajien avustajien määrästä sekä rahasummista, joka jättimäisen avustajakaartin palkkaamiseen tuhlataan.

Marinin hallitus aikoo toteuttaa yltiöpäistä ilmastopolitiikkaa, koska sosialistihallitus haluaa olla esimerkkinä koko maailmalle. Tosiasioihin tutustuneet ihmiset ovat sen sijaan ymmärtäneet jo aikaa sitten, että Suomen teoilla suhteessa globaalin ilmaston erilaisiin muutoksiin on yhtä paljon merkitystä kuin hyttysen pierulla valtamereen.

Sääliksi käy suomalaisia, jotka pannaan kustantamaan nuorten naisten ja ketku-kaikkosten järjetön politiikka, joka ei edistä maailman ilmastollisia asioita, mutta jarruttaa tai jopa tuhoaa Suomen taloudellisen kasvun.

Hallitus on yhteisvastuussa hallitusohjelmakokonaisuudesta ja jokainen ministeri erityisvastuussa oman hallinnonalansa kehittymisestä. Toisin sanoen yksittäiset ministerit ovat päävastuussa oman alueensa toiminnasta, mutta kantavat vastuuta myös hallituksen päätavoitteesta, jollaiseksi on kerrottu donquijotemainen taistelu ilmastonmuutosta vastaan.

Ilmastopolitiikan lisäksi hallituksen erääksi merkittäväksi tavoitteeksi tuntuu nousseen sisäisen turvallisuuden aktiivinen heikentäminen. Tästä kielii esimerkiksi ulkoministeri Pekka Haaviston salaperäinen al-Hol –politiikka, jonka seurauksena Haavisto olisi saanut potkut ministerin pallilta aidossa demokraattisessa oikeusvaltiossa.

Haavisto on jäänyt kiinni julkisesta valehtelusta, jonka pitäisi olla automaattinen syy poistaa hänet ministerivahvuudesta.

On hyvää tiedostaa, että Haaviston valehtelu ei ole ainutlaatuista hänen urallaan, sillä aiemmin hän on ilmoittanut olleensa brittiyliopiston vieraileva professori ja Maailmanpankin varakuvernööri.

Täyttä valhetta kaikki tyynni, mutta valtamediaa Haaviston aiemmat valheet eivät ole liiemmin kiinnostaneet. Nähtävästi hän nauttii homoseksuaalina vähemmistön suojaa median silmissä.

Media ei ole myöskään muistanut kertoa, että Haaviston uran kohokohdaksi usein mainittu Darfur-projekti päättyi todellisuudessa Haaviston osalta nolosti, sillä hän sai käytännössä potkut tehtävästä, koska kaikki kriisin ratkaisuun osallistuneet osapuolet pitivät häntä epäkelpona. Suomi-media vaikeni, totta kai.

Kyllä Haavisto joskus puhuu myös totta, sillä valetta eivät ole tiedot, joiden mukaan hän on ollut Komposti-lehden ja Vihreä Lanka -lehden päätoimittaja.

Koulutukseltaan Haavisto on ylioppilas. Hänen yliopisto-opintojensa opintoviikkojen määrä vastaa osapuilleen yhden vuoden opiskelua. Aika vähän Maailmanpankin varakuvernöörille ja vierailevalle professorille?

Haaviston luikertelu politiikan ytimeen on osaltaan osoitus siitä, kuinka huono media Suomessa on.

Toisaalta Haaviston poliittinen ura kertoo myös siitä, millaiset henkilöt menestyvät politiikassa. Retorisesti taitavat, mutta puhdasta puppua kansalaisille syöttävät persoonat ovat aina olleet hyvin edustettuina eduskunnassa, mutta onko ketään muuta hehkutettu mediassa niin voimakkaasti kuin valehtelevaa ylioppilas Haavistoa?

Haaviston intohimo saada Suomeen lisää Isis-väkeä ei ole ainoa vihreiden ja Marinin hallituksen suurta huolta tuottava asia suomalaisille. Ilmastopoliittisen hulluuden ja terrorismi-rakkauden lisäksi huolta herättää tällä hetkellä sisäministeri Maria Ohisalo, joka aikoo nimittää ministeriönsä kansliapäälliköksi henkilön, joka on vaatinut muslimeille omia pukeutumis- ja suihkutiloja uimahalleihin sekä oikeutta käyttää burkinia uima-asuna.

Vantaan Sanomien otsikko, päivätty 4.9.2019: ”Yhdenvertaisuusvaltuutettu vaatii uimahalleihin burkineja ja yksityisiä pesutiloja: "Kyseessä saattaa olla musliminaisten syrjintä"”

Ohisalon kansliapäälliköksi haluama henkilö on Vantaan Sanomien tarkoittama yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä, joka tunnetaan myös siitä, että monikulttuurisuus on hänen mielestään hieno asia.

Tässä kohdin on hyvä muistaa, että Ruotsi on ollut jo vuosien ajan kaikkien monikulttuurisuutta ihastelevien henkilöiden ja mediamaailman enemmistön ihannevaltio avoimen maahanmuuttopolitiikkansa ja monikulttuurisuuden tavoittelunsa vuoksi.

Kuten tiedetään, monikulttuurinen Ruotsi on tällä hetkellä Euroopan ykkönen a) raiskausten, b) ampumistapausten, c) räjäytysten (käsikranaatit, kotitekoiset pommit) ja d) autojen polton osalta, jonka lisäksi e) Ruotsi on koko maailman ykkönen tahallisesti sytytettyjen koulupalojen kohdalla. Pimiän mielestä hieno yhteiskunta?

Tosiasiassa kaikki länsieurooppalaiset valtiot, jotka ovat toimineet aktiivisesti monikulttuurisuuden edistämiseksi, ovat saattaneet yhteiskuntansa jatkuvasti heikkenevän sisäisen turvallisuuden tilaan.

Terroriuhka on kasvanut ja erityisesti naisten ja tyttöjen turvallisuus on heikentynyt radikaalisti, jonka lisäksi länsimaiset, vaaleaihoiset pojat ja nuoret miehet ovat entistä useammin seksuaalirikosten kohteita.

Monikulttuurisella yhteiskunnalla on käytännössä tarkoitettu Euroopan kohdalla valtiota, jossa muslimiväestön määrää kasvatetaan tarkoitushakuisesti.

Ohisalon sisäministeriön kansliapäälliköksi toivoma Pimiä ei ole vihreiden jäsen, mutta hän on toiminut aiemmin Tuija Braxin (vihr) erityisavustajana ja vihreän eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteerinä.

Vihreillä on ollut jo pitkään valtava halu edistää Suomessakin etenevää islamisaatio-kehitystä, joka [islamisaatio] tarkoittaa sitä, että vastaanottava yhteiskunta taipuu askel kerrallaan kulttuuriin, jota islamilainen maailma edustaa.

Helsingin Sanomien mukaanHelsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäen (vihr) mukaan Helsingin muslimiyhteisö on kasvanut sen verran suureksi, että Helsingin kaupunki haluaa etsiä kaupungista näkyvän ja arvokkaan paikan moskeijalle”.

Vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Ohisalo ja poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen julkaisivat Helsingin Sanomissa mielipidekirjoituksen 30.8.2019. Ote kirjoituksesta

”Suomen poliisivoimat ovat maan asukaslukuun suhteutettuna Euroopan pienimmät, mutta ne tekevät eurooppalaisittain erinomaista tulosta. Erityinen menestystekijä on ollut kansainvälisestikin arvostettu poliisikoulutus. Toivomme sen houkuttelevan poliisin ammattiin nykyistä enemmän naisia, ruotsinkielisiä ja eri etnisistä taustoista tulevia. Poliisihenkilöstön moninaisuus ja kulttuurinen ymmärrys alentavat kynnystä vuoropuheluun.”

Ohisalo ja Kolehmainen astelevat nyt täsmälleen samoja askelmerkkejä, joita on tallattu aiemmin esimerkiksi Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa ja Saksassa. Joka ainoassa edellä mainitussa maassa monikulttuurisen (lue: islamin invaasion tuottaman) yhteiskunnan sisäinen turvallisuus on edennyt vain huonompaan suuntaan, vaikka niiden poliisihenkilöstö on ollut jo vuosien ajan hyvin moninainen koostuen erilaisia etnisiä taustoja edustavista henkilöistä.

Esimerkkejä siitä, miten Britannia, Ranska, Ruotsi ja Saksa ovat epäonnistuneet pyrkiessään muodostamaan monikulttuuriseen valtioonsa etnisesti moninaiset poliisivoimat, voi lukea tästä kirjoituksesta

Islamisaation etenemisestä Suomessa kirjoitin laajemmin viime syksynä. Syyskuussa 2019 julkaistuun Islamisaatio etenee –tekstiin voi tutustua täällä

Suomalaisen yhteiskunnan kehitystä seuratessa ei voi päätyä kuin yhteen lopputulokseen: valtaosa suomalaisista on menettänyt ennakoimisen taidon yhteiskunnallisen ajattelunsa perustana.

Kauhea asia, mutta minkäs teet, kun enemmistö kansanedustajista ja valtamediasta on vuosien ajan pyrkinyt kaikin tavoin edistämään tässä ja nyt- sekä minä itse –ajattelua, jossa huominen esitetään toistuvasti utopististen kuvitelmien muodossa.

Edustuksellinen demokratia taitaa kohta olla tiensä päässä, sillä se on osoittanut jo moneen kertaan heikkoutensa.

Edustuksellinen demokratia on nykyisin aidon demokratian tuhon elementti. Vai väittääkö joku vakavissaan, että kansa äänesti viime vaaleissa sosialistihallituksen puolesta? Ei todellakaan äänestänyt, mutta keskusta mahdollisti tällä kertaa kansan enemmistön tahdon vastaisen hallituksen muodostumisen.

Turha kuitenkaan luulla, että kokoomuksen moraali olisi ollut yhtään korkeampi kuin keskustan kohdalla. Fakta on, että mikäli keskusta ei istuisi hallituksessa, siellä olisi kokoomus toteuttamassa samaa monikulttuuria edistävää, halpatyövoimaa tuottavaa ja sisäistä turvallisuutta heikentävää politiikkaa.

Vanha konsensus-toveruus kabinettipäätöksineen velvoittaa demareita, keskustaa ja kokoomusta. Kihlat ostettiin jo 1980 – ja 90 -lukujen taitteessa eikä sormuksia ole vieläkään heitetty nurkkaan.

Heikki Porkka ke 22.01. 11:54

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44