Blogi: Heikki Porkka, ti 07.01.2020 13:58

Maahanmuutto tuottaa kasvavaa juutalaisvihaa

 

 

Yleisradion Saksan kirjeenvaihtaja Suvi Turtiainen kirjoitti artikkelin Saksan sisällä kasvavasta juutalaisvihasta.

Yleisradio julkaisi Turtiaisen tekstin 5.1.2020. Artikkelin ohessa on taulukkokuva, jonka sisällön toimittaja tiesi jo julkaisuhetkellä olevan virheellinen.

Miksi kuva on näkyvästi esillä, vaikka sen sisällön totuusarvo on erittäin kyseenalainen? Johtuneeko siitä, että kuva palvelee mielikuvaa, jota Yle on parhaansa mukaan edistänyt viime vuosina pyrkiessään hämärtämään todellisuutta?

Yle on toistuvasti osoittanut sormella [ääri]oikeistoa raportoidessaan juutalaisvihasta tai ylipäätään mistä tahansa vihasta ja väkivallasta saksalaisessa yhteiskunnassa. Samaan aikaan Yle on varsin selkeästi pyrkinyt pimittämään muslimien ja vasemmistolaisten Saksassa harjoittamaa väkivaltaa ja vandalismia.

Toimittaja täydensi myöhemmin artikkeliaan, oletettavasti siksi, että kansalaisilta tullut palaute osoitti täysin selkeästi tekstin alkuperäisen version olleen totuuden vastainen.

Yle 5.1.2020 julkaistun artikkelin korjattu kohta kuuluu nyt näin:

”Hänen mukaansa vuoden 2015 jälkeen ilmapiiri muuttui, kun Saksaan tuli satojatuhansia turvapaikanhakijoita pääosin Lähi-idästä. Monessa arabimaassa viha Israelia ja juutalaisia kohtaan on laajaa.

Tilastoissa ulkomaalaisten tekemiksi luokitellut juutalaisvastaiset hyökkäykset ja vihapuhe ovat kasvussa. Valtaosa on edelleen silti Saksan sisäministeriön mukaan äärioikeiston tekemiä.

Sisäministeriön tilastoa on kuitenkin kritisoitu vääristeleväksi. Tilastointimenetelmää on arvosteltu hallitukselle tehdyssä raportissa siitä, että rikoksia luokitellaan äärioikeistolaisiksi myös, kun tekijän taustoja ei tiedetä.”

Hänen-sanalla Yle-lainauksen alussa viitataan sairaanhoitajana työskentelevään juutalaisnaiseen, joka kertoo, että Saksaan muuttaneen muslimiperheen edustajat eivät suostuneet syömään ruokia, joihin tiesivät juutalaisnaisen koskeneen.

Tummensin korjatusta tekstistä kohdan, joka kertoo miksi toimittaja Turtiaisen artikkelissa edelleen oleva taulukkokuva luo täysin vääriä mielikuvia lukijoille.

Saksan sisällä kasvavasta juutalaisvihasta on saatavilla muutakin tietoa kuin maan sisäministeriön virheellinen informaatio. Saksan evankelisen keskustoimiston maailmankatsomusosaston (Evangelische Zentralstelle für Weltanschauungsfragen) sivustolta löytyy tietoa Bielefeldin yliopiston vuonna 2017 tekemästä kyselystä, jossa pyrittiin selvittämään miten Saksan juutalaiset kokevat itseensä kohdistuvat uhat, minkälaiset ihmiset ovat solvanneet ja uhanneet juutalaisia tai hyökänneet heidän kimppuunsa.

Bielefeldin yliopiston kyselyn mukaan uhkaa ja konkreettisia hyökkäyksiä koettiin

a) 81 prosentissa muslimien taholta, valtion tilastossa luku oli kaksi (2) prosenttia,

b) 25 prosentissa vasemmistolaisten taholta, valtion tilastossa luku oli 0,07 prosenttia,

c) 19 prosentissa oikeistolaisten taholta, valtion tilastossa luku oli 94 prosenttia.

Kuten tuloksista voi nähdä, Bielefeldin yliopiston kyselytutkimuksen tulos poikkeaa merkittävästi Saksan sisäministeriön (valtion tilasto) kertomista tiedoista.

Ylen artikkelin korjatun version tekstiosuudesta selviää, Saksan sisäministeriön luokituksessa kaikki tapaukset, joissa tekijän taustaa ei saada selville, luokitellaan oikeiston tekemiksi.

Bielefeldin yliopiston kyselyn perusteella vaikuttaa vahvasti siltä, että sisäministeriö syyllistää tarkoitushakuisesti [ääri]oikeistoa muslimien ja vasemmistolaisten teoista.

Ja kuten tarkkaavaiset suomalaiset ovat havainneet, Yleisradio ja monet muut suomalaismediat toimivat täsmälleen samalla tavoin kuin Saksan sisäministeriö.

Suomeksi sanottuna kaikki valehtelevat, ja vieläpä täysin tietoisesti. Saksalaisille ja suomalaisille on syötetty vuosien ajan valheellista kuvaa, jonka mukaan mystinen äärioikeisto on yhteiskunnan pahin uhka ja juutalaisvihan merkittävin tuottaja.

Maahanmuuttokriittisissä piireissä on tiedetty jo vuosien ajan, että juutalaisiin, kuten niin sanottuihin vääräuskoisiin sekä yleiseen yhteiskuntarauhaan kohdistuvat pahimmat uhat nousevat islaminuskoisten joukosta.

Muslimien määrän voimakas kasvu on tuonut länsimaisiin yhteiskuntiin paitsi kasvavan juutalaisvihan, myös yleisen yhteiskunnallisen levottomuuden tilan. Terrori-iskujen, terrori-iskujen yritysten, pommi-iskujen, autojen polton ja raiskausten määrä on kasvanut Euroopassa sen myötä, mitä enemmän islaminuskoisia on vaeltanut läntiseen Eurooppaan.

Pelkästään Ruotsissa toteutui vuonna 2019 noin 250 pommi-iskua, joista osa on tehty käsikranaatteja käyttäen, osa kotitekoisilla pommeilla. 

Ruotsi on todellisuudessa jatkuvassa matalan intensiteetin sisällissodan kaltaisessa tilassa, jonka myötä ruotsalaisia koulutetaan sietämään yhä epävakaammaksi ja turvattomammaksi käyvää yhteiskuntaa. Ikään kuin olisi normaalia, että kaupungeissa ja kylissä räjäytellään pommeja ja poltetaan autoja sekä raiskaillaan naisia ja tyttöjä liukuhihnamaiseen tahtiin.

Eriarvoistumisesta ei ole kyse kasvavan vandalismin ja väkivallan kohdalla, kuten vasemmistolainen mediaväki usein väittää. Muslimeille ja monille muille maahanmuuttajille on Ruotsissa tarjottu kaikki ilmaiseksi, kantaväestön ja sopeutuneiden maahanmuuttajien tuottamien verovarojen kustannuksella.

On tarjottu asunto, ruokaa, rahaa ja koulutusta sekä loputon määrä ymmärrystä. Mutta mikään ei riitä, koska kulttuurinen perimä ja viha länsimaista sivistystä kohtaan estävät tehokkaasti sopeutumisen.

Eriarvoistumisen sijaan kyse on hyvin pitkälle kulttuurisesta käyttäytymisestä, kuten kaikki Lähi-idän historiaan tutustuneet ovat tiedostaneet jo vuosien ajan.

Islamilaisista valtioista lähteneet useat henkilöt ovat todistaneet moneen kertaan käytöksellään ihmisen kulttuurisidonnaisuuden paikkansapitävyyden, jonka mukaan ihminen voi lähteä Lähi-idästä, mutta Lähi-itä ei lähde ihmisestä, vaikka jalkojen alle vaihtuu länsimainen valtio uusine kulttuureineen.

Vasemmistolaiset kiihkomielet muodostavat muslimien jälkeen toiseksi pahimman juutalaisvihan alkulähteen sekä merkittävän väkivaltauhan, josta kertovat sekä edellä mainittu Bielefeldin yliopiston kysely että Europolin vuositilastot.

Europolin tuorein tilasto käsittelee vuotta 2018. Sen mukaan EU-alueella ennaltaehkäistyjen, epäonnistuneiden tai onnistuneiden terrorista kertovien iskujen takana olivat 24 kertaa jihadistit, 19 kertaa vasemmistolaiset ja yhden (1) ainoan kerran oikeistolaiset.

Europolin vuoden 2017 tilasto noudattaa samaa kaavaa, jihadistit olivat ennaltaehkäistyjen, epäonnistuneiden tai onnistuneiden iskujen takana 33 kertaa, vasemmistolaiset 24 kertaa ja oikeistolaiset viisi (5) kertaa.

Separatistien vastaavat onnistuneet tai epäonnistuneet teot eivät ole Europolin tilaston esittelyssä mukana siitä syystä, että ne 1) keskittyvät ainoastaan kolmeen valtioon, Espanjaan, Ranskaan ja Britanniaan (UK), 2) niiden lähtökohtana ei ole juutalaisviha eikä 3) Saksassa / Suomessa harjoiteta separatistista toimintaa, joka tuottaa terroria.

Jo pitkään Suomessa jatkuneen maahanmuuttoon liittyvän poliittisen trendin myötä herättää kaksi asiaa yhä enemmän ihmetystä:

1) Miksi Suomen poliittinen johto – riippumatta siitä mitkä puolueet ovat hallitusvastuussa – suosii jatkuvasti maahanmuuttoa, joka tuo Suomeen kansalaisten ja yhteiskuntarauhan kannalta kaikkein vaarallisinta ainesta?

2) Miksi kansalaisten pakkoverolla rahoittama Yleisradio on vuosien ajan pyrkinyt tietoisesti vääristämään maahanmuuttoon liittyvää todellisuutta sekä sitä, mistä poliittisesta tai uskonnollisesta suunnasta kohdistuvat kantaväestöön pahimmat konkreettiset turvallisuusuhat?

On täysin selvää, että Suomi ja muu läntinen Eurooppa ovat tukeneet jo vuosien ajan maahanmuuttopolitiikkaa, joka kasvattaa juutalaisvihaa ja heikentää radikaalisti yhteiskuntarauhaa Länsi-Euroopan valtioissa.

Lähi-idän ja Afrikan islaminuskoisen väestön maahanmuutto kasvattaa yhteiskunnan sisäisiä jännitteitä. Ja kuten historiasta ja nykyisyydestä tiedetään, muslimien juutalaisviha saa tukea politiikan vasemmalta laidalta, kommunisteilta, sosialisteilta ja kansallissosialisteilta. Ei tietenkään kaikilta vasemmiston edustajilta, mutta suurelta osalta.

Suomalainen yhteiskunta, kuten moni muu länsimainen yhteiskunta Euroopassa, jatkaa polarisoitumista, koska noudatettu politiikka polarisoi. Kyse ei ole rakettitieteestä vaan maalais- tai kaupunkilaisjärjellä selitettävästä ilmiöstä, jonka etenemistä poliittinen johto on edistänyt parhaansa mukaan.

Heikki Porkka ti 07.01. 13:58

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Yleisradio pimitti olennaista tietoa Hanaun joukkomurhasta

pe 21.02. 11:05

Yleisradio valehtelee jälleen

to 20.02. 12:26

Iltasanomat tyrkyttää suomalaisnaisille monikulttuurisia suhteita

ke 12.02. 11:41

Äitiä ja isää ei enää ole, uusia veroja kehitellään ja demokratiaa vihataan

ti 11.02. 11:11

Punavihreää toimittamista

pe 07.02. 09:52

EU-utopia

ke 05.02. 11:51

Mitä jos Baltzar olisi perussuomalainen?

la 01.02. 11:11

MTV häpäisee Hämeenlinnan uhria ja suomalaisia

ke 29.01. 01:28

Hämeenlinnan murha herätti jälleen keskustelun kielteisen päätöksen saaneiden asemasta Suomessa

la 25.01. 13:53

Kuin kaksi mädäntynyttä marjaa

pe 24.01. 18:12

blogit

Vieraskynä

Viranomaiset tukevat vanhemmilta salaa nuoren suunnitelmia sukupuolen vaihtamiseksi

ma 17.02.2020 21:34

Juha Ahvio

Kristillisyys ja arvokonservatismi totalitaarisen aggression kohteina EU:ssa

ma 17.02.2020 21:16

Professorin Ajatuksia

Ahdistaako feminismi nuorison masennukseen?

to 20.02.2020 23:45

Marko Hamilo

Kaksi kirjaa humanismin hulluudesta

su 22.12.2019 00:08

Jukka Hankamäki

Vasemmisto rikkoo arvopohjansa sekä omat yhteisö- ja puhenorminsa

ke 12.02.2020 20:44

Petteri Hiienkoski

Hallituskriisi on myös laillisuuskriisi

pe 13.12.2019 14:45

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Apua, valta vaihtuu

la 04.01.2020 00:01

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

HS: Nepalilaisten ravintoloiden annetaan pyöriä orjatyövoimalla

to 20.02.2020 00:53

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Haavistogate ja laillisuuden periaate

ke 19.02.2020 21:39

Mika Niikko

Liittyen Suomen Kuvalehden uutisointiin (20. ja 21.1.2020)

ke 22.01.2020 22:20

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Mikä ihmeen Woke?

pe 21.02.2020 00:16

Heikki Porkka

Yleisradio pimitti olennaista tietoa Hanaun joukkomurhasta

pe 21.02.2020 11:05

Tapio Puolimatka

Sukupuoli muutoksessa

ke 19.02.2020 21:42

Olli Pusa

Huijaus ankkurilapsilla?

su 16.02.2020 22:05

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Silakat - vasemmistofasismin valeviitta ?

ma 13.01.2020 20:49

Reijo Tossavainen

Somaleille rahaa, suomalaisille ei!

ma 17.02.2020 21:25

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

to 22.08.2019 16:17

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Juutalaiset Venäjän kirjallisuudessa

to 20.02.2020 23:46

Matti Viren

Uusi luokka

ke 12.02.2020 20:48