Blogi: Heikki Porkka, ma 06.01.2020 14:21

Mielenterveysongelmat piinaavat läntistä Eurooppaa

 

Samaan aikaan, kun Sanna Marinin (sdp) hallitus, erityisesti ulkoministeri Pekka “Caruna” Haavisto (vihr) ja sisäministeri Maria Ohisalo (vihr), pyrkii kaksin käsin haalimaan Suomeen Lähi-idästä mahdollisimman monta potentiaalista pomminheittäjää ja puukkosankaria, toteutuu läntisessä Euroopassa jatkuvasti tekoja, jollaisiin myös suomalaiset saavat varautua tulevina aikoina ja vuosina, koska ovat antaneet vaaleissa luottamuksen poliitikoille, jotka potevat alemmuuskompleksia suomalaisuudesta.

Ensin kertauksena Ruotsin tilanteesta sen verran, että Suomen länsinaapuri on Euroopan ykkönen a) raiskaustilastoissa, b) pommien räjäyttelyssä (käsikranaatit ja kotitekoiset pommit) ja c) ampumistapauksissa sekä d) maailman ykkönen koulupaloissa jonka lisäksi Ruotsi e) kilpailee Euroopan ykköspaikasta autojen poltossa Ranskan kanssa.

Suomella on länsinaapurissa mainio esimerkki siitä, mihin Lähi-idästä ja Afrikasta suuntautuva maahanmuutto johtaa, mutta tosiasiat eivät tunnu haittaavan Marinin hallitusta, kuten eivät haitanneet Sipilänkään hallitusta.

Ruotsin sisäinen tila on suoraa seurausta haitallisesta maahanmuutosta, suomeksi sanottuna siitä, että ruotsalaispoliitikoilla on ollut jo vuosikymmenien ajan pakkomielle monikulttuurisesta yhteiskunnasta, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että alkukantaisten afrikkalaisten ja lähi-itäläisten kulttuurien, erityisesti islamilaisen kulttuurin edustajien kuvitellaan sopeutuvan länsimaiseen yhteiskuntaan.

Ruotsalaisen politiikan tulokset ovat olleet näkyvillä vuosikausia, mutta vieläkään Suomen johtavien poliitikkojen aivosolut eivät ole kyenneet vastaanottamaan faktaa, jonka mukaan haitallinen maahanmuutto ja monikultturismi tuhoavat länsimaisen kulttuurin ja sivistysyhteiskunnan.

Ruotsin ongelmallisesta tilanteesta siirrytään etelään, Ranskaan, jossa muslimimies puukotti kuoliaaksi yhden ihmisen ja haavoitti kahta henkilöä Villejuifin kaupungissa. Ennen tekoaan hän ei puukottanut henkilöä, joka kertoi olevansa muslimi, jonka myös todisti rukoilemalla arabiaksi

Yleisradio uutisoi tapauksesta 3.1.2019 seuraavasti: 

"Pariisin poliisin mukaan tekijä on 22-vuotias mies.

Paikallisen syyttäjänviraston antamien tietojen mukaan puukottajaa lääkittiin mielenterveysongelmien vuoksi. Puukottaja oli myös hiljattain ollut sairaalahoidossa samasta syystä.

Syyttäjänviraston mukaan tällä hetkellä todisteet eivät anna syytä olettaa, että puukottaja olisi ollut radikalisoitunut."

Tosiasiassa iskua tutkitaan terrorismina, mutta sitä Yle ei vaivautunut kertomaan suomalaisille. Iskun tekijä, jonka poliisi ampui kuoliaaksi, oli käännynnäinen, tai kuten muslimit sanovat, palannut islamiin vuonna 2017

Yleisradion pimittävä tiedonvälitys, valeuutisointi, ei ole mitenkään yllättävää, sillä Yleisradio on harjoittanut islamiin liittyvää pimittävää uutisointia (valheellista uutisointia) jo vuosien ajan.

Kaksi päivää Villejuifin iskun jälkeen Ranskassa, tällä kertaa Metzin kaupungissa, nähtiin uusi islamilainen lähimmäisenrakkauden (terrorismin) osoitus, kun muslimimies yritti puukottaa poliisia. Yritys epäonnistui poliisin ammuttua miestä. Tällä kertaa terrorismia harjoittanut mies sai osuman alavartaloon ja säilyi hengissä. Linkistä löytyvällä videolla näkyy ja kuuluu, kun poliisi ampuu ja mies kaatuu maahan.

Kummankin Ranskassa tapahtuneen iskun yhteydessä on lausuttu taikasanat ”Allahu akbar”. Vaarallinen islamilaiseen terroriin liittyvä sanayhdistelmä, jonka lausumisen jälkeen moni viaton länsimainen ihminen on saanut surmansa.

Ranskan viimeiset iskut toivat Ylen uutisoinnin osalta mieleen Nizzassa 14.7.2016 tapahtuneen terrori-iskun, jossa kuoli 87 ihmistä ja haavoittui noin 250 henkilöä.

Nizzan iskun uutisoinnin alkuvaiheessa Yleisradio ”unohti” kertoa lukuisia asioita, jotka todistivat muslimimiehen radikalisoituneen ennen iskun toteutumista.

Sen sijaan, että Yle olisi hankkinut Nizzan iskun osalta välittömästi oikeaa tietoa paikallisista lähteistä, Yleisradio julkaisi 18.7.2016 Tampereen yliopiston professori Tuomo Melasuon lausunnon, jonka mukaan ”uutisoinnissa puhuttiin islamilaisesta terrorismista sen takia, että tekijä oli muslimi. Uskonto otettiin heti esiin tietämättä, oliko tämä henkilö mitenkään uskonnollinen”. 

Useat mediat, joukossa brittilehti The Sun, kertoivat jo iskun toteutumispäivänä, 14.7.2016, miehen huutaneen taikasanat ”Allahu akbar”

”At least ten children among 84 slaughtered by truck driver who ploughed through Nice crowd ‘like a bowling ball while shouting Allahu Akbar’”

Yleisradio julkaisi 18.7.2016 uutisen, jonka sisältöä Ranskan viranomaiset eivät vahvistaneet tutkinnan ollessa kesken. Nizzan terroristista runoili hänen setänsä, joka kertoi esimerkiksi seuraavaa:

”Mohamed Lahouaiej-Bouhlel oli myös kotoisin Msakenista, mutta hän asui Nizzassa. Miehen perheen ja ystävien mukaan hän ei ollut aiemmin uskonnollinen.

Hyökkääjän sisko kertoi aiemmin, että hänen veljensä oli ollut vuosia psykologien hoidossa.

– Mohamed ei rukoillut, eikä käynyt moskeijassa. Hän söi porsaanlihaa, Sadok Bouhlel sanoi AP:lle.”

Jälleen kerran mielenterveysongelmat yhdistettiin islamiin Ylen uutisoinnissa!

Ranska ei ole yksin islamilaisen ongelmansa kanssa, sillä kommunistitaustaisen Angela Merkelin tuhopolitiikan seurauksena Saksassa on tapahtunut lukuisia terrorismiin viittaavia iskuja, joista viimeisimmässä poliisi on ampunut tekoa yrittäneen henkilön kuoliaaksi.

Allahu akbaria huutanut 37-vuotias turkkilaismies hyökkäsi sunnuntai-iltana 5.1.2019 puukko kädessä poliisia kohti, jolloin poliisi ampui hänet. 

Saksassa ammutun turkkilaismiehen kohdalla ei vielä olla varmoja, onko hänellä mielenterveysongelmia, kerrotaan Bild-lehden artikkelissa. Sen sijaan islaminuskoiseksi hänet mainitaan ja Allahu akbar –huudoista kerrotaan. Terrorismiyhteyttä ei ole suljettu pois, joten perinteiseen tyyliin edetään tämän(kin) teon kohdalla.

Islam on vakava uhka länsimaiselle Euroopalle. Tämä on vedenpitävä fakta, jota pehmeään ajatteluun kasvaneet poliitikot eivät kykene tunnustamaan Brysselissä ja Suomessa.

Kyse ei ole väärästä islamista tai pienestä joukosta radikalisoituneita henkilöitä, jotka muodostavat vaaran. Tutkimusten mukaan yli miljardi maailman muslimia haluaa sharian olevan asuinmaansa laki. Sharian hyvänä pitämistä pidetään maallistuneiden muslimien mukaan mittarina sille, onko henkilö potentiaalinen radikaali.

Eurooppa on tilannut Saksan ja Brysselin johdolla sisäänsä valtavan ongelman, jonka ratkaisuun eurooppalaisilla pehmopoliitikoilla ei ole minkään valtakunnan avaimia. Toistaiseksi kaikkialla läntisessä Euroopassa on ”kotoutettu” ihmisiä perinteiseen sallivaan ja suvaitsevaiseen malliin.

Melkoista hölmöläisten hommaa, kun tiedostaa, että samalla metodilla on onnistuttu pitämään merkittävä määrä romaniväestöä tilassa, joka todistaa, ettei valtaväestölle vieraan kulttuurin valtiojohtoinen kroonistunut tukeminen edistä sopeutumista, ei integraatiota eikä varsinkaan assimilaatiota.

Kun ”ilmaista" rahaa jaetaan eikä vaadita mitään vastineeksi, miksi ihminen tekisi pienintäkään todellista elettä suuntaan, jolla osoittaa arvostusta ja kunnioitusta vastaanottavaa yhteiskuntaa kohtaan?

Islamin mukanaan tuoman pelon ja uudenlaisen väkivallan ilmapiirin seurauksena tulee väistämättä mieleen kysymys: ”Kuinka monen henkilön muistatte huutaneen Jeesus on mahtava tai Jumala on suuri, jonka jälkeen puukko on heilunut, ase laulanut tai auto murskannut ihmisiä hengettömäksi?”

En minäkään muista yhtään tapausta, sen sijaan Allahu akbarin ja murhan / terrori-iskun yhdistelmiä tiedän pelkästään Euroopan alueelta kymmeniä viimeisen neljän - viiden vuoden ajalta.

Kuten tekstin alussa kirjoitin, Marinin hallitus tilaa parhaillaan potentiaalista puukotus-, pommi-isku- ja ampumisaltista sekä tahallisesti ihmisten päälle autolla ajavaa väkeä lisää Suomeen.

Vapaassa maailmassa saa olla hullu, kun hölmöilee vain itsensä haitaksi aiheuttamatta muille ongelmia, mutta Suomessa on sen verran hurja meno, että hulluimmat ja vastuuttomimmat on nimitetty ministereiksi.

Kummat ovat lopulta pahempia, ”mielenterveysongelmista” kärsivät vieraan kulttuurin edustajat vai todellisuudentajunsa menettäneet omat poliittiset johtajamme?

Toiset tilaavat ongelmia kansalaisten tuottamia verovaroja hyväksi käyttäen ja toiset toteuttavat hirmutekoja – kärsijänä aina tavallinen kansa, joka maksaa kaiken ja josta osa menettää terveytensä tai jopa henkensä, koska tilaajilla ei ole riittävästi järkeä, rohkeutta ja vastuuta.

Onko järjen, rohkeuden ja vastuun puute politiikan sektorilla yhdistelmä, joka voidaan rinnastaa mielenterveysongelmaan ja tätä kautta syyntakeettomuuteen?

Heikki Porkka ma 06.01. 14:21

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07. 10:55

Joko valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen lähtölaskenta on alkanut?

ti 14.07. 12:23

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04. 09:51

Irakin Alin valekuolema ja suomalaisvastaiset suomalaiset

la 25.04. 15:38

Marinin hallituksen on aika väistyä

ma 20.04. 10:53

Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

la 11.04. 21:19

Sanna Marinin murkkuhallitus kiukuttelee, syyttelee ja väistää vastuuta

to 09.04. 10:56

Sosiaali- ja terveysministeri(ö) pakoilee vastuuta

ke 08.04. 11:29

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03. 09:54

Maria Ohisalo on sisäiselle turvallisuudelle vaarallinen henkilö

la 28.03. 08:40

blogit

Vieraskynä

Suomen vaiennettu raiskausepidemia: Miten suomalaiset valjastettiin rakastamaan hyväksikäyttäjiään

la 13.06.2020 00:30

Juha Ahvio

Osoittaako faktantarkistus Trumpin valehtelijaksi?

ma 10.08.2020 22:19

Professorin Ajatuksia

Ville Tavio ja afrikkalainen kulttuuri

ma 10.08.2020 22:09

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Budjetti ja koronapaketti: menetetty mahdollisuus kaataa koko EU

ma 10.08.2020 22:12

Petteri Hiienkoski

"Unohdetun" ihmisoikeusjulistuksen ja "vihapuheen" kitkemisen vastakkaisuus

la 11.07.2020 19:59

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Kansanäänestys elvytyspaketista perusteltu

ti 04.08.2020 11:15

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kaivohuoneen tuore tapaus verrattavissa Turun terrori-iskuun

ti 04.08.2020 23:55

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Yhteisen "koko kansan hallituksen" aika?

ma 10.08.2020 22:13

Mika Niikko

Liittyen Suomen Kuvalehden uutisointiin (20. ja 21.1.2020)

ke 22.01.2020 22:20

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Tiedolliseen relativismiin perustuva identiteetti-ideologia uhkaa länsimaita

ti 11.08.2020 11:45

Heikki Porkka

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07.2020 10:55

Tapio Puolimatka

Päivi Räsänen perusteettoman kritiikin kohteena

ke 29.07.2020 23:29

Olli Pusa

Ovatko puolueet vain teatteria?

pe 07.08.2020 11:30

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Suomalainen ajattelutapa hukassa

ma 20.07.2020 11:14

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Mistä saadaan 750 miljardia euroa?

to 23.07.2020 00:44

Timo Vihavainen

Politiikan taituri

ma 10.08.2020 22:10

Matti Viren

Velkaannu ja pelasta maailma!

ma 10.08.2020 22:15