Blogi: Heikki Porkka, ti 14.05.2019 12:56

Yle, Trump, Orban, Salvini, "islamismi" ja Tynkkynen

 

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on tavannut Unkarin pääministeri Viktor Orbánin. Tapaamisen yhteydessä pidetyssä lehdistötilaisuudessa Trump suitsutti Orbánin maahanmuuttopolitiikkaa, jonka avulla Unkari ei ole ajautunut samanlaisten, lähinnä Afrikasta ja Lähi-idästä suuntautuvan maahanmuuton mukanaan tuomien vakavien ongelmien keskiöön, kuten lähes kaikki läntisen Euroopan maat Suomi mukaan lukien. 

Matteo Salvinin Italiassa puolestaan suunnitellaan tuntuvaa sakkorangaistusta kaikille niille kansalaisjärjestöille, jotka keräävät Välimereltä laivoihinsa Italiaan pyrkiviä henkilöitä. Jokaisesta Italiaan autetusta henkilöstä saa 3 500 – 5 500 euron suuruisen sakon, mikäli asetus tulee voimaan. 

Yleisradion aamun (14.5.2019) televisiouutisissa kerrottiin lyhyesti Trumpin ja Orbánin tapaamisesta sekä Salvinin roolista Italiaan suunnitellun asetuksen yhteydessä.

Ylen mukaan sekä Trumpia että Orbánia ”on syytetty vihanlietsonnasta turvapaikanhakijoita kohtaan sekä hyökkäyksistä mediaa ja oikeuslaitosta vastaan”.

Trumpin ja Orbánin tapaamisesta uutisoimisen jälkeen Yle nosti esiin Italian suunnitteleman asetuksen todeten, että sen takana on äärioikeistolainen sisäministeri Matteo Salvini.

Olisiko niin, että Ylen toimituksessa kuvitellaan suomalaisten suhtautuvan negatiivisesti Trumpin, ja varsinkin Orbánin sekä Salvinin maahanmuuttopolitiikkaan, jonka avulla Unkari ei ole kärsinyt maahanmuuton vakavista ongelmista ja jonka avulla Italia pyristelee irti omista maahanmuuttoon liittyvistä vaikeuksistaan?

Trumpin toiminnan osalta on syytä muistaa, että laillista maahanmuuttoa hän ei ole estämässä, mutta suhtautuu sen sijaan erittäin kielteisesti laittomaan maahanmuuttoon, jota [laitonta maahanmuuttoa] Yle ja monet muut suomalaismediat tuntuvat pitävän hyvänä asiana.

Yhdysvaltoihin suuntautuva laiton maahanmuutto on tuottanut muun muassa väkivaltaista jengirikollisuutta ja kasvattanut rikollisuuden määrää ylipäätään sekä tuonut muassaan valtavat määrät kovia huumeita samalla, kun valtio on menettänyt massiivisesti verotuloja laittoman työvoiman vuoksi.

Länsimainen media on erittäin Trump-, Orbán- ja Salvini –vastainen, osapuilleen samalla tavoin kuin suomalaisen median valtaosa on ollut suomalaisvastainen pimitettyään pitkään haitallisen maahanmuuton vakavia ongelmia.

Suomeen suuntautuvaan haitalliseen muuttoon sisältyy eräs merkillinen piirre. Valtamedian uutisoinnin ja poliisin tiedotuksen perusteella vaikuttaa nimittäin siltä, että Oulu on merkittävin keskus lapsiin ja nuoriin kohdistuvien seksuaalirikosten osalta, joissa syyllisiä ovat turvapaikanhakijat tai pakolaiset.

Uskooko joku oikeasti, että Tampere, Turku, Helsinki, Vantaa ja Espoo sekä muutamat muut turvapaikanhakijoita ja pakolaisia roppakaupalla vastaanottaneet kunnat eivät kärsi samanlaisesta epidemiasta? Että lähes kaikki ulkomaiset seksuaalirikolliset olisivat jostain syystä keskittäneet toimintansa Oulun seudulle?

Tässä olisi tutkivan journalismin paikka, mutta ei taida valtamedian toimituksia kiinnostaa sentin vertaa, koska suomalaisen mediaväen pääosa pyrkii suojelemaan ”rauhan uskonnon” edustajia kaikin tavoin.

Yleisradion toimittaja Päivi Happonen meni niin pitkälle suojelutoimissaan, että ei maininnut kertaakaan sanoja islam, muslimi ja moskeija pitkässä kunnia(häpeä)väkivaltaa käsittelevässä artikkelissaan

Happonen muistetaan vuoden 2015 syksyllä Ylen uutisissa lausumistaan sanoista, jotka hän päästi suustaan Kempeleen raiskaustapauksen uutisoinnin yhteydessä. Happonen totesi, että ”nämä ovat aivan yksittäistapauksia”.

Eivät todellakaan olleet, kuten kaikille suomalaisille on sittemmin selvinnyt.

Tuoreessa Yle-artikkelissa Happonen kertoo lukijalle, että

”Sara syntyi Suomessa 24 vuotta sitten maahanmuuttajaperheeseen.

Sara ei ole hänen oikea nimensä.

Emme myöskään kerro tässä jutussa Saran turvallisuuden vuoksi tarkasti hänen perheensä kotimaata, emmekä uskontoa.”

Lisäksi Happonen mainitsee tekstissä sanat ”temppelin poika” viitatessaan Saran poikaystävään, jonka kanssa tyttö seurusteli vanhemmiltaan salaa.

Temppelin poika ei taida viitata vapaamuurareihin, jotka kokoontuvat temppeleissään, mutta sen sijaan useat kirjoituksen kohdat osoittavat tuttuun suuntaan, uskonnolliseen yhteisöön, jonka piirissä ei kunnioiteta länsimaista kulttuuria ja jonka jäsenille pyritään opettamaan pienestä pitäen, että vääräuskoiset ovat halpa-arvoisempia ihmisiä kuin oman uskontokunnan väki.

Rauhan uskonnon rantautumiseen liittyvien ongelmien yhteydessä on ryhdytty käyttämään sanaa islamismi, jolla tarkoitetaan poliittista islamia. Termi on harhaanjohtava, sillä politiikka ja kansalaisten yhteiskunnallisen elämän säätäminen ovat oleellinen osa islamia. Tästä kertoo esimerkiksi se, että islamilainen sharia-laki on kiinteä osa islaminuskoa.

Tuhannet Suomessa asuvat muslimit haluavat elää kuten sharia määrittää, josta esimerkkinä lukuisat sharian mukaisesti solmitut avioliitot (esim. alaikäisiä tyttöjä naitetaan) ja imaamien johtamat muslimien sisäiset ”oikeuden istunnot”, joita Suomessa on toteutettu monen vuoden ajan.

Islamista puhuttaessa suomalaiset poliitikot voisivat lopettaa harhaanjohtamisen ja islamismi-sanan käytön, sillä sen käyttö ei kerro mistään muusta kuin itsepetoksesta. Uskokaa tai älkää, mutta uskossa eläviä muslimeja huvittaa suuresti länsimaisten korrektien hienohelmojen yritys muuntaa islamilaista totuutta joksikin muuksi mitä se on todellisuudessa.

Yleisradion Päivi Happosen jonkinlaisena vastakohtana voi pitää perussuomalaisten uutta kansanedustajaa, EU-parlamenttiin ehdolla olevaa Sebastian Tynkkystä, joka toimii toistuvasti kuten kirjoituksissaan ja puheissaan lupaa. Tynkkynen esittelee asiansa selkeästi ja suorasukaisesti, ei kuitenkaan loukkaamistarkoituksessa vaan suomalaisten etua ja turvallisuutta korostavassa mielessä.

Lisäksi Tynkkynen puuttuu vahvalla otteella kieroutuneeseen vallankäyttöön sekä korruptioon. Kumpikin ovat asioita, joiden syvimmästä olemuksesta yhdenkään puolueen kansanedustajat eivät liiemmin puhu, koska lähes kaikki kansanedustajat ovat osa kieroutuneen vallankäytön ja korruption laajaa ongelmaa.

Tynkkysen tyyli avata asioita on monille vallankäyttäjille ja median edustajille siinä mielessä ikävä, että hän perustaa sanansa tosiasioille ja kaiken päälle perustelee sanomisensa joka ainoa kerta niitä esitellessään. Tynkkysen viimeisin video on jälleen katsomisen arvoinen. 

Ikävä kyllä, en voi äänestää Tynkkystä tai muita perussuomalaisia EU-vaaleissa. Miksi en, siihen palaan jollain tavoin tässä blogissa tai fb-seinällä, jonka avaan lähiaikoina muutamien päivien ajaksi. Onneksi Suomesta löytyy muitakin haittamaahanmuuttoa ja monikultturismia (rinnakkaisyhteiskuntien muodostumista ja islamilaisen kulttuurin sisäänajoa länteen) vastustavia kriittisiä tahoja ja persoonia, joille voi huoletta antaa luottamuksen.

Perussuomalaisten dosentti Arto Luukkanen julkaisi vastikään blogin, jonka otsikko on ”Kyttäys kaunistaa – urkinta uudistaa”. Osuva otsikko, jonka sisällään pitämää viestiä muutamien henkilöiden kannattaa miettiä huolella. Jos kritisoi DDR-henkeä, ei kannata sortua siihen itse, varsinkaan silloin, kun ei ota selvää asioiden todellisesta laidasta. Luukkasella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mihin viittaan. Hänen nimensä on esillä vain siksi, että otsikon viesti on niin osuva.

EU-vaaleista vielä sen verran, että Hommaforumin sivuilta löytyi erään toistuvasti faktoja kirjoittavan henkilön kirjaama lause, joka pitää sisällään viisaan ajatuksen:

”Feikkiehdokas minun papereissani on sellainen, joka ei aio ottaa MEPin paikkaa vastaan, vaikka tulisi valituksi.”

Tällaisia ehdokkaita on ainakin vasemmistoliitossa, vihreissä ja perussuomalaisissa, kuten Helsingin Sanomien artikkeli kertoo. 

Kannattaa olla tarkkana sen suhteen kenelle antaa äänensä. On nimittäin niin, että yksittäisellä mepillä on Brysselin rottakerhossa enemmän valtaa kuin moni käsittää.

Aivan ensimmäisenä ennen äänestyspäätöksen tekemistä on hyvä ottaa selvää aikooko ehdokas ylipäätään mennä Brysseliin, jos saa vaaleissa kansalaisilta luottamuksen. Jos vastaus on ei, ei ole mitään syytä äänestää henkilöä, jollaisen Hommaforumin kirjoittaja nimeää feikkiehdokkaaksi.

Faktat faktoina ja höpötys pois.

Heikki Porkka ti 14.05. 12:56

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Iiris ja raiskausrikollisuus

Klo 13:05.

Yle matkalla monikulttuurisuudesta ilmastonmuutokseen

to 12.09. 16:12

Poliittinen korrektius [+islam] = sivistysyhteiskunnan itsemurha

ti 10.09. 21:14

Suomi ilman somaleja

ma 09.09. 12:42

Sisäministeri ja poliisiylijohtaja suomalaista poliisia pilaamassa

pe 30.08. 13:19

Elämää Bimbolandiassa

ke 28.08. 13:02

Ylen Pohjoismaiden kirjeenvaihtaja on paljon vartija

ti 27.08. 16:01

Greta-arvo ja Helsingin Sanomien Chemnitz-valheita

pe 23.08. 11:12

Ahdistu aidoista asioista. Hui kauhistus!!

to 22.08. 10:55

Nerouden riivaamiin uusia jäseniä?

ma 19.08. 12:18

blogit

Vieraskynä

Konservatiivisivistyneistö, ulos kaapista!

ke 11.09.2019 22:30

Juha Ahvio

Miksi toisten sana on vapaampi kuin toisten?

su 15.09.2019 22:34

Professorin Ajatuksia

Arvoitus

ke 18.09.2019 23:00

Marko Hamilo

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

pe 05.07.2019 00:00

Jukka Hankamäki

Etnisiä eteisvärinöitä

ke 18.09.2019 23:03

Petteri Hiienkoski

Sananvapaus on jakamaton

ti 17.09.2019 01:15

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Rauhan projekti ei etsi vihollisia omistaan

ti 30.07.2019 17:12

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Monikulttuurisuus lisää rikollisuutta

su 18.08.2019 04:14

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Suomi Ranskan euroarmeijaan - kirje presidentille

ke 11.09.2019 22:27

Mika Niikko

Väärinajattelijoiden oikeudet

ma 08.07.2019 21:55

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

YK:n ilmastopaneeli IPCC tukeutuu pseudotieteeseen

la 07.09.2019 07:11

Heikki Porkka

Iiris ja raiskausrikollisuus

to 19.09.2019 13:05

Tapio Puolimatka

Yhteiskunnan perusteita murennetaan

to 12.09.2019 23:16

Olli Pusa

Ylen aivopesu ja valehtelu

ti 27.08.2019 04:28

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Ev.-lut kirkosta vasemmiston kivakerho

ti 18.06.2019 13:42

Reijo Tossavainen

Vihreät nuoret haukkuvat väärää puuta

pe 23.08.2019 09:24

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

to 22.08.2019 16:17

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Kasakat ilman kiilloitusta

ke 18.09.2019 23:01

Matti Viren

Me elvytetään

su 15.09.2019 22:55