Miksi Poliisin tiedotus ja JSN:oon kuuluvat mediat johtavat yleisöä harhaan?

Vuonna 2015 tapahtunut "islamilainen invaasio" oli täysin poliittinen päätös ja sellaisena sen seurauksia tulee vastuullisen median seurata

Kotimaa pe 21.12.2018 23:04

Erään silminnäkijätodistuksen mukaan Tikkurilassa eilen naista puukottanut mies olisi ollut selvästi ulkomaalaistaustainen ja puhui tekopaikalla "jotain vierasta kieltä".

Miksi Vantaan sanomat kuitenkin kirjoittaa tänään 21.12., että "Uhri ja epäilty tekijä ovat molemmat vantaalaisia Suomen kansalaisia, jotka ovat syntyneet vuonna 1992"?

Onko kaikkien kansalaisten opittava lukemaan rivien välistä, että aina kun Poliisi tiedottaa ja Julkisen sanan neuvostoon kuuluva media kirjoittaa, että tekijä on "Suomen kansalainen", niin kyseessä on silloin maahanmuuttajataustainen henkilö, joka on saanut Suomen kansalaisuuden hyvin helpoin kriteerein.

Herää aiheellinen kysymys siitä, mitä virkaa ylipäätään on Julkisen sanan neuvostolla, kun siihen kuuluvat mediat eivät edes yritä selvittää ja tiedottaa tapahtumista olennaisia faktoja. Tämäkin tieto oli selvitettävissä muutamalla puhelinsoitolla.

Vuonna 2015 tapahtunut "islamilainen invaasio" oli täysin poliittinen päätös ja sellaisena sen seurauksia tulee vastuullisen median seurata ja tiedottaa siihen kytkeytyvistä tapahtumista rehellisesti - olennaisia faktoja salaamatta.

Vielä ei ole varmistettua tietoa siitä, milloin puukottajalle oli myönnetty Suomen kansalaisuus. Vastuullisen median tehtävä on tämä tieto selvittää ja tuoda äänestäjien tietoon.

 

Jukka Rahkonen pe 21.12. 23:04

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot