Miesjoukko hyökkäsi Anne Kukkohovin päälle - "Sain apua viime tipassa! Mietin postaanko mitään, koska media..."

Monikulttuuriseen tapaan "vaatteita revittiin pois, hiuksista vedettiin ja purtiin kaulaan"

Kotimaa la 20.10.2018 23:02
Anne Kukkohovi. Kuva: youtube

Yrittäjä-juontaja ja Huippumalli haussa -ohjelmasta tunnettu entinen malli Anne Kukkohovi on kertonut Instagramissa tiistaina hänelle sattuneesta välikohtauksesta, jossa ryhmä miehiä oli hyökännyt hänen päällensä kadulla.

"Tiistaina ryhmä miehiä nappas mut kadulta ja raahasivat asuntoon. Siinä tilanteessa tunnet vain paniikkia ja ehdit miettiä mistä jätesäkeistä löydyt", Kukkohovi kirjoitti Instagramin tarinassaan.

"Vaatteita revittiin pois ja hiuksista vedettiin ja mua purtiin kaulaan", hän on kuvaillut tapahtunutta Instagramissa.

Kukkohovin mukaan tilanne oli muuttunut yhä aggressiivisemmaksi, mutta hän ei ole paljastanut missä tämä tapahtui. Väistämättä ja luonnollisesti herää kysymys, onko asialla olleet suomalaiset vai kenties ulkomaalaiset miehet. Kukkohovin kuvailema karmea päällekäyminen isolla joukolla kaulaan puremisineen viittaa ulkomailta tuotuun alkukantaiseen käyttäytymiseen.

Kukkohovi on tarkentanut tarinaansa myöhemmin ja sanonut, että häntä oltiin raahaamassa asuntoon, mutta onnistui taistelemaan vastaan.

"Kävelin kadulla ja siitä mut napattiin ja ovensuussa taistelin vastaan. Eli en ollut omassa asunnossani tai kenenkään muun, vaan sain apua ulkopuolisilta ihmisiltä juuri viime tipassa kun mua raahattiin sisään", hän on selittänyt Instagramin tarinoissaan Ilta-Sanomien mukaan.

Kukkohovi kertoo pelastuneensa ohikulkijoiden ansiosta - todennäköisesti siis jopa joukkoraiskaukselta:

"Onneksi paikalle tuli ihmisiä apuun. Mä en olis voinut tehdä mitään. Yhtään mitään. Pääsin irti, juoksin hulluna pois."

Väkivallan ja seksuaalisen ahdistelun tunnusmerkit täyttävästä päälle hyökkäyksestä ovat uutisoineet muun muassa Seiska, Iltalehti ja Ilta-Sanomat.

Tekijöistä ei ole tarkempia tietoa ja Anne Kukkohovi on huomauttanut Instagramissa, että "missä vain voi tapahtua mitä vain" ja lisännyt, että "mietin postaanko mitään, koska media..."

"Mutta jos tämä jeesaa edes yhtä ihmistä, se on sen arvoista", hän jatkaa.

Kukkohovin julkaisema tarina tiistaisesta hyökkäyksestä on kuitenkin nyt ilmeisesti poistettu Instagramista "jostakin, mahdollisesti esimerkiksi poliittisesti korrektista syystä", sillä yksi kommentoija kysyy Kukkohovilta toisaalla julkaisussa:

"Poistiko sen kidnappausyritys" jutun?" Ja toinen jatkaa: "Oliko siinä miesjoukossa jotain mistä heidät voisi toiset naiset mahdollisesti tunnistaa, vai.. lähtisikö punavihreä pulla kenties suusta, jos sen tai ne, tuntomerkit vielä rohkaistuisi sanomaan, ääneen?"

Anne Kukkohovi kuittaa vain vastaukseksi: "En kato / lue mitään yellow pressiä joten poissa silmistä, pois mielestä."

Uusimmassa julkaisussaan Kukkohovi kaikesta huolimatta kiittää saamistaan "tsemppiviesteistä" ja ilmoittaa vilpittömästi toivoneensa, että "tästä episodista kertominen voisi auttaa jotakuta, joka on kokenut jotain vastaavaa".

Hän vielä lisää: "Ps. Mikä pippurisumute ois paras?"

Samalla Kukkohovi tulee vihjanneensa joutuneensa todella uhkailun kohteeksi ja hengenvaaraan ja on huolissaan omasta turvallisuudestaan ja itsepuolustuksestaan.

Häneltä on peräänkuulutettu Instagramissa usean kommentoijan voimin lisätietoja tapahtuneesta ja riehuneista ahdistelijoista sekä kehotettu kertomaan suoraan ja avoimesti "miesseurueen kidnappauksesta".

"Anne, näistä asioista pitää puhua suoraan! Me suomalaiset naiset ollaan totuttu siihen, että voidaan kävellä ulkona pimeällä ja olla vapaita kulkemaan ilman mitään pippurisumutteita. Jos tilanne on muuttunut, niin meidän ja muiden pitää tietää asiasta ❤️ Puhu avoimesti! Juuri tänään sai kuulla naistaksikuskilta, että muslimimiehet häiritsevät sekä naiskuljettajia että asiakkaita. Näistä asioista ei pidä vaieta!"

"Jokohan tekin suomalaiset naiset pikkuhiljaa alatte ymmärtämään mihin tämä maahanmuutto tulee johtamaan!!! Teinilikkoja raiskaillaan jo surutta joka päivä!! Vain murto-osa tulee julkisuuteen. Huudetaan vaan jotain helvetin mee toota ja hyväksytään samaan aikaan näitten täysin eri kulttuurista tulevien elintasopakolaisukkojen maahanpääsy!!!!"

"Mielenkiintoista on se mikä ryhmä tällaista tekee. Suomalaisia miehiä ei ole joukkoraiskauksista tuomittu.

Kaikki tietävät mistä maanosista joukkoraiskaajat tulevat. Siitä ei saa puhua. Ilmiö on yleistynyt Suomessakin.

Sääliksi käy naisia. Suomessa on hyvä ja turvallinen ollut olla."

"Miksi et soittanut poliisia paikalle? Rikos ilmoitus? Miten ohikulkijat tulivat asuntoon? Miten juoksit pois paikalta uber taksiin ja sait sen paikalle niin nopeasti? Missä tämä tapahtui? Aika paljon kysymys merkkejä leijuu ilmassa!!! En siis vähättele asiaa, mutta ihmeellinen tapahtuma kaikenkaikkiaan. Shokissa et ole ollut ainakaan kun et poliiseja kutsunut paikalle, vaan heti pistit someen ilmoitusta."

"Oliko tämä siis Suomessa 😱 luulin et Anne oli ulkomailla."

Instagramin mukaan Kukkohovi on saattanut olla Ranskan Rivieralla tapahtuman aikaan.

Jäämme odottamaan, saammeko kuulla vielä miesryhmän hyökkäyksestä jatkossa vai painetaanko se villaisella ja Anne Kukkohovi itse kieltää kenties lopuksi mitään "väkivaltaista päällekäymistä" koskaan tapahtuneenkaan ja yhdessä Suomessa mediat toteavat "sen olleen virhearvio, koska se nosti Suomessa niin suuren äläkän".

Sillä jos tekijät ovat ulkomaalaisia - ja erityisesti muslimeja - kynnys kertoa tekijöistä tuntomerkkeineen totuudenmukaisesti suurelle yleisölle on joka tapauksessa medioilla liian suuri, koska poliittinen korrektius, umpirasistiksi, natsiksi ja islamofobiksi leimatuksi tulemisen vaara velvoittavat- suorastaan pakottavat vaikenemaan, vaikka ihmisen henki olisikin vaarassa.

Täysin toisarvoista on tällöin saada tekijöitä edes kiinni ja vastaamaan teoistaan.

 

Tytti Salenius la 20.10. 23:02

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Kuinka suomalaisten rahat huijataan?

su 24.05. 23:20

Pauli Vahtera

Monikulttuurisuus tuhoaa luottamuksen yhteiskunnassa

to 21.05. 23:28

Juha Ahvio

Se on salaliittoteoria!

to 21.05. 23:17

Matti Viren

Kuka pelastaa kunnat?

to 21.05. 23:15

Jukka Hankamäki

Koronaviruksen lentoon lähtö: näyttö vihervasemmiston viisaudesta

to 21.05. 23:13

videot