Taiteilija Jussi "Jösse" Järvenpään sakkotuomio on poliittista vainoa

Kaikkien sananvapauden puolesta taistelevien rohkaisuksi Oikean Median toimitus järjestää tukikonsertin Jussi Järvenpään tukemiseksi koko sakkorangaistuksen 2400 euron summalla.

Kotimaa to 28.06.2018 13:05

Taiteilija Jussi Järvenpää on tehnyt musiikkia ja lauluja, joiden sanoitukset ovat olleet humoristista ilmaisua Suomen nykyisestä tilanteesta ja toisinajattelijoiden poliittisesta vainosta. Teemat ovat liittyneet usein haittamaahanmuuttoon ja islamin maahantuontiin.

Käräjäoikeus tuomitsi Jussi Järvenpään tiistaina 26.6. 80 päiväsakkoon kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Koko lakipykälä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on nykyään poliittisen vainon väline. "Panettelu", "solvaus" ja "kansanryhmä" ovat täysin mielivaltaisia käsitteitä ja niitä käytetään nykyään vaientamaan toisinajattelijoita  - ja joskus jopa suojelemaan todellisten rikollisten "kunniaa".

Kokoomuksen Nuorten Liitto on vuonna 2013 kritisoinut lakipykälää. Kokoomusnuoret ilmoittivat tuolloin, että he poistaisivat pykälän lainsäädännöstä kokonaan, koska kyseessä on "ajatusrikos". Heidän mukaansa kansanryhmäksi voi lukea periaatteessa "mitä vaan", jolloin vaarana on lain soveltaminen mielivaltaisesti, kun vain tietyt tahot otetaan luupin alle. (Wikipedia)

Perussuomalaiset esittivät eduskunnassa vuonna 2018 lakialoitteella, että lakipykälää rajataan siten, että rangaistaviksi jäävät vain rikollisella teolla uhkaaminen ja tällaiseen tekoon yllyttäminen. Perussuomalaisten lakialoitteen mukaan rikoslain 11 luvun 10 § on muotoiltu niin väljäksi, että se käytännössä johtaa tiedon ja mielipiteiden ilmaisemisessa ennakko- ja itsesensuuriin. (Wikipedia)

Jussi Järvenpään tuomio on viimeisin esimerkki tällaisen mielivallan ja poliittisen vainon yleistymisestä, johon käytetään välineenä oikeuslaitostamme. 

Vaikka Jussi Järvenpään sanoitustyylistä olisi mitä mieltä tahansa, niin eriäviä mielipiteitä on saanut Suomessa esittää erilaisten tyylilajien moninaisuutta ylläpitäen ja kunnioittaen.

 

Oikean Median toimituksen mielestä kyseessä on pelkkä poliittinen vaino ja yritys vaientaa muitakin toisinajattelijoita. Vaikka et olisi samaa mieltä Jussi Järvenpään sanoituksista tai et pitäisi niiden tyylistä, niin nyt on aika puolustaa kaikkien yhteistä sananvapautta. Sama vaino kohdistuu vähitellen kaikkiin toisinajattelijoihin. Kaikkien sananvapauden puolesta taistelevien rohkaisuksi Oikean Median toimitus järjestää tukikonsertin Jussi Järvenpään tukemiseksi koko sakkorangaistuksen 2400 euron summalla. Osta ennakkoliput verkkokaupastamme. Voit ostaa useampia lippuja kerralla ja myös lahjaksi ystävillesi tai vaikkapa jollekin viranomaiselle, jonka tiedät ilahtuvan tästä tukitapahtumasta.

Siirry verkkokauppaan ostoksille ja tue kaikkien sananvapautta!

 

Myynti on lähtenyt hyvin käyntiin! Ensimmäisen päivän aikana lippuja on myyty yli 1200 euron edestä. Enää 1200 euroa niin koko summa on koossa ja yksi poliittinen tuomio vesitetty.

Puolet tavoitteesta saavutettu perjantaina 13.00 ja ennakkolupaus 200 euron ostosta Kansallismielisten liittoumalta.


 

 

Jukka Rahkonen to 28.06. 13:05

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Mies ei voi synnyttää

Klo 10:55.

Arto Luukkanen

Antti - älä lyö!

to 19.09. 22:43

Timo Vihavainen

Muuan historiamme merkkipaalu

to 19.09. 22:40

Professorin Ajatuksia

Kaupungin vuokra-asunnoista ja sosialismin kirouksesta

to 19.09. 22:39

Jukka Hankamäki

Etnisiä eteisvärinöitä

ke 18.09. 23:03

videot