Microsoft sensuroi verkkosivustoja poliittisin perustein

Saimme lukijapalautetta, jonka mukaan Oikea Media uutissivustomme on Microsoftin palvelussa merkattu sivustoksi, jonka käyttöä Microsoftin selain pyrkii estämään.

Kotimaa pe 04.05.2018 14:13
Microsoftin poliittinen sensuuri näyttää tältä

Facebook, Twitter, Google ja Microsoft ovat kaikki käymässä sotaan vapaita mielipiteitä vastaan. Vasemmistoaktivistit ja -fasistit tekevät mielivaltaisia ilmoituksia sivustoista, joita eivät haluaisi muiden näkevän ja nämä globaalit internet-jätit suhtautuvat ilmiantoihin ilmeisesti ilman kritiikkiä.

Saimme lukijapalautetta, jonka mukaan Oikea Media uutissivustomme on Microsoftin palvelussa merkattu sivustoksi, jonka käyttöä Microsoftin selain pyrkii estämään.

Microsoftista on tullut poliittinen vaikuttaja, joka pyrkii vaikuttamaan valtioiden sisäpolitiikkaan. Yleensä poliittisesta vaikuttamisesta on valtamediassa syytetty Putinia, mutta aivan ilmeinen ja suora, peittelemätön poliittinen vaikuttaminen internet-jättien taholta ei herätä valtamedian mielenkiintoa.

Microsoft esittää käyttäjälle törkeän valheen, jonka mukaan uutissivustomme väitetään sisältävän tietokoneen turvallisuutta vaarantavia riskejä, jotka voisivat aiheuttaa henkilötietojen tai pankkitietojen joutumista "epärehellisten" henkilöiden haltuun. Väite on yksinkertaisesti harvinaisen tökerö valhe ja osoitaa sen, ettei Microsoft tarkista lainkaan väitteidensä teknisiä perusteita.  

Kyse on puhtaasti suorasta poliittisesta sensuurista.

 


EDIT 7.5.2018 15:52: Anonyymejä "vinkkejä" ei tarvitse aiheeseen liittyen lähettää, kiitos vain aktiivisille lukijoille. Kyse ei ole https/ssl-sertifikaatista. Kyseinen ilmoitus tulee nimenomaan https yhteydellä (niinkuin tarkkanäköiset voivat kuvassa olevasta urlista huomata).

 

 

Jukka Rahkonen pe 04.05. 14:13

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot