Ville Tavio: EU:sta on tulossa mafia

Ville Tavio (ps.) näkee kehityksen lipuvan kohti totalitaarista liittovaltiota, jossa aktiivisesti torjutaan ja rangaistaan jäsenvaltioiden isänmaallisuutta ja kansallismielisyyttä.

Kotimaa pe 04.05.2018 10:12
Ville Tavio (ps.)

Euroopan unionissa harkitaan EU-tukien tulevan sidotuiksi siihen, että jäsenmaassa harjoitetaan EU:n arvoille suotuisaa politiikkaa.

Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) näkee tämän kehityksen lipuvan kohti totalitaarista liittovaltiota, jossa aktiivisesti torjutaan ja rangaistaan jäsenvaltioiden isänmaallisuutta ja kansallismielisyyttä.

– EU-jäsenmaksuista on tulossa samanlaista suojelurahaa kuin mafiassa. EU-myönteiset puolueet tekevät politiikkaa, jolla maksetaan aina vain lisää rahaa EU:lle ja vastineeksi näille puolueille EU pyrkii estämään EU-kriittisten puolueiden nousun, Tavio ihmettelee.

– Perussuomalaiset ovat mielestäni ainut selvästi EU-kriittinen voima Suomessa, joten meidän vastuullamme on pyrkiä herättämään tästä uhkaavasta tilanteesta älykästä keskustelua. Toivottavasti ihmiset alkavat kiinnittää enemmän huomiota EU-politiikkaan, Tavio pohtii.

– Suomen komissaari Jyrki Katainen (kok.) ja ulkomaankauppaministeri Anne-Mari Virolainen (kok.) ovat jo kehuneet tätä uutta EU-mafian mallia. Sinänsä se ei yllätä, sillä en muista kuulleeni heiltä ikinä poikkinaista sanaa EU:n toimista, Tavio sanoo.

Jukka Rahkonen pe 04.05. 10:12

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

videot