Vanhemmilla on oikeus suojella lapsiaan SETA:n propagandalta - "Peruskoulu" -lomake oikeuksien puolustamiseksi

Kenenkään vanhemman ei tarvitse alistua siihen, että omalle lapselle tyrkytetään harhaanjohtavia käsityksiä sukupuolista

Kotimaa pe 22.09.2017 08:41

Homoseksuaalisuudesta yritetään tehdä sukupuolineutraaliin avioliittolakiin vetoamalla uutta "tasa-arvoista" normaalitilaa.

Luonnottomuuden ja epänormaaliuden pakkosyöttö jatkuu ja useissa medioissa levitetään nyt laajasti punavihreää poliittista propagandaa sukupuolen "moninaisuudesta", kolmannesta sukupuolesta tai jopa täydellisestä sukupuolettomuudesta.

Sukupuolia voi tämän propagandan mukaan olla mielivaltaisesti kolme, kuusi, kymmeniä tai jotkut puhuvat jopa miljardeista. Biologia, historia, laki ja todellisuus tuntevat kuitenkin vain kaksi sukupuolta. Biologiset tai psyykkiset häiriötilat eivät lisää sukupuolien lukumäärää.

Todellisuudelle vieraan uuden sukupuoli-ideologian aggressiivisen ujuttamisen kaikkiin kouluihin ja päiväkoteihin ovat nyt joutuneet huomaamaan myös opettajat ja lasten vanhemmat.

Aito Avioliitto -yhdistys kertoo, että monet isät ja äidit ovat huolissaan uudesta sukupuolten tasa-arvomääritelmästä ja "sukupuolen moninaisuus" -käsitteestä.

Vanhemmat ovat ottaneet yhteyttä yhdistykseen ja kysyneet, miten he voisivat vaikuttaa lapselleen annettavaan sukupuolikasvatukseen perusopetuksen luokilla 1-9.

Aito Avioliitto -yhdistyksen vanhempain- ja koulutyöryhmä on nyt laatinut lomakkeen perusopetusikäisten lasten ja nuorten vanhempien käyttöä varten.

"Peruskoulu" -lomake puolustaa vanhempien oikeuksia omaan vakaumukseen ja sitä, että kenenkään vanhemman ei tarvitse alistua omalle lapselle opetettavan harhaanjohtavan ja virheellisen sukupuolikäsityksen edessä.

"Vanhemmilla on ensisijainen oikeus valita heidän lapsilleen annettavan opetuksen laatu." (YK:n yleismaailmallinen ihmisoikeuksien julistus; art. 26, §3)

On erityisesti huomattava, että lasta ei myöskään saa syrjiä sen perusteella, että hänen vanhempansa opettavat lapselle avioliiton olevan naisen ja miehen välinen liitto.

Seksuaalivähemmistöjen lobbausjärjestö SETA on jo kauan Suomessa pyrkinyt hajottamaan perinteiset arvot ja normit yhteiskunnassa ja tyrkyttänyt homoseksuaalisuutta, transseksuaalisuutta ja gender-ideologiaa "uutena normaalina" suvaitsevaisuuteen, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen vetoamalla.

Gender-ideologian perimmäisenä tarkoituksena on tunkeutua koulutusjärjestelmiin ja opetussuunnitelmiin, taivuttaa kaikki sen vaatimiin vääristymiin ja rajoittaa mielipiteen- ja sananvapautta.

Kaikkien vanhempien ja lapsien oikeuksia tukeva "Peruskoulu"-lomake löytyy Aito Avioliitto -yhdistyksen sivulta kohdasta Materiaalit. Lomake on tulostettavassa muodossa.

’’Peruskoulu" -lomakkeen voi tulostaa sekä täyttää tai kopioida ja luovuttaa lapsen koulun rehtorille.

 

Tytti Salenius pe 22.09. 08:41

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

GCM - mitätön - laiton?

la 15.12. 23:05

Professorin Ajatuksia

Pekka Haavisto ja Li Andersson viihteen parissa

la 15.12. 23:03

Mikko Paunio

Vihreä metsäpolitiikka aiheutti Kalifornian metsäpalot

la 15.12. 11:54

Jukka Hankamäki

Euroopan valtioiden itsenäistyminen etenee

la 15.12. 00:06

Timo Vihavainen

Hirmuisia asioita

la 15.12. 00:04

videot