Tavio: Juncker sanelee Suomelle säännöt

"Juncker ei ole saanut vaaleissa yhdenkään suomalaisen ääntä. Hän toimii EU-johtajana vain ajaakseen liittovaltiokehitystä"

Kotimaa ke 13.09.2017 14:06

Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker piti tänään Unionin tila –puheen. Puheessa hän esitteli EU:n johdon suunnitelmia unionin tulevaisuudesta.

Komissio haluaa EU:lle puolustusunionin ja valtiovarainministerin sekä Schengen-alueen voimakasta laajentamista Romaniaan, Bulgariaan ja Kroatiaan. Juncker myös varoitti, että Euroopan väestö vanhenee ja siksi tarvitaan lisää väyliä lailliselle maahanmuutolle.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ville Tavio huolestui puheen kuunneltuaan Suomen tulevaisuudesta.

"EU:n merkittävin johtaja ei anna yhtään painoarvoa kansalliselle tulevaisuudelle. Juncker ei ole saanut vaaleissa yhdenkään suomalaisen ääntä. Hän toimii EU-johtajana vain ajaakseen liittovaltiokehitystä", Tavio sanoo.

"Junckerin puhetta kuunnellessa jokainen huomaa, millainen diktatuuri EU:sta on tullut. Suomen kansa ei sitoutunut tähän, kun EU-jäsenyydestä äänestettiin."

Jukka Rahkonen ke 13.09. 14:06

Kommentit: 4

Juha. ke 13.09.2017 17:02 1

Tuo hevosen nauruinen mies, josta voi hampaidenkin perusteella päätellä, ettei hän pysty "syömään" enään kuin parhaimpia viinejä, jota täytyykin nauttia suuria määriä, sillä niin vähän siitä päätyy mahaan. Siis yhtä huono hyötysuhde kuin Kiinan Pandalla, joka järsii Bambun versoja jokseenkin koko 24/7. Tämä suojelusta kaipaava köntys (Panda) onkin Maailman luonnonsuojeluliiton "kansikuva poika", joka onnekseen on eläin ottaen huomioon kotimaansa Kiinan. Tämä luxenburgilainen luxusta rakastava tyhjäpää (silloin kun ei ruokaile) onkin sanonut "soinilaisittain" eli "one timerinä", että hän "Pyyhkii perseensä kaikenlaisilla kansanäänestyksillä", joita EU -lotjan kansallisvaltioiden selkä seinää vasten olevien naru-ukkojen on pakko järjestää (ei Suomaliassa. Ei edes rahalla) kansalaistensa mieliksi aivan kuten pikku-tyttöjen tee hetki leikit, joilla kumpaisillakin on loppupeleissä yhtä paljon merkitystä. Mutta siitä huolimatta pikku-tytöille ei pidä kertoa sitä, mitä Juncker- setä "niille" tekee. Täytyyhän viattomia lapsia suojella kaikilta aikuisten likaisilta jutuilta ainakin siihen asti kun menevät eka luokalle kuulemaan sen, etteivät he ole muuta kuin valkoista saastaa, josta ei edes ota selvää kumpaa sukupuolta he ovat. Tämä merkitseekin samaa vanhemmille lapsensa suhteen kuin heittäisi Raippaluodon sillalta pullopostin mereen. Sipilästä eritoten näkee sen reaalisoituneen Avaran Luonnon ohjelman, jossa käsiteltiin erästä loista, joka saa isäntä- perhosen toukan aivotoiminnan hallintaansa täydellisesti, että se voi hallita sen jokaista liikettä mielinmäärin. Tämä zombi -tila näkyi ulospäin sykkivinä väreinä toukan habituksessa (Sipilä). Niinpä tämä loinen, joka oli tullut siihen kehitysvaiheeseen, että sen piti isompaan isäntä-eläimeen jatkamaan olemassa olonsa tiettäväksi tekemistä. Loinen otti ohjat Perhosen toukassa ja sen aivoissa siten, että laittoi tämän mönkimään puun oksan uloimpaan kärkeen (jota se ei normaalisti tee) hengailemaan. Lopun voi arvatakin, sill

Juha. ke 13.09.2017 17:02 1

Lopun voi arvatakin, sillä pikku-lintu äkkäsi sen alta aikayksikön ja pisti poskeensa. Näin Loinen pääsi Lintuun jatkamaan sitä, mitä se parhaiten osasi.

Kaarle Akkanen to 14.09.2017 10:24 2

Tämä liittovaltiokehitys on nähty jo ajat sitten. On ihme ja kumma, että aiheesta (uhasta) ei ole noussut laajempaa keskustelua!?

Saara su 17.09.2017 07:13 0

Euroopan liittovaltiokehitys on yksi huolestuttavimmista asioista eikä vähiten siksi, että EU:ssa marssitaan Merkelin viitoittamaa tietä.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09. 23:14

Professorin Ajatuksia

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09. 23:12

Jukka Hankamäki

"Vihervasemmistoa ei ole" - Kunpa se olisi totta

ma 17.09. 23:24

Timo Vihavainen

Kulttuurin kukkatarhat

ma 17.09. 23:22

Heikki Porkka

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09. 10:29

videot