Valtamedian propaganda muuttumassa yhä röyhkeämmäksi

Erään auttajan vaatetuksesta päätellen otsikoissa olisi tullut mainita, että "uusnatsi auttoi jihad-iskun uhreja - maahantunkeutuja seisoi vieressä tumput suorana"

Kotimaa ma 21.08.2017 09:25

Valtamedian ennaltasovittu narratiivi näkyy Turun islamilaisen jihad-iskun uutisoinnissa räikeästi. Narratiivi on ennalta käsikirjoitettu kertomus, jota tuetaan uutisotsikoin, -kuvin ja puolitotuuksin. Mikäli todellisuus ei sovi narratiiviin, se jätetään kertomatta tai valikoidaan vain ne asiat jotka siihen sopivat.

Kansalaisten onneksi sosiaalinen media on saanut perinteistä mediaa tärkeämmän aseman totuudenmukaisemman kuvan nopeimpana tiedonvälittäjänä.

Valtamedialla oli islamilaisen jihad-iskun jälkeen kova kiire yrittää kertoa ihmisille kuinka juuri maahanmuuttajat olisivat olleet tapahtuman sankareita suomalaisten vain näpytellessä kännyköitä ja lymytessä piiloissaan. 

Sosiaalisessa mediassa leviävien kuvien ja videoiden perusteella tilanne näyttää olleen päinvastainen kuin millaisen kuvan valtamedia on yrittänyt rakentaa ja markkinoida tapahtumista yleisölleen.

Erään auttajan vaatetuksesta päätellen otsikoissa olisi tullut mainita, että "uusnatsi auttoi jihad-iskun uhreja - maahantunkeutuja seisoi vieressä tumput suorana".

Vähintäänkin olisi tullut näyttää kuvat, joista käy lukijoille selvästi ilmi, että aktiivisimmat auttajat olivat tietysti suomalaisia. Jukka Rahkonen ma 21.08. 09:25

Kommentit: 5

Kaarle Akkanen ma 21.08.2017 11:04 4

Kyllä tämä valtamedioiden uutisointi tältä ja muilta osin oli silmäänpistävän tarkoitushakuista! Näiden mukaan ns. vierasmaalaiset olivat auttajien ainoita, suurimpia "sankareita"? Haluttu ns. virallinen totuus on kaukana totuudesta! Mielikuvan syöttäminen kansalle epäonnistui pahasti, kiitos sosiaalisen median! Huolestuttavaa on se, valtamediaan ei voida enää luottaa oikean tiedon lähteenä!!!

Juha Kivelä ma 21.08.2017 16:15 4

Hetki sitten tulleen tiedon mukaan Suomen Poliisi (POLPO) ei ryhdy tutkimaan Turun Sanomien valheellisia ja totuudenvastaisia mielipiteitä kirjoittelevia itseään toimittelijoiksi kutsuvia valheenjulkaisijoita vihakirjoittelusta, vaan - nurinkurin Hölmölässä alias Suomessa kun eletään - heitä, jotka paljastivat tuon valheen!

Kyllä on Suomen satanistinen VIRKAMIESKUNTA alentunut kyntämään pohjamutiakin syvemmällä valheiden suossa ja verkostossa! - Suomen Valtion VIRKAMIESKUNTA alkaa päivä päivältä muistuttamaan entistä enemmän Taru Sormusten Herrasta -tarinan KLONKKUA!!!

Antero ma 21.08.2017 18:07 1

Ville Niinistö taisi jälleen mokata pahasti koska kerkesi glorifoimaan matun "urheudesta".

Juha. ma 21.08.2017 18:08 1

Suvakkien sumutuksen käsittääkseni paljasti jo eilen illalla kaiken pahan alku ja juuri MV-Lehti, jonka on perustanut ja toimittanut Ilja Janistkin, joka pudotti pohjan pois ns. Valtamedian alta vääristelevine uutisointeineen, jossa avoimesti solvataan Suomea ja suomalaisia. Tällä käärmemäisellä ja likaviemäri journalismilla yritetään valkopestä jopa Turun verinen terrori-isku. Itse ajattelin piruuttani täynnä ensimmäisen Poliisin ja Humalamiensteri "Rusakon" "Tiedotustilaisuutta" seuratessani, että olisin kysynyt paikalla ollessani kysymyksen: Missä vaiheessa aiotte aloittaa kansallismielisten joukkopidätykset?

Gideon ma 21.08.2017 22:10 2

MV-lehti ja sosiaalinen media ovat nopeimmat tietolähteet, mutta hyvä että muutkin vaihtoehtomediat tuovat samaa viestiä, jokainen omalla tavallaan. Samaa viestiä kannattaa jakaa mahdollisimman monessa kanavassa.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Mika Niikko

Asunnottomat eivät tarvitse juhlapuheita

ti 17.10. 13:43

Reijo Tossavainen

Syytön, mutta silti syyllinen! Media lyö leiman, mutta ei poista sitä. Tahallaan.

ti 17.10. 12:47

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10. 12:43

Timo Vihavainen

Common decency

ti 17.10. 11:08

Professorin Ajatuksia

Ruotsin Kokoomus Itävallan Kansanpuolueen jalanjäljillä

ti 17.10. 11:04

videot