Yle ja kommunistiprofessorit vastaan Trump ja tosiasiat

Trumpin tiukka maahanmuuttopolitiikka nauttii kansalaisten luottamusta

Kotimaa ti 31.01.2017 17:22

Yleisradio on haastatellut Trumpin päätöksiin liittyen vanhaa kommunistia Martin Scheininia ja KGB:n kätyriksi epäiltyä emeritusprofessori Lauri Hannikaista sekä useita muita pakolais- ja YK-nimikkeen takaa löytyviä henkilöitä.

Lauri Hannikaisen KGB-yhteyksistä kertoi vuonna 2014 Verkkouutiset.

Martin Scheininin poliittinen henkilöhistoria ei jätä arvailuille sijaa. Hän oli opiskelijana Turun akateemisen sosialistiseuran keskeinen vaikuttaja. Scheinin on ollut myös Suomen kommunistipuolueen (SKP) jäsen, jonka keskuskomiteaan hänet valittiin vuonna 1981.

Demokraattisten lakimiesten eli Demlan puheenjohtajana Scheinin toimi vuonna 1989. Demlan perustivat aikoinaan äärivasemmistolaiset lakimiehet.

Lisäksi Scheinin on ollut SKDL:n eduskuntaryhmän työntekijä.

Toimessaan YK:n ihmisoikeuksien erityisraportoijana hän on vaatinut EU:n Atalanta-operaatiossa vangittujen terroristien tuomista Suomeen oikeuden eteen. 

Atalanta-operaatiolla pyritään suojaamaan kauppalaivoja Somalian rannikon merirosvojen hyökkäyksiltä. Suomelle järjestely olisi merkinnyt kustannuksia ja turvallisuusriskiä.

Yleisradion uutisointi on koskenut lähes yksinomaan näkökantaa, joka edustaa henkilöitä ja yhteisöjä, jotka hyötyvät jollain tavoin haitallisesta maahanmuutosta ja holtittomasta pakolaispolitiikasta.

Tärkeimmän kohderyhmän eli Yhdysvaltain kansalaisten enemmistön mielipiteen Yle on sivuuttanut täysin. Huomattavaa Ylen toiminnassa on, että uutisissa näytetään usein liberaalien eli vasemmiston edustajien mielenilmauksia, mutta tyytyväinen enemmistö jää näkymättömiin.

Yleisradion uutisissa on jäänyt vähälle huomiolle totuus, jonka mukaan presidentti Obama asetti vuonna 2011 puolen vuoden maahantulokiellon irakilaisille.

Lisäksi Obama allekirjoitti joulukuussa 2015 lain, jonka helmikuussa 2016 lisätyssä liitteessä listataan maat, joissa vieraillut henkilö ei päässyt Yhdysvaltoihin viisumivapaasti. Maat ovat juuri ne samat maat, jotka ovat nyt Trumpin hallinnon listalla.

Toisin kuin Yleisradio ja monet mediat sekä Ylen käyttämät asiantuntijat ovat antaneet ymmärtää, Trumpin allekirjoittamassa dokumentissa ei mainita mitään uskontoja.

Yleisradion yksipuolisen uutisoinnin vastineeksi seuraavassa on tutkittua tietoa niiden mielipiteistä, joita Trumpin hallinto on luvannut suojella parhaan taitonsa mukaan.

Amerikkalaisen Rasmussen Reports -tutkimuslaitoksen mukaan 57 prosenttia amerikkalaisista äänestäjistä kannattaa presidentti Trumpin allekirjoittamaa väliaikaista maahantulokieltoa. 33 prosenttia vastustaa ja 10 prosenttia ei osaa sanoa mielipidettään.

Vastaavasti 56 prosenttia kannattaa väliaikaista viisumikieltoa maahantulokiellon saaneiden maiden asukkaille. 32 prosenttia vastustaa ja 11 prosenttia ei osaa sanoa mielipidettään.

Rasmussen Reportsin kyselystä kerrottiin maanantaina 30.1.2017.

Kansanedustaja Olli Immonen on ottanut fb-seinällään (31.1.2017) kantaa Trumpin politiikkaan. Immonen kirjoittaa:

”….Euroopan maiden pitäisi seurata Trumpin esimerkkiä ja asettaa väliaikaisia maahantulokieltoja niille maille, joissa on suuri terrorivaara.

Pariisin, Brysselin ja Berliinin islamistisissa terrori-iskuissa oli tekijöinä lukuisia henkilöitä, jotka olivat tulleet Eurooppaan turvapaikanhakureittiä pitkin joko hakemaan kansainvälistä suojelua tai päästäkseen takaisin mantereelle haettuaan taistelukoulutusta Isiksen riveissä.

Myös yleinen tilanne kaoottisissa rikollisuuden ja radikalisaation riivaamissa maahanmuuttajaghetoissa ympäri Länsi-Eurooppaa puhuu sen puolesta, ettei kolmansista maista ole vastuullista päästää lisää maahanmuuttajia Eurooppaan.”

Suomalaisen yhteiskunnan turvallisuuden kannalta moni rivikansalainen toivoo, että hallitus ottaa kopin Immosen tekstistä ja ryhtyy valmistelemaan väliaikaista asetusta, jolla tilkitään vuotava raja potentiaalisilta ongelmayksilöiltä.

Katso myös: The Truth About Trump's 'Muslim Ban'

  Edit 7.2.2017 15:30: taistolaiskommunisti muutettu kommunistiksi.

Heikki Porkka ti 31.01. 17:22

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

Klo 08:02.

Juha Ahvio

USA:n ääretön valtionvelka ja keskuspankkirahoitus

la 11.05. 19:26

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

videot