Oikea Media aloittaa

Hiljaisella enemmistöllä on nyt ääni

Kotimaa ma 30.01.2017 23:10
Joonas Konstig, kustantaja, Oikea Media

Tätä on odotettu.

Kyselytutkimusten mukaan selvästi yli puolet suomalaisista haluaa nykyistä tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Vastaavasti noin puolet suomalalaisista ei halua uudelleenmääritellä avioliittoa sukupuolineutraaliksi. 

Yli 43 prosenttia suomalaisista vastusti Suomen EU-jäsenyyttä kansanäänestyksessä, ja unionin siunauksellisuutta epäilevä väestöosuus ei ole yli kahden vuosikymmenen aikana sulanut mitenkään pois.

Jos nyt järjestettäisiin uusi kansanäänestys, jopa 34,9 prosenttia äänestäisi jäsenyyttä vastaan, vaikka ero merkitsisi hyppyä tuntemattomaan.

Kiinnostavaa on, että Euroopan unionin kannatus on heikointa 36-55 vuotiaiden ikäryhmässä eli ikäluokissa, jotka veronmaksajina yhteiskuntaa eniten kannattelevat. Kannattajia on 40,1 prosenttia ja vastustajia 40,3 prosenttia.

Kyselytutkimukset antavat Suomesta aivan eri käsityksen kuin Yle, Helsingin Sanomat ja muu valtamedia. Valtamedian lukijoita, katselijoita ja kuuntelijoita ruokitaan mielikuvalla, jonka mukaan kaikki tavalliset, järkevät ja humaanit ihmiset kannattavat sukupuolineutraalia avioliittoa, monikulttuurisuutta ja vallan keskittämistä Brysseliin. Valtamedian luoman mielikuvan mukaan näitä asioita vastustavat vain merkityksettömän pienet, usein kouluttamattomat, ikääntyneet ja maailman menosta jo hieman jälkeenjääneet kansalaispiirit.

Kun valtamedia ei ole antanut ääntä konservatiiviselle, kansallismieliselle Suomelle, on syntynyt kysyntä vaihtoehtomedialle. Se on täyttynyt osin melko laaduttomilla julkaisuilla, joita valtamedia on alkanut kutsua valemediaksi.

Ulkopuolisen tarkastelijan näkökulmasta valtamedia näyttää kuitenkin syyllistyvän väritetyn ja joskus suoranaisen valheellisen kuvan välittämiseen maailmasta vähintään samassa määrin kuin vihaamansa “valemedia”. 

Tämä valta- ja vastamedian välinen kärhämä on vain lisännyt perinteisiin journalistisiin arvoihin sitoutuneen median kysyntää. Ja nyt siihen on vastattu.

Tervetuloa lukemaan Oikeaa Mediaa!

Me annamme äänen niille suomalaisille, joita valtamedia ei kuuntele ja jotka se suoranaisesti haluaa vaientaa. Me haluamme tehdä hiljaisen enemmistön tietoiseksi siitä, että se on enemmistö, ja että sen ei tarvitse hävetä mielipiteitään ja maailmankatsomustaan.
Uuden median perustaminen ei käy hetkessä. Nyt on avattu beetaversio, jonka alusta ei välttämättä ole vielä täysin vakaa. Jos palvelu katoaa hetkeksi verkosta, ei kannata epäillä sensuuria ja pukea foliopipoa päähänsä. Sisällöntuotantokin on vasta lähdössä käyntiin. Pyydän kärsivällisyyttä.

Jos haluat antaa palautetta tai jos olet kiinnostunut tuottamaan laadukasta journalistista sisältöä Oikeaan Mediaan, ota yhteyttä. Jos haluat mainostaa meillä tai jos muuten haluat tukea Oikeaa Mediaa, ota yhteyttä. 

Meidät tavoittaa osoitteesta [email protected].

Marko Hamilo
päätoimittaja
Oikea Media  

Marko Hamilo ma 30.01. 23:10

Pääuutiset

blogit

Vieraskynä

Avoin kirje Suomen medialle

su 26.11. 21:40

Olli Pusa

Totuus murtautuu esiin

la 25.11. 20:22

Heikki Porkka

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Mikko Paunio

HSY juhlii järjen vastaisen biojätteen erilliskeräyksen 30 vuotistaivalta

to 16.11. 17:38

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

videot