Lääkkeitä islamofobiaan - vai sinisilmäisyyteen

Terrorijärjestön propaganda upposi Suomen evankelisluterilaiseen kirkkoon

Kotimaa ma 30.01.2017 17:51

Suomessakin jaettiin viime kesänä sosiaalisessa mediassa satiirivideota, jonka tekijät esittävät länsimaiden islamisaatiota koskevan huolen irrationaalisena pelkona. “Sokeaa suvaitsemattomuutta, ajattelematonta kiihkoilua, epärationaalista muslimien vihaa" vastaan tarjotaan Youtube-videolla kuvitteellista islamofobiinia sisältävää lääkettä.

Evankelislaisluterilainen kirkko twiittasi Islamophobin-lääkkeestä, joka "levittää rakkautta". Kirkkohallituksen viestintäpäällikön mukaan kuvassa on purukumipaketti, joka on peräisin Kirkon Ulkomaanavun Shoulder to Shoulder -toiminnasta. Tarkoituksena kirkolla oli edistää uskonnollisten yhteisöjen yhteistyötä radikalismin ehkäisemiseksi, kertoi Verkkouutiset elokuussa.

Islamofobia-lääkkeen taustalla on Amerikkalais-islamilaisten suhteiden neuvosto CAIR (Council on American-Islamic Relations), joka julistaa missiokseen "parantaa islamin ymmärrystä, edistää keskustelua, turvata kansalaisvapaudet, valtuuttaa amerikkalaiset muslimit ja rakentaa liittoja​​, jotka edistävät oikeudenmukaisuutta ja keskinäistä ymmärrystä".

Kriittinen tarkastelu paljastaa aivan toisenlaisen organisaation.

Lähi-itä-foorumin (Middle East Forum) johtaja Daniel Pipes pohti jo marraskuussa 2014, pitäisikö CAIR luokitella terroristiorganisaatioksi.

“Voiko Washingtoniin asemoituva organisaatio, jolla on suhteet Obaman Valkoiseen Taloon, USA:n kongressiin, johtaviin mediajulkaisuihin ja arvovaltaisiin yliopistoihin, todellakin olla terrorismin tukija? CAIRia voidaan oikeutetusti luonnehtia sellaiseksi.”

Jopa Arabiemiraatit lisäsi CAIRin terroristijärjestöjen listalle vuonna 2014.

CAIRilla on läheiset suhteet Hamas’iin ja Muslimiveljeskuntaan. Hamas on luokiteltu terroristijärjestöksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Egyptissä, EU:ssa ja Israelissa. Hamas on edelleen myös EU:n terrorijärjestöjen listalla, vaikka vuoden 2014 lopulla kerrottiin toisin.

Muslimiveljeskunta puolestaan nimettiin terroristijärjestöksi Egyptissä vuonna 2013.

Lähi-itä-foorumin sivuilla kerrotaan ainakin seitsemän CAIRin hallituksen jäsenen tai henkilökunnan edustajan saaneen porttikiellon Yhdysvaltoihin terroristiyhteyksiensä vuoksi. Porttikielloilla ei ole mitään tekemistä Trumpin päätösten kanssa, sillä teksti on julkaistu jo yli kaksi vuotta sitten.

Somalialaissyntyinen Yhdysvaltain kansalainen, Hollannin parlamentin ex-jäsen, Ayaan Hirsi Ali kasvoi islamin ytimessä. Ali edusti perinteistä islamia, joka nojaa koraanin opin ja Muhammedin elämän erehtymättömyyteen.

Ayaan Hirsi Ali on todennut: ”Mielestäni Muhammad on yksilönä halveksuttava. Muhammadin mukaan naisten on elettävä kotiensa vankeina, heidän on käytettävä huntua, heiltä on kielletty tietyt työt, heillä ei ole samaa perintöoikeutta kuin miehillä, heidät pitää kivittää, jos he syyllistyvät aviorikokseen – haluan näyttää, että on myös toisenlainen todellisuus kuin se ’totuus’, jota levitetään maailmalle saudien rahojen avulla.”

Hirsi Ali on ollut viranomaisten suojeluksessa vuodesta 2002 saatuaan jatkuvasti tappouhkauksia.

Hänen islamia kritisoivaan tekstiinsä perustuvan Alistuminen-elokuvan ohjannut Theo van Gogh murhattiin. Van Goghin murhannut muslimi Mohammed Bouyeri on syntynyt Hollannissa marokkolaislähtöisille vanhemmille.

Edesmennyt Yleisradion kirjeenvaihtaja Erkki Toivanen totesi vuonna 2007, että ”tiedämme Saudi-Arabian rahoittavan useimpia niistä madrassa-kouluista, joissa nuoria muslimeja koulutetaan käymään Pyhää sotaa länttä ja sen turmeltuneisuutta vastaan. Tiedämme, että Saudi-Arabian vankiloissa kidutetaan poliittisia vankeja ja loukataan räikeästi ihmisoikeuksia. Tiedämme, ettei Saudi-Arabiassa työskentelevillä kristityillä maahanmuuttajilla ole oikeutta harjoittaa uskontoaan, rakentaa kirkkoja tai edes tuoda maahan raamattuja. Tiedämme myös, että Saudi-Arabian kuningashuone pysyy vallassa tukeutumalla yhtäällä alkeellisen ja julman beduiinikulttuurin vääristämään islamiin, wahhabiittien lahkon oppeihin, ja toisaalla Yhdysvaltoihin.”

Islamistit levittävät siis kahta propagandaa samaan aikaan. He yhtäältä kouluttavat muslimeja länttä vastaan ja toisaalta pehmittävät länttä islamofobia-kampanjoillaan, joita jopa evankelisluterilainen kirkko kritiikittä levittää.

“Poliittinen korrektius tuhoaa länsimaiset yhteiskunnat sisältä ja islamistit käyttävät sitä hyväksi. Islamiin liittyvissä kysymyksissä Yhdysvaltain presidentti Barack Obamaa ja muita läntisiä johtajia neuvovat Muslimiveljeskunnan erilaiset haarat”, totesi Ayaan Hirsi Ali konferenssissa Yhdysvalloissa. “Hollannissa ollessani siellä ajateltiin, että ottamalla nämä henkilöt ja järjestöt mukaan heistä tehdään vähitellen kaltaisiamme. Se ei pidä paikkaansa.”

Mitkään varoitussignaalit eivät ole tehonneet Suomen johtaviin poliitikoihin viimeisen vuoden aikana. Sen sijaan maassa keskitytään vihapuhelainsäädäntöön ja uskotaan kotimaisten ”asiantuntijoiden” valheellista retoriikkaa.

Poliittinen korrektius vie edelleen voiton järjen käytöstä estäen tehokkaasti ennakoivan toiminnan.

Kun Yhdysvaltain uusi presidentti Trump reagoi kasvavaan uhkaan määräämällä maahantulokiellon useiden muslimimaiden asukkaille, riemastuivat media ja liberaalipoliitikot.

Härskeimmät ovat rinnastaneet Trumpin toiminnan natsien juutalaisvainoon. Sen sijaan todelliset islamin asiantuntijat, kuten Alan Salehzadeh, ovat todenneet, että poliittinen islam on vaarallisempi ideologia kuin natsismi.

Todellisuudessa Trump on ryhtynyt taisteluun natsismiakin vaarallisempaa ideologiaa vastaan, mutta hurmahenget jatkavat edelleen islamin puolustamista.

Medialla ja liberaalipoliitikoilla on vankkana taustatukena myös Euroopan unioni, jonka ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkea edustajahenkilö eli ”ulkoministeri” Federica Mogherini totesi puheessaan kesällä 2015, että islam kuuluu eurooppalaiseen identiteettiin ja että poliittinen islam on hyväksyttävä osaksi Euroopan tulevaisuutta. Mogherini on italialainen entinen kommunisti ja nykyinen sosialisti, joka on useaan otteeseen puolustanut islamia puheissaan.

Jos lääkettä johonkin tarvittaisiin, niin poliittiseen korrektiuteen ja lapselliseen hyväuskoisuuteen.

Heikki Porkka ma 30.01. 17:51

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän idea 2

Klo 16:33.

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12. 22:26

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

videot