Seppo Huhta: "Ylen valhemaailmahöttö äärimmäisen vastenmielistä"

Ylen aamutv:n yleisilme tyhjännauramista ja terrori-iskujen hihittämistä olemattomaksi

Kotimaa pe 21.04.2017 15:58

Espoon kaupunginvaltuutettu (ps.) ja MTV3:n uutisankkurina taannoin tunnetuksi tullut Seppo Huhta arvioi Facebook-seinällään Ylen uutisointia eiliseen Pariisissa tapahtuneeseen poliisisurmaan ja Ranskan presidentinvaaleihin liittyen.

"Ylen uutisten mielestä Pariisissa ei tapahtunut terrori-iskua, vaan asemies hyökkäsi ja tappoi."

Huhtaa ihmetyttää, miksi Yle kuitenkin paljastaa saman "asemiehen" yrittäneen surmata poliiseja jo aiemminkin, mutta ei pidä häntä silti terroristina. Hän kiinnittää huomiota siihen, että tällä kertaa Yle ei kuitenkaan kiistä teon liittyvän millään tavalla islamiin.

"Siis "asemies" ei ollut terroristi, vaikka oli moneen kertaan jopa Ylen mukaan yrittänyt tappaa poliiseja jo vuodesta 2001. Enää sentään ei kehdattu laulaa samaa vanhaa laulua eli että "millään ei ole mitään tekemistä minkään kanssa, eikä varsinkaan islamin"."

Pariisin eilisen terrori-iskuksi todetun tosiasian helpottamiseksi Huhta pitää Ylen samassa uutislähetyksessä kerrottua "vastauutista, jossa kerrottiin Suomen tehneen huikeat 4 % virheellisiä" turvapaikkapäätöksiä.

"96 % on ollut jopa Ylen mukaan oikeita, mitä ei tietenkään sanottu. Eli siis ikään kuin nämä Suomessa tapahtuneet "virheet" kuittaisivat yli tuhansia terrorismin uhreja kuluneella vuosituhannella", hän kuittaa.

Huhdan mukaan Yle ja Pariisin kirjeenvaihtajat vähättelevät Marine Le Penin puheenvuoroja ja välittävät toistuvasti "pelkoa" Ranskan presidentinvaalien ehdokkaan Le Penin pääsystä vaalien toiselle kierrokselle pitäen sitä paljon suurempana uhkana Ranskalle kuin terrorismia.

"Ylen Pariisin toimittaja raportoi eilisiltaisesta Ranskan presidentin vaalikeskustelusta, että Le Pen -puhuessaan terrorismista pääsi omalle "mukavuusalueelleen". Jokainen tietää, että Le Pen nimenomaan pyrkii ja pyrkisi tekemään presidenttinä kaiken mahdollisen terrorismin kitkemiseksi."

Voiko enää asiaa esittää luotaan työntävämmin? Äärimmäisen vastenmielistä, toteaa Seppo Huhta. Mihin ja keihin Yle kuvittelee tällä hötöllä vaikuttavansa? No, tietysti viher-vassarit siitä saavat lohtua - pontta valhemaailmaansa ja kuvitelmiinsa "rikastuttavasta" monikulttuurisuudesta, hän jatkaa.

Huhdan mielestä koko aamu-Tv oli taas "älytöntä tehostettua tyhjännauramista", jossa yritettiin antaa kuva, että "emme anna pelolle valtaa".

"Valtakunnanviisastelija Rosa Meriläinen ja niin kutsuttu toimittaja Ville Blåfield, joiden hangonkeksinaamat ja hevosnaurut, samoin kuin juontajat koittivat pitää naurua yllä itsessään ja kannustivat siihen haastateltavia. Tunnelma oli kuin Rooman keisarinpalatsissa ennen hunnien viimeistä iskua."

Vakava asia - siis muutaman tunnin takainen terrori-isku yritettiin hihittää olemattomaksi, Huhta kiteyttää Ylen aamulähetyksen ja toivottaa lopuksi Marine Le Penille jättimenestystä Ranskan presidentinvaaleihin.

Seppo Huhta on aiemminkin arvostellut ansiokkaasti Ylen uutis- ja ajankohtaistoimintaa väittäen sen valjastetun monikulttuurisuuden, yleisen unelmahötön, vihreiden ja vasemmistoliittolaisten mielipiteiden ja ajatusten vaikuttamiskanavaksi.

Tytti Salenius pe 21.04. 15:58

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot