Halla-aho: Kaikki muut kuin oleskeluluvan saaneet turvallisuusriski

Vapaa liikkuminen vain oleskeluluvan haltijoille, mutta "liberaalit" haraavat vastaan

Kotimaa ti 11.04.2017 16:44
Jussi Halla-aho, Euroopan parlamentin jäsen (Ps.)

Perussuomalaisten puheenjohtajaksi ehdolla oleva Jussi Halla-aho ottaa Facebook-seinällään kantaa Helsingin Sanomien artikkeliin, jossa pohditaan, olisiko Ruotsin terrori-isku voitu torjua ja miten vaikeaa on kielteisen päätöksen saaneita käännyttää.

Halla-ahon mielestä kaikki turvapaikanhakijat ja kielteisen päätöksen saaneet pitäisi ottaa säilöön, kunnes hakemus on käsitelty.

"Vapaan liikkumisen pitäisi koskea ainoastaan oleskeluluvan haltijoita."

Halla-aho korostaa, että vapaalla jalalla olevat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet henkilöt ovat paitsi sosiaalinen ja taloudellinen ongelma myös konkreettinen turvallisuusriski.

"Muutama vuosi sitten kielteisen päätöksen saanut eritrealainen puukotti kaksi ruotsalaista kuoliaaksi Ikeassa. Saksan rekkamies oli kielteisen päätöksen saanut tunisialainen. Tukholman rekkamies oli kielteisen päätöksen saanut uzbekki."

HS:n artikkelissa mainittu Ruotsin poliisilla tällä hetkellä avoinna oleva ja toimeen pantava 18 000 käännytyspäätöksen määrä, joista kahdessa kolmasosassa tapauksista henkilö on painunut maan alle, saa Halla-ahon kritisoimaan turvapaikkalainsäädäntöjä ja niiden puutteita.

"Keskeinen puute on, että henkilön talteenottoon pitää olla yksilölliset perusteet, eikä henkilöä voida ottaa talteen, ellei voida yksilöllisin perustein osoittaa olemassa olevan katoamisen ja muun väärinkäytöksen riski."

Halla-aho selventää, että tällaista riskiä on lähes mahdotonta osoittaakaan, ennen kuin henkilö on jo kadonnut. Toisaalta suurin osa kielteisen päätöksen saaneistahan "kokemusperäisen" tietoon nojaten ovatkin kadonneet tai katoaa, joten riski on yleinen.

Ruotsin maanpuolustuskorkeakoulun terrorismitutkimukseen erikoistunutta yksikköä johtava Magnus Ranstorp kertoo Ruotsin suuren turvapaikanhakijamäärän vuoksi kielteisen päätöksen saaneita ja myös maan alle painuneita olevan lähivuosina kymmeniätuhansia - käännytettäviä jopa pari kolmesataa viikossa.

Euroedustaja Halla-aho ihmettelee Europarlamentissa esiintyvää maahanmuuton hallintaan liittyvien lakiesitysten vastarintaa. Parhaillaan käsittelyssä on useita lakiesityksiä, muun muassa vastaanottodirektiivin uudistus.

"Olisi erittäin tärkeää, että muun muassa säilöönoton kriteereitä vapautettaisiin, mutta ikävä kyllä "liberaalit" ja vasemmisto ovat jyrkästi vastaan."

Tytti Salenius ti 11.04. 16:44

Kommentit: 1

Juha. ti 11.04.2017 21:53 1

Mitä suurin epä-älyllisyys ja tyhmyys, joka limboaa kevyesti pienen lapsenkin ymmärtämättömyyden ali on mitä suurinta muotia EU:n ja sen turmeltuneiden globalistien mielissä. Kuin pahimmat psykopaatit elitistit ovat täysin tunnottomia kansalaistensa hädälle ja turvattomuuden tunteelle. Nuo herrat ja rouvat kyyristelevät itse gorilla laumojensa takana ja liikkuvat panssaroiduilla ministerin autoillaan 30 m matkan pippalosta toiseen. Järki on likvidoitu ja siitä on vähintäinkin tehty henkipatto samoin kuin totuudestakin, joka kohta on käsite, joka on jo valheeksi käännetty. "Totuuden puhujat" itse puhuvat sitä nimenomaista valhetta, josta he "valhemediaa" syyttävät. Kuin patologisesti valehtelevalta rikolliselta ovat he menettäneet kyvyn erottaa valheen totuudesta ja näin moraalisen selkärankansa menettäen. Kuin lapsen voi kasvattaa vääryyden tielle tuntematta pistoakaan omassatunnossaan, voidaan jo pienestä aloitetulla aivopesulla lastentarhoissa ja kouluissa riistää kasvatusoikeus vanhemmilta. Heillä ei ole oikeutta puuttua mihinkään mitä hänen lapselleen syötetään, päinvastoin hankalimilta tulee valtio huostaanottamaan lapset pois kuin Neuvostoliitossa lastenkoteihin "väärinajattelijoilta" ilman tapaamisoikeuttaja loppuiäksi. Lapset vieraannutetaan ja heille valehdellaan vanhempiensa olevan pahoja ihmisiä "natseja", "rasisteja", "äärioikeistolaisia", "fasisteja", "kansallismielisiä", "EU-vastaisia" ja lopuksi "antiseministejä", jotka syyllistyvät rikoksista pahimpaan Holokaustin kiistämiseen vaihtamalla "pilkun" paikan "virallisesta totuudesta". Tervetuloa helvettiin.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Piru merrassa?

su 19.08. 22:06

Professorin Ajatuksia

Autonpolttamisen juurisyy ja sen opetukset Suomelle

su 19.08. 22:05

Olli Pusa

Kansallinen kokoomus?

su 19.08. 14:53

Mikko Paunio

Ett folk ett parti - Ruotsidemokraattien lopullinen kuolinisku demareille?

su 19.08. 10:30

Vieraskynä

Je Suis Alex Jones

la 18.08. 23:18

videot