Blogi: Vieraskynä , ke 22.08.2018 22:28

Trump ja muuttuva media

Amerikassa valtamedia lyö Trumpia, hänen asemaansa yritetään horjuttaa oikeudellisin syytöksin, ilmiannoin, seksiskandaalein. Voisi odottaa, että kun kaiken maailman kulttuuriväki vielä osoittaa häntä kohtaan hellittämätöntä paheksuntaa, niin huono julkisuuskuva alkaisi purra, ja suosio laskea, mutta onkin käynyt niin, että Trumpin kannatusluvut nousevat, ja valtamedian seuraajat harvenevat.

CNN:n katsojamäärät ovat suuresti vähentyneet. Parhaan katsoja-ajan luvut ovat pudonneet 25 %:lla, samaan aikaan Fox-news nosti lukujaan 10 %:lla. Fox dominoi nyt kaapelikanavien päivittäisissä katsojaluvuissa, ja ääriliberaali MSNBC:kin on pyyhkäissyt CNN:n ohi, vaikka senkin katsojaluvut ovat hiipuneet. CNN on romahtanut kevään katsojamittauksissa kaapelikanavien sijalle 11, ja alastulo on kesän aikana vienyt CNN:n sijalle 13 jopa ruoka-aiheisen Food network -kanavan taakse. Toimittajia on jouduttu lomauttamaan.

Donald Trump on ollut suurin asia, mitä koskaan on sattunut uutismedialle. Trump on ollut siitä lähtien kun ilmoittautui presidenttikilpaan päivittäinen uutisaihe, ja CNN totisesti on osannut käyttää häntä vetonaulana, mikä aluksi houkutteli yleisöä, mutta CNN laski väärin että ihmiset jaksaisivat kuunnella illasta iltaan Trump-kritiikkiä, Venäjä-epäilyjä, Trumpin hallinnon ja persoonan kyseenalaistamista, Stormy Danielsin tapauskin kääntyi fiaskoksi.

Kansalaiset ovat alkaneet etsiä uutisensa netistä, missä ihmiset voivat itse hallita uutisvirtaa. He ovat huomanneet, kuinka valikoivaa ja tietystä näkökulmasta tulkittua valtamedian raportit ovat, ja valitsevat nyt omaa arvomaailmaansa ja maailmankuvaansa vastaavaa tarjontaa, ja myös konservatiivinen toimitus on saanut yleisöä. Kansallismielisyys on alkanut kiinnostaa, ihmiset kääntyvät kohti omaa kansakuntaansa, kulttuuriaan, perinteitään ja kestävää elämäntapaa. Tällöin korporatistiset globaalit mediatuotteet kuten CNN alkavat tuntua kuluneilta ja nukkavieruilta.

Korporatismin käärme on kuitenkin luikerrellut myös internetin suosituimmille alustoille. Liberaalit näkevät konservatiivit kiihkoilijoina, ja yrittävät määritellä, mitkä mielipiteet ovat sallittuja; millainen elämäntapa on hyväksyttävää; sanelevat, moralisoivat ja ohjailevat ihmisten valintoja ja kieltävät vaihtoehdot. Toisin sanoen liberaalit eivät ole enää liberaaleja, ovat kääntyneet omaa liberalismiaan vastaan. He ovat totalitaristeja, jotka yrittävät kielloilla ja sananvapautta rajoittamalla hallita kanssaihmistensä elämää. Samalla kun he ovat kieltäneet oman liberalisminsa, he ovat myös häviämässä kulttuurisodan sosiaalisessa mediassa.

Angela Naglen tutkimus ”Kill all normies: online culture wars from 4chan and Tumblr to Trump and Alt-Right” kuvaa hyvin kehitystä oikeiston vahvistuneeseen asemaan  sosiaalisessa mediassa vaalivuonna 2016. Blogipalvelu Tumblr:n ja Facebookin keskustelut olivat täynnä identiteetti-politiikkaa, missä osallistujat pitivät itseään marginalisoituna ja poissuljettuna joukkona, sosiaalisena vähemmistönä. Tilanne kehittyi pisteeseen, missä he eivät enää kyenneet kokemaan asioita ”kärsimyksen kultin ja lakkaamattomien kiusaamiskokemusten valitusten” ulkopuolelta. He löysivät jatkuvasti rikkomuksia seksuaalisuutta, rotua ja muita vähemmistötuntoja vastaan, ja pyörittivät keskustelua naisviha-, rasismi-, seksismi- ja syrjintä-rikosten ympärillä. Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden soturit (SJW) eivät halunneet antaa tilaa valkoiselle miehelle ja hänen viiteryhmälleen, elleivät he tunteneet häpeää rodustaan, sukupuolestaan ja seksuaalisuudestaan, ja katuneet tekojaan, mitä ne sitten lienevätkään.

Niinpä syyllisiksi osoitetut kyllästyivät vellovaan SJW-valitukseen häirinnästä, ja siirtyivät kybertilan toiselle puolelle toisin sanoen viestien 4chan-kanavalle ja Youtubeen. Täältä alkoi virrata vastatuulta Tumblr-blogistien ja Facebookin liberaali-maailmaan. Tutkijan mukaan näin oikeisto alkoi hallita sosiaalista mediaa. Huipennuksena tälle kehitykselle on #WalkAway -liike, mikä myös osoittaa, kuinka vasemmiston poliittisen korrektiuden tyrannimainen johtaminen syö jatkuvasti omiaan, se kääntää itseään vastaan siihen periaatteessa myönteisesti suhtautuvia marginalisoimalla sosiaalisia ja poliittisia vähemmistöjä Twitterissä, Facebookissa ja Youtubessa.

Demokraattisessa puolueessa ovat tuhannet havahtuneet liberaalin politiikan synkkään ääriajatteluun ajautumiseen. Nuoret jättävät puolueen, osa on jo siirtynyt republikaaneihin. Puolueesta ulos käveleminen synnytti #WalkAway -liikkeen, jonka aloitti Brandon Straka kampanjalla Youtubessa, vielä 2016 hän itki Hillary Clintonin tappiota, mutta huomatessaan, että demokraatit käyttivät pelkoa kontrolloidakseen ja käyttääkseen hyväksi ihmisiä, he manipuloivat ja pelottelivat kansalaisia. Straka on erityisen huolestunut vasemmalta tulevasta yleistyneestä fyysisestä ja henkisestä väkivallasta. Ei ole enää kyse kahtiajakautumisen ja pilkkaamisen politiikasta, vaan yhä enemmän väkivallasta, kuten esimerkiksi Maxine Mad Max Watersin kehotuksissa. Kampanja kerää todistuksia demokraatit jättäneiltä miehiltä ja naisilta, kertomuksia pettymyksistä, näkemyseroista ja kaltoinkohtelusta.

Klassisen retoriikan opettaja Steve Turley kertoo oman konservatiivisen Youtube-kanavansa suosion kasvusta ja toteaa, että kulttuuritrendien analysointi, todellisuuden huomioiminen ja kansallismielisyys on riittänyt kasvattamaan kannatusta. Tähän netin osaan on saatu vastarintaa kulttuurimarxismia ja liberalismia kohtaan, mikä on levinnyt kaikkialle länsimaihin. Nationalistit puolustavat kansan kansallisia intressejä, eivätkä ole kieltämässä vasemmiston informaatiokanavia. Vasemmistoliberaalit sen sijaan pyrkivät hiljentämään vastustajansa, Alex Jones bannattiin Youtubesta, Tommy Robinson Instagramista, toisinajattelijoiden Twitter- ja Facebook-tilejä suljetaan. CNN-avustajan Rafia Zakarian mukaan Alex Jonesin Infowars-kanavan sulkeminen on vasta ensimmäinen askel vihapuheen kriminalisoinnissa; ne, jotka arvostelevat muslimeja ja heidän poliittista agendaansa, syyllistyvät terroritekoon.

Hallitsevan eliitin ahdistus syvenee, koska se ei voi enää keskitetysti kontrolloida tiedonvirtaa, ei ole komentokeskusta, mistä informaation jakelua voisi hallita. Yrityksiä kovasti on, mutta esim. Alex Jonesin tapaus osoittaa, että vaientaminen on vaikeaa, kun tunnettavuus on saavuttanut kriittisen massan, ja estäminen vain lisää halukkaiden kuulijoiden määrää. Löytyy muita kanavia viestittää kuin Youtube. Yritys hiljentää Tommy Robinson teki hänestä tunnetun kautta maapallon. Liberaalivasemmiston kannatuksen supistumiseen on yhteydessä television katsomisen väheneminen ylipäätään, ei vain uutisten osalta, uutisten katsominen säännöllisesti televisiosta on puolittunut parin viime vuoden aikana. Paikallisuutiset pitävät pintansa, paikallisasemia kuunnellaan oman alueen uutisten vuoksi, ja niissä konservatiiviset äänet pääsevät esiin.

Trump-mielisen Sinclair Broadcast Group -paikalliskanavaryppään yritys ostaa Tribune-media, jonka asemat tuottavat ohjelmaa suurille kaupungeille, kuivui kokoon, koska uutiskanavat kuten CNN, Rolling Stone ja The New Yorker kapinoivat sellaista kehitystä vastaan, missä hallinta paikallistasolla luisuisi lähes täysin konservatiiveille.

Liberaalin median ylivalta joka tapauksessa alkaa horjua, CNN puuhastelee valeuutis-teemoissa, ja se kiinnostaa yhä harvempia. Vaikeaa on myös vastustaa republikaanien etenemistä, demokraattien suosio nuorten ikäluokkien ja mustien keskuudessa on siinä määrin kasvanut, että kongressin marraskuun välivaalit lieneeTrumpille helppo pala. Globalistiset Piilaakson jättikorporaatiot liittoutuneena liberaalin uusmedian kanssa yrittävät kyllä sensuurilla rajoittaa riippumattomien somen journalistien ilmaisunvapautta ennen vaaleja tekosyynä mikäpä muukaan kuin vihapuhe. Paul Joseph Watson twiittaa, että edellä mainittu on ainut lehdistösota, mikä on nyt käynnissä, ja selventää, että tämä on retoriikan sotaa tylsien ja mielenkiintoisten ihmisten välillä, kaikki muu populaarikulttuurissa on puhdistettu ja tehty täysin ennustettavaksi, nyt sitten halutaan eroon internetin ja sosiaalisen median viimeisistä kiinnostavista ihmisistä. Aitous ja luotettavuus täytyy hävittää perinpohjaisesti.

Sensuurissa ja sen verhoamisessa vihapuheen hillitsemiseksi on pääasiassa kyse kaksoisstandardeista, mikä tuli selvästi esille, kun konservatiivinen kommentaattori Candace Owens ironisesti twiittasi uudelleen New York Timesin Sarah Jeongin valkoisiin aggressiivisesti kohdistuneet twiitit vaihtamalla vain kohderyhmän mustiin ja juutalaisiin, ja tuli suljetuksi Twitteristä (mitä Twitter toki pyysi anteeksi, kommenttien mukaan vain koska jäi kiinni, ja nousi kohu).

Globalismi on tuhoamassa länsimaisen sivilisaation parhaat puolet, kulttuurin ja tasa-arvon. Globalismi on monikulttuurisuutta, kulttuurien tasa-arvoa, transkulttuuria, missä valitsee arvojen häilyvyys, mitä korjaamaan on raivattu tietä kulttuurimarxismille. Kulttuurimarxismi globalisaatioon yhdistyneenä on alkanut valtataistelun valkoista kristittyä kulttuuria kohtaan vähemmistöjen nimissä, ja esittää, että mitä tahansa ajattelua voi kutsua seksistiseksi, rasistiseksi jne. koska katsoo, että vain vallitsevalla kulttuurilla on valtaa. Syrjintä on avaintermi, sen katsotaan syntyneen vallanjaosta, joten vähemmistökulttuurien sallitaan kritisoida ja hajottaa vallitsevaa kulttuuria, eikä vallitsevalla kulttuurilla ole oikeutta kritisoida vähemmistöryhmiä. Päivittäinen sosiaalinen painostus diskriminaatiosta on johtanut hallitusvallan ajamaan erityiskohtelua vähemmistöryhmille, mikä jatkuu korporatiivisiin instiruutioihin sellaisiin kuin Twitter ja Facebook. Poliitikot rakastavat käsissään olevaa valtaa ohjata oikein ajattelua kulttuurimarxilaiseen tapaan.

Konservatiivien vastaisku on syntynyt, koska yhä useammat ihmiset tunnistavat kyllä, missä mennään, ja näkevät, että globalisti-kulttuurimarxilaiset ovat vain pystyttäneet uudet omat diskriminaatio-muotonsa, kaksoisstandardinsa. Nuoria valkoisia miehiä, jotka ovat jättäneet Demokraattisen puolueen, on syytetty valkoisen ylivallan kannattajiksi, syytös, joka ponnahtaa niin helposti, kun valkoinen on kiinnostunut puolustamaan omia kansalaisoikeuksiaan yhdenvertaisuuden näkökulmasta. On selvää, että  konservatiivit ovat tulleet  sosiaaliseen mediaan hiljentämisyrityksistä huolimatta jäädäkseen. 

 

Lähteitä:

Candace Owens banned from Twitter after posting NY Times writer’s anti-white tweets with a twist. Pluralist 6.8.2018.

CNN contributor: criticism of muslims ”domestic terror”. WND [14.8.2018]

Steve Turley. Candace Owens banned on Twitter for retweeted Sarah Jeong’s racist rants. Youtube 6.8.2018.

Steve Turley. The Purge: here why the liberals will lose the online culture war. Youtube 8. 8. 2018.

Steve Turley. Ratings for fake news CNN imploding. Youtube 9.7.2018.

Steve Turley. Young white Americans fleeing Democratic Party in droves. Youtube 13.7.2018.

Steve Turley. #WalkAway campaign has thousands leaving the Democratic Party.  Youtube 11 7.2018.

 

Kirjoittaja on Hilkka Axelsen, eläkkeellä oleva kirjastonhoitaja, FM yleinen historia.

Vieraskynä ke 22.08. 22:28

Vieraskynä

Oikean Median vieraskynä -blogiin poimitaan mielenkiintoisia kirjoituksia henkilöiltä, jotka kirjoittavat harvemmin tai eivät voi omalla nimellään kirjoittaa valitsemistaan aiheista.

tuoreimmat

Pedofiilipropagandaa sukupuolentutkimuksen peruskurssilla

la 16.05. 23:43

Kiina-viruksen syylliset vastuuseen

ma 20.04. 01:09

Suojaimista pulaa?

la 11.04. 20:43

Piispa Teemu Laajasalo on väärässä ja johtaa kristikansaa harhaan

ma 09.03. 23:42

TIEDOTE: Uusi perussuomalainen nuorisojärjestö syntynyt kansanedustaja Jenna Simulan johdolla

to 05.03. 22:03

Oikeusjuttu

pe 28.02. 23:19

Viranomaiset tukevat vanhemmilta salaa nuoren suunnitelmia sukupuolen vaihtamiseksi

ma 17.02. 21:34

"Ei koskaan enää"

pe 24.01. 14:32

Australiassa asuva suomalainen kertoo mitä maastopalojen takana todella on

la 11.01. 12:45

Miksi Billy Graham äänesti Donald Trumpia?

ma 30.12. 00:16

blogit

Vieraskynä

Pedofiilipropagandaa sukupuolentutkimuksen peruskurssilla

la 16.05.2020 23:43

Juha Ahvio

Se on salaliittoteoria!

to 21.05.2020 23:17

Professorin Ajatuksia

Se on laatu eikä määrä - mutta miten lasku maksetaan?

to 21.05.2020 23:11

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Koronaviruksen lentoon lähtö: näyttö vihervasemmiston viisaudesta

to 21.05.2020 23:13

Petteri Hiienkoski

Koronavirustaudin maailmanlaajuinen tuhovoima pandemiavertailussa

la 09.05.2020 16:34

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Euron purkaminen pysäyttäisi liittovaltiokehityksen

la 25.04.2020 12:03

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Logged in: Loisivatko hikikomoreiksi vetäytyneet suomalaisnuorukaiset?

ma 20.04.2020 01:30

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Vihriälän visio: Suomesta tautinen Kurjala

la 16.05.2020 23:13

Mika Niikko

Liittyen Suomen Kuvalehden uutisointiin (20. ja 21.1.2020)

ke 22.01.2020 22:20

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Mikä ihmeen Woke?

pe 21.02.2020 00:16

Heikki Porkka

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04.2020 09:51

Tapio Puolimatka

Sukupuoli muutoksessa

ke 19.02.2020 21:42

Olli Pusa

Kuinka suomalaisten rahat huijataan?

su 24.05.2020 23:20

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Poikkeukselliset ajat

to 16.04.2020 12:37

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Monikulttuurisuus tuhoaa luottamuksen yhteiskunnassa

to 21.05.2020 23:28

Timo Vihavainen

Outoja pohjolan kansoja

to 21.05.2020 23:12

Matti Viren

Kuka pelastaa kunnat?

to 21.05.2020 23:15