Blogi: Vieraskynä , ke 22.08.2018 22:28

Trump ja muuttuva media

Amerikassa valtamedia lyö Trumpia, hänen asemaansa yritetään horjuttaa oikeudellisin syytöksin, ilmiannoin, seksiskandaalein. Voisi odottaa, että kun kaiken maailman kulttuuriväki vielä osoittaa häntä kohtaan hellittämätöntä paheksuntaa, niin huono julkisuuskuva alkaisi purra, ja suosio laskea, mutta onkin käynyt niin, että Trumpin kannatusluvut nousevat, ja valtamedian seuraajat harvenevat.

CNN:n katsojamäärät ovat suuresti vähentyneet. Parhaan katsoja-ajan luvut ovat pudonneet 25 %:lla, samaan aikaan Fox-news nosti lukujaan 10 %:lla. Fox dominoi nyt kaapelikanavien päivittäisissä katsojaluvuissa, ja ääriliberaali MSNBC:kin on pyyhkäissyt CNN:n ohi, vaikka senkin katsojaluvut ovat hiipuneet. CNN on romahtanut kevään katsojamittauksissa kaapelikanavien sijalle 11, ja alastulo on kesän aikana vienyt CNN:n sijalle 13 jopa ruoka-aiheisen Food network -kanavan taakse. Toimittajia on jouduttu lomauttamaan.

Donald Trump on ollut suurin asia, mitä koskaan on sattunut uutismedialle. Trump on ollut siitä lähtien kun ilmoittautui presidenttikilpaan päivittäinen uutisaihe, ja CNN totisesti on osannut käyttää häntä vetonaulana, mikä aluksi houkutteli yleisöä, mutta CNN laski väärin että ihmiset jaksaisivat kuunnella illasta iltaan Trump-kritiikkiä, Venäjä-epäilyjä, Trumpin hallinnon ja persoonan kyseenalaistamista, Stormy Danielsin tapauskin kääntyi fiaskoksi.

Kansalaiset ovat alkaneet etsiä uutisensa netistä, missä ihmiset voivat itse hallita uutisvirtaa. He ovat huomanneet, kuinka valikoivaa ja tietystä näkökulmasta tulkittua valtamedian raportit ovat, ja valitsevat nyt omaa arvomaailmaansa ja maailmankuvaansa vastaavaa tarjontaa, ja myös konservatiivinen toimitus on saanut yleisöä. Kansallismielisyys on alkanut kiinnostaa, ihmiset kääntyvät kohti omaa kansakuntaansa, kulttuuriaan, perinteitään ja kestävää elämäntapaa. Tällöin korporatistiset globaalit mediatuotteet kuten CNN alkavat tuntua kuluneilta ja nukkavieruilta.

Korporatismin käärme on kuitenkin luikerrellut myös internetin suosituimmille alustoille. Liberaalit näkevät konservatiivit kiihkoilijoina, ja yrittävät määritellä, mitkä mielipiteet ovat sallittuja; millainen elämäntapa on hyväksyttävää; sanelevat, moralisoivat ja ohjailevat ihmisten valintoja ja kieltävät vaihtoehdot. Toisin sanoen liberaalit eivät ole enää liberaaleja, ovat kääntyneet omaa liberalismiaan vastaan. He ovat totalitaristeja, jotka yrittävät kielloilla ja sananvapautta rajoittamalla hallita kanssaihmistensä elämää. Samalla kun he ovat kieltäneet oman liberalisminsa, he ovat myös häviämässä kulttuurisodan sosiaalisessa mediassa.

Angela Naglen tutkimus ”Kill all normies: online culture wars from 4chan and Tumblr to Trump and Alt-Right” kuvaa hyvin kehitystä oikeiston vahvistuneeseen asemaan  sosiaalisessa mediassa vaalivuonna 2016. Blogipalvelu Tumblr:n ja Facebookin keskustelut olivat täynnä identiteetti-politiikkaa, missä osallistujat pitivät itseään marginalisoituna ja poissuljettuna joukkona, sosiaalisena vähemmistönä. Tilanne kehittyi pisteeseen, missä he eivät enää kyenneet kokemaan asioita ”kärsimyksen kultin ja lakkaamattomien kiusaamiskokemusten valitusten” ulkopuolelta. He löysivät jatkuvasti rikkomuksia seksuaalisuutta, rotua ja muita vähemmistötuntoja vastaan, ja pyörittivät keskustelua naisviha-, rasismi-, seksismi- ja syrjintä-rikosten ympärillä. Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden soturit (SJW) eivät halunneet antaa tilaa valkoiselle miehelle ja hänen viiteryhmälleen, elleivät he tunteneet häpeää rodustaan, sukupuolestaan ja seksuaalisuudestaan, ja katuneet tekojaan, mitä ne sitten lienevätkään.

Niinpä syyllisiksi osoitetut kyllästyivät vellovaan SJW-valitukseen häirinnästä, ja siirtyivät kybertilan toiselle puolelle toisin sanoen viestien 4chan-kanavalle ja Youtubeen. Täältä alkoi virrata vastatuulta Tumblr-blogistien ja Facebookin liberaali-maailmaan. Tutkijan mukaan näin oikeisto alkoi hallita sosiaalista mediaa. Huipennuksena tälle kehitykselle on #WalkAway -liike, mikä myös osoittaa, kuinka vasemmiston poliittisen korrektiuden tyrannimainen johtaminen syö jatkuvasti omiaan, se kääntää itseään vastaan siihen periaatteessa myönteisesti suhtautuvia marginalisoimalla sosiaalisia ja poliittisia vähemmistöjä Twitterissä, Facebookissa ja Youtubessa.

Demokraattisessa puolueessa ovat tuhannet havahtuneet liberaalin politiikan synkkään ääriajatteluun ajautumiseen. Nuoret jättävät puolueen, osa on jo siirtynyt republikaaneihin. Puolueesta ulos käveleminen synnytti #WalkAway -liikkeen, jonka aloitti Brandon Straka kampanjalla Youtubessa, vielä 2016 hän itki Hillary Clintonin tappiota, mutta huomatessaan, että demokraatit käyttivät pelkoa kontrolloidakseen ja käyttääkseen hyväksi ihmisiä, he manipuloivat ja pelottelivat kansalaisia. Straka on erityisen huolestunut vasemmalta tulevasta yleistyneestä fyysisestä ja henkisestä väkivallasta. Ei ole enää kyse kahtiajakautumisen ja pilkkaamisen politiikasta, vaan yhä enemmän väkivallasta, kuten esimerkiksi Maxine Mad Max Watersin kehotuksissa. Kampanja kerää todistuksia demokraatit jättäneiltä miehiltä ja naisilta, kertomuksia pettymyksistä, näkemyseroista ja kaltoinkohtelusta.

Klassisen retoriikan opettaja Steve Turley kertoo oman konservatiivisen Youtube-kanavansa suosion kasvusta ja toteaa, että kulttuuritrendien analysointi, todellisuuden huomioiminen ja kansallismielisyys on riittänyt kasvattamaan kannatusta. Tähän netin osaan on saatu vastarintaa kulttuurimarxismia ja liberalismia kohtaan, mikä on levinnyt kaikkialle länsimaihin. Nationalistit puolustavat kansan kansallisia intressejä, eivätkä ole kieltämässä vasemmiston informaatiokanavia. Vasemmistoliberaalit sen sijaan pyrkivät hiljentämään vastustajansa, Alex Jones bannattiin Youtubesta, Tommy Robinson Instagramista, toisinajattelijoiden Twitter- ja Facebook-tilejä suljetaan. CNN-avustajan Rafia Zakarian mukaan Alex Jonesin Infowars-kanavan sulkeminen on vasta ensimmäinen askel vihapuheen kriminalisoinnissa; ne, jotka arvostelevat muslimeja ja heidän poliittista agendaansa, syyllistyvät terroritekoon.

Hallitsevan eliitin ahdistus syvenee, koska se ei voi enää keskitetysti kontrolloida tiedonvirtaa, ei ole komentokeskusta, mistä informaation jakelua voisi hallita. Yrityksiä kovasti on, mutta esim. Alex Jonesin tapaus osoittaa, että vaientaminen on vaikeaa, kun tunnettavuus on saavuttanut kriittisen massan, ja estäminen vain lisää halukkaiden kuulijoiden määrää. Löytyy muita kanavia viestittää kuin Youtube. Yritys hiljentää Tommy Robinson teki hänestä tunnetun kautta maapallon. Liberaalivasemmiston kannatuksen supistumiseen on yhteydessä television katsomisen väheneminen ylipäätään, ei vain uutisten osalta, uutisten katsominen säännöllisesti televisiosta on puolittunut parin viime vuoden aikana. Paikallisuutiset pitävät pintansa, paikallisasemia kuunnellaan oman alueen uutisten vuoksi, ja niissä konservatiiviset äänet pääsevät esiin.

Trump-mielisen Sinclair Broadcast Group -paikalliskanavaryppään yritys ostaa Tribune-media, jonka asemat tuottavat ohjelmaa suurille kaupungeille, kuivui kokoon, koska uutiskanavat kuten CNN, Rolling Stone ja The New Yorker kapinoivat sellaista kehitystä vastaan, missä hallinta paikallistasolla luisuisi lähes täysin konservatiiveille.

Liberaalin median ylivalta joka tapauksessa alkaa horjua, CNN puuhastelee valeuutis-teemoissa, ja se kiinnostaa yhä harvempia. Vaikeaa on myös vastustaa republikaanien etenemistä, demokraattien suosio nuorten ikäluokkien ja mustien keskuudessa on siinä määrin kasvanut, että kongressin marraskuun välivaalit lieneeTrumpille helppo pala. Globalistiset Piilaakson jättikorporaatiot liittoutuneena liberaalin uusmedian kanssa yrittävät kyllä sensuurilla rajoittaa riippumattomien somen journalistien ilmaisunvapautta ennen vaaleja tekosyynä mikäpä muukaan kuin vihapuhe. Paul Joseph Watson twiittaa, että edellä mainittu on ainut lehdistösota, mikä on nyt käynnissä, ja selventää, että tämä on retoriikan sotaa tylsien ja mielenkiintoisten ihmisten välillä, kaikki muu populaarikulttuurissa on puhdistettu ja tehty täysin ennustettavaksi, nyt sitten halutaan eroon internetin ja sosiaalisen median viimeisistä kiinnostavista ihmisistä. Aitous ja luotettavuus täytyy hävittää perinpohjaisesti.

Sensuurissa ja sen verhoamisessa vihapuheen hillitsemiseksi on pääasiassa kyse kaksoisstandardeista, mikä tuli selvästi esille, kun konservatiivinen kommentaattori Candace Owens ironisesti twiittasi uudelleen New York Timesin Sarah Jeongin valkoisiin aggressiivisesti kohdistuneet twiitit vaihtamalla vain kohderyhmän mustiin ja juutalaisiin, ja tuli suljetuksi Twitteristä (mitä Twitter toki pyysi anteeksi, kommenttien mukaan vain koska jäi kiinni, ja nousi kohu).

Globalismi on tuhoamassa länsimaisen sivilisaation parhaat puolet, kulttuurin ja tasa-arvon. Globalismi on monikulttuurisuutta, kulttuurien tasa-arvoa, transkulttuuria, missä valitsee arvojen häilyvyys, mitä korjaamaan on raivattu tietä kulttuurimarxismille. Kulttuurimarxismi globalisaatioon yhdistyneenä on alkanut valtataistelun valkoista kristittyä kulttuuria kohtaan vähemmistöjen nimissä, ja esittää, että mitä tahansa ajattelua voi kutsua seksistiseksi, rasistiseksi jne. koska katsoo, että vain vallitsevalla kulttuurilla on valtaa. Syrjintä on avaintermi, sen katsotaan syntyneen vallanjaosta, joten vähemmistökulttuurien sallitaan kritisoida ja hajottaa vallitsevaa kulttuuria, eikä vallitsevalla kulttuurilla ole oikeutta kritisoida vähemmistöryhmiä. Päivittäinen sosiaalinen painostus diskriminaatiosta on johtanut hallitusvallan ajamaan erityiskohtelua vähemmistöryhmille, mikä jatkuu korporatiivisiin instiruutioihin sellaisiin kuin Twitter ja Facebook. Poliitikot rakastavat käsissään olevaa valtaa ohjata oikein ajattelua kulttuurimarxilaiseen tapaan.

Konservatiivien vastaisku on syntynyt, koska yhä useammat ihmiset tunnistavat kyllä, missä mennään, ja näkevät, että globalisti-kulttuurimarxilaiset ovat vain pystyttäneet uudet omat diskriminaatio-muotonsa, kaksoisstandardinsa. Nuoria valkoisia miehiä, jotka ovat jättäneet Demokraattisen puolueen, on syytetty valkoisen ylivallan kannattajiksi, syytös, joka ponnahtaa niin helposti, kun valkoinen on kiinnostunut puolustamaan omia kansalaisoikeuksiaan yhdenvertaisuuden näkökulmasta. On selvää, että  konservatiivit ovat tulleet  sosiaaliseen mediaan hiljentämisyrityksistä huolimatta jäädäkseen. 

 

Lähteitä:

Candace Owens banned from Twitter after posting NY Times writer’s anti-white tweets with a twist. Pluralist 6.8.2018.

CNN contributor: criticism of muslims ”domestic terror”. WND [14.8.2018]

Steve Turley. Candace Owens banned on Twitter for retweeted Sarah Jeong’s racist rants. Youtube 6.8.2018.

Steve Turley. The Purge: here why the liberals will lose the online culture war. Youtube 8. 8. 2018.

Steve Turley. Ratings for fake news CNN imploding. Youtube 9.7.2018.

Steve Turley. Young white Americans fleeing Democratic Party in droves. Youtube 13.7.2018.

Steve Turley. #WalkAway campaign has thousands leaving the Democratic Party.  Youtube 11 7.2018.

 

Kirjoittaja on Hilkka Axelsen, eläkkeellä oleva kirjastonhoitaja, FM yleinen historia.

Vieraskynä ke 22.08. 22:28

Vieraskynä

Oikean Median vieraskynä -blogiin poimitaan mielenkiintoisia kirjoituksia henkilöiltä, jotka kirjoittavat harvemmin tai eivät voi omalla nimellään kirjoittaa valitsemistaan aiheista.

tuoreimmat

Tanskan sosiaalidemokraattinen hallitus lipsuu lupauksistaan

to 25.07. 21:43

Kansallismielisten liittouma ry/188 -kukkavirta - terrori-iskun uhrien muistokulkue Turussa

ma 08.07. 22:05

Alexandria Ocasio-Cortez ja punavihreä vallankumous

ke 03.07. 23:00

Kirkko ja Pride - Miksi homoteologiset argumentit eivät vakuuta

to 27.06. 00:12

Päivi Räsäsen avoin kirje arkkipiispa Luomalle

ti 18.06. 23:56

Globalisti Paavi ja kapinalliset papit

ma 10.06. 23:35

Ei palata pakkoruotsiin, vaan tähdätään tulevaisuuteen

ma 03.06. 23:35

Hölmöläisten hommaa

su 02.06. 12:34

Maahanmuuttoahdistus koskettaa monia suomalaisia

to 23.05. 01:36

Suomalaisille jatkossakin maitoa ja bensaa!

to 16.05. 22:33

blogit

Vieraskynä

Tanskan sosiaalidemokraattinen hallitus lipsuu lupauksistaan

to 25.07.2019 21:43

Juha Ahvio

Sananvapaus on entistäkin uhatumpi Suomessa

pe 16.08.2019 00:09

Professorin Ajatuksia

Rinteen hallitus on marokkolaisen enon ja turkkilaisen espoolaismiehen kaltaisten asialla

la 17.08.2019 22:06

Marko Hamilo

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

pe 05.07.2019 00:00

Jukka Hankamäki

Kant: monikulttuurisuuskriittinen filosofi ajallemme

ma 29.07.2019 23:29

Petteri Hiienkoski

Kunnioitetaanko koululaitoksessa enää ihmisoikeuksia?

ti 13.08.2019 00:15

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Rauhan projekti ei etsi vihollisia omistaan

ti 30.07.2019 17:12

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Monikulttuurisuus lisää rikollisuutta

su 18.08.2019 04:14

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Toverien valkopesu

la 17.08.2019 22:10

Mika Niikko

Väärinajattelijoiden oikeudet

ma 08.07.2019 21:55

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Hussein Al Taee, Taqiya ja muslimipoliitikkojen perimmäiset lojaliteetit

su 18.08.2019 09:12

Heikki Porkka

Turkkilainen espoolainen, marokkolainen helsinkiläiseno ja muita kiellettyjä aiheita

pe 16.08.2019 15:29

Tapio Puolimatka

Asetun ehdolle Suomen Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajaksi

ma 12.08.2019 22:21

Olli Pusa

Uusi Eurooppa tuhoon tuomittu?

su 18.08.2019 11:57

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Ev.-lut kirkosta vasemmiston kivakerho

ti 18.06.2019 13:42

Reijo Tossavainen

Toimittajien mielestä mediat tarkoituksella vääristelevät!

to 08.08.2019 20:22

Jessica Vahtera

Tapaus vihreä poliisi

to 15.08.2019 14:00

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Vaikea tapaus

la 17.08.2019 22:07

Matti Viren

Väärään suuntaan

la 17.08.2019 22:11