Blogi: Impiwaaralaisten ikuiset imperiumit ja valtiaat

Imperiumit eivät kestä ajan hammasta.

Blogit ke 15.02.2017 17:50
Brexit

Samat ihmiset, jotka suhtautuvat negatiivisesti korruptoituneisiin, fasistisiin ja yksittäisiä valtioita tuhoamaan pyrkineisiin imperiumeihin (natsi-Saksa, Neuvostoliitto), ovat viime vuosien aikana esittäneet mielipiteitä, joiden mukaan omia sääntöjään toistuvasti rikkovan ja yksittäisten kansakuntien edun vastaista politiikkaa toteuttavan EU:n tulisi säilyä ”ikuisesti”.

Seuraavassa muutamia esimerkkejä EU:n todellisuudesta.

A. EU rikkoi omia sääntöjään tukipolitiikan (mm. Kreikka) kautta, johon pakotti myös kaikki jäsenvaltiot.

B. EU:n tilintarkastustuomioistuin ei ole suositellut Unionin tilien hyväksymistä ainakaan vuosina 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 ja 2015. Käsitykseni mukaan tilejä ei ole suositeltu hyväksyttäväksi myöskään vuosina 2012 – 2014.

Euroopan parlamentin enemmistö on sen sijaan hyväksynyt vuosittain Unionin tilinpäätöksen vastoin tilintarkastajien suositusta. Parlamentti on hyväksynnällään osoittanut moraalisen selkärankansa vaatien samaan aikaan jäsenvaltioilta tiukkaa talouskuria!

Seuraavassa ote lausunnosta varainhoitovuodelta 2015:

”Perustelut kielteiselle lausunnolle tilien perustana olevien maksujen laillisuudesta ja asianmukaisuudesta

X. Toimintaan liittyviin monivuotisen rahoituskehyksen otsakkeisiin vuonna 2015 sisällytettyjen menojen virhetaso on olennainen. Tilintarkastustuomioistuin arvioi tilien perustana olevien maksujen virhetasoksi 3,8 prosenttia. Tilintarkastustuomioistuimen yleinen johtopäätös perustuu kulujen korvaamisesta aiheutuvien maksujen korkeampaan arvioituun virhetasoon. Johtopäätökselle saatiin vahvistus riskinalaisia määriä koskevasta komission analyysistä, joka sisältyy EU:n talousarviota koskevaan vuotuiseen hallinto- ja tuloksellisuuskertomukseen.

Kielteinen lausunto tilien perustana olevien maksujen laillisuudesta ja asianmukaisuudesta

XI. Tilintarkastustuomioistuin katsoo tilien perustana olevien maksujen laillisuudesta ja asianmukaisuudesta annetun kielteisen lausunnon perusteluja koskevassa kohdassa kuvattujen tekijöiden merkittävyyden perusteella, että 31. joulukuuta 2015 päättyneen varainhoitovuoden tilien perustana oleviin maksuihin liittyvä virhetaso on olennainen.”

EU laki

C. EU pakotti kansakunnat vastaanottamaan erittäin haitallista maahanmuuttoa, jonka seuraukset ovat jo nyt katastrofaaliset. Terrori-iskuja, murhia, raiskauksia, seksuaalista ahdistelua, väkivaltaisia mellakoita ja ryöstöjä sekä kymmeniä tuhansia laittomia ”siirtolaisia”, joiden todellinen henkilöllisyys ja motiivi ovat hämärän peitossa ja joista osa on jo varmistunut terroristeiksi. FBI:n ja CIA:n sekä useiden eurooppalaisten poliisiviranomaisten (tiedustelu) mukaan näköpiirissä on entistä ikävämpiä aikoja.

On syytä havaita, että ilman EU:n pakkopolitiikkaa suurin osa Euroopan valtioista olisi säästynyt invaasiolta.

Itsenäisellä valtiolla on rajat, joiden yli ei pääse ilman asianmukaisia papereita. Itsenäinen valtio suojelee kansalaisiaan. Itsenäinen valtio voi tehdä taloussopimuksia minkä hyvänsä valtion tai valtioliiton kanssa. Itsenäinen valtio voi tehdä myös sotilaspoliittisia sopimuksia minkä hyvänsä valtion tai valtioliiton kanssa.

Itsenäinen valtio voi myös päättää, että ei tee sopimuksia kenenkään kanssa, mutta Pohjois-Koreaa Suomesta ei halua kukaan muu kuin paatunut kommunisti.

Alussa mainitut EU:n ikuisuutta vannovat tahot ovat myös sitä mieltä, että vallan osittain sokaisemien ”ikuisten” poliittisten johtajien, kuten Saksan Angela Merkelin ja persujen Timo Soinin tulee pysyä omiensa epäjumalana, koska muussa tapauksessa taivas putoaa niskaan.

Näenkö jotenkin väärin, kun havaitsen valtamedian kommentaattorien ja useimpien poliitikkojen asenteessa käpertymistä, sisäänpäin kääntyneisyyttä ja vanhaan takertumista, joka estää uudistumisen?

Suomalainen liberaaliväki on nimennyt arvokonservatiivit impiwaaralaisiksi, jotka pelkäävät uudistumista. Onko Impiwaara vaihtanut nyt paikkaa vai saanut vain uudet asukkaat?

Heikki Porkka ke 15.02. 17:50

Pääuutiset

blogit

Jukka Hankamäki

Soteen ja saveen

su 18.10. 22:08

Professorin Ajatuksia

Sananvapaus ja fasistinen ideologia

su 18.10. 22:06

Mikko Paunio

Rudy Giulianin paljastukset vasta raapaisseet pintaa - Kaikkien aikojen poliittinen skandaali

su 18.10. 22:05

Henna Kajava

Kirja Jussi Halla-ahosta ja konservatismin moninaisuus

pe 16.10. 01:14

Olli Pusa

Maskigate

su 11.10. 13:54

videot