Perussuomalaisten puheenjohtavalinnasta

Persuilla on erinomainen ehdokaskolmikko, jos Jussi Halla-ahon uskotaan olevan ehdolla Sampo Terhon ja Leena Meren lisäksi. Muut toistaiseksi ehdokkaiksi itsensä ilmoittaneet ovat noviiseja

Blogit ti 07.03.2017 10:28

Sampo Terho on puoluejohdon suosikki, se tehtiin selväksi näyttävällä ulostulolla, jota säestettiin puolustusministeri Jussi Niinistön ja eduskunnan puhemies Maria Lohelan twiiteillä, joilla he ilmoittivat tukevansa Terhoa.

Terhon ehdokkuudessa ei ole mitään vikaa, mutta puoluejohdon organisoima teatteriesitys sen sijaan oli lapsellinen manipulointiyritys, jonka positiiviseen tehoon en usko sekuntiakaan.

Itse asiassa olen varma, että teatteriesityksen vaikutus puheenjohtajasta päättävään äänestäjäkuntaan on enemmän negatiivinen kuin positiivinen.

Leena Meri ilmoittautui eilen mukaan kisaan ja antoi itsestään välittömästi fiksun, rohkean, sivistyneen ja älykkään vaikutelman.

Kaksi televisioesiintymistä, A-studio ja Ylen aamutelevisio, ovat antaneet kuvan sanavalmiista ja vahvasta naisesta, joka ei päästä toimittajia(kaan) helpolla.
Nyt ihmetyttää ainoastaan se, miksi persujen johtohenkilöt eivät ole tuupanneet häntä aiemmin julkisiin keskusteluihin.

Leena Meri totesi viisaasti, että kansalaiset odottavat ja toivovat Halla-ahoa ehdokkaaksi.

Ymmärsin Meren sanat siten, että Halla-ahon kielteinen ilmoitus olisi kova takaisku persujen jäsenistön enemmistölle.

Kaikki mielipidetiedustelut viittaavat siihen, että Halla-aholla on valtava kenttäväen tuki.

Halla-aholla on suuri kannatus myös persujen jäsenkunnan ulkopuolella, joka tarkoittaa puolestaan sitä, että hänen ehdokkuudellaan olisi vaikutusta myös kuntavaalien valtakunnalliseen tulokseen.

Valtamedian Halla-aho - vastaisuus on varma merkki siitä, että hänen valintansa olisi monin tavoin lottovoitto persuille ja suomalaisten suurelle enemmistölle, joka on odottanut jo pitkään reipasta muutosta Suomen lepsuun ulkomaalaispolitiikkaan, jonka oikaisemiseksi kokoomusministerit Orpo ja Risikko ovat olleet haluttomia tekemään merkittäviä muutoksia.

Halla-aho on Suomen mister Maahanmuutto, jonka ehdokkuuden myötä persuille voi ennustaa kannatuksen merkittävää kasvua riippumatta siitä, jatkuisiko puolueen hallitustaival vai ei, jos Halla-aho valitaan puoluejohtajan tehtävään.

Perussuomalaisten puheenjohtajavalinta ei ole tällä kerralla vain persujen tulevaisuuteen liittyvä asia vaan samalla piirretään merkittäviä suuntaviivoja sen yhteiskunnallisen kehityssuunnan jatkumiselle tai päättymiselle, jonka surullisia tuloksia on jo pitkään nähty Ruotsissa, Ranskassa, Belgiassa ja Saksassa.  

Suomi on historiallisten ratkaisujen edessä. Jos maa jatkaa ruotsalaistyyppistä maahanmuuttopolitiikkaa, on seurauksena Ruotsin tie. Jos Suomi sen sijaan vaihtaa linjansa balttien tai Puolan, Slovakian ja Tsekin noudattamaan linjaan, tarkoittaa se kantaväestölle ja hyville maahanmuuttajille parempaa tulevaisuutta.

Maahanmuuttopoliittisilla linjauksilla on suuri merkitys myös talouspolitiikan kannalta. Eikä vain siinä suhteessa, että nykyinen linja syö verovaroja satoja miljoonia vuosittain.

Maahanmuuton suunta vaikuttaa nimittäin myös siihen, investoidaanko Suomeen ja onko Suomi houkutteleva paikka niille maahanmuuttajille ja yrityksille, joiden tulosta on iloa ja hyötyä positiivisen talous- ja yhteiskuntakehityksen kannalta.

Persujen puheenjohtajavalinta on merkittävin suomalainen puoluejohtajavalinta 2000 - luvulla. Toivottavasti persujen sisällä ja suomalaisten enemmistön parissa ymmärretään, että ”halla-aholainen” maahanmuuttopolitiikka on Suomen pelastus, jota moni eurooppalainen valtio tulee kadehtimaan tulevaisuudessa.

Heikki Porkka ti 07.03. 10:28

Kommentit: 2

streame ke 08.03.2017 07:29 1

Halla-Aholla riitäisi älykkyys muuttaa Suomen poliittista suuntaa. Hänellä on selkeä maailmankuva ja vahvat jäsennellyt argumentit sekä rohkeus tuoda ne esille.

Jukka P. ke 08.03.2017 08:44 1

Ilman selvää suunnanmuutosta perussuomalaiset jatkavat surkastumistaan marginaalipuolueeksi. Kaikesta päätellen Terho ei edusta tälläistä suunnanmuutosta. Perussuomalaiset tarvitsevat julkista katumusharjoitusta Halla-ahon valinnan muodossa, joka tekee selväksi äänestäjille, ettei tämän hallituskauden takinkääntely jatku.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

Klo 01:12.

Arto Luukkanen

Eduskunta ei ole yhtiökokous hyvä Juha!

ti 16.10. 22:35

Timo Vihavainen

Jonkin sortin sakkia

ti 16.10. 22:34

Professorin Ajatuksia

Hiilinieluun keskittyminen olisi vanhentunutta metsäpolitiikkaa

ti 16.10. 22:33

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

videot