Ruotsi ja EU haudan partaalla?

”– Jos jonakin päivänä hänet [Trumpin] tapaan, niin pystyn sanomaan hänelle hyvin, että tämä on väärä suunta”

Blogit ti 21.02.2017 17:52
Rinkeby Torg. Kuva: Wikipedia

Donald Trump twiittasi eilen 20.2.2017:

"Give the public a break - The FAKE NEWS media is trying to say that large scale immigration in Sweden is working out just beautifully. NOT!"

"Jättäkää yleisö rauhaan. Valeuutismedia yrittää väittää, että suuren mittaluokan maahanmuutto toimii Ruotsissa oikein nätisti. Ei toimi!"

Ulkomaalaistaustaiset ovat jälleen riehuneet Tukholman Rinkebyssä. Poliisi joutui eilisiltana (20.2.2017) ampumaan Rinkebyssä hyökkääjiä kohti jouduttuaan uhkaavaan tilanteeseen ja kivityksen kohteeksi. Mellakointi alkoi, kun poliisi pidätti etsintäkuulutetun henkilön metroasemalla. Tuttu paikka, matkustin sieltä joka ainoa aamu (7 krt / vk) töihin vuosia sitten.

Rinkeby tunnetaan väkivaltaisena, mellakka-alttiina ja monikulttuurisena alueena, jossa palokunta ei voi tehdä töitä ilman poliisin tukea ja jossa toimittaja(kaan) ei nauti asukkaiden luottamusta. Valkoisen naisen tai miehen ei ole hyvä liikkua alueella ainakaan hämärän laskeutumisen jälkeen.

Sanalla sanoen Ruotsi on rakentanut islamilaisen rinnakkaisyhteiskunnan Rinkebyhyn. Alueen ulkomaalaistaustaisten osuus on lähes 90 prosenttia, joista valtaosa on muslimeja.

Ruotsissa on muitakin Lähi-itää muistuttavia alueita. Yhteisenä piirteenä niille ovat muslimivaltaisuus, väkivalta, autojen poltto, vandalismi, poliisiviha, palokuntaviha, juutalaisviha ja yleinen länsivastaisuus.

Ylen ja valtamedian vanhan väitteen mukaan afrikkalaiset ja lähi-itäläiset ovat yhteisöllisiä ja omaavat vankat neuvottelutaidot kiistojen ratkaisuun.

Ruotsin tapahtumien perusteella vaikuttaa, että maahanmuuttajien neuvottelutaidot eivät tehoa, mutta onneksi suomalaisilta on valttikortti, Alexander Stubb, joka opasti Trumpia twiitillään:

”Hyvä Donald Trump, Ruotsi on maahanmuuttajaystävällinen, kansainvälinen ja liberaali maa. Yksi menestyvimmistä, rikkaimmista ja turvallisimmista paikoista maan päällä”.

Stubbin pitäisi mennä kertomaan Rinkebyn väelle, että he asuvat turvallisessa ja maahanmuuttajaystävällisessä maassa, jossa ei saa heitellä poliisia kivillä, koska siitä voi tulla pipi.

Stubbin mahdollisten kiireiden varalle Suomella on toinenkin valttikortti, jolla kaikkien ongelmien arkkitehti (<- ironiaa), Yhdysvaltain presidentti Donald Trump saadaan aisoihin. Kokoomuksen puheenjohtaja, avoimien rajojen apostoli Petteri Orpo lähetti kansainväliselle kentälle viestin suurlähettiläspäivillä 2.8.2016:

”– Jos jonakin päivänä hänet [Trumpin] tapaan, niin pystyn sanomaan hänelle hyvin, että tämä on väärä suunta.”

Hämmästyttävää on oikeastaan se, miksi selkärankaisia suomalaisia ei ole jo kutsuttu, koska valtamedian luoman käsityksen mukaan Trumpin aisoihin asettaminen ratkaisee kaikki ongelmat.

Valtamedian, EU:n eliitin ja EU:n eri jäsenvaltioiden päättäjien lausunnoista on syntynyt mielikuva, jonka mukaan Euroopassa ei ollut suuria ongelmia ennen Trumpin valintaa.

Ainoastaan Kreikan ja Italian tapaisia talouskatastrofeja, terrorismia, terrorismin uhkaa ja valtava muslimi-invaasioon liittyvä sosiaalinen, taloudellinen ja turvallisuuspoliittinen ongelma.

Piece of cake (helppo nakki), kuten britit toteavat pikkujutuista.

Eurooppa oli lähes keidas, koska EU-komissio ja itsenäisten valtioiden poliitikot olivat onnistuneet järkevällä politiikallaan kotouttamaan turvapaikanhakijat varmistaen kansalaistensa turvallisuuden ja kulttuuriensa hienojen piirteiden säilymisen.

Sitten tuli Trump ja muutti kaiken.

Kansalaisten näkökulmasta Trumpin valtaan nousu vaikuttaa toistaiseksi ilmaa puhdistavalta puhurilta, jonka seurauksena valehtelevat poliitikot ja valtamediat on ahdistettu nurkkaan, josta ei ole ulospääsyä ilman täydellistä puhdistautumista, joka pitää sisällään selkeän osoituksen avoimuudesta ja rehellisyydestä.

Toistaiseksi valtaeliitti ja –media huojuvat peloissaan tuntiessaan vanhojen kivijalkojen murentuvan yksi kerrallaan.

Valitettavasti Suomi-poliitikot matkustavat aina jälkijunassa, joten kansalaiset saavat vielä odotella käännettä, joka on jo tapahtunut tai tapahtumassa useissa valtioissa.

Vannooko Suomen poliittinen johto vielä EU:n hautajaisissa luottamustaan ja uskollisuuttaan komissiolle, kuten teki Neuvostoliiton politbyron kohdalla? Todennäköisesti, sillä mikään ei viittaa alamaisasenteen muuttumiseen.

Heikki Porkka ti 21.02. 17:52

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

videot