Blogi: Selkärangattomien poliitikkojen luvattu maa

Ministerien tehtävä on johtaa kansakuntaa edestä, lakia noudattaen

Blogit to 16.02.2017 15:39

Laittomasti Suomeen saapuneiden ja Suomessa edelleen olevien muslimimiesten laittomalla Helsingin leirillä on symbolinen merkitys. Sen olemassaolo kuvastaa Suomen hallituksen ja erityisesti sisäministeri Risikon kyvyttömyyttä noudattaa Suomen lakia.

Risikko rikkoo toimettomuudellaan myös ministerivalaansa, jossa todetaan mm. näin: ”… virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.”

Selkärangattomuuden historiaa.

Ensin kaksi ottelua (A ja B), joissa ovat vastakkain sisäministeri Orpo ja sisäministeri Orpo:

A. HS, 22.8.2015, sisäministeri Petteri Orpo (kok): "On kahta kriittisyyttä. Maahanmuuttopolitiikkaan voi suhtautua kriittisesti tai voi olla niin sanotusti maahanmuuttajakriittinen. Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia."

Yle, 11.11.2015 , sisäministeri Orpo (kok): "Kaksi kolmesta turvapaikanhakijasta tulee Suomeen elintason perässä."

B. Verkkouutiset 18.8.2015 , sisäministeri Orpo (kok): "Emme voi laittaa rajoja kiinni. On väärin väittää, että se on mahdollista."

Iltalehti 21.9.2015, sisäministeri Orpo (kok): "Suomi voisi harkita rajojensa sulkemista, jos pakolaiskriisiin ei löydetä eurooppalaista ratkaisua."

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ei halunnut olla Petteriä pahempi vaan kutsui maailman kotiinsa ja Suomeen.

Yle, 5.9.2015: ”Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) antaa oman kotinsa vuoden vaihteesta turvapaikanhakijoille. Hän haluaa rohkaista jokaista suomalaista avaamaan kotinsa turvapaikanhakijoille.”

Orpo ei vaatinut missään vaiheessa rajan sulkemista eikä Sipilä ole koskaan myöntänyt karmeaa virhettään, kun hänen kutsunsa levisi Lähi-itään median välityksellä.

Seurauksena turvapaikanhakijoiden tulosta on toistaiseksi ollut raiskauksia, seksuaalista ahdistelua, väkivaltaa, tappo, ryöstöjä, varkauksia, laittomia mielenilmauksia, turvattomuuden kasvua, vastakkainasettelua, omien kansalaisten syyllistämistä, poliitikkojen ja poliisijohdon velttoa ja jopa lainvastaista toimintaa sekä valtamedian ja poliisin harjoittamaa oikean tiedon pimitystä, joka ei ole päättynyt vieläkään.

Pääministerin sallima ja sisäministerin toteuttama politiikka ei ole ollut millään mittarilla ”kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi” tapahtuvaa toimintaa, jota ministerinvala edellyttää kaikilta ministereiltä.

Sisäministeri Orpo väitti julkisuudessa moneen kertaan, että Suomi ei voi kansainvälisiin sopimuksiin nojaten sulkea rajaansa. Kummallista kyllä, moni muu Euroopan maa on kyennyt suojelemaan kansalaisiaan sulkemalla rajan. Lisäksi Orpo ohitti Dublin-asetuksen, jonka mukaan ensimmäisen vastaanottavan turvallisen maan täytyy kirjata tulija ja turvapaikanhakijan velvollisuus on puolestaan ilmoittautua ensimmäisen turvallisen maan viranomaisille.

Joka ainoa omin jaloin rajan ylittänyt turvapaikanhakija saapui Suomeen useiden turvallisten maiden kautta, mutta Orpo pysyi kannassaan, jonka mukaan Suomi ei voi kuin tyytyä kohtaloonsa ja ottaa kaikki asylum-lausujat vastaan. Suomi oli jopa niin avulias, että toimitti sotilaita kantamaan laittomasti maahan tulleiden laukkuja.

12.3.2016 klo 20:30 Yle-uutisten haastattelussa (ajassa 0:20 – 0:38) pääministeri Sipilä kuitenkin myönsi, että Suomi olisi voinut toimia toisin: "Eihän tää Dublin-järjestelmä ole toiminu, toiminut pitkään aikaan käytännössä, et kaikki Suomeen tulleethan ois voitu palauttaa, koska kaikki, kaikki muut paitsi tota, paitsi Venäjältä tulleet ovat tulleet, öö Dublin sopimuksen alla olevien maiden kautta."

Lausunnollaan pääministeri kumosi sisäministeri Orpon aiemmat väittämät, joiden mukaan kansainväliset sopimukset nimenomaan estävät käännytyksen. Miksi Suomessa ei toimittu Suomen lain sallimalla ja kansainvälisten sopimusten edellyttämällä tavalla?

Eduskunnan vihervasemmisto (vas,sdp,vihr) ja rkp kehuivat invaasion sallinutta Orpoa hallituksen parhaaksi ministeriksi.

Iltasanomien 27.12.2015 esittelemän kyselyn tulokset kertoivat Orpon olevan hallituksen paras ministeri. Eduskunnan opposition edustajien mukaan ”Orpo on ehdoton ykkönen, sitten tuleekin vaikeaa ja pitää miettiä”.

HS:n 21.2.2016 julkistamassa kyselyssä Orpo sai ainoana arvosanan yhdeksän.

Ylen 20.5.2016 esittelemässä kyselyssä Orpon toimintaa kehuivat erityisesti vihreiden ja SDP:n edustajat.

Orpon noustua kokoomuksen puheenjohtajaksi hänen tilalleen sisäministeriksi vaihtui Paula Risikko.

Risikko on vieraillut laittomien Helsinkiin pysyttämässä leirissä, jonka lisäksi hän on vieraillut Suomi Ensin-ryhmän vastamielenosoitusleirissä.

Laittomien leirissä on vieraillut myös vihreiden edustaja Emma Kari, joka väitti julkaisemallaan videolla leirissä olevan myös naisia ja lapsia. Karin lisäksi kukaan ei ollut saanut vastaavaa näköhavaintoa leirin asukeista. Emma Kari poisti videonsa sen julkaisua seuranneen kritiikin seurauksena, mutta video on edelleen youtubessa

Poliisi on jo edellispäivänä määrännyt molemmat leirit purettavaksi, joten miksi Risikko näyttäytyy nyt alueella? Eikö Risikon tehtävä ole huolehtia lain toteutumisesta ja ministerinvalan noudattamisesta sen sijaan, että hän lähtee pisteidenkeruumatkalle laittomiin leireihin?

Millaisen viestin Suomi lähettää [jälleen] maailmalle? Toistaiseksi kaikkialla on tiedossa, että Suomeen voi tulla käytännössä kuka hyvänsä, jos lausuu rajalla sanan asylum. Sen sijaan rehelliseltä kansalaiselta vaaditaan kaikki mahdolliset paperit, jos niitä häneltä kysytään. Asylumin lausujien kohdalla riittää pelkkä taikasana.

Nykyisellä toiminnallaan Suomen hallitus ja eduskunta viestivät kaikkialle heikkouttaan sekä sitä, että Suomessa voi toimia miten huvittaa, jos on etnisesti sopiva henkilö.

Selkäranka on ihmisen tärkein ”ruoto”. Jos ei omaa sitä, henkistä ja fyysistä, on kansakunnan kannalta parempi, että myöntää totuuden ja antaa tilaa henkilölle, jonka selkäranka ei ole vielä pudonnut housunkauluksesta tai hameenvyötäröltä alas.

Heikki Porkka to 16.02. 15:39

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Li Andersson ja Petteri Orpo - notkeaselkärankaiset

ma 16.05. 19:32

Mikko Paunio

WEF:n Klaus Schwabin ja Yuval Hararin humpuukiajattelu esti terveysviranomaisia saavuttamasta korkeaa koronarokotuskattavuutta ympäri maailmaa

su 15.05. 13:00

Laura Huhtasaari

Riittävän ajoissa pois EU:sta

pe 13.05. 12:27

Olli Pusa

Putin Hitlerin saappaissa

ti 10.05. 11:12

Tapio Puolimatka

Michael Rectenwald: Mitä on Suuri uudelleenkäynnistys (the Great Reset)?

ma 09.05. 09:05

videot