Alaikäinen vuoden homo on vasta alkua

Suomi seuraa Yhdysvaltojen edistyksellisiä trendejä lähes reaaliajassa

Blogit ke 08.02.2017 12:01

Alaikäisen pojan palkitseminen vuoden homona herätti hyvin ennustettavan vastakkainasettelun arvoliberaalien ja arvokonservatiivien välille. Muutaman vuoden päästä Irja Askola saattaa kuitenkin näyttäytyä uuden normaalin valossa jo konservatiivina.

Tammikuun numerossaan National Geographic -lehti päätti julkaista kansikuvassaan yhdeksänvuotiaan Kansas Citystä kotoisin olevan tytön Avery Jacksonin kuvan. Tyttö on jutun mukaan elänyt transsukupuolisena viisivuotiaasta asti.

Julkaisun jälkeen kymmenet tuhannet ihmiset ovat ilmaisseet sosiaalisessa mediassa kantansa, eivätkä aina niin kauniin sanakääntein. National Geographicin toimitus uskoo Queer-teorian mukaisesti, että sukupuoli on mukautuva käsite - siis sosiaalinen rakennelma.

Jutussa kuitenkin tunnustetaan, että monissa maissa tytöt (keitä he nyt sitten ovatkaan, ja mistä heidät voi tunnistaa) kärsivät sukupuolielimiensä silpomisesta, alhaisemmasta koulutuksesta, pakkoavioliitoista - ovat siis sanalla sanoen heikommassa asemassa.

Amerikkalainen TV-kanavan FOX:n ohjelmistoon kuuluvassa perhekomediassa Mick vihjailtiin vahvasti kuusivuotiaan päähenkilökaartiin kuuluvan pojan olevan transsukupuolinen. Poika toteaa koulumekkoon pukeutuneena mainoksessa muun muassa “tunnen jo tuulahduksen vaginassani”. Samaisessa mainoksessa poika polttaa kielensä ja joutuu pitämään selkeästi sadomasokismiin viittaavaa “hoitovälinettä” suussaan, mitä tehostetusti korostetaan lähikuvilla.

Englanninkielisen kriittisesti FOX-kanavan komediaa käsittelevän jutun löydät täältä.

Vielä pidemmälle lasten seksualisoinnin ja pedofilian normalisoinnissa ajautui amerikkalainen Salon-lehti, jonka voi hyvin rinnastaa suomalaiseen Image-julkaisuun. Lehti julkaisi syyskuussa 2015 artikkelin otsikolla “I’m a pedophile, but not a monster” - jutun tarkoituksena on selkeästi herättää sympatioita pedofiileja kohtaan. Jutun oheen on julkaistu Skype-puhelun kautta tehty pedofiilin haastattelu. Lehti on poistanut julkaisun, mutta artikkeli löytyy vielä archive.org -sivustolta. Erikoista on, että juttu on poistettu vasta 11. tammikuuta 2017.

Kanadalaisen RebelMedian Faith Goldy ottaa Youtubessa kantaa edellä mainittuihin, syvästi lasten kehitystä haittaaviin asioihin.

Aiemmin ideologiset ilmiöt rantautuivat Suomeen Ruotsin kautta pienellä viiveellä. Tänään asia on toisin. Yle julkaisi 17. tammikuuta nettiartikkelin otsikolla “Tuhansien pedofiilien maa” - artikkelissa haastatellaan sekä pedofiileja että heitä hoitanutta psykoterapeuttia. Lukijalle ei jää epäselväksi, mitä agendaa tällä jutulla ajettiin.

Marko Hamilo ke 08.02. 12:01

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot