Kun suhteellisuudentaju lähti lapasesta

Valtamedia vaikenee yhä Naisten marssin vihapuhujista

Blogit la 04.02.2017 23:54
Donna Hylton, erittäin raa-asta murhasta 27 vuoden vankeuteen tuomittu, oli yksi naisten marssin pääpuhujista.

Suomalainen valtamedia vaikenee edelleen Naisten marssin tähtiesiintyjistä Linda Sarsourista ja Donna Hyltonista. Puhumisen lisäksi kumpikin on osoittanut omaavansa valmiuden raakaan väkivaltaan. Hylton on toteuttanut intohimonsa myös käytännössä.

Naisten marssista raportoivat innostuneesti ja kritiikittä muun muassa Mtv3 ja HS - lisäksi Tivi tiesi kertoa, että marssi romahdutti pornonkatselun.

Sarsour ja Hylton olivat Naisten marssilla järjestävän organisaation nimeämiä virallisia puhujia. Puhujalistalta löytyy myös CNN-kommentaattori Van Jones. CNN tunnetaan Yhdysvalloissa pilkkanimellä Clinton News Network.

Sarsourista olen kirjoittanut aiemmin, mutta lyhyt kertaus on paikallaan.

Hän oli yksi Donald Trumpia vastaan suunnatun 21. tammikuuta järjestetyn Naisten marssin neljästä pääjärjestäjästä. Hänet palkittiin Obaman presidenttikaudella Champion of Change -tittelillä, joka myönnetään henkilölle, jonka katsotaan edistäneen yhteisönsä asemaa yhteiskunnassa.

Linda Sarsourin viiteryhmänä on fundamentaalinen Amerikan arabien yhteisö, jonka keulakuvana Sarsour on ottanut julkisuudessa useaan otteeseen kantaa sharia -lain hyväksymisen puolesta. Televisiohaastattelussa Sarsour totesi 22 osavaltion Yhdysvalloissa estävän muslimien uskonnonharjoittamisen, koska niiden lainsäädäntö kieltää sharian.

Linda Sarsourin yhteydet terroristiorganisaatioihin nousivat esiin muslimien Chicagon kokouksen yhteydessä joulukuussa 2016, kun hän poseerasi terroristijärjestön avustamisesta tuomitun miehen, Salah Sarsourin kanssa.

Salah Sarsour sai Israelissa tuomion Hamas-terroristiorganisaation tukemisesta. Salahin veli, Jamil Sarsour on todettu Israelissa syylliseksi Hamasin rahoittamiseen ja USA:ssa rahanpesuun. Jamil myönsi oikeudenkäynnissä antaneensa rahaa itsemurhaiskuja valmistelleelle Hamas-terroristi Adel Awadallahille, jonka kanssa samassa sellissä suoritti tuomiotaan Jamilin veli Salah.

Linda Sarsour on kertonut aiemmin julkisuudessa, että hänen serkkunsa on tuomittu Israelissa, mutta kiistänyt myöhemmin yhteytensä terroristiorganisaatioihin.

Julkisissa esiintymisissä Linda Sarsourin on usein nähty esittävän ISIS-terroristien suosiman sormimerkin.

Fox News insiderin mukaan Linda Sarsour kirjoitti vuonna 2011 julkaisemassaan twiitissä halustaan leikata irti Ayaan Hirsi Alin vagina, koska Hirsi Ali ei ansaitse naisena olemista. Sarsour poisti myöhemmin twiittinsä.

Donna Hylton edusti Naisten marssilla värillisiä naisia, joiden väittää joutuvan syrjinnän kohteeksi ihonvärinsä vuoksi.

Hylton tuomittiin 27 vuodeksi vankilaan vuonna 1986. Hylton ja hänen ystävänsä kidnappasivat 62 -vuotiaan kiinteistövälittäjä Thomas Vigliarolon vuonna 1985 pitäen häntä vankinaan yli kaksi viikkoa.

Kaappauksen aikana Vigliaroloa kidutettiin erittäin julmasti. Häntä lyötiin ja kidutettiin niin raaoin menetelmin, että niiden tarkempi kuvailu tässä aiheuttaisi ahdistusta lukijoissa.

Yksi kiduttajista vähätteli kuulusteluissa tekoa todeten Vigliarolon olleen vain homoseksuaali.

Thomas Vigliarolo kuoli pitkällisen kidutuksen jälkeen. Hyltonin psykopaattiseksi kerrottua luonnetta kuvastaa röyhkeys, joka ilmeni hänen esitettyään Vigliarolon ystävälle yli 400 000 dollarin lunnasvaatimuksen vaiheessa, jolloin Vigliarolo oli jo menehtynyt kidutuksessa saamiinsa vammoihin.

New Yorkin poliisin etsivä William Spurling kertoi Psychology Today -lehdelle, että tuntui mahdottomalta uskoa kuinka niin älykkäältä ja miellyttävältä vaikuttanut nainen voi olla niin tunteeton kertoessaan mitä oli ystäviensä kanssa tehnyt.

Linda Sarsour ja Donna Hylton olivat Yhdysvalloissa Naisten marssin näkyviä hahmoja. Suomalainen media hehkutti marssia innokkaasti, mutta ei paneutunut lainkaan järjestävään tahoon ja puhujiin.

Vastapainoksi media on kauhistellut presidentti Trumpin väitettyä naisen pyllyn koskettelua (minäkin olen kosketellut ja aion kosketella vastakin) ja Trumpin pyrkimystä estää väkivaltakultin leviäminen Yhdysvaltain rajojen sisäpuolelle.

Naisten oikeuksien rajun kaventamisen edistäminen (sharia) ja homomiehen surmaaminen erityisen raakaa väkivaltaa käyttäen ovat ihan ok juttuja sen rinnalla, että mies on mahdollisesti koskenut naisen takamukseen ja pyrkii estämään väkivaltaisen kultin sisäänmarssin maahansa?

Ei ihme, että nykyisen painostavan kaaoksen keskellä moneen mieleen nousee ajatus ”stop the world, I wanna get off” (seis maailma, tahdon ulos).

Heikki Porkka la 04.02. 23:54

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

videot