Naisten marssi – mitä Yleisradio ei kertonut suomalaisille

Linda Sarsour tunnetaan sharia-lain tukijana ja islamin esitaistelijana

Blogit to 02.02.2017 23:57
Linda Sarsour. Kuva: wikipedia

"Mies on naisen pää, koska Allah on toisia suo­sinut enemmän kuin toisia ja koska mies elät­tää vaimo­aan. Hurs­kas vaimo on nöyrä ja var­tioi siveyttään, koska Allah on antanut sen vartioita­vaksi. Jos pel­käätte vaimonne olevan uppiniskainen, varoittakaa häntä, vält­täkää häntä vuoteessa ja lyökää häntä, mutta jos hän sitten tottelee teitä, älkää ahdistako häntä enää. Allah on Korkea, Mahtava." (Koraani 4:34)
 
Linda Sarsour on New Yorkin Amerikan arabien yhdistyksen johtaja ja Obaman Valkoisen talon "Champion of Change" (muutoksen mestari / esitaistelija) palkituista. Hän oli yksi neljästä Washingtonissa 21.1.2017 pidetyn Naisten marssin pääjärjestäjästä.
 
Joulukuussa 2016 hän toimi puhujana muslimien suuressa Chicagon tapaamissa, jossa esiintyi myös yhteiskuvassa terroristiorganisaatio Hamasin rahoituksesta syytetyn Salah Sarsourin kanssa.

Salah Sarsour vangittiin Israelissa 1990 - luvulla, jossa hänet tuomittiin kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen vuonna 1995. FBI:n muistiossa kerrotaan, että Sarsoursin veljekset (Salah ja Jamil) ovat luovuttaneet 1 000 ja 2 000 dollarin summat Milwaukeen huonekaluliikkeen kautta Hamasin jäsen Adel Awadallahille.

Jamil pidätettiin vuonna 2003 rahanpesusta hänen palattuaan takaisin Yhdysvaltoihin Israelista. Hän sai neljän vuoden tuomion palveluksistaan Hamasille. Salahin ja Jamilin on kerrottu olevan Linda Sarsourin serkkuja. Sarsour on aiemmin kertonut Israelissa vankilassa olleista serkuistaan, mutta on myöhemmin kieltänyt terrorismiyhteytensä.

Linda Sarsour tunnetaan sharia-lain tukijana ja islamin esitaistelijana. Alla olevalla videolla ilmenee Sarsourin halu saada sharia voimaan USA:ssa.

Linda Sarsour sanoo videolla (ajassa 2:06 -> ) : ”22 states with anti sharia bills trying to ban us from practising our faith” (22 osavaltion sharian kieltävä laki estää meitä harjoittamasta uskontoamme), kesto 3:48

Presidentti Obama palkitsi Linda Sarsourin ”Champion of Change” – tittelillä tammikuussa 2012. Palkinto myönnetään henkilöille heidän yhteisönsä hyväksi tekemästään työstä. Sarsourin yhteisönä ovat [fundamentaaliset] USA:ssa asuvat arabit.

Fundamentaalisia he ovat sillä perusteella, että Sarsour on esittänyt järjestön edustajana vaatimuksia sharian hyväksymiseksi osaksi USA:n lainsäädäntöä, koska se [sharia] on olennainen osa islamia.
 
Islam ei hyväksy demokratiaa eivätkä islamilaiset valtiot ole allekirjoittaneet YK:n ihmisoikeuksien julistusta, koska pitävät sitä liian länsimaisena.
Seuraavassa esimerkkejä islamilaisen lain eli sharia-lain sisällöstä:
 -vaimo perii puolet siitä, mitä mies perii
- naisen todistus oikeusistuimessa on arvoltaan puolet miehen todistuksen arvosta eli kahden naisen todistus vastaa yhden miehen todistusta oikeudessa.
- todistaakseen tulleensa raiskatuksi naisella täytyy olla neljä (4) miespuolista todistajaa
- musliminainen ei saa avioitua ei-muslimin kanssa
- kaulan katkaiseminen, kivittäminen, raajojen amputoiminen ja ruoskiminen ovat sharian mukaisia rangaistuksia mm. aviorikoksesta, varastamisesta ja islamista luopumisesta
 
Somalialaista syntyperää oleva Hollannin ex-parlamentaarikko, entinen ääri-islamilainen muslimi, nykyinen USA:n kansalainen Ayaan Hirsi Ali on todennut Linda Sarsourin olevan feikkifeministi, joka todellisuudessa epäinhimillistää (dehumanize) naisen shariaa kannattamalla.
 
Fox News insiderin mukaan Linda Sarsour julkaisi vuonna 2011 twiitin, jossa luki: ”Brigitte Gabriel = Ayaan Hirsi Ali. She is asking 4 an ass whippin’. I wish I could take their vaginas away – they don’t deserve to be women.”
Suomeksi: ”Brigitte Gabriel ja Ayaan Hirsi Ali kerjäävät selkäsaunaa. Toivoisin voivani poistaa (leikata irti) heidän vaginansa – he eivät ansaitse olla naisia.”
 
Ayaan Hirsi Ali kertoo näkemyksensä Linda Sarsourista, videolla näkyy myös Sarsourin twiitti
 
Naisten marssi nosti myös Euroopassa esiin Alin tarkoittamia feikkifeministejä, jotka kaipaavat shariaa. Trumpia vastustava nainen huutaa Allahu akbaria Berliinin Naisten marssilla

Heikki Porkka to 02.02. 23:57

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot