Blogi: Mikko Paunio, to 25.11.2021 18:01

Puheenvuoroni Helsingin valtuustossa feministien rasismin vastaisesta aloitteesta Paavo Arhinmäki triggeröityi

Puhe löytyy alla olevasta linkistä (6.29 kohdalla); ensin tulee Halla-ahon puheenvuoro ja sitten minun tukipuheenvuoro hänelle. https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/web/helsinkikanava/player/event/view?eventId=102437104&assetId=137310202

”Feministisen puolueen aloite erillisen antirasistisen strategia ja toimintasuunnitelman saamiseksi Helsinkiin on ihonväriin pakkomielteisesti suhtautuvan USA:sta tuodun woke-aatteen edistämistä. Meillä tämän politiikan edistämisessä jaetaan aika kahteen osaan eli ennen ja jälkeen viime perjantai-illan.

Perjantain Sannikassa Yleisradion toimittaja Renaz Ebrahimi paljasti feministisen puolueen aloitteen tarkoitusperät eli pyrkimykset edistää käänteistä rasismia ja meidän tavallisten ihmisten pakkovaltaista alistamista. Aion polvistumatta pitää kiinni perusoikeuksistani.

MTV:n toimittaja Ivan Puopolo twiittasi Renazin hölmöilyn jälkeen:

”Luulenpa, että jopa ne ihmiset, jotka ovat rasistileiman pelossa flirttailleet woke-lahkon umpimielisten ajatusten kanssa Afrikan tähtineen päivineen, alkavat pikkuhiljaa ymmärtää, miten kammottavasta rotuteoriasta ja vapaan yhteiskunnan vastaisesta liikkeestä on kyse.”

Hän myös kirjoitti Kokoomuspuolueen Verkkouutisiin lauantaina suorat sanat tästä antirasistisesta wokesta.

Vasemmistolainen mielipidevaikuttaja Saska Saarikoski Sannikan jälkeen:

”Suomessa ollaan törmäämässä samaan, mistä esim Barack Obama on USA:ssa varoittanut: Woke-keskustelu hyödyttää vastapuolta (Suomessa ps) koska se hajottaa progressiivisten ja liberaalien liiton.”

Arvioin tuoreeltaan Renazin röyhkeän käytöksen ja otsikoin erittäin suositun (n. 45  000 lukukertaa) Uuden Suomen blogini:

”Kiitos YLE:n toimittaja Renaz Ebrahimi woke-ideologian oikean luonteen paljastamisesta”.

Renazin kielessä rasmusten ja silakoiden epäinhimillinen känselöinti oli saanut nimen vastuullisuuden edistäminen ja näin känselöinti onkin vain rakkauden osoitus, jos ihminen tai yhtiö pyytää anteeksi ja ottaa vastuun vääristä mielipiteistään. Renazin perusteellinen hölmöily Sannikassa kiinnostaa suuresti suomalaisia; YLE Areenassa on Sannikan viime perjantain jaksolla nyt lähes puoli miljoonaa katsojaa, kun niitä normaalisti on noin 30 000.

Renaz viime syyskuussa intohimoisesti juonsi tiskijukkana YLE:n 95-vuotisjuhlaräpkimaran. Siinä vilahtaa n-sanan pahempi versio 57 ja naista halventava h-sana 99 kertaa. Hän hoilasi näitä sanoja innokkaasti kimaran tiskijukkana. Renaz sai katapulttisen vihanpurkauksen Valtaojalle Sannikassa, kun tämä siteerasi Peppi Pitkätossua ja sanoi sanan n-kuningas. Vihanpurkaus oli näin pelkkää teeskentelyä moraalisen yliotteen saavuttamiseksi meistä tavallisista ihmisistä.

Pormestari Juhana Vartiainen pääkaupunkiseudun koronatorjunnan pääkoordinaattorina puhui eilen julkisuudessa kovia sanoja, mutta ei uskaltanut rasismisyytösten pelossa mainita, että maahanmuuttajien keskuudessa vain puolet on saanut kaksi rokotusta. Maahanmuuttajat muodostavat nyt ammattikielellä ilmaistuna ns. alttiita taskuja Suomessa (engl. susceptible pockets; kirj. lis.), jotka tehokkaasti ylläpitävät koronaviruksen kiertoa.

Kannatan Jussi Halla-ahon ehdotusta kaupungin hallituksen vastauksen palauttamisesta valmisteluun, koska vastauksen tyylilaji matelee ja polvistuu woke-väen edessä.”

Pari kommenttia

Koronarajoitusten taas kiristyttyä pandemian kiihtymisen myötä turvallisuutemme ja yhteiskunnan yleisen luottamuksen ilmapiirin kannalta on murheellista, että poliitikot ja viranomaiset eivät voi nykyistä tehokkaammin tehostaa maahanmuuttajille suunnattuja rokotuksia rasismisyytösten pelossa. Tikun nokassa ovat olleet toistuvasti persujen rokotuskriitikot, ravintoloitsijat ja jopa kulttuuriväki, mutta maahanmuuttien syyllistäminen julkisessa sanassa on loistanut poissaolollaan, vaikka heidän todella alhaisen rokotuskattavuuden muodostama uhka muulle yhteiskunnalle em. alttiiden taskujen vuoksi on huomattava. Ilman tätä yhteiskunnan antirasistista woke-pakkopaitaa, siitä johtuvaa kulttuurisensitiivisyyttä ja toistemme kyttäystä, voitaisiin maahanmuuttajien rokottamattomuuteen suhtautua aivan normaalilla tavalla ja ponnistella heidän saamiseksi rokotusten piiriin, mutta ei. Woke ei salli sitä.

Paavo Arhinmäki triggeröityi puheeni jälkeen, koska pidin heti Jussi Halla-ahon palautusesityksen jälkeen sitä tukevan puheenvuoron, minkä vuoksi valtuuston puheenjohtaja Wille Rydman rajasi keskustelun palautukseen liittyviin puheenvuoroihin. Arhinmäki – siis apulaispormestarina tosin heittäytyen siinä tilanteessa valtuutetuksi – ryhtyi älämölöön vaatien puheenvuoroa. Kun sitä ei herunut valtuuston sääntöjen mukaan hän ryhtyi nimittelemään Wille Rydmania ”toveri puheenjohtajaksi”.

En referoi käytyä keskustelua paljoa pitemmin, sitä voitte halutesanne katsoa yllä olevasta videolinkistä. Totean kuitenkin, että itse kurditaustainen kokoomuksen Seida Sohrabi oli myös palautuksen kannalla paljolti samoista syistä kuin minä ja Halla-ahokin. Sohrabi nosti tikunnokkaan sen, että kaupungin hallitus ei sanoudu vastauksessaan irti vaarallisesta antirasismista. Lopulta vain persujen ryhmä ja osa kokoomuksesta (mm. Wille Rydman, Atte Kaleva ja Arja Karhuvaara) olivat meidän ja Sohrabin palautusesitysten takana. Woke-kokoomuksella on vielä pitkä tie parannukseen pois wokesta. Totean vielä, että valtuuston ensimmäinen puheenjohtaja Fatim Diarra epäviisaasti piti känselöinnin aloittamista eli koolauttamista hyväksyttävänä.

Paavo Arhinmäki älämölön jälkeen lopulta ryhdistäytyi ja täytti salin taas ylimääräisellä testosteronillaan ja haukkui meidät persut sillä perusteella, että persut eivät mukamas olleet kiinnostuneita keskustelemaan valtuuston tärkeimmistä asioista kuten budjetista ja Sörnäisten tunnelista. En viitsinyt kellon lähennellessä puolta yötä ryhtyä väittelyyn.

Totean tässä, että persuilla oli salainen ryhmäpäätös Sörnäisten tunnelista ja persut käyttivät budjetista hyvän ryhmäpuheenvuoron ja yksittäisiä hyviä puheenvuoroja. Sen sijaan vihreät ja vasurit harrastivat käytännössä tuntikausia jarruttavaa huuhaa-argumentteihin pohjaavaa filibusterkeskustelua Sörnäisten tunnelista, koska heitä syvästi korpesi punavihreän rintaman paha repeämä; selvä enemmistö SDP:n valtuutetuista kannatti Sörnäisten tunnelia mukaan lukien kaksi maahanmuuttajavaltuutettua. Punavihreät ja ulkona riehuneet Hourulanväen ilmastovallankumoukselliset (XR-väki) kärsivät eilen historiallisen tappion Helsingin valtuustossa.

Lopuksi vielä karmeaan asiaan, jonka kuulin juuri ennen valtuuston kokousta luotettavalta taholta. Se liittyy woketuksen aiheuttamaan turvattomuuteen. Nyt espoolaisissa kouluissa on aikuisia miehiä, jotka käyvät peruskoulun yläastetta. Heillä käy maanmiehiä eli kavereita vieraina koulupäivinä ja puukkokin on ollut kuvassa mukana. Jos meillä ei olisi woketuksen ja antirasismin luomaa yhteiskunnallista ilmapiiriä, ei tulisi kyseeseenkään, että aikuiset miehet käyvät peruskoulua heitä 5-7 vuotta nuorempien kanssa Suomen peruskouluissa.

Mikko Paunio to 25.11. 18:01

Mikko Paunio

Kirjoittaja on helsinkiläinen terveydenhuollon erikoislääkäri ja Helsingin yliopiston epidemiologian dosentti. Hän oli SDP:n jäsen vuodesta 1977, kunnes liittyi Perussuomalaisiin 2021. Hänen työnantajiaan on vuosien varrella olleet mm. Helsingin yliopisto, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki.

tuoreimmat

Hups, Maailman Talousfoorumin (WEF) dystooppinen Suuri Resetti taisi juuri sortua omaan näppäryyteensä?

su 20.11. 14:41

Kun valeuutiseni muovin kierrättämisen mahdottomuudesta muuttui oikeaksi uutiseksi

su 30.10. 12:01

The World Economic Forum is a Dangerous Religious Cult

pe 07.10. 15:28

Maailman Talousfoorumi on vaarallinen uskonnollinen kultti

ti 04.10. 12:07

Komissaari Jyrki Katainen, SITRA ja Klaus Schwabin Suuri Reset: EU:n uusi Vihreän Siirtymän neuvostotyylinen suunnitelmatalous

ti 06.09. 08:29

Tarja Haloselle: Pelkään nuorten naisten päätösten seurauksia - en heitä ihmisinä

pe 02.09. 09:46

Lopputulemaperustainen institutionalisoitu tasa-arvo tuhoaa suomalaisten vammaisten aseman ja vaarantaa laajemminkin kantaväestön terveyspalvelut

pe 02.09. 08:26

Tuppurainen haluaa kivihiililauhdevoimaa ja WOKE Helsinki haluaa pistää kiinni tehokasta kivihiilellä tuotettua sähkön ja lämmön yhteistuotantoa

ti 16.08. 07:48

V-median salatessa WEF:n pomon Klaus Schwabin sosiopatian ja pyrkimyksen maailmanvaltaan se samalla syyllistää WEF-kriitikot salaliittoteoreetikoiksi

su 07.08. 14:07

Uusi Suomi sensuroi - Taas: Klaus Schwabin Tomppeliherrat, Sri Lanka ja EU:n Vihreä siirtymä

ti 02.08. 12:36

blogit

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08.2022 23:48

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11.2022 19:47

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Kotouttaminen ei tunnu onnistuvan

ke 18.11.2020 16:56

Petteri Hiienkoski

Miksi Yhdysvallat haluaa Suomen ja Ruotsin Natoon?

pe 20.05.2022 17:31

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Globalismi oli kaunis ajatus

ti 15.11.2022 19:33

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11.2022 03:41

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Sota-Lintilän horinat - Taivaan lahja Putinille?

su 11.09.2022 13:29

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Hups, Maailman Talousfoorumin (WEF) dystooppinen Suuri Resetti taisi juuri sortua omaan näppäryyteensä?

su 20.11.2022 14:41

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11.2022 11:17

Tapio Puolimatka

Translain uudistus luo juridisen fiktion ehdoilla elävän yhteiskunnan

ti 25.10.2022 07:00

Olli Pusa

Suomi ja korruptio

to 24.11.2022 23:32

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Modernin maailman syntysijoilta

ti 18.01.2022 23:48

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44