Blogi: Mikko Paunio, la 22.07.2017 12:04

Pekka Haavistolta pettivät hermot

Paine Oikean Median blogistani kasvoi liian suureksi presidenttiehdokas Pekka Haavistolle. http://beta.oikeamedia.com/o1-23939 Niinpä hän lienee ottanut yhteyttä Iltalehteen ja saanut Tiina Saari nimisen toimittajan tekemään jutun itsestään ja ansioistaan Pekka Haaviston omilla ehdoillaan. http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707212200236379_pi.shtml

Iltalehti todistaa nyt Pekka Haaviston toimineen bona fide ja viestii Pekka Haaviston kampanjan perusviestin asiassa, joka tahtoo sanoa, että kun hänet aikoinaan todistettiin "oikein" olleen Bristolin yliopiston professori, asia on loppuun käsitelty.

Juttu on kuitenkin tolkuttoman pitkä ja jo loputon selittely ja asiakirjojen levittely kertoo, että savuava ase on löydetty!

Pekka Haaviston fantastisia tarinoita itsestään ei ole kerrottu missään suomalaisessa tiedotusvälineessä koskaan.

Ne ovat niin fantastista vailla substanssia olevaa omakehua, että suomalaisten tuntemalla myötähäpeällä ei ole ääriä eikä rajoja, kun ne kerrotaan sellaisenaan mitään lisäämättä ja mitään poisjättämättä äänestäjäkunnalle. Se on suomalaisen julkisen sanan velvollisuus.

Nyt Iltalehti on siis kertonut Haaviston omat meriselitykset tämän oudolle käytökselle.

Pekka Haavisto kertoo Saksan Liittokansleri Angela Merkelille vuonna 2009 siis vailla akateemisia opintoja ja vailla yhtään ainoata vertaisarvioitua tutkimusta olevansa useiden kv-instituutioiden vieraileva tutkija ja professori. http://www.nachhaltigkeitsrat.de/fileadmin/user_upload/dokumente/publikationen/broschueren/RNE_Peer_Review_Report_November_2009.pdf

Miksi Haavistolla on tarve tällaiseen?

Tämä on jutun psykologinen ydin, enkä voi ymmärtää, miksi Pekka Haavistolla on ollut pakonomainen tarve suurennella tähtitieteellisesti ansioitaan? Joku psykologi varmaan osaa tähän vastata, minä en sitä halua tätä spekuloida.

Nyt hän selittää näitä sanojaan Angela Merkelille Iltalehdessä:

"Kun koulutusta on kysytty, olen kertonut sen, mikä olen: valtiotieteiden ylioppilas." 

Tämän lauseen todistusarvo on olematon. Se on vain hänen selittelyään.

Pekka Haaviston läheinen tutkija historiantutkija Jukka Relander kysyi minulta blogini julkaisun jälkimaingeissa, "enkö arvosta työssä meritoitumista". Vastasin Relanderille, että tässä se ydin onkin, kun Haavisto ei itse arvosta työssä meritoitumista, vaan kertoo itsestään fantastisia akateemisia asioita vailla akateemisia ansioita.

Nyt Haavistolla on Relanderin ääni kellossa. Pekka Haavisto Iltalehdelle:

"Tässä tuntuu olevan kysymys siitä, onko oikein, että valtiotieteen ylioppilas on palkattu tehtäviin, joita minulla on ollut vuosien varrella. Ministerin kokemuksella on ollut suuri paino, mutta kyseessä on aina palkkaajan oma arvio."

Joo kyllä hän voi näyttää paperilla olleensa UPI:n tutkija ja Helsingin yliopiston vieraileva luennoitsija, mutta missä tuotot?! Talk is cheap. Nyt hän kertoo Iltalehdelle hänen tehtävät Ulkopoliittisessa instituutissa liittyivät laajaan turvallisuuden selvittämiseen. Missä tuotot?

Pekka Haavisto myös kertoo nyt Iltalehdelle informoineensa EU:n ulkoasiainneuvostoa siitä, että hän on koulutukseltaan valtiotieteen ylioppilas ilman mitään tukea väitteilleen.

Tässä EU:n korkean edustajan Javier Solanan esittelymuistion liitteessä on Pekka Haaviston CV. http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/en/declarations/85759.pdf Siinä mainitaan professuuri ja vieralevat luennointitehtävät, mutta ei sitä, että hän on koulutukseltaan valtiotieteen ylioppilas. Hän lienee netonnut tuon 500 000 euroa nimityksestään.

Ei tietenkään ole uskottavaa, että ylioppilas on useiden kv-instituutoiden vieraileva luennoitsija ja professori.

Iltalehti:

"Iltalehden Haavistolta saamien dokumenttien perusteella tiedot Haaviston CV:ssä ovat oikeita."

Iltalehti antaa tällä lauseella Pekka Haavistolle puhtaat paperit, vaikka Haavisto ei esitä mitään todisteita siitä, että hän olisi selvittänyt EU:n korkealle edustajalle koulutuksensa.

Solanan esittelymuistion liitteessä myös mainitaan oikein hänen Maailmanpankin kuvernööriytensä toisin kuin Pekka Haavisto itse kierrellessään maailmaa, joissa hän huonolla englannin kielellä kertoo olleensa vice-Governor of Worldbank eli antaa itsestään kuvaa, että on toiminut Maailmanpankissa viranhoitajana. Sanamuoto Solanan paperissa on Vice-Governor  to the Worldbank, joka kertoo sen, että hän on kehitysministerinä käynyt Bretton-Woods instituutioiden kevätkokouksessa edustamassa Suomea.

Iltalehti ei mainitse Maailmanpankin Pekka Haaviston luonnehdintaa itsestään Maailmanpankin varakuvernöörinä jutussaan. Miksi?

Suomen varsinainen edustaja po. kokouksessa on Suomen valtionvarainministeri. Onko kukaan koskaan kuullut, että joku Suomen valtionvarainministereistä olisi koskaan laittanut CV:hen olleensa Maailmanpankin kuvernööri.

Pekka Haavisto Iltalehdelle:

"Olen pyrkinyt piinallisen tarkkaan mainitsemaan, missä olen ollut ja missä työryhmässä tehnyt mitäkin. On aina hyvä, että myös muut ovat tarkkoja ja selvittävät asioita."

Jos näin kerran on, miksi Pekka Haavisto on jättänyt virallisesta CV:stään mainitsematta Saksan kestävän kehityksen em. 9. vertaisarvioinnin, mutta kertoo sen sijaan olleensa 13. vertaisarvioinnin jäsen? Tässä 13. vertaisarvioinnissa hän ei enää kehtaa kertoa olleensa useiden kansainvälisten instituutioiden vieraileva tutkija ja professori. Miksi hän ei kehtaa kertoa olevansa sitä sun tätä 13. vertaisarvioinnissa, vaikka hän nyt kertoo kaiken olevan kerrottu hänen ansioistaan aina oikein?

Iltalehti:

"Kun Haavisto oli ympäristöministerinä vuosina 1995-1999, hänestä tehtiin ensimmäisen kerran vihasivut nettiin. Haavisto muistaa, kuinka hänet oli esitetty ”Kreivi Naturana” - Draculan inspiroimana. "

Tässä Pekka Haavisto yrittää täysin naurettavasti uhriutua ja antaa ymmärtää olleensa vihan kohteena jo aiemmin. Kyseessä ei ollut vihasivu, vaan ihan mainio veljeni Pekka Paunion tekemä poliittinen pilapiirros Pekka Haavistosta Natura-kiistojen aikana. Se oli kerta kaikkiaan hauska. Haaviston kasvonpiirteet olivat luontaiset pilakuvan piirtämiselle! Hän oli hyvä kreivi Natura.

Tässä kohdin hän epäsuorasti antoi ymmärtää, että minä vihaan häntä. Blogillani ei ole mitään tekemistä vihan kanssa.

Blogini on politiikan penkkiurheilijan perusteltu vaatimus siitä, että tämän presidenttiehdokkaana olevan suuvisiirin hölmöilyt kerrotaan kaikelle kansalle.

Pekka Haavisto Iltalehdelle:

"Korkeimmalta mahdolliselta tasolta on jo todettu, että tutkintaan ei ole aihetta. Politiikassa mustamaalaus ja tietojen vääristeleminen heikentää poliittisen keskustelun tasoa."

En ole mitään väärää kertonut blogissani, eikä korkeimman tahon (ilmeisesti tarkoittaa Suomen valtionsyyttäjää) arvio ole relevantti tässä puhtaasti poliittisessa EU:n ulkoasiainneuvostossa tehdyssä virkanimityksessä.

Ainoa asia, jolla tietenkin spekuloin, on se, miksi Haavisto jätti kertomatta koulutuksensa EU:n ulkoasiainneuvostolle, mutta raha ja poliittinen valta ovat niin ilmeiset vaikuttimet.

Darfur-nimitys oli lottovoitto presidenttiydestä haaveilevalle Pekka Haavistolle ja kun siitä vielä sai kenties 500 000 puhtaana käteen, oli varmaan suuri houkutus vähän kikkailla.

En näe muuta mahdollisuutta kuin, että Pekka Haavisto lopettaa presidentinvaalikampanjansa itsensä, läheistensä, vihreän puolueen ja ennen kaikkea 100-vuotiaan isänmaan tähden.

Jaa tätä blogia, jotta Oikean Median tunnettuus lisääntyisi suomalaisten keskuudessa ja siksi että riemumaisterimme tarinat maailman mannuilta leviäisivät mahdollisiman laajalle suomalaisten keskuuteen. 

Mikko Paunio la 22.07. 12:04

Mikko Paunio

Kirjoittaja on helsinkiläinen terveydenhuollon erikoislääkäri ja Helsingin yliopiston epidemiologian dosentti. Hän oli SDP:n jäsen vuodesta 1977, kunnes liittyi Perussuomalaisiin 2021. Hänen työnantajiaan on vuosien varrella olleet mm. Helsingin yliopisto, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki.

tuoreimmat

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Maailman johtavan suurvallan rajasota syvenee - Texasilla on oma armeija, joka nyt rekrytoi sotilaita ympäri USA:ta rajavalvontaan

su 28.01. 09:46

USA:han kohdistettu tarkoituksellinen ihmisinvaasio pidetty suomalaisilta piilossa - FBI:n entiset korkeat vastavakoiluviranomaiset nyt kauhuissaan

la 27.01. 13:59

The ghost gang of Davos envisions eternal world power

ti 23.01. 07:36

Oula Silvennoinen EI ole Helsingin yliopiston penaalin terävin kynä

su 21.01. 15:04

Davosin haamujengi tähtää ikuiseen maailmanvaltaan

la 20.01. 10:31

Maahanmuutosta aiheutuvat Helsingin SOTE-kustannukset ovat tähtitieteelliset

to 11.01. 16:52

YK yrittää tuhota kansallisvaltiot GCM-pakolaissopimuksella - USA räjähdyspisteessä laittoman maahanmuuton vuoksi

to 04.01. 18:32

Somalien sisällissota Ruotsissa - Helsingin Sanomat vaikeni kirja-arvostelussaan sodan etnisestä taustasta

la 30.12. 14:42

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44