Bidenin hallinto maksoi sadoille medioille koronarokotteiden mainostamisesta

Miljardin dollarin rokotepropagandakampanjalla rummutettiin vuorenvarmaa rokotteen tehokkuutta ja turvallisuutta

Ulkomaat ti 08.03.2022 21:35

Yhdysvaltain sosiaali  ja terveysministeriö  (U.S. Department of Health & Human Services, HHS) on kertonut, että se käytti yli miljardi dollaria veronmaksajien rahoja ostaakseen Covid-rokotteita edistäviä mainoksia uutiskanavilta kaikkialla maassa – samoista medioista, jotka sitten toistivat myötämielistä "uutisointia" koronainjektioista.

Rahallisten tietojen tuleminen julki oli Blaze Median ansiota.

Vastauksena Blazen jättämään FOIA-pyyntöön (Tiedonsaannin vapautta koskeva laki, Freedom of Information Act) HHS paljasti ostaneensa mainoksia suurilta uutistuottajilta, kuten ABC, CBS ja NBC, sekä kaapelitelevisio-uutiskanavilta Fox News, CNN ja MSNBC; vanhoilta mediajulkaisuilta, mukaan lukien New York Post, Los Angeles Times ja Washington Post. 

Vaalivilpin ja vakoilun avulla Yhdysvaltain presidentiksi kammetun Joe Bidenin hallinnon tarjoamat rahat kelpasivat myös digitaalisen median yrityksille, kuten BuzzFeed Newsille ja Newsmaxille ynnä muille sadoille paikallisille sanomalehdille ja tv-asemille. 

Nämä mediat vastasivat yhdessä lukemattomien rokotteeseen liittyvien artikkelien ja videoiden julkaisemisesta, jotka "lähes yhdenmukaisesti" rummuttivat vuorenvarmana koronarokotteen tehokkuutta ja turvallisuutta.

Blazen Yhdysvaltain sosiaali  ja terveysministeriöltä saamien asiakirjojen mukaan  liittovaltion hallitus maksoi sadoille uutistoimistoille siis rokotteiden edistämisestä ja suosittelemisesta osana "laajaa mediakampanjaa".

Bidenin hallinto vivutti mainoksia televisioon, radioon, painetussa muodossa ja sosiaaliseen mediaan lisätäkseen luottamusta rokotteisiin ajoittaen nämä pyrkimykset rokotteiden saatavuuden lisäämiseksi. Hallinto luotti myös julkisuuden jo saavuttaneisiin medioihin, joissa tärkeänä osana olivat "luotettavat sanansaattajat", "mielipidevaikuttajat" "yhteisöistä, joita Covid-19 -tauti oli pahoin runnellut" ja "asiantuntijat", kuten Valkoisen talon johtava lääketieteellinen neuvonantaja, tohtori Anthony Fauci ja muita tutkijoita, joita sitten haastateltaisiin ja he kannattaisivat rokotuksia uutisissa - yleisön tietenkin täysin tietämättä koko koronarokotenarratiivista ja sen takana olevasta veronmaksajien rahojen väärinkäytöksestä.

Bidenin hallinto aloitti massiivisen kampanjan "valistaakseen" yleisöä ja edistääkseen rokotuksia parhaimpana tapana ehkäistä vakavaa sairautta tai kuolemista Covid-19 -tautiin.

Kongressi myönsi tilikautena 2021 miljardi dollaria terveysministeriölle käytettäväksi toimiin, joilla "vahvistetaan luottamusta rokotteisiin Yhdysvalloissa". Liittovaltion laki antaa HHS:lle valtuudet toimia käyttäen hyväksi Yhdysvaltain tautikeskusta (U.S. Centers for Disease Control and Prevention, CDC) ja muita virastoja sopimusten saamiseksi julkisten ja yksityisten tahojen kanssa "kansallisen, näyttöön perustuvan kampanjan toteuttamiseksi, jotta voidaan lisätä tietoisuutta ja tietämystä rokotteiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta sairauksien ennaltaehkäisemiseksi ja valvomiseksi, rokotteita koskevan väärän tiedon torjumiseksi sekä välittää tieteellistä ja näyttöön perustuvaa rokotteisiin liittyvää tietoa tavoitteena lisätä rokotuskattavuutta kaikenikäisillä… vähentää ja poistaa rokotteilla ehkäistävissä olevia sairauksia".

Blaze Media muistuttaa, että jokainen kuluneen vuoden aikana uutisten lukemiseen, TV-uutisten katseluun tai sosiaalisen median selailuun aikaa käyttänyt on "mitä todennäköisimmin joutunut hallinnon mainonnan kohteeksi". You Tubessa julkaistuja Yhdysvaltain sosiaali  ja terveysministeriön mainoksia on katsottu miljoonia kertoja, ja mainospätkissä on esiintynyt julkisuuden henkilöitä, kuten laulaja Elton John ja näyttelijä Michael Caine.

Lokakuussa 2021 julkistettuja HHS:n "pelkoon perustuvia rokotemainoksia", jotka sisälsivät sairaalaan tehohoito-osastolle joutuneiden koronaviruspotilaiden "eloonjäämistarinoita", on muun muassa käsitelty CNN:ssä, ja niistä on keskusteltu ABC:n "The View" -kanavalla.

Se oli jyrkkä käänne aikaisempiin positiivisia viestejä sisältäviin mainoksiin. Epäröivät amerikkalaiset piti kuitenkin saada käärimään hihansa ylös ja rokottautumaan. Uusilla entistä tunneperäisimmillä mainoksilla pyrittiin näyttämään rokottamatta jättämisen todelliset ja karut seuraukset.

Myös Suomessa valtamedioissa on viime vuoden ajan käytetty markkinointitekniikkana pelkoa rokotuskattavuuden lisäämiseksi ja julkaistu tarinoita rokottamattomista ihmisistä, jotka sairastuivat Covid-19 -tautiin ja katuivat päätöstään, ja suorastaan mässäilty tunteisiin vetoavilla ja sydäntäsärkevillä kertomuksilla perheenjäsenistä, joiden on väitetty menettäneen rokottamattomia rakkaitaan "tappajavirukselle".

Sen jälkeen kun Pfizer-BioNTechin, Modernan ja Johnson & Johnsonin valmistamat Covid-19 -rokotteet saivat viime vuonna hätäkäyttöluvan Yhdysvalloissa, yli 215 miljoonaa amerikkalaista on rokotettu täysin Covid-19 -tautia vastaan. Arviolta 94,6 miljoonaa ihmistä on myös saanut vähintään yhden tehosteannoksen. Noin 65 % Yhdysvaltain väestöstä on nyt rokotettu täysin Covid-19 -tautia vastaan, mukaan lukien 75 % yhdysvaltalaisista aikuisista ja 88,8 % eläkeläisistä.

Blaze Media kertoo, että HHS ei ole vielä paljastanut, kuinka paljon mainosrahoja upotettiin kuhunkin media-alustaan.

Kokenut tutkiva journalisti ja kirjailija Leo Hohmann nostaa esille   mainonnan laillisuuden, kun kyse on sellaisista lääkevalmisteita, joita annetaan vain hätäkäyttöluvalla.

"Erittäin epäilyttävää", Hohmann sanoo ja huomauttaa, että "on vaikeaa ellei mahdotonta" antaa tietoon perustuvaa suostumusta liittovaltion hätätilanteita koskevien lakien edellyttämällä tavalla, kun "kokeelliseen hoitoon" pakotettuja ihmisiä pommitetaan yksipuolisilla mainoksilla, joissa kyseisiä arveluttavia geenimanipuloituja piikkejä mainostetaan kuin ihmelääkkeenä, "minkä tiedämme nyt Pfizeristä saatujen tietojen perusteella olleen täydellinen valhe".

Turvallisuudesta ja pitkäaikaisista haitoista ei tiedä vielä kukaan muuta kuin sen, että koronapiikit tehosterokotuksineen on mönkään mennyt, ääretön määrä ihmishengen menetyksiä ja vammautumisia aikaansaanut  lääketieteellinen kokeilu.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (U.S. Food and Drug Administration, FDA) julkaisi viime viikolla 55 000 sivua tietoja Pfizerin kliinisistä tutkimuksista, jotka osoittavat näiden injektioiden kuolleisuuden olevan jopa 3 prosenttia. 

Hohmann korostaa, että nämä ovat tietoja, joita FDA ja Pfizer halusivat pitämällä pitää salassa amerikkalaisilta 75 vuoden ajan, mutta liittovaltion tuomari pakotti julkaisemaan ne tänä vuonna. Ensimmäiset 55 000 sivua julkistettiin viime torstaina 3. maaliskuuta 2022.

Asiakirjoihin sisältyvässä 38-sivuisessa raportissa on liite: "LUETTELO ERITYISTÄ KIINNOSTUSTA HERÄTTÄVISTÄ HAITTATAPAHTUMISTA", jossa luetellaan 1 291 erilaista rokotuksen jälkeistä haittavaikutusta.

Luettelosta löytyy muun muassa akuutti munuaisten vajaatoiminta, akuutti veltto myeliitti (acute flaccid myelitis, AFM, vakava selkäytimen tulehdustila), aivorungon embolia (veritulppa), aivorungon tromboosi, sydämenpysähdys, sydämen vajaatoiminta, sydämen kammiotukos, kardiogeeninen sokki, keskushermoston vaskuliitti, vastasyntyneen kuolema, laskimotulppa, aivorungon enkefaliitti, verinen aivoselkäydintulehdus, otsalohkon epilepsia, suusta tuleva vaahto, epileptinen psykoosi, kasvohalvaus, maha-suolikanavan amyloidoosi, yleistynyt toonis-klooninen kohtaus, Hashimoton enkefalopatia, maksan verisuonitukos, immuunivälitteinen hepatiitti, keuhkoparenkyymisairaudet, kaulalaskimoembolia, maksavaurio, alhainen syntymäpaino, monisysteeminen tulehdussyndrooma lapsilla, sydänlihastulehdus, vastasyntyneen kouristuskohtaus, haimatulehdus, keuhkokuume, kuolleena syntynyt lapsi, takykardia (sydämentykytys), ohimolohkoepilepsia, tromboottinen aivoinfarkti, tyypin 1 diabetes, vastasyntyneen laskimotukos ja nikamavaltimon tromboosi pitkästi yli 1 200 muun koronarokotuksesta seuranneen sairauden joukossa.

"Tämä on kunnon pommi", kiteyttää Children's Health Defensen (CHD) presidentti ja lakiasiainjohtaja Mary Holland. "Ainakin nyt tiedämme, miksi FDA ja Pfizer halusivat pitää nämä tiedot piilossa 75 vuoden ajan.

Näiden löydösten pitäisi välittömästi tehdä loppu Pfizerin Covid-rokotteista. Vakavan haitan mahdollisuus on hyvin selvä, ja rokotteista loukkaantuneita on kielletty haastamasta Pfizeria oikeuteen vahingonkorvauksista."

Leo Hohmann painottaa, että tämä Joe Bidenin hallinnon liikkeelle polkaisema massiivinen kampanja "valistaakseen" yleisöä ja edistääkseen rokotuksia "ainoana ja parhaimpana" tapana "ehkäistä vakavaa sairautta tai kuolemista Covid-19 -tautiin" oli kaikkea muuta kuin "näyttöön perustuva".

"Se oli pelkkää propagandaa, jonka tarkoituksena oli johtaa harhaan. 

Heillä on verta käsissään ja heidät on saatettava vastuuseen teoistaan.

He ovat osallisia kansanmurhan yritykseen."

Joulukuun puolivälistä 2020 helmikuun 25. päivään 2022 Yhdysvaltain hallinnon tietokanta,  Yhdysvaltain rokotteen haittatapahtumien raportointijärjestelmä VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) on vastaanottanut 1 151 450 ilmoitusta Covid -rokotuksen jälkeisistä  haittavaikutuksista, mukaan lukien 24 827 kuolemaa. Lisäksi Yhdysvalloissa on todettu 4 060  sydänlihas- ja sydänpussintulehdustapausta, joista 2 505 tapausta liittyi Pfizeriin1 373 tapausta Modernaan  ja  172 tapausta J&J:n Covid-rokotteeseen. Näihin kuuluu  648 raporttia  sydänlihastulehduksesta ja sydänpussintulehduksesta 12–17 -vuotiailla lapsilla.

Edelleen on myös tiedettävä, että Harvardin yliopiston VAERS-tutkimuksen mukaan VAERSin esittämät luvut raporteista edustavat kuitenkin vain 1–10 prosenttia todellisista haittavaikutuksista, koska suurin osa tällaisista tapauksista jää ilmoittamatta.

Se tarkoittaa siis VAERS-raporttien olevan vain "jäävuoren huippu". Voi huoletta lisätä nollan tai kaksi lukuihin ja silloin vasta ollaan lähempänä totuutta, mutta vieläkin hyvin kaukana.

CHD:n lakiasiainjohtaja Mary Holland toteaa lisäksi:

"Olisi rikollista altistaa vauvat ja pikkulapset tälle erittäin vaaralliselle lääkevalmisteelle. 

VAERS-tiedot osoittavat, että rokotteella on tuhoisat terveysvaikutukset miljooniin ihmisiin, mutta Pfizer ja muut rokotteiden valmistajat keräävät miljardeja dollareita ilman pelkoa joutumisesta vastuuseen rokotteiden aiheuttamista vammoista ja kuolemantapauksista."

Leo Hohmannin mukaan "on käymässä selväksi", että suurin Covid-"rokotteita" koskevan väärän tiedon levittäjä eivät olleet suinkaan ne, joita "salaliittoteoreetikoiksi" syytettiin, vaan Yhdysvaltain hallinto ja sen yksityiset yrityskumppanit valtamediassa.

Nyt nämä samat valtamediassa hääräävät syylliset tahot ovat tehneet äkkikäännöksen pois Covid-hysteriasta kohti taukoamatonta Venäjän ja Ukrainan välistä sotauutisointia. 

"Ei mikään yhteensattuma", Leo Hohmann alleviivaa.

 

Tytti Salenius ti 08.03. 21:35

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot