Ruumiinavaukset paljastavat ihmisten kuolevan koronarokotuksiin

Myös koronasulkutilat ovat olleet virheellinen lähestymistapa ja nyt sen alkavat vähitellen myöntää jo monet maat, osavaltiot ja kaupungit poistaessaan pandemiakäskytyksiään

Ulkomaat ti 01.03.2022 22:36

Ruumiinavaukset osoittavat, että ihmisiä kuolee koronarokotuksiin.

Tämän vakavan tosiasian tuo esille laajalti arvostettu tohtori, lääkäri Joel S. Hirschhorn.

"Voidaan vain kuvitella, kuinka monia tuhansia rokotteen jälkeisiä kuolemia olisi voitu todentaa johtuneen rokotepiikeistä, jos yksityiskohtaisia ruumiinavauksia olisi tehty ja tulokset julkistettu", Hirschhorn huomauttaa.

Hän kertoo tällä hetkellä tietoa leviävän siitä, että sairaalat jopa taivuttelevat kuolleiden omaisten perheitä tuhkauttamaan kuolleitten rakkaittensa ruumiit, jotta ruumiinavaukset voitaisiin näin estää ja karmea totuus koronarokotteiden takana ei paljastuisi.

Päähuolena Hirschhorn alleviivaa sitä, että ihmiset todella kuolevat Covid-rokotteisiin. 

"Joissakin tapauksissa ei ole edes oireita, jotka toimisivat varoituksena traagisesta seurauksesta", hän korostaa ja tyrmää väitteen, mitä koronarokotteita kannattavat ihmiset yleensä viljelevät eli että Covid-rokotteiden ja sitä seuraavien kuolemien välillä ei ole todistettu olevan syy-seuraussuhdetta.

"Tuo ei ole totta. Ruumiinavaukset ovat äärimmäisen tärkeitä. Ajankohta itsessään ei todista syy-yhteyttä", hän painottaa ja esittää Yhdysvaltain tautikeskuksen (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) kannan  asiaan:

"Raportit haittavaikutuksista VAERS:lle rokotuksen jälkeen, mukaan lukien kuolemat, eivät välttämättä tarkoita, että rokote olisi aiheuttanut terveysongelman."

On huomattava, että Hirschhorn ei ole rokotteiden vastustaja. Itse asiassa hän on itse saanut kaksi annosta Covid-19 -rokotetta. Kuitenkin tutkittuaan tarkemmin rokotteiden haittavaikutuksia sekä muita saatavilla olevia tehokkaampia ja turvallisempia hoitoja, kuten ivermektiiniä ja hydroksiklorokiiniä, hän katuu sitä, että otti mRNA-injektion.

Tohtori Joel S. Hirschhornilla on vuosikymmenten kokemus terveyskysymyksistä ja hän on jäsen kahdessa aktiivisimmassa lääketieteellisessä organisaatiossa, jotka kannattavat varhaista Covid-hoitoa, eli Association of American Physicians and Surgeons - ja America's Frontline Doctors - järjestöissä.

Tammikuussa 2021 hän julkaisi kirjan "Pandemic Blunder: Fauci and Public Health Blocked Early Home COVID Treatment", jossa ensimmäistä kertaa selitettiin yksityiskohtaisesti, kuinka ja miksi liittovaltion hallitus ei onnistunut tekemään sitä, mitä lääketiede on aina tehnyt: edistänyt ja tukenut varhaisinta lääketieteellistä hoitoa, jota ihmiset voivat hyödyntää kotonaan. Seurauksena oli mittasuhteiltaan massiivinen pandemiavirhe.

Pandemic Blunder -kirja sisältää runsaasti lääketieteellistä tietoa ja dataa tukemaan useita todistetusti turvallisia, halpoja geneerisiä lääkkeitä ja protokollia, jotka tuhoavat koronaviruksen, kun ne annetaan varhaisvaiheessa.

Monien pandemiaa koskevien artikkeleiden kirjoittaja sekä yli 50:ssä Yhdysvaltain senaatin ja edustajainhuoneen kuulemistilaisuudessa todistanut tohtori Joel S. Hirschhorn nostaa esiin useita raportoituja ruumiinavaustapauksia, joissa koronarokotteella on väistämätön yhteys rokotteen ottaneen henkilön kuolemaan.

Ensimmäisenä hän mainitsee äskettäisen yksityiskohtaisen lääketieteellisen tutkimuksen nimeltä "Ruumiinavauksen histopatologiset sydämen löydökset kahdella nuorella toisen Covid-19 -rokoteannoksen jälkeen", 

Tohtori Joel S. Hirschhorn pitää sitä "vakuuttavana" ja "todella tärkeänä" tutkimuksena, koska sen yksityiskohtaisten tutkimusten avulla voidaan tehdä lopullinen päätelmä, että juuri Covid-rokotteet olivat syynä kahden teini-ikäisen pojan kuolemaan. 

Kaksi teini-ikäistä poikaa, joiden ikää ei paljastettu, kuoli "äkillisesti ja yllättäen nukkuessaan" ensimmäisen viikon sisällä toisen Pfizer-Covid-rokoteannoksen saamisesta. Heidät löydettiin kuolleina sängystään 3 ja 4 päivää rokotuksen jälkeen. Molemmat pojat ilmoitettiin kuolleiksi kotonaan. Kummallakaan ei ollut Covid-infektiota eikä vakavia perussairauksia, vaikkakin toinen poika oli ylipainoinen.

Heillä ei ollut sydänoireita. Kumpikaan poika ei valittanut kuumetta, rintakipua, sydämentykytystä tai hengenahdistusta.

Lääkärit suorittivat yksityiskohtaiset ruumiinavaukset. Yksityiskohtaiset tutkimukset osoittivat viitteitä voimakkaista tulehdusreaktioista, jotka johtivat sydänlihastulehdukseen. Todettu sydänlihastulehdus katsottiin epätavalliseksi.

Tutkimus tehtiin kudoksilla, eikä todisteita Covid-viruksesta löydetty.

Toisessa hiljattain raportoidussa tutkimuksessa selostettiin "kahta histologisesti varmistettua sydänlihastulehdustapausta Covid-19-mRNA-rokotuksen jälkeen". Toinen henkilö oli 45-vuotias nainen ja hän selvisi, mutta toinen ei.

Potilas, joka kuoli, oli 42-vuotias mies, jolla oli hengenahdistusta ja rintakipua 2 viikkoa Moderna-rokotteen toisen annoksen jälkeen. Hän ei ilmoittanut viruksen aiheuttamasta oireesta, ja PCR-testi oli negatiivinen Covidin suhteen. Hänellä oli sydämen tiheälyöntisyyttä (takykardia) ja kuumetta, ja hänen EKG-tutkimuksessa tuli ilmi jotain poikkeavaa, samoin kuin myös sydämen ultraäänitutkimuksessa. Sepelvaltimon angiografia (varjoainekuvaus) ei paljastanut kuitenkaan sepelvaltimotautia. Potilaalle kehittyi kardiogeeninen (sydänperäinen) shokki, ja hän kuoli 3 päivää myöhemmin. Ruumiinavaus toi ilmi kaksikammioisen sydänlihastulehduksen.

Kolmannessa kuvattiin nuoren miehen kuolemaa. 24-vuotias mies New Yorkissa kuoli sen jälkeen, kun useat ensiapukäynnit eivät ratkaisseet hänen oireitaan. Hän oli saanut Pfizer-rokotteen muutamia viikkoja aiemmin. Hän otti rokotteet, jotta hän voisi opiskella yliopistossa paikan päällä. Ennen kuolemaansa "hän alkoi yskiä verta ja koki kipua jaloissaan, käsissään ja hampaissaan. Hänestä tuli myös erittäin herkkä auringonvalolle". Hänellä ei ollut perussairauksia. Bradfordin piirikunnan kuolinsyyntutkijan ruumiinavausraportin mukaan George Jr. kuoli "Covid-19 -rokotteeseen liittyvään sydänlihastulehdukseen".

Seuraava eli neljäs tapaus on Etelä-Koreasta, josta kerrottiin vuonna 2021: ruumiinavauslöydökset 22-vuotiaasta miehestä, jolle tuli rintakipua 5 päivää ensimmäisen [Pfizer]-rokoteannoksen jälkeen ja joka kuoli 7 tuntia myöhemmin. 

Ensisijaiseksi kuolinsyyksi todettiin sydänlihastulehdus, joka on syy-yhteydessä [Pfizer]-rokotteeseen… Tämä on ensimmäinen tapaus Etelä-Koreassa, jossa Korean tautientorjuntakeskus tunnusti Covid-19 -rokotteen ja sydänlihastulehduksen syy-seuraussuhteen.

Tätä pidettiin "ainutlaatuisena tapauksena" ja esimerkkinä vakavasta haittavaikutuksesta Covid-19 -mRNA-rokotuksen jälkeen.

Sydänlihastulehduksen lisäksi tohtori Joel S. Hirschhorn kiinnittää huomiota toiseen rokotteesta aiheutuvaan riskiin, joka on allerginen reaktio. Se ilmenee usein hyvin nopeasti rokotuksen jälkeen. 

Äskettäin raportoitiin tapaus, jossa ruumiinavaus osoitti syy-yhteyden. Artikkelin otsikko oli: "Nainen kuoli Covid-rokotteen aiheuttamaan allergiseen reaktioon, ruumiinavaus vahvistaa". 

68-vuotias Jeanie Evans kuoli 24. maaliskuuta 2021, päivä sen jälkeen, kun hän oli saanut Moderna-rokotteen. Noin 20 minuuttia myöhemmin hän alkoi valittaa, että hänen hengitystiensä olivat tukossa. 

Ruumiinavausraportin mukaan Evans kuoli "Covid-19 -rokotuksesta johtuvaan anafylaksiaan".

Viimeisenä esimerkkinä tohtori Joel S. Hirschhorn nostaa esille järkyttävän tapauksen Utahista.

39-vuotias yksinhuoltajaäiti Ogdenista, Kassidi Kurill, kuoli neljä päivää toisen Moderna Covid -rokoteannoksensa jälkeen. Hän oli ollut terve ja sai rokotuksen sairaanhoitolaitoksessa tekemänsä työnsä vuoksi. Naisen isän kertoman mukaan tytär oli tullut hänen luokseen aikaisin aamulla, sanonut sydämensä hakkaavan ja oli pyytänyt isäänsä kuljettamaan hänet paikalliseen ensiapuun, jonne he saapuivat klo 7. Myöhemmin nainen siirrettiin traumasairaalaan, koska hänen maksansa ei toiminut. Lopulta päiviä myöhemmin hän kuoli monielinvaurioon.

Vaikka lopulta tehtiin ruumiinavaus, osavaltion lääkäri ei koskaan määritellyt tarkasti kuolinsyytä. 

Asiasta raportoitiin näin

"Tohtori Erik Christensen, Utahin pääpatologi, sanoi, että rokotteen aiheuttaman vamman osoittaminen kuolemansyyksi on todella harvinaista."

"Aiheuttiko rokote tämän? Luulen, että sitä olisi erittäin vaikea osoittaa ruumiinavauksessa", hän vähätteli.  Lisäksi hän totesi: "Lyhyen [allergisen reaktion] vuoksi meidän olisi vaikea sanoa lopullisesti, että tämä johtuu rokotteesta." 

Tohtori Joel S. Hirschhorn huomauttaa, että kaikki nämä kommentit ovat järjetöntä hölynpölyä eivätkä ole missään tapauksessa perhettä tyydyttäviä perusteluja. 

"Useiden rokotteiden vaikutuksista kehoon tehdyn lääketieteellisen tutkimuksen perusteella uskottava selitys kuolemalle saattoi olla voimakas mikroveren hyytyminen, joka vaikuttaa kaikkiin tärkeimpiin elimiin", Hirschhorn toteaa.

Vielä yksi traaginen kuolema Covid-rokotteen seurauksena kertoo tosissaan siitä painajaisesta, mitä monissa kodeissa voidaan kokea parhaillaan näiden koronarokotepakkojen takia. 

25-vuotias Nicholas Marangos kuoli viime vuonna toisen Pfizer-rokoteannoksensa jälkeen.

Nicholas otti koronarokotuksen suojellakseen iäkkäitä vanhempiaan New Yorkissa, ja 30. huhtikuuta 2021 hän meni apteekkiin Brooklyniin ja sai ensimmäisen Pfizerin annoksensa erästä #EW0172.

Hänen äitinsä kanssa käydyn kirjeenvaihdon mukaan:

”Kaikki oli hyvin, hän jatkoi työtään ajatellen suojelevansa itseään ja muita ympärillään. Totta puhuakseni Nicholas vastusti rokotusta. Hän ei kuitenkaan halunnut mitään erimielisyyksiä isovanhempiensa kanssa eikä myöskään vaarantaa heidän terveyttään."

Kaikki sujui hyvin, ja sitten perjantaina 21. toukokuuta hän haki toisen Pfizer-piikin (erä tuntematon). Äitinsä mukaan hänelle tuli pian päänsärky, joka eteni kuumeeksi ja paheni seuraavana päivänä.

Kuitenkin maanantaina, 24. toukokuuta 2021, hänen isoisänsä löysi Nicholasin kuolleena sängystään. Hänen äitinsä Annan mukaan "he soittivat ambulanssin ja poliisin... mutta siitä painajaiseni todella alkoi".

Myös perheelle annetut ruumiinavaustulokset haiskahtavat peittelyltä. Mitään luotettavaa kuolinsyytä ei esitetty, ainoastaan se, että "lisätutkimuksia" tarvitaan. Neljän kuukauden tuskallisen odotuksen jälkeen kuolinsyy todettiin "selvittämättömäksi ".

Muistellessaan poikaansa hänen äitinsä sanoi särkynein mielin:

”Olemme kaikki murtuneita, 25-vuotias ja vasta elämän alussa. Emme voi uskoa, että Nicholas on poissa; eikä voi olla totta, että se johtui jostain, johon kaikkia painostettiin." 

Toden totta painostetaan.

Siksi tässä kohdin tähdennettäköön tohtori Joel S. Hirschhornin merkittävänä pitämää uutta analyysiä, jonka päätelmissä todetaan:

"6.2.2022 alkaen julkisesti saatavilla olevien virallisten Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen tietojen perusteella kaikilla alle 50-vuotiailla ikäryhmillä on suurempi riski kuolla Covid-19 -rokotuksen saatuaan kuin rokottamattomalla henkilöllä on Covid-19 -kuoleman riski. Kaikissa alle 80-vuotiaiden ikäryhmissä ei käytännössä ole mitään hyötyä Covid-19 -rokotuksesta, ja nuoremmille ikäryhmille aiheutuu merkittävä riski."

Tämä yhteenveto osoittaa hänen mukaansa selvästi sen, että on aika lopettaa rokotepakot ja rajoitukset. 

Sen lisäksi, että koronarokotuksista on ollut pelkkää haittaa, myös koronasulkutilat ovat olleet virheellinen lähestymistapa ja nyt sen alkavat vähitellen myöntää jo monet maat, osavaltiot ja kaupungit poistaessaan pandemiakäskytyksiään.

Toisin sanoen 4. lokakuuta 2020 Great Barringtonissa Yhdysvalloissa allekirjoitettu Great Barrington Declaration - suurin kansainvälinen lääkäreiden ja tutkijoiden vetoomus siitä, että palataan takaisin normaaliin, mutta suojellaan erityisryhmät ja haavoittuvassa asemassa olevat -  on todettu sittenkin ainoaksi oikeaksi lähestymistavaksi monien hallitusten kumotessa koronarajoituksiaan.

Tällä hetkellä julistuksen on allekirjoittanut yli 928 000 tiedemiestä, lääkäriä ja kansalaista.

Nyt 17 kuukautta julistuksen julkaisemisen jälkeen yksi sen laatijoista, Stanfordin yliopiston lääketieteen professori, epidemiologi ja Brownstone Instituten vanhempi tutkija Jayanta "Jay" Bhattacharya muistuttaa, ettei Great Barringtonin julistuksessa ollut mitään vallankumouksellista.

"Meillä oli pandemiasuunnitelma, joka on toiminut 100 vuoden ajan hengitysteiden taudinaiheuttajien suhteen. Great Barringtonin julistus ei ollut ainoaa laatuaan oleva idea. Sulkutilat sen sijaan olivat", Bhattacharya summaa.

Bhattacharya kirjoitti Great Barringtonin julistuksen yhdessä Martin Kulldorffin ja Sunetra Guptan kanssa. Martin Kulldorff on tohtori, biostatistiikan asiantuntija, Brownstone Instituten tieteellinen johtaja ja epidemiologi, joka työskenteli aiemmin kaksi vuosikymmentä Harvardin lääketieteellisen koulun tiedekunnassa, viimeksi lääketieteen professorina farmakoepidemiologian ja lääketaloustieteen osastolla. 

Sunetra Gupta on intialais-brittiläinen tartuntatautiepidemiologi ja teoreettisen epidemiologian professori Oxfordin yliopistosta, jolla on asiantuntemusta immunologiasta, rokotteiden kehittämisestä ja tartuntatautien matemaattisesta mallintamisesta.

Jay Bhattacharya pohdiskeli Heartland Instituten Podcast-haastattelussa maailmaan kulovalkean tavoin levinnyttä Great Barringtonin julistusta, kertoi heitä vastaan käynnistetystä propagandasodasta ja puolusti vapaan keskustelun suojelemista tieteessä.

Vaikka vallassa olevat johtohenkilöt ovat väittäneet, että "tiede" on muuttunut, Bhattacharya ei näe nyt mitään uutta tai erilaista.

”Kaikkein olennaisimmat asiat eivät ole muuttuneet. Perustavanlaatuista on, että vaarassa on tämä suuri ikäluokka, joten meidän pitäisi edelleen keskittyä haavoittuvassa asemassa olevien, ikääntyneiden ja kroonisista sairauksista kärsivien ihmisten suojelemiseen. 

Toinen perusasia, joka ei ole muuttunut, on se, että sulkutilat ovat tehottomia ja haitallisia itsessään. Jo huhtikuussa 2020 oli typerä erehdys ajatella, että voisimme estää tämän viruksen leviämisen kaikkialle."

Harvat ihmiset ymmärsivät sen tuolloin, ja Great Barringtonin julistus näytti tulevan yllätyksenä Francis Collinsille, National Institutes of Healthin (NIH) silloiselle johtajalle, ja Anthony Faucille, National Institute of Allergy and Infectious Diseases -instituutin (NIAID) johtajalle ja presidenttien Donald Trumpin ja Joe Bidenin johtavalle lääketieteelliselle neuvonantajalle.

Bhattacharya kertoo, että hän alkoi saada puheluja toimittajilta, joissa kysyttiin, miksi hän halusi "antaa viruksen riehua rauhassa", kun hän puhui sulkutiloja vastaan.

"Sain myöhemmin tietää, neljä päivää sen allekirjoittamisen jälkeen, että NIH:n johtaja Francis Collins kirjoitti NIAID:n johtajalle Tony Faucille kirjeen, jossa hän kutsui meitä 'valtavirran ulkopuolella oleviksi äärilaidan epidemiologeiksi'."

Kulldorff, Bhattacharya ja erityisesti Gupta ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja työstään tartuntatautien parissa.

Freedom of Information Actin pyynnöstä löydetyt sähköpostit paljastivat, että yhdessä Wellcome Trustin johtajan ja yhden maailman suurimmista yksityisistä lääketieteellisen tutkimuksen rahoittajista, tohtori Jeremy Farrarin kanssa, Collins ja Fauci polkaisivat liikkeelle "propaganda-kampanjan" häpäistäkseen Great Barringtonin julistuksen. 

Kirjoittajat Martin Kulldorff ja Jay Bhattacharya, kuten he kuvailevat Epoch Times -lehden artikkelissa 31. joulukuuta 2021, pitivät mielenkiintoisena sitä, että toimittajat käyttivät kysymyksissään ilmaisua "antaa sen riehua rauhassa" ja kyselivät hermostuneena jatkuvasti "laumaimmuniteettistrategiasta".

"Sen sijaan, että he olisivat tutustuneet kanssamme näihin ajatuksiin, [he] ryhtyivät propagandasotaan käyttämällä hallituksen valtaa", Bhattacharya sanoo. 

”Se oli pelleilypropagandaa, joka oli suunniteltu yhtä tarkoitusta varten: luoda illuusio tieteellisestä konsensuksesta siellä, missä sellaista ei ollut, ja välttää joutumasta väittelemään sisällöllisesti noudattamistamme toimintaperiaatteista. He mustamaalasivat meitä ja pyrkivät väheksymään meitä ja ikävä kyllä tekivät sen varsin tehokkaasti."

Bhattacharya, Kulldorff ja tohtori Scott W. Atlas, myös Stanfordista ja entinen Covid-19 -neuvonantaja Valkoisessa talossa Trumpin alaisuudessa, eivät luovuta, vaan taistelevat vastaan. He kolme johtavat nyt uutta aloitetta Hillsdale Collegessa nimeltä Academy of Science and Freedom.

Heidän tavoitteensa on kaksiosainen: palauttaa vapaa keskustelu tieteessä ja kirkastaa tieteen oikea paikka vapaassa yhteiskunnassa.
 

Tytti Salenius ti 01.03. 22:36

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot