Totuus Covid-rokotteista murtautumassa valtamediaan

"Covid-rokotteet ovat olleet täysi fiasko!"

Ulkomaat to 23.02.2023 20:47

"Etkö häpeä sitä, mitä olet tehnyt viimeisen parin vuoden aikana?"

Muun muassa näillä sanoilla Pfizerin toimitusjohtajaa, Albert Bourlaa grillattiin Maailman talousfoorumin vuosikonferenssin ulkopuolella Davosissa, Sveitsissä tammikuussa. 

Rebel Newsin toimittajien yllättämä Pfizerin toimitusjohtaja joutui Covid- rokotetta koskevien kysymysten hiillostamaksi ja hänen vaitonaisuudestaan vastata niihin uutisoi 20. tammikuuta 2023 LifeSiteNews. 

18. tammikuuta 2023 julkaistussa videossa Pfizerin ylimmän johtajan voidaan nähdä kävelemässä pää painuksissa, kun Rebel Newsin perustaja Ezra Levant esittää teräviä ja suoria kysymyksiä lääkejätin kiistanalaisesta mRNA COVID -rokotteesta.

"Herra Bourla, saanko kysyä sinulta, milloin tiesit, että rokotteet eivät estäneet leviämistä? Kuinka kauan tiesit sen kertomatta sitä julkisesti?" Levant kysyy Bourlalta.

"Kiitos paljon", vastaa Bourla, joka näyttää sitten kiiruhtavan askeleitaan.

Levant ei anna periksi, vaan jatkaa lääkejohtajan seuraamista ja sanoo: 

"Tarkoitan, tiedämme nyt, että rokotteet eivät estäneet [COVIDin] leviämistä, mutta miksi pidit sen salassa?"

Saamatta vastausta Levant muotoilee kysymyksensä uudelleen ja kysyy: 

"Väititte, että [rokote] oli sataprosenttisen tehokas, sitten 90 prosenttia, sitten 80 prosenttia, sitten 70 prosenttia, mutta nyt tiedämme, että rokotteet eivät estä tarttumista. Miksi pidit sen salassa?"

"Hyvää päivän jatkoa", vastaa Bourla, johon Levant toteaa:

"Minulla ei ole mukava päivä, ennen kuin tiedän vastauksen!"

"Miksi et kertonut siitä, ettei rokotteesi estänyt leviämistä?" kokenut kanadalainen toimittaja jatkaa painostamista.

Vieläkään ei Bourlalta saada vastausta, ja niin toinen Rebel News -toimittaja, Avi Yemini, liittyy Levantin seuraan esittääkseen omia kysymyksiään.

"Onko aika pyytää maailmalta anteeksi, herra, palauttaa rahat maille, jotka laittoivat kaikki rahansa rokotteeseesi, joka ei toimi, tehottomaan rokotteeseesi?" utelee ja vaatii kysymyksiin vastausta Yemini, mutta Bourla pysyy vaiti.

"Etkö häpeä sitä, mitä olet tehnyt viimeisen parin vuoden aikana?" Yemini jatkaa, minkä jälkeen Levant huutaa: "Onko sinulla anteeksipyydettävää yleisöltä, herra?"

Tyytymättömänä vastausten puuttumiseen Yemini tiedustelee sitten, onko Bourla "ylpeä" siitä, että hän on toimitusjohtajana takonut miljoonia viimeisen kahden vuoden aikana tavallisten ihmisten kustannuksella Australiassa, Englannissa ja Kanadassa.

Vieläkään Bourla ei sano mitään, mutta Levant ja Yemini jaksavat tykittää ja kysyvät, onko hän "huolissaan" "sydänlihastulehduksesta" ja "äkillisistä kuolemantapauksista", joita on usein liitetty erilaisiin Covid-rokotteisiin.

”Mitä sanottavaa sinulla on nuorista miehistä, jotka kuolevat sydänkohtauksiin joka päivä? Mikset vastaa näihin peruskysymyksiin?" inttää turhautunut Levant.

"Pitäisikö sinua syyttää rikollisesta toiminnasta, johon olet ilmeisesti ollut osallisena?" Yemini jatkaa.

Yksipuolisen haastattelun jälkeen Yemini ja Levant jatkavat keskustelua keskenään toimitusjohtajan järkyttävästä vaikenemisesta ja ottavat kantaa valtavirran niin sanottuihin "lailliset oikeudet omaaviin" medioihin ja siihen, miksi ne eivät koskaan kysyneet Bourlalta ja vastaavilta henkilöiltä juuri sellaisia kysymyksiä, mitä he esittivät hänelle. 

Bourlan vaitiolosta huolimatta Levant ja Yemini herättävät vastakaikua ja puhuttelevat sosiaalisessa mediassa monia, jotka kehuvat toimittajia ja heidän kysymyksiään, sillä juuri niihin hekin ovat etsineet ja kaivanneet vastauksia.

Merkittävää palautetta antaa muun muassa Romaniaa edustava Euroopan parlamentin jäsen Cristian Terhes, joka huomauttaa, ettei hänkään ole onnistunut saamaan Bourlaa vastaamaan kysymyksiin.

Tämän episodin pitäisi olla ollut Suomessakin pääuutinen ja nousta esimerkiksi Ylen A-studion keskustelun aiheeksi.

Tai varsinkin seuraava, josta uutisoitiin jo tammikuun alussa, kun ainakin kuutta Britannian yleisradioyhtiö BBC:n rakennusta pommitettiin eri puolilla Iso-Britanniaa peittämällä ne julisteilla ja valokuvilla ihmisistä, jotka ovat kuolleet Covid-rokotteeseen. 

Tämän, muiden klikkiotsikoiden varjoon jääneen uutispommin, pudotti   puolestaan Gateway Pundit 16. tammikuuta 2023.

Britanniassa kansa on saanut tarpeekseen.

Gateway Pundit kertoi, että kyse oli "Media on se virus" -nimisestä mielenosoituksesta, joka pidettiin lauantaina 7. tammikuuta 2023, ja sen järjesti kolme eri ryhmää: The People's Resistance, Freedom Fighters ja The North Unites.

"BBC edustaa maanpettureita", sanotaan Telegramissa.  "Kaikki papukaijamediat ovat pettäneet jokaisessa maassa ja ovat tehneet sitä jo todella pitkään", julkaisu jatkuu.

Papukaijamedioilla tarkoitettaneen valtamedioita.

Ryhmät olivat kiinnittäneet BBC:n ikkunoihin tarroja, joissa oli valokuvia Covid-rokotteeseen kuolleista ihmisistä.

"BBC:lle ilmaistiin tänään TOTUUS", Telegramin viestissä lukee

"Nyt riittää... Media on osasyyllinen suurimpiin rikoksiin ihmiskuntaa vastaan, ja se on saatettava vastuuseen ystävillemme ja perheillemme aiheutuneista kuolemista ja haitoista."

Osa BBC:n henkilökunnasta, median edustajista ja hallituksen työntekijöistä, joita on syytetty tähän juoneen osallistumisesta, julkistettiin  myös, mutta "etsintäkuulutettuina".

Milloin Suomessa kansa näyttää, miten se on kurkkua myöten täynnä tätä koronafeikkisoppaa, jota valtamediat ovat hämmentäneet alusta alkaen?

Jokaisessa perheessä, suvussa ja tuttavapiirissä ollaan varmasti murheen murtamia, kun viimeiset kaksi vuotta heille on voimalla markkinoitu vammauttavia ja jopa tappavia Covid-rokotteita? 

Ainoastaan yksi totuus koronasta on ollut sallittu eikä vastaväitteitä ole suvaittu. Covid- rokotteista ei ole saanut sanoa poikkipuolista sanaa missään.

Siksi ei myöskään Suomessa uutiskynnystä ylittänyt BBC:n haastattelussa 13. tammikuuta 2023 vieraillut brittiläinen kardiologi, tohtori Aseem Malhotra, joka suoraan sanoi ylikuolleisuuden liittyvän hyvin todennäköisesti mRna-rokotteisiin.

Kardiologin mukaan myötävaikuttava syy ylimääräisiin sydän- ja verisuoniperäisiin kuolemiin on Covid-mRNA-rokote, ja sen jakaminen ihmisille  tulisi välittömästi keskeyttää tutkimusten ajaksi.

"Me teimme sen. Pääsimme läpi valtamediassa", tohtori Aseem Malhotra iloitsi Twitterissä

Kardiologi Aseem Malhotran haastattelua BBC:ssä pidettiin läpimurtona "Covid-19 -rokoteskeptisyydelle" valtavirtamediassa ja siitä tuli välittömästi tulenarka aihe.

Haastattelu alkoi kerätä miljoonia näyttökertoja ja se sai kiitosta merkittäviltä henkilöiltä, esimerkiksi brittipoliitikko Andrew Bridgeniltä, jonka hallitseva konservatiivipuolue erotti virastaan hänen kritisoitua   Covid-rokotteiden tehokkuutta ja kun hän vertasi niiden piikittämistä holokaustiin.

Odottamaton käänne tapahtui myös suorapuheisen rokotteiden kannattajan, tunnetun Dilbert-sarjakuvapiirtäjä Scott Adamsin kohdalla.

Scott Adams myöntää nyt olleensa väärässä Covid-rokotteista.

"Aion kertoa teille, että ... rokotteiden vastustajat näyttävät olevan oikeassa", Scott Adams toteaa You Tubeen sunnuntaina 22. tammikuuta 2023 julkaistussa videossaan.

"Fiksuimpia ja onnellisimpia ihmisiä ovat ne, jotka eivät ottaneet rokotusta, ja he ovat edelleen elossa!" Adams huudahtaa videolla.

Adams julkaisi linkin videoon Twitter-sivullaan ja kirjoitti vielä suorasukaisemmin: "Rokotteiden vastustajat voittivat. Minä hävisin."

LifeSiteNews muistuttaa, että vaikka hallitukset ja korruptoituneet valtamediat pilkkasivat ja halvensivat ihmisiä, jotka olivat epäileväisiä kokeellisia Covid-rokotteita kohtaan, näiden samojen ihmisten uskottavuus kasvaa entisestään, kun todisteita kertyy jatkuvasti sen puolesta, että nämä uudenlaiset injektiot eivät ole turvallisia ja tehokkaita, niin kuin alun perin väitettiin.

Yhtenä parhaimpana esimerkkinä tästä mainittakoon lokakuu 2022 ja se, kun Pfizerin toimitusjohtajaa Albert Bourlaa sijaistanut Pfizerin kansainvälisten kehittyneiden markkinoiden johtaja Janine Small kertoi     Euroopan parlamentin COVID-19 -pandemiaa käsittelevässä   erityiskomitean tilaisuudessa, että hänen massatuotantona Covid-injektioita tuottanut lääkejättinsä ei edes tiennyt, estääkö heidän rokotteensa viruksen leviämisen, koska yritys ei koskaan edes vaivautunut testaamaan, oliko näin.

”Mitä tulee kysymykseen siitä, tiesimmekö rokotteen estävän viruksen leviämistä ennen sen markkinoille tuloa? Emme tienneet”, Janine Small vastasi ja vielä nauraen. Hän vielä lisäksi lipsautti, että yritys "teki kaiken riskillä".

Janine Smallin COVID-19 -pandemiaa käsittelevän erityiskomitean kuulustelussa antama todistus osoittaa MKR Suomen mukaan sen, ettei KOSKAAN ollut mitään pätevää näyttöä siitä, että mRNA-rokotteet pysäyttävät viruksen leviämisen, vaikka hallitukset eri puolilla maailmaa käyttivät päinvastaisia valheellisia väitteitä perustana rokotevelvoitteille ja koronapassien käyttöönotolle.

"Miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti painostettiin ottamaan rokote. Täysin terveitä nuoria ihmisiä velvoitettiin siihen väärillä argumenteilla: 'Ethän halua tartuttaa isovanhempiasi'. Ne, jotka eivät halunneet ottaa rokotetta, eivät saaneet käydä ravintoloissa tai kuntosalilla, kaikki tämä kansanterveyden nimissä.

Monet ihmiset menettivät työnsä, toimeentulonsa ja liiketoimintansa, koska he pitivät kiinni periaatteistaan. Kaikki tämä perustui ajatukseen, että rokotukset auttoivat estämään viruksen leviämisen. Miksi muuten kansalaisia olisi suljettu yhteiskunnan ulkopuolelle??" MKR Suomi peräänkuulutti 12.10.2022 artikkelissaan "Pfizerin johtaja tunnustaa Covid-rokotehuijauksen".

Tämä paljastus -- joka vahvisti suuren osan niin LifeSiteNewsin kuin myös esimerkiksi monien muiden riippumattomien vaihtoehtomedioiden tekemästä raportoinnista -- johti laajaan raivoon sosiaalisessa mediassa, koska koko käsite laajalti käytetyn rokotepakkokäytännön ja rokotepassien takana oli viittaus siihen, että Covid-rokotteet estävät viruksen leviämisen.

Se oli narratiivi, jota julistivat muiden muassa Yhdysvaltain tautikeskuksen (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) johtaja Rochelle Walensky ja vaalivilpin avulla Yhdysvaltain presidentiksi kammettu Joe Biden.

Tosiasia on, että koronavirustutkimukset eivät ole koskaan tuottaneet   todisteita siitä, että rokotteet estävät tartunnan tai sen leviämisen.

Kysymykseen siitä, ovatko Covid-rokotteet "turvallisia",  lukuisat tietokannat ja tutkimukset tuottavat koko ajan uutta näyttöä ja tuovat esille koronarokotteiden kauhistuttavia seurauksia.

Lisäksi julkisuuteen alkaa päivittäin tulla ihmisiä kertomaan, mitä kärsimyksiä ja mahdollisesti vammautumisia he ovat saaneet osakseen loppuiäkseen sen jälkeen, kun Covid-rokotteet määrättiin pakolliseksi.

Eräs tällainen on yhdysvaltalainen ammattilaisgolfari Hank Haney, joka 15. tammikuuta 2023 twiittasi terveydentilastaan melko tragikoomisesti:

"(Minulla on ollut) Covid kolmesti rokotuksen jälkeen, enkä ole sen jälkeen ollut mitään muuta kuin sairas. Minun pitäisi varmaan olla onnellinen, kun en ole vielä saanut aivohalvausta."

"Tässä sitä sitten nyt ollaan yhteiskuntana kahden vuoden pakkorokotusten jälkeen.

Näyttää siltä, että Covid-rokotteet ovat olleet täysi fiasko!" päättelee  Gateway Punditin toimittaja Jim Hoft.

Voimme varmasti kaikki täysin yhtyä tuohon johtopäätökseen.

Eikä Hank Haney ole suinkaan ainoa rokotevamman uhri, sillä pelkästään rokotteiden haittatapahtumien raportointijärjestelmän (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) tiedot paljastavat helmikuun 10. päivään 2023 mennessä reilusti yli 1,5 miljoonaa haittatapahtumaraporttia Yhdysvalloissa.

Nämä tiedot sisältävät yhteensä 34 385 kuolemantapausta, 192 145 sairaalahoitoa, 63 405 pysyvää vammaa, 18 570 sydänkohtausta ja 26 446 sydänlihastulehdus- ja sydänpussintulehdustapausta.

Huhtikuussa 2022 tehty tutkimus Israelista osoittaa, että Covid-infektio ei yksinään voi selittää tällaisia määriä sydänlihastulehdustapauksia vastakkaisista väitteistä huolimatta.

Vaikka Covid-rokotteiden puolustajat kiirehtivät lisäämään, että VAERSille toimitettuja raportteja ei ole vahvistettu, koska kuka tahansa voi lähettää sellaisen, CDC itse tunnustaa "korkean todentamisasteen sydänlihastulehdusraporteista VAERSille mRNA-pohjaisen COVID-19 -rokotuksen jälkeen", minkä perusteella voidaan päätellä, että "aliraportointi on todennäköisempää" kuin yliraportointi.

Merkille pantavaa on myös tuore kysely, jonka mukaan 28 % amerikkalaisista tuntee jonkun "henkilökohtaisesti", jonka kuoleman he uskovat saattaneen johtua Covid-rokotteesta.

Rasmussen Reports kutsuu sitä "kaikkien aikojen suurimmaksi kyselyksi" sen 26-vuotisen historian aikana.

"Emme voi suoraan todeta, kuinka monta ihmistä kuoli rokotteeseen, mutta selvästi taustalla oleva määrä on riittävän suuri, jotta reilusti yli neljännes amerikkalaisista pitää rokotetta tappavana", korostaa Rasmussen Reportsin päätutkija Mark Mitchell.

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä (MKR) Suomessa on ansiokkaasti viime päivinä tuonut päivänvaloon suomalaisia koronarokotteen uhreja, joiden elämästä on mRNA-piikin ottamisen jälkeen tullut pitkä sairauskertomus:

- Terhin, jonka kädet ja jalat eivät toimi enää kunnolla, sydän oireilee ja silmät eivät tarkenna. Keho palelee ja tärisee. Päänsäryt ja kivut vaikuttavat jaksamiseen.

- Jennan, jonka elämä Modernan koronarokotteen jälkeen on ollut jatkuvaa sairastamista. Kivut ja säryt, uupumus, sydämen tykytykset, sormien värinä, allergiakohtaukset, elohiiret, toistuvat infektiot, aivosumu, kuukautishäiriöt ja sappikohtaus ovat vain osa Jennan monista oireista.

- Hannan, joka Modernan koronarokotteen jälkeen on kärsinyt jatkuvista kivuista. Salitreeneistä nauttinut urheilullinen nainen ei enää usko voivansa palata kuntosalille. Koronarokotteista lähtenyt sairauskierre on johtanut muun muassa dysautonomia- ja neuropatiadiagnooseihin, myös remissiossa olleet sairaudet kuten mikroskooppinen koliitti ovat aktivoituneet uudelleen.

- Micon,  jonka sydäntä puristaa, kylkeen pistää, päässä kohisee, pulssi nousee 160:een pienestäkin rasituksesta, uupumus vie toimintakyvyn. Nitrot ja Bisoprolol ovat 25-vuotiaalle Mico Roikoselle arkipäivää, joita ilman hän ei selviä edes yhdestä päivästä.

Myös Anninan tarina kertoo siitä, miten koronarokote on tehnyt hänen elämästä päivittäistä kamppailua.

MKR luettelee Anninan Pfizerin koronainjektiosta saaman rokotehaitan aiheuttamia oireita: 

Sydämen tykytykset, huimaus, päänsärky, niskakipu, pulssin nousu pienestäkin rasituksesta, raajojen puutuminen, oudot kivut, valtavat kyhmyiset mustelmat, tärinä, kaikennielevä väsymys, keuhkoveritulppa, kuoleman pelko... 

MKR on kaikkien kansalaisten keskusteluryhmä, Suomen laajin riippumaton asiantuntijaverkosto koronakriisin ratkaisussa ja sen perustaja on raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori.

Koronahysterian lähdettyä täysin lapasesta Oikea Media antoi äänen    toukokuussa 2021 lääkäri Mikael Kivivuorelle ja kertoi valtamedian häntä vastaan käynnistämästä ajojahdista.

Tämä koronasta kriittisesti puhunut ja sen takia Terveystalolta potkut saanut lääkäri yritettiin saada hiljaiseksi, ettei hän paljastaisi valtamediankin olevan sekaantuneen tähän koronakriisihuijauksen luomiseen ja sen taustalla olevaan suureen korruptioon.

Mikael Kivivuori sai osakseen voimakasta arvostelua, ja hän oli paljon otsikoissa sekä herätti sosiaalisessa mediassa suurta kohua ja hurjan äläkän kritisoimalla koronarokotteiden turvallisuutta ja toteamalla, että korona on huijausta eikä koko pandemiaa ole edes olemassa.

Rohkeissa ulostuloissaan Kiviuori harmitteli tätä jo vuonna 2021 yli vuoden kestänyttä psykologista manipulaatiota ja koronarokotteita, jotka ovat uuden teknologian kokeellisia rokotteita.

"Noissa rokotteissa on niin suuri vaara. Ja on tullut siis jo nyt, kun kansainvälisesti katsotaan tilastoja, tällaisia mitä ei ole vielä päästy sensuroimaan, ihan ennätysmäärä haittavaikutuksia, todella vakavia.

Aikaisemmin olisi, sama Suomessakin, heti lopetettu rokottamiset ja tutkittu lisää.

Tää on siis niin massiivisen luokan korruptio", Mikael Kivivuori varoitti jo huhtikuussa 2021. 

Tytti Salenius to 23.02. 20:47

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot