Drag queenit lukevat satuja lapsille Malmön kirjastossa - "Tärkeää rikkoa rajat ja normit"

Satuhetkien takana on "Anderssonin homopariskunta", joka on kopioinut Drag Queen Story Hour -konseptin San Franciscosta Ruotsiin uskottelemalla sen olevan "erittäin hyödyllinen" lapsille

Ulkomaat la 10.02.2018 14:49

Dragqueenit "Lady Busty" ja "Miss Shameless" aloittavat satujen lukemisen lapsille muutaman viikon kuluttua Malmön kaupunginkirjastossa.

Asiasta uutisoi Fria Tider.

"Satuhetken" takana olevat "Lady Busty" ja "Miss Shameless" ovat Stefan ja Mats Andersson, jotka ovat pariskunta. He itse ottivat yhteyttä kirjastoon ja tarjosivat ideaansa.

He eivät ole esiintyneet pelkästään drag queeneinä monien vuosien ajan, vaan myös työskentelevät lasten ja nuorten kanssa. He uskovat kevään satutuokioista tulevan tärkeitä lapsille.

Heidän tavoitteena on leikin ja mielikuvituksen avulla osoittaa "kaikkien tasavertaiset arvot".

Molempien mielestä on tärkeää rikkoa rajoituksia ja normeja, he sanovat 24Malmölle.

Kaupunginkirjaston viestintäpäällikkö Johan Björkwallin mukaan kirjasto on "HBTQ-sertifioitu" ja ahertaa aktiivisesti "tällaisten asioiden" puolesta.

"He ottivat yhteyttä meihin ja kysyivät, haluaisimmeko tehdä tämän ja mehän haluamme", intoilee Johan Björkwall 24Malmölle.

Drag Queen Story Hour -konsepti on San Franciscosta ja "Anderssonin pariskunta" on nyt kopioinut sen Ruotsiin uskottelemalla sen olevan "erittäin hyödyllinen" lapsille.

"Drag queenejä näkee enimmäkseen televisiossa, yökerhoissa ja pridekulkueissa, ei useinkaan niin lähellä lapsia. Mutta lapset ovat niin spontaaneja eivätkä pelkää kysyä mitä tahansa", Stefan Andersson perustelee seksuaalisten vääristymien esittelemistä ja opettamista pikkulapsille nyt myös kirjastossa.

Ensimmäisen kerran he yrittivät konseptia Ruotsissa viime vuoden elokuussa Malmön Pridessä.

"Drag queenhan on poika tai tyttö, joka pukeutuu vain joksikin muuksi. Se on kuin näytelmä, satuhahmo. Haluamme välittää positiivisuutta, iloa, showta ja sitä, että ei tarvitse pelätä. On tärkeää rikkoa rajat ja normit, ja haluamme näyttää, että on hauskaa olla ilman rajoituksia", selittää Stefan Andersson.

Hän huomauttaa myös, että ihmiset ovat erilaisia, tulevat eri kulttuureista ja käyttäytyvät toisistaan poikkeavasti:

"On tärkeää olla pelkäämättä sitä vähän tuntematonta, mitä ei ole nähnyt aikaisemmin."

Oikea Media on kirjoittanut useasti, miten Ruotsissa genderideologia etenee hurjaa vauhtia. Esikouluikäisiä lapsia aivopestään uskottelemalla valheellisesti heidän olevan "vangittuna väärään kehoon" ja näin transsukupuolisuutta tyrkytetään kaikkein haavoittuvimmille ja viattomimmille eli pienille lapsille esimerkiksi erilaisten uusien transseksuaalikuvakirjojen avulla.

Seuraavaksi "Lady Busty" ja "Miss Shameless" vievät lapset "satujen maailmaan" ja yrittävät turmella lasten viattomuutta Malmön kaupunginkirjastossa. Ensimmäinen satutuokio järjestetään 17. helmikuuta.

Oikea Media kirjoitti muutama viikko sitten LGBT-brandia edustavasta "drag-lapsesta". Sadomasokistisista seksuaalifetissituotteista tunnettu House of Mann -yrityksen omistaja Brandon Hilton on lapsen seksuaalisen hyväksikäytön takana. Twitterissä hän on julkaissut "Satuhetki" -videon, jossa mies itse esiintyy pukeutuneena naispuoliseksi merenneidoksi. Videolla hän lukee transseksuaalikuvakirjaa todella pienille lapsille.

Kuinka pian Suomessa drag queenit hyökkäävät kirjastoihin lukemaan satuja lapsille "leikin ja mielikuvituksen avulla ja kaikkien tasavertaisten arvojen nimissä"?


 

Tytti Salenius la 10.02. 14:49

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot