"Drag-lapsi"LGBT-brandin edustajana

"Täysijärkisinä aikoina poikia saalistavat miehet olisi heitetty vankiselliin - nykyään järjestämme heille paraateja!"

Ulkomaat ke 24.01.2018 15:19
kuva: twitter

"Eroottinen", sadomasokistisista seksuaalifetissituotteista (BDSM) tunnettu House of Mann (HOM) -"vaate- ja pukeutumiskauppa" mainostaa 9-vuotiasta poikaa pukeutuneena "drag queeniksi" yrityksen uutena "kansikuvatyttönä".

Daily Caller kertoo yrityksen omistajan, LGBT -taiteilija, näyttelijä, aktivisti ja suunnittelija Brandon Hiltonin joutuneen tulituksen kohteeksi sosiaalisessa mediassa, jossa hänen yritystään syytetään pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Poika esiintyy nimellä "Lactatia", mutta hänen syntymänimensä on Nemis Quinn Melancon.

9-vuotiasta "drag-lasta" käytetään hyväksi edistämään "luksus-LGBT-brandiä", jossa kysymys on pohjimmiltaan perversseistä homoseksuaaleille miehille ja transvestiiteille suunnatuista "asusteista", joissa on runsaasti nahkaa, paljasta pintaa ja ketjuja.

LifeSiteNews kertoo elokuussa 2017 Brandon Hiltonin Twitter-tilillä julkaistusta "Satuhetki" -videosta, jossa mies itse esiintyy pukeutuneena naispuoliseksi merenneidoksi. Videolla hän lukee transseksuaalikuvakirjaa todella pienille lapsille.

Melanconin vanhemmat ovat äärimmäisen kannustavia poikansa "drag queen" -kiinnostukseen ja he ajeluttavat häntä ympäri kotimaataan Kanadaa eri dragtapahtumiin.

"Minusta on äärimmäisen tärkeää antaa lupa lapsille todella päästä käsiksi heidän luovaan puoleensa, rohkaista ja vaalia tuota itsenäistä henkeä ja olla yksilö", sanoo pojan äiti Jessica Melancon.

"Kannustan kaikkia vanhempia tukemaan sitä ja antaa heidän tehdä niin."

Vastakkaisen sukupuolen vaatteisiin pukeutuvan pojan "läpimurtohetki sosiaalisen median tähdeksi" oli esiintyminen viime vuoden toukokuussa drag queen, "Bianca Del Rion" kanssa näyttämöllä osana Werq World Touria.

Bianca Del Rio kehui tytöksi pukeutunutta poikaa:

"Minä ehdottomasti jumaloin sinua. Pidän paljon siitä, että olet täällä. Rakastan eniten sitä, että äitisi on täällä tukemassa sinua."

Del Rio ylisti Nemisin olevan "v***n ihastuttava" .

Poika on perustanut ensimmäisen Drag Haus of Amazing -dragklubin translapsille, jota hän on kutsunut "ensimmäiseksi ja ainoaksi yksinomaan draglapsille tarkoitetuksi" paikaksi, jossa tehdään hämmästyttävää dragshowta.

Hän väittää "tulleensa ulos kaapista syntyessään" ja kertoo ajavansa LGBTQ- yhteisön ideologiaa kaikin tavoin ja olevansa homonuori.

Perhettä on arvosteltu voimakkaasti sosiaalisessa mediassa ja monet syyttävät Jessica Melanconia "elämisestä hänen poikansa kautta".

Hilton väittää lukuisten ihmisten käskeneen hänen "tappaa itsensä", koska hän ilmoitti Melanconin olevan yrityksensä kansikuvatyttö.

"Havahduin lukemattomiin twiitteihin, jotka kehottivat minua tappamaan itseni ja kutsuivat minua pedofiiliksi julkistettuamme 9-vuotiaan drag-supertähti Lactatian uudeksi House Of Mannin kansikuvatytöksi", hän ilmoittaa Twitterissä.

"Jos et voi hyväksyä lasta paljettihaalarissa, ehkä tulevaisuus ei ole sinua varten!" Hilton lisäsi.

Konservatiivinen kommentaattori Matt Walsh huomasi tapauksen ja räjähti Hiltonille Twitterissä.

"En halua sinun tappavan itseäsi, mutta todella haluan, että sinut pidätetään ja vangitaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä - sinä sairasmielinen, häiriintynyt saalistaja", hän kirjoitti.

Matt Walshista tällaisen sekopäisen toiminnan valtava yleisösuosio on osoitus yhteiskunnasta, joka on hylännyt Jumalan. Hänen mukaansa tapauksessa on kysymys selkeästä pedofiliasta.

"Täysijärkisinä aikoina poikia saalistavat miehet olisi heitetty vankiselliin. Nykyään järjestämme heille paraateja. Jumala auta meitä", Walsh lataa.

Kristityt kriitikot ja perheen puolestapuhujat, mukaan lukien kaksi entistä homoseksuaalia, pitävät tätä lapsen hyväksikäyttönä ja näkevät transvestiittien maailman olevan niin kaukana "luotettavasta ja turvallisesta ympäristöstä" kuin mihin lapsi vain voikaan joutua.

He moittivat pojan vanhempia lapsen piittaamattomasta elämän vaarantamisesta ja opastamisesta luonnottomiin tekoihin - turmiolliseen tulevaisuuteen, joka on täynnä kieroutunutta perversiota. Heidän mielestä vanhemmat ja kaikki aikuiset, jotka rohkaisevat poikaa osallistumaan näihin rivoihin ja irstaisiin esityksiin, ovat syyllisiä lapseen kohdistuvaan väkivaltaan, seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Entinen homoaktivisti ja Center for Garden State Familiesin perustaja ja puheenjohtaja Greg Quinlan sanoi:

"Tämä lapsi on jo mukana kaikessa homoseksuaalisuudessa ja hänen vanhempansa siunaavat sen."

Toinen homoseksuaalisen elämäntavan jättänyt ja perinteisten moraalisten arvojen puolustaja totesi:

"Olemme todistamassa LGBTQ -yhteisön omaksuvan lasten hyväksikäytön, jolla he viljelevät mielisairauksia edistämällä lasten seksuaalista häiriintymistä. Ei ole rakettitiedettä tajuta, että tämä johtaa lopulta seksileikkeihin", kertoo Stephen Black, entinen homoseksuaali ja lapsuudessaan itse seksuaalisen hyväksikäytön kokenut uhri, joka nyt on kristitty ja Oklahoma Cityssä sijaitsevan First Stone Ministriesin toiminnanjohtaja.

"Tänään me näemme todella, aivan silmiemme edessä - moraalin rappeutumisen, jollaista me emme ole koskaan nähneet. Hullu mielenlaatu, joka kutsuu pahaa hyväksi ja hyvää pahaksi", Black korostaa LifeSiteNewsille.

Illinois Family -instituutin kulttuurikirjailija Laurie Higgins huomautti:

"Viisikymmentä vuotta sitten vanhemmat, jotka sallivat nuoren pojan käydä drag queen -tapahtumissa - puhumattakaan osallistua niihin - olisivat aiheellisesti menettäneet huoltajuuden."

Hän muistuttaa Kanadan Ontarion viime vuonna hyväksymästä laista, jonka mukaan hallituksen sallittaisiin ottaa lapset pois niiltä vanhemmilta, jotka kieltäytyvät vahvistamasta lapsen häiriintynyttä halua pyrkiä vastakkaiseksi sukupuoleksi.

"Sen sijaan tämän pienen pojan vanhempia juhlitaan, kun he upottavat lapsensa aikuisten perversioihin", Higgins painottaa.

Oikea Media on kirjoittanut useasti, miten myös Ruotsissa genderideologia etenee hurjaa vauhtia. Esikouluikäisiä lapsia aivopestään uskottelemalla valheellisesti heidän olevan "vangittuna väärään kehoon" ja näin transsukupuolisuutta tyrkytetään kaikkein haavoittuvimmille ja viattomimmille eli pienille lapsille esimerkiksi erilaisten uusien transseksuaalikuvakirjojen avulla.


 

Tytti Salenius ke 24.01. 15:19

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot