Islamin nousu Saksassa - "On aika katkaista kaikkien kristittyjen päät"

"He näyttävät todelliset kasvonsa ja haluavat, että Saksa islamisoituu. He halveksivat maatamme ja arvojamme"

Ulkomaat pe 15.09.2017 10:31
islamilaisen vallan symboli, megamoskeija Kölnissä

Kun Saksan liittokansleri Angela Merkel avasi maansa massiiviselle maahanmuutolle, hän ei selvästikään nähnyt mitään kulttuurillista tai uskonnollista ongelmaa hyväksyessään yli miljoona muslimia.

Jos "sekularistit" eivät ota vakavammin länsimaista kristillistä perintöä, ja varsinkin sen juutalais-kristillisiä arvoja, ja ala puolustaa niitä; niin ateisteja kuin kristittyjäkin hallitsee hyvin pian islam. Jos kristinusko haihtuu, islam lisääntyy nopeasti.

Näin kirjoittaa italialainen Giulio Meotti Gatestone -instituutin artikkelissa "Islamin nousu Saksassa".

Mikäli sama kehitys jatkuu, Saksan kristityistä tulee vähemmistö seuraavan 20 vuoden aikana. Noin 60 prosenttia maasta on tällä hetkellä kristittyjä, 24 miljoonaa katolista ja 23 miljoonaa protestanttia. Tämä määrä kuitenkin vähenee 500 000:lla vuodessa pelkästään kuolemien kautta.

"Nämä tilastot näyttäytyvät saksalaisissa kaupungeissa sunnuntaisin suurelta osin tyhjinä kirkkoina", kirjoitti katolinen teologi George Weigel.

Äänekkäästi Merkelin avointen rajojen maahanmuuttopolitiikkaa arvosteleva, Saksan entinen CDU -puolueen poliitikko ja nyt Vaihtoehto Saksalle -puoluetta (AFD) tukevan Erika Steinbachin mielestä hallituksen pitäisi karkottaa maahanmuuttajat, jotka ovat vihamielisiä saksalaisia arvoja kohtaan ja hyökkäävät kristittyjä vastaan.

Hän on myös kehottanut Euroopan unionia perustamaan pakolaisleirejä EU: n ulkorajojen ulkopuolelle.

Steinbachin mukaan Saksan hallitus toimi kuin "diktaattori" maahanmuuttopolitiikassaan.

Liittovaltion hallituksen kieltämä merkittävä muslimifundamentalistijärjestö Saksassa kutsuu itseään nimellä "True Religion" ("Die Wahre Religion"). He ilmeisesti ajattelevat, että he ovat ohittamassa juutalais-kristilliset arvot, Gatestone -instituutin kulttuuritoimittaja Meotti huomauttaa.

Saksalainen arkkitehti Joaquim Reinig kertoi Die Tageszeitungille, että muslimimaahanmuuttajia kotoutettaisiin paremmin, kun kirkot tuhottaisiin ja korvattaisiin "erittäin näkyvillä moskeijoilla".

Meottin mukaan se saattaa kuulostaa "hieman hullulta, mutta se sisältää dramaattisen totuuden". Historioitsija Walter Laqueur nimittäin kirjoitti "The Last Days of Europe" -kirjassaan , että "Saksassa oli 1980-luvulla noin 700 pientä moskeijaa ja rukoushuonetta, mutta nykyään niitä on yli 2500".

Turkkilais-islamilaisen uskonnollisten liitto (DITIB), joka on on yksi Saksan suurimmista islamilaisista järjestöistä, avasi hiljattain uuden megamoskeijan Saksan Kölnissä. Megamoskeijaan mahtuu 1 200 henkeä ja sillä on Euroopan korkein minareetti.

Moskeija rakennettiin 17 000 neliömetrin alueelle, johon kuuluu moskeija, eri toimistoja, kokoushuoneita, näyttelyhalli, museo, kirjasto, nuoriso- ja urheilukeskus, vierastalo, tv- ja radiostudiot, konferenssihalli, katettu basaari ja parkkipaikka, jonka kapasiteetti on 150 autoa.

Deutsche Wellen mukaan "kristityt johtajat suuttuivat ajatuksesta, että Kölnin kuuluisa katedraali jakaa horisontin minareettien kanssa". Kun moskeijaa suunniteltiin vuonna 2007, käynnistettiin myös kansalaisaloite, jossa sanottiin, että "me haluamme tuomiokirkon tänne, emme minareetteja". Niinpä muslimit ilmoittivatkin myöhemmin suunnitelmasta kaksinkertaistaa moskeijoiden määrä.

Kun Recep Tayyip Erdogan otti vallan Turkissa, hän on rakennuttanut siellä 17 000 islamilaista rukouspaikkaa. Turkin presidentti on vannonut rakentavansa moskeijoita myös Euroopan pääkaupungeissa. Turkki hallitsee 900 moskeijaa Saksassa ja se katsoo vapaudekseen sanoa Saksan "liberaalin moskeijan" olevan "yhteensopimaton" islamin kanssa.

Kysymys on Berliinissä 16. kesäkuuta avatusta Ibn Rushd-Goethe -moskeijasta, jossa naiset ja miehet rukoilevat ja saarnaavat yhdessä. Tähän liberaaliin moskeijaan ovet ovat avoinna niin hunnuttomille naisille kuin homoseksuaaleillekin.

Oikea Media kirjoitti elokuun alussa, kuinka "shariatrendi" valtaa Euroopan kaupunkeja ja on syytä muistaa, että muslimit käyttävät sujuvasti "vääräuskoisten" hyväuskoisuutta hyväkseen islamin etujen ajamiseksi. Ei-muslimien alistamiseksi muslimeilla on "oikeus ja jopa velvollisuus" harhauttaa eli käyttää taqiyyaa, jossa länsimaille esimerkiksi teeskennellään, että "ei ole mitään ristiriitaa olla samanaikaisesti muslimi ja feministi".

Giulio Meotti arvelee, että juuri tällaisten moskeijarakennusprojektien ja islamissa esiintyvien ristiriitaisuuksien takia 57 prosenttia saksalaisista pelkää islamin nousua omassa maassaan.

Giulio Meottin mukaan islamilaiset hallinnot todellakin täyttävät tyhjät tilat Saksan uskonnollisessa maisemassa ja hän muistuttaa Erdoganin kuuluisista sanoista:

"Minareettimme ovat pistimiämme, kupumme ovat kypäriämme, moskeijamme ovat kasarmejamme."

Ja pahimman Eurooppaan suuntautuneen muslimihyökyaallon aikaan vuonna 2015, Saudi-Arabia ehdotti rakennettavaksi Saksaan 200 uutta moskeijaa - "yhden jokaisesta 100 pakolaisesta".

Hyvin monet viimeaikaisista ongelmista Saksassakin ovat "pakolaisten" aiheuttamia. Mitä suurempi osuus tietyssä yhteiskunnassa on muslimeja, sitä todennäköisemmin terrori-iskuja tapahtuu.

Ei siis ole sattumaa, että Länsi-Euroopan kuolemaan johtaneiden terrori-iskujen määrä on lisääntynyt voimakkaasti juuri viime vuosina.

Yksistään Saksassa on tammikuusta 2016 lähtien tapahtunut yli kymmenen terroritekoa.

"Unkarissa, Puolassa ja Tsekissä, joilla on tiukat maahanmuuttolait ja vain vähän muslimeja, ei ole tapahtunut suuria terrori-iskuja. Saksassa, Belgiassa, Ranskassa ja Englannissa, joissa on liberaalit maahanmuuttolait ja suuri muslimiväestö, terrori-iskuista on tullut lähes viikoittainen tapahtuma", huomauttaa monia vuosia Bostonin yliopistossa opettanut ja useita kulttuurisia kirjoja ja uskonnollisia kysymyksiä kirjoittanut William Kilpatrick.

Lisäksi täysin oma ongelmansa on muslimien yleinen viha kristittyjä kohtaan ja hyökkäykset muslimista kristityksi kääntyneiden päälle ovat jo arkipäivää "suvaitsevaisessa" Saksassa.

Esimerkiksi maanantai-iltana kaksi miestä kävi 23-vuotiaan afganistanilaisen kristityksi kääntyneen päälle nähdessään hänellä ristin kaulassa. He tivasivat häneltä, miksi hän oli vaihtanut uskontoaan.

Yksi hyökkääjistä repi kaulaketjun ja heitti sen maahan. Toinen miehistä löi nyrkillä useita kertoja uhria kasvoihin, sitten toinen hyökkääjistä piti uhrista kiinni, kun toinen otti teräaseen ja viilsi sillä häntä kahdesti ylävartaloon.

Hyökkäys tapahtui alle kilometrin päässä Berliinin pahamaineisimmasta radikaalista Al-Nur -moskeijasta. Tämäkään hyökkäys ei ollut ensimmäinen tänä vuonna Berliinissä.

Elokuussa Prenzlauer Bergin alueella kolme pohjoisafrikkalaista miestä hyökkäsi miehen päälle, jolla oli myös risti. Miehet hakkasivat 39-vuotiaan kristityn julmasti ja solvasivat häntä.

Aiemmin toukokuussa Neuköllnissa erään miehen päälle hyökättiin myös hänellä olleen ristikaulakorun vuoksi. Poliisi sanoi, että kahden tapauksen tutkimukset ovat edelleen käynnissä.

Kristillinen hyväntekeväisyysjärjestö Open Doors kertoo tallentaneensa tuhansia tapauksia väkivallasta ja väärinkäytöksistä, jotka kohdistuvat kristittyihin Saksassa.

Maahanmuuttajat, jotka ovat päättäneet luopua islamista ja kääntyä kristityksi, eivät ole voineet tehdä niin kotimaassaan rangaistusten ja kuoleman pelossa, kuten Irakissa tai Afganistanissa ja siksi osa on paennut Eurooppaan. Saksalaisissa turvapaikkakodeissa asuvat ovat olleet nyt sitä mieltä, että he ovat yhtä suuressa vaarassa Euroopassa kuin kotimaassaankin.

Saksan turvapaikka-asumisessa on ilmennyt voimakkaita vihamielisyyksiä, joissa väkivallan tekijät ovat pääosin muslimeja.

Ylltyksenä voidaan kuitenkin pitää sitä, että siellä ei saa suojaa edes vastaanottokeskuksen henkilökunnalta eikä vartijoilta.

Eräskin iranilainen maahanmuuttaja kertoi graffitista turvapaikkayksikkönsä seinällä, jossa luki: "On aika katkaista kaikkien kristittyjen päät."

Aiemmin tänä vuonna arabiankielen kääntäjä, joka on työskennellyt turvapaikanhakijoiden kanssa Saksassa, kertoi monien muslimien vihaavan kristittyjä.

Saksassa 1990-luvulta lähtien asunut kääntäjä oli heti huomannut "muslimipakolaisten" alistavan, uhkailevan ja vainoavan kristittyjä ja "tämä on normaalia".

Hänelle selvisi, että muslimit pyrkivät tuhoamaan kristityt tekemällä lisää lapsia ja lietsomalla vihaa kristittyjä kohtaan.

“He ovat enimmäkseen kasvaneet täällä ja ovat hyvin koulutettuja. He antavat vaikutelman kosmopoliittisesta elämänkatsomuksesta. Tämä kuitenkin muuttuu heti, kun he jäävät keskenään. He näyttävät todelliset kasvonsa ja haluavat, että Saksa islamisoituu. He halveksivat maatamme ja arvojamme", kääntäjä kertoo.

Giulio Meotti kysyy artikkelissaan:

"Voisitteko kuvitella Saksan ehdottavan Irakille, Syyrialle ja Egyptille, että se rakentaisi '200 uutta kirkkoa', jotta hylätyt kristilliset yhteisöt voitaisiin rakentaa uudelleen?"

Ei, koska Lähi-idässä kristityt on hävitetty.

Meotti näkee, että myös Euroopassa kristityt ovat kuolemassa sukupuuttoon "itsesekularisaatioprosessissa".

"Vaaranamme ei ole menettää ainoastaan kirkkomme, vaan vieläkin tärkeämpää - kulttuurinen vahvuutemme ja jopa luottamus oman sivistyksemme arvoihin."

Tytti Salenius pe 15.09. 10:31

Kommentit: 8

Kaarle Akkanen pe 15.09.2017 11:26 2

Ja Islam on kuin mikä tahansa uskonto?

Juha Kivelä pe 15.09.2017 13:08 2

"Pääministerimme" Juha Sipilä (kesk) islamisoi Suomen?!

Juha Kivelä pe 15.09.2017 13:10 3

Sekä toteuttaa Kantasuomalaisen Kansanmurhan tänne jo päästämiensä noin 55 000 - 65 000 muslimin toimesta, joista suurin osa on ISIS-terroristeja, yms. murhamiehiä, sotilaita, sotilaskarkureita, poliiseja, ex-turvallisuuspalvelun työntekijöitä, jne, jne..

Omat Aivot pe 15.09.2017 14:17 2

Kulttuurimarksilaiset pitävät islamia liittolaisenaan vesittäessään Raamatun asemaa valtakirkossa liberaaliteologiallaan. Ateistit puolestaan ennustavat kuplassaan, että uskonto yleensä menettää tulevaisuudessa merkityksensä.

Islam pitää huolen siitä, että uskonnon merkitys päinvastoin kasvaa ja sille kasvulle tekevät kulttuurimarksilaiset ja tiedeuskovaiset tilaa urakalla näinä päivinä. Nämä hyödylliset idiootit tulevat aikanaan tapettaviksi, elleivät henkensä pitimiksi alistu islamille. Ironista kyllä, tämä kehityskulku on ennustettu Raamatussa ajat sitten.

Winston Smith pe 15.09.2017 14:32 3

Tämä uutisen mukaan islamisaatio on Helsingin tavoite:

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/354359-vieraskielisten-osuus-kasvaa-helsingin-seudulla-raju-muutos-jo-15-vuodessa

"Helsingissä vieraskielisen väestön määrä kasvaa Helsingissä vuoteen 2030 mennessä nykyisestä 83 000:sta 164 000:een. Tämä merkitsee sitä, että vieraskielisten osuus väestöstä kasvaa 13,5 prosentista 23 prosenttiin ... Helsingissä vuonna 2030 suurimman ryhmän ennustetaan olevan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kieliryhmä ... Ennuste on laadittu Helsingin, Espoon ja Vantaan tilasto- ja tutkimusyksikköjen yhteistyönä."

Juha. pe 15.09.2017 15:28 3

Olemme loppumme edessä. Mitä muuta ja miksi lisäisin enää tuohon yhtään mitään. Eivät Euroopan maat yksitellen "rauhassa" islamisoidu, vaan esim. Muslimaasta Saksasta muslimit lähtevät pyhään sotaansa valloittamaan muita Euroopan maita, jo ennen kuin ne väestörakenteellisesti keikahtavat muslimi enemmistöisiksi maiksi. Tämä ei ole enää mitään jännäri -kirjallisuutta vaan totista totta. Siksi kunkin yksilönä on alettava miettimään mitä aikoo elämällään tehdä. Muslimeilla itsellään ovat kyllä selvät sävelet vääräuskoisten pään menoksi. Maailman historiassa tulee eteen aikoja, jolloin ei enää ole kyse elämästä vaan kuolemasta. Siis on lakattava rukoilemasta hyvää elämää itselleen. Sen sijaan on syytä rukoilla "hyvä kuolema". Ei tämä aamulehden rapistelulla ohi mene. Ei sitten varmana mene.

Samuli pe 15.09.2017 21:55 1

Eurooppalaisia syytetään "islamofobisiksi" jos ei islamisaatio maistu.kyseinen termi on keksitty Iranissa 1970-luvun loppupuolella ja sen tarkoitus on hiljentää kaikki islamiin kohdistuva kritiikki.

Vuonna 1979 Iranissa tapahtui vallankumous ja Iran muuttui islamilaiseksi teokratiaksi. Muslimiveljeskunta on käyttänyt termiä erittäin paljon ja nyt sitä hokee myös eurooppalaiset poliitikot. Mistä käskyt tulevat?

Saara ma 18.09.2017 09:02 0

Samulin kertoma taktiikka muslimeilla tosiaan on, tekeytyä uhreiksi ja vouhottaa islamofobiasta ja tietenkin pelata rasistikortilla... ja mitä tekevätkään arvoliberaalit vihervasemmistolaiset ja feministit - no, nis. hyödyllisinä idiootteina he tietysti tarttuvat hanakasti tähän ansaan ja edistävät koko länsimaailman islamisoitumista.

Muslimien viha näyttää kohdistuvan ensisijaisesti kristittyihin ja juutalaisiin, joten ehkäpä moni täysin sekularisti ei ole asemastaan yhtään huolissaan - varmaankaan he eivät usko taqyaan olemassaoloon islamissa eivätkä toisaalta myöskään siihen, että muslimeilla on käytössä kuolemanrangaistus myös ateisteille. Tokihan hyödyllisiä idiootteja ei kannata tappaa tai edes pelotella liian aikaisin...Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

Timo Vihavainen

Legioonien aika

la 13.10. 23:03

Professorin Ajatuksia

Australian ilmastohistoria meni uusiksi

la 13.10. 23:02

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10. 23:29

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10. 20:50

videot