Sharialaki valtaa Euroopan kaupungit

"Kaupungeissa, joissa on huomattavan suuri muslimiväestö, poliitikot hyväksyvät lakeja pakollisesta monikulttuurisuudesta ja haluavat miellyttää islamia"

Ulkomaat to 03.08.2017 18:02

Kun länsi vielä jatkaa yksilönvapautensa ja demokraattisten arvojensa pettämistä, johon koko länsimainen sivilisaatio on perustunut, islamistiset fundamentalistit alkavat asettaa kohta burqia länsimaisille naisille, kirjoittaa italialainen kirjailija ja kulttuurituottaja Giulio Meotti Gatestone Instituutin artikkelissaan.

"He saattavat jopa aloittaa feministisestä eliitistä, joka ensin synnytti seksuaalisen vallankumouksen vapauttaakseen naiset 1960-luvulla."

Kaksi vuotta sitten kun Islamilainen valtio valloitti Sirten kaupungin Libyassa, ilmestyi islamistisille alueille valtavia tienvarsimainoksia, joissa naiset pakotettiin käyttämään löysiä kaapuja. Näissä sharia-määräyksissä oli kysymys hijabeista, joiden on oltava raskasta, tiheää ja tiivistä materiaalia, joka ei "muistuta vääräuskoisten vaatetusta". Niiden pitää peittää naisen koko vartalo eivätkä naiset saa käyttää edes hajusteita tai parfyymeja, etteivät he kiinnitä huomiota.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin Euroopan kolme tärkeintä kaupunkia, Lontoo, Pariisi ja Berliini ovat hyväksymässä saman "sharia-trendin".

Pariisi on sanonut "au revoir" eli "hyvästi" julkisten mainostaulujen seksistisille mainoksille. Pariisin kaupunginvaltuusto ilmoitti kiellostaan sen jälkeen, kun sosialistinen pormestari Anne Hidalgo sanoi muutoksen tarkoittavan sitä, että Pariisi oli "johtamassa" taistelua seksismiä vastaan sellaisten kaupunkien rinnalla, kuten Lontoo ja Geneve, jotka ovat ottaneet käyttöön samanlaisia ​​kieltoja.

Lontoon muslimipormestari Sadiq Khan kielsi myös mainokset, jotka edistävät "epärealistisia odotuksia naisten kehon kuvasta ja terveydestä".

Nyt Berliini matkii perässä ja aikoo kieltää hallitsevan vasemmistopuolueen ehdotuksesta kuvat, joissa naiset esitetään "kauniina mutta heikkoina, hysteerisinä, tyhminä, hulluina, naiiveina tai heidän tunteidensa hallitsemina".

Der Tagesspiegel -lehdessä saksalainen kirjailija ja toimittaja Harald Martenstein kirjoittaa, että aivan yhtä hyvin toimintaperiaate "olisi voitu hyväksyä Taleban-manifestista".

Giulio Meotti pitää ironisena sitä, että tämä "moraalin ja siveellisyyden" aalto tulee juuri sellaisista kaupungeista, joita hallitsevat estottomat vasemmistopoliitikot ja jotka vuosikausia ovat kampanjoineet seksuaalisen vapautumisen puolesta.

Hän tietää myös "tähän irvokkaaseen kuvienkieltokampanjaan" syyn.

"Näissä kaupungeissa on huomattavan suuri muslimiväestö ja poliitikot ovat hyväksymässä lakeja pakollisesta monikulttuurisuudesta ja haluavat miellyttää islamia."

Nyt feministit puhuvat sharialakien puolesta, aivan kuten Linda Sarsour tekee, Meotti jatkaa.

Tuloksena on se, että nykyään vain harvat feministit uskaltavat kritisoida islamia.

Tätä tapahtuu kaikkialla. Hollantilaiset kunnat "neuvovat" työntekijöitään olemaan käyttämättä minihameita. Jotta "mukautuisimme" kasvavaan muslimiväestön määrään, Ruotsissa on uima-altaissa otettu käyttöön vain naisia varten tarkoitetut uintiajat.

Saksalaiset koulut lähettävät kirjeitä vanhemmille pyytäen lapsia välttämään paljastavia vaatteita "väärinkäsitysten ehkäisemiseksi" viitaten muslimiturvapaikanhakijoiden erilaiseen "kulttuuriin".

Samat saksalaiset eliitit, jotka ehdottavat "seksististen" mainostaulujen kieltämistä, sensuroivat Kölnin joukkoseksuaaliahdistelun raakoja yksityiskohtia ja median kommentaattorit väittävät suurimman uhkan ja ongelman olevan väärässä asenteessa ja sosiaalisissa jännitteissä maahanmuuttajaväestöä kohtaan.

Kun Kölnin kaupungin pormestari Henriette Reker vetosi nuoriin naisiin ja neuvoi heitä välttämään seksuaalista häirintää pysymällä tällaisista jengeistä kaukana ja tuntemattomien joukossa ainakin "käsivarren pituuden" päässä, se oli ajatus, joka tuomittiin ja sosiaalisessa mediassa kauhisteltiin ja pilkattiin erilaisin sarjakuvakyborgein ja hindu -jumalakuvin, joissa kaikki kädet olivat pirullisesti ojennettuina.

Meotti ennustaa, että Eurooppa saattaa pian joutua pyytämään anteeksi Kölnin pormestarilta.

Yhtä aikaa liberaali berliiniläinen Ibn Rushd-Goethe -moskeija, joka kielsi burqat ja niqabit ja avasi ovensa homoseksuaaleille ja hunnuttomille naisille, on nyt ympärivuorokautisessa poliisin suojelussa. 16. kesäkuuta avatun moskeijan naisimaami on saanut ankaraa kritiikkiä ja uhkauksia jo vuosien ajan hänen vapaasta islamin tulkinnastaan.

"Kaikki ovat tervetulleita Berliinin moskeijaan. Naiset ja miehet rukoilevat ja saarnaavat yhdessä moskeijassa, kun taas Koraania on tulkittava historiallisesti ja kriittisesti", Deutsche Welle kirjoitti ja raportoi "tiedotusvälineiden ja poliittisen valtakunnan" kiihkeästä innokkuudesta. Moskeijan naisimaami, feministi-sunnimuslimi Seyran Ates julisti, että hänellä ei ole ristiriitaa olla samanaikaisesti muslimi ja feministi.

Meottin mukaan Euroopan eliitit ovat omaksuneet ja ottaneet käyttöön kaksoisstandardin.

"He ovat ylpeitä esitellessään kristinuskon ristiinnaulitun "Piss Christ" -kuvaa virtsaan upotettuna, mutta sukkelasti antavat periksi muslimien vaatimuksille sensuroida islamilaisen profeetta Mohammedin pilapiirroksia."

Länsimaat vaikuttavat lumoutuneen ja ihastuneen islamistisiin huntuihin, hän huomauttaa.

Modestly Active -yrityksen perustaja ja burkinien valmistaja ja suunnittelija Ismail Sacranie kertoi New York Timesille, että 35 prosenttia hänen asiakkaistaan ​​on ei-muslimeja.

Burkini -uimapuvun keksijä, libanonilais-australialainen nainen Aheda Zanetti väittää 40 prosenttia hänen myynnistään menevän ei-musliminaisille.

Länsimaalainen, joka on romantisoinut islamin, ilmeisesti imee itseensä islamilaisen lain kunnioituksen suodattamatta, Meotti arvioi.

Iso-Britannian aikakauslehti Spectator kutsuu tätä "uudeksi puritanismiksi", miksi jotkut feministit tekevät siitä yhteisen asian islamin kanssa.

Amerikkalaisen kirjailija Daniel Greenfieldin sanoin naiset juhlivat omaa nujertamistaan ja se on sekä katkeraa ja sydäntä särkevää että hämmentävän hölmistyttävää.

Ne jotka ovat nyt hurmaantuneita ja hullaantuneita burqiin ja burkineihin, joutuvat vielä itse kätkeytymään ja piiloutumaan "kannettavaan vankilaan", jonka takaa sananvapautta ei enää voi puolustaa, Meotti kiteyttää lopuksi.

 

Tytti Salenius to 03.08. 18:02

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Fasistista menoa aluevaalien alla

Klo 15:08.

Timo Vihavainen

Modernin maailman syntysijoilta

ti 18.01. 23:48

Olli Pusa

Ylen ilmastohätätila?

ma 17.01. 22:28

Henna Kajava

Tulkkaukset hoidettava ystävänpalveluina

su 16.01. 20:37

Mikko Paunio

Uusi Suomi sensuroi tämän artikkelin: "Ajatustauti WOKE" tuhoaa länsimaita - Horisontissa siintää jo toivo

su 16.01. 11:18

videot