Lontoon pormestarilta kysyttiin miten 400 jihadistia voi edelleen kulkea vapaana Lontoossa - järkyttävä vastaus

Sadiq Khan, on yhä vakuuttunut siitä, että Lontoo on "maailman turvallisin globaali kaupunki."

Ulkomaat to 08.06.2017 23:49
Lontoon muslimipormestari Sadiq Khan neuvottomana Good Morning Britain haastattelussa 6.6.2017

Lontoon muslimipormestari, Sadiq Khan, on yhä vakuuttunut siitä, että Lontoo on "maailman turvallisin globaali kaupunki.", kertoo haastattelusta raportoinut Dailywire.

Lontoossa juuri seitsemän viatonta siviiliä murhattiin kylmäverisesti islamilaisten terroristien toimesta, joiden tiedossa olleet taustat olivat täynnä hälyyttäviä ja näkyviä merkkejä, mukaanlukien jopa avoin esiintyminen brittiläisessä dokumentissa The Jihadis Next Door!

Kun Lontoon ensimmäinen muslimipormestari oli silminnähden vaikeuksissa kun hän ei pystynyt antamaan mitään kunnollista vastausta Good Morning Britain ohjelman juontajalle Piers Morganille kysymykseen miten hän aikoo turvata kaupunkinsa islamilaista terrorismia vastaan.

Morgan aivan erityisesti kysyi Khanilta mitä Lontoo aikoo tehdä niille raportoiduille neljälle sadalle jihadistille, jotka ensin lähtivät asein taistelemaan Isiksen riveihin ja sen jälkeen ovat palanneet takaisin Lontooseen asumaan.

"En millään pysty seuraamaan 400 ihmistä", Khan vastasi, perustellen voimattomuuttaan lukuisilla budjettileikkauksilla, jota hän piti hyvänä syynä sille, että nämä todennäköiset tappajat kulkevat vapaina ilman seurantaa. 

"Mikä ihme voisi olla sen tärkeämpää kuin Syyrian jihadistien riveistä palaavat, joiden tarkoituksenaan on tappaa Brittejä?" Morgan painosti haastattelussa. "Miksi se ei ole kaikken tärkein asia? Miksi näiden ihmisten ylipäätään annettiin tulla tänne takaisin ja sitten Lontoon pormestarilla ei näytä olevan harmainta aavistustakaan missä kukaan näistä on? Kaikella kunnioituksella, mutta missä he nyt ovat?"

"Se on eräs kysymyksistä johon, luonnollisesti, poliisi ...", Khan kierteli.

"Mutta sinähän tässä olet pormestari!", ärsyyntynyt Morgan keskeytti. 

Khan on jo aiemmin ohittanut olankohautuksella mahdollisuudet puuttua islamilaiseen terrorismiin. Syyskuussa muslimipormestari tuli kuuluisaksi sanoessaan, että terrorismi on vain “osa normaalia elämää isossa kaupungissa."

Aivan äskettäin Khan ohjeisti kaupunkinsa asukkaita julistamalla että "ei ole mitään syytä olla varuillaan", sen takia että kaupungissa oli valtavasti poliiseja liikenteessä lauantaiyön iskun jälkeen.

 

Jukka Rahkonen to 08.06. 23:49

Kommentit: 1

Juha. pe 09.06.2017 14:39 0

"Pukki kaalimaan vartijana. Mitä helvettiä Ison-Britannian pääkaupungin Lontoon pormestari on muslimi??? Miksi Euroopan suurvaltojen johdossa pääministereinä ja presidentteinä sekä Yhdysvaltojen ministereinä ja muilla hallituksen avainpaikoilla on ollut ja tulee olemaan juutalaisia???

Siksi, että valkoiset ovat aivopestyjä liberaaleja ja sosialisteja sekä loputtoman turmeltuneita, korruptoituneita, rappeutuneita ja aivopestyjä vihaamaan omaa rotuaan, kulttuuriaan, uskontoaan ja Kreikan antiikin ajoilta periytyvää sivistystään YK:n, juutalaisten, vasemmistolaisten ja sosialistien propakandalla "valkoisen miehen taakasta", "Läntisten teiollisuusmaiden riistolla", "koloanialismilla", kolmannen maailman luonnonvarojen varastamisella yms. Rotuamme syyllistävät ne voimat ja tahot mukana yhtälailla valkoisiakin, jotka eivät ole laittaneet tikkua ristiin Yhdysvaltain ja Euroopan hyvinvoinnin, teollistumisen, maatalouden, koulujärjestelmän, yliopistojen, tehtaiden, liikeyristysten yms. luomiseksi kovalla työllä, itsensä kehittämisellä, ahkeruudella, tavoitehakuisuudellaan, kunnianhimollaan, sosiaalisella halulla kehittää yhteiskunta, jolla olisi resursseja ottaaa huomioon syrjäytyneet, työttömät, lastenhoitopaikat, terveydenhuolto, sosiaalitoimistojen avustukset, työttömyyskorvaukset yms. Wanha kansa sanoo: "Ei ole vaivatonta viljaa." Raha ei kasva puussa eikä talo rakennu itsestään vuodattamatta hikipisaraakaan, valvomatta yötäkään, ollematta nälässä ja janossa, joutumatta jotain osaa purkamaan virheen takia, menemättä pankkiin hakemaan lainaa ja pyytämään lisää maksuaikaa. Lopuksi täytyy muistaa se, että Euroopassa on kaksi kertaa viime vuosisadan aikana on ollut kehytysmaa ympäristä kahden maailmansodan jälkeen, jolloin koko Eurooppa oli raunioina ja satoja miljoonia parhaassa miehisessä kunnossaan olevia miehiä oli sodat vieneet peruuttamattomasti pois tästä maailmasta jättäen jäleen leskiä, orpoja ja pojatomia vanhemmpia. Voimasana sentään. Vieläkö joku vihreä kusipäKommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Yhdysvaltain ja Meksikon rajan ylittäneistä häkkilapsista, Trumpista ja valemediasta

Klo 20:01.

Matti Viren

Wir schaffen das!

ma 25.06. 01:52

Timo Vihavainen

Kansalaistottelemattomuus

su 24.06. 22:00

Professorin Ajatuksia

Li Anderssonin usko Homo sovieticukseen

su 24.06. 21:59

Reijo Tossavainen

Kansallinen päätöksenteko ottaa niskalenkin EU-uskoisista

su 24.06. 19:04

videot