Kalifornian yliopistoissa rehottaa islamin ylivalta ja antisemitismi

Radikaalit islamistit ovat tervetulleita puhujia luennoille ja peittelemätön terrorismiin kehottaminen rehottaa kampuksella

Ulkomaat su 30.04.2017 10:39

Voit puolustaa Bin Ladenia Berkeleyssä, mutta et konservatismia, selviää Counter Jihad Reportin artikkelista.

Berkeleyn yliopisto Kaliforniassa on haluton tarjoamaan todellisia turvatoimia konservatiiviselle puheelle. Koulu on tehnyt täysin selväksi, että sen kampuksella ei ole tilaa sananvapaudelle.

Esimerkiksi maahanmuuton ongelmista luennoiva Ann Coulter joutui lopulta viimeviikolla perumaan puhetilaisuutensa Berkeleyn yliopistolla, koska anarkistiopiskelijoiden mellakoinnit Berkeleyn yliopiston kampuksella yltyivät ja toisaalta yliopisto ilmoitti, ettei se aio antaa tiloja Ann Coulterin puheelle, kertoo CNN.

Akateeminen laitos on kuitenkin toivottanut avosylin tervetulleeksi huomiota herättävät radikaalit islamistit. Puhujille, jotka avoimesti vaativat väkivaltaa ja kiihkoilua, myönnetään tilaa Berkeleyssä, kunhan he "mahtuvat" hyväksyttyihin poliittisiin puitteisiin.

Vuosisadan vaihteesta lähtien Kalifornian yliopistosta on tullut radikaalin indokrinaation, mielipiteenmuokkauksen keskus, jossa rehottaa islamin ylivalta. Koulusta ei ole tullut ainoastaan anti-amerikkalaisten ihanteiden johtaja Yhdysvalloissa, vaan myös antisemitismin kasvualusta.

13. huhtikuuta tuli kuluneeksi 10 vuotta siitä kun Berkeleyn yliopistolla pidetyssä puhessa puolustettiin Osama bin Ladenia ja puhetta isännöi Muslim Students Association (MSA).

Investigative Project sai taltioitua puheen, jossa puhuja järkyttävällä äänellä vaati, että muslimitovereita ei saa tuomita mistään kansainväliseen terrorismiin liittyvästä.

”Osama bin Laden. En tunne tätä kaveria enkä tiedä, mitä hän teki. En tiedä, mitä hän sanoi enkä tiedä mitä tapahtui. Mutta me puolustamme muslimiveljiä ja -sisaria loppuun saakka. Tuliko selväksi?”Amir Mertaban, entinen MSA Westin puheenjohtaja sanoi MSA:n konferenssissa nyt jo edesmenneestä al-Qaidan päälliköstä.

”Jos istut täällä ja aloitat sanomalla, että jihad on vain sisäistä sitä ja tätä, tingit uskostasi”, hän lisäsi.

Vuonna 2004 Berkeleyn MSA:n konferenssia isännöi Amir Abdel Malik Ali, joka vaati "mujahideja” (islamin sotureita ) tarttumaan aseisiin ja muodostamaan muslimiteokratian. Vasemmistolainen Southern Poverty Law Center on kuvaillut häntä karismaattiseksi imaamiksi, joka edistää antisemitismiä, väkivaltaa ja salaliittoteorioita. Hän syyttää Yhdysvaltain hallitusta ja juutalaisia islamilaisten terroristien iskuista. Kaksi vuotta myöhemmin Ali puhui toisessa Kalifornian yliopistossa Irvinessä Hizbollahin puolesta (joka on Yhdysvaltojen nimeämä terroristijärjestö) ja sai aikaan kovat ”Allahu Akbar!”- huudot.

Myöhemmin samana vuonna holokaustin muistopäivänä, Berkeleyn islamistit pitivät antisemitistisen vihajuhlan huutaen Israelin tuhoamista.

Vuonna 2015 Berkeleyn tapahtumaa isännöi Omar Barghouti, antisemitistisen BDS-liikkeen (Boycott, Divestment and Sanctions) johtaja Israelin valtiota vastaan. Vielä tänäkin päivänä Berkeley jatkaa edelleen islamilaisen ylivallan ja indokrinaation likakaivona.

Kalifornian kouluyhteisöt juonittelevat Council on American Islamic Relationsin (CAIR) ja epäillyn Hamasin eturyhmän kanssa yhteistyössä Yhdysvaltain historian suurinta terrorirahoitusoikeudenkäyntiä.

Vuosittainen konferenssi järjestettiin viime viikolla ja siellä oli mukana Zahra Billoo, joka on CAIRin San Francisco-Bay Arean johtaja. Billoo on aikaisemmin syyttänyt Yhdysvaltain sotilaita kytköksistä terrorismiin ja on neuvonut tukijoita ja liittolaisia estämään FBI:n tutkimuksia.

Berkeley-CAIRin ”islamofobian tutkimus- ja dokumentointiprojekti” aloitettiin koulun professori Hatem Bazianin aloitteesta. Bazian on Students for Justice in Palestine (SJP)- ryhmän perustaja. Se on antisemitistinen viharyhmä, joka pyrkii tuhoamaan Israelin juutalaisvaltion. Bazian on aiemmin vaatinut intifadaa (väkivaltaista kansannousua) Amerikassa.

Berkeleyssä ei ole sijaa konservatismille, mutta koululla ei ole nähtävästi ongelmaa radikaalien islamistien kanssa, jotka pyrkivät kukistamaan ja kumoamaan maan määräämällä teokratian Amerikkaan.

Tytti Salenius su 30.04. 10:39

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

videot