YK jatkaa kampanjaansa sananvapautta vastaan - nyt tähtäimessä Hege Storhaug

Uuskommunistiset tahot yrittävät saada Hegeä ja hänen islam-kirjaansa YK-komitean tutkittavaksi ja syytteeseen Norjassa.

Ulkomaat ke 09.01.2019 23:43
Hege Storhaug

Hege Storhaug ja hänen kirjansa "Islam - Yhdestoista vitsaus" on herättänyt paljon huomiota. Uuskommunistiset tahot yrittävät saada sitä nyt YK-komitean tutkittavaksi ja syytteeseen Norjassa. Vainoamisen syyksi vasemmistoaktivistit ilmoittavat islamin arvostelun.

"Joulukuun kokouksessa Genevessä, YK:n rotusyrjinnän vastainen komitea syytti Norjan viranomaisia velttoudesta puuttua tiukemmin sellaisten ihmisten puheisiin ja kirjoituksiin, jotka kehtaavat ajatella sananvapauden merkitsevän myös lupaa kirjoittaa sellaista, josta muslimit voivat loukkaantua", kirjoittaa Frontpage Mag.

"No niin, tässä sitä taas ollaan. Tammikuun 6. päivänä Hege julkaisi Human Rights Service organisaationsa sivustolla, että hänet ja hänen islam-kirjansa on ilmiannettu tuolle samaiselle komitealle. Komiteaa on pyydetty vaatimaan Norjan viranomaisilta toimenpiteitä Hegen tutkimiseksi ja rankaisemiseksi."

YK on ottamassa yhä suurempaa roolia sekä konkreettisia askelia sananvapauden rajoittamiseksi ja ylikansallisten totalitarististen rakenteiden luomiseksi. Samaan aikaan YK on menettämässä arvovaltaansa sekä myös taloudellista tukeaan niiltä jäsenvaltioilta, jotka arvostavat vapautta. Yhdysvallat on lakkauttanut kaiken tukensa YK:n UNRWA-järjestölle sekä leikannut YK budjettiaan neljännesmiljardilla vuonna 2017.

Storhaugin teoksen suomenkielisestä laitoksesta on otettu viime alkusyksystä kolmas painos, ja sitä on saatavilla Kiukaan verkkokaupasta:

https://kiuaskustannus.com/products-page/kiukaankirjat/hege-storhaug-islam-yhdestoista-vitsaus/

Oikean Median toimitus suosittelee kirjan hankkimista ja lukemista. Jokaisen lähimmäisistään välittävän ihmisen tulisi tietää koko totuus islamista - ja tämä kirja on yksi parhaista ja rehellisimmistä teoksista sen selvittämiseksi.

Jukka Rahkonen ke 09.01. 23:43

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot